Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
NURSEN MESLEKI TEACHER cok tesekkur ederım,ya kurandan ayetlerın okunmayacagını bılıyrdm ama sanırım bu duz ve zııkır nıyetıne okunuyr.boyle okununca olur mus dememkkıı ...saolun kızlar

canım KUR'AN DA GEÇENLER AYETTİR ONLARI OKUYAMAZSIN AMA DUALARI SALAVATLARI TEFRİCİYELERİ OKUYABİLİRSİN.MESELA ETTEHİYATÜ DE KURANDA GEÇMEZ ALLAHÜMME SALLİ ALLAHÜMME BARİK TE GEÇMEZ ÇÜNKÜ ONLAR DUADIR .ONLARI OKUYABİLİRSİN

ne guzel bir mucize olmus rabbim istedikten sonra olur canim...amin sagol canim allahim o mucizeyi bizlerede yasatir insallah

herkese iyi akşamlar,
uzun süredir siteyi takip ediyordum yeni üye oldum ve artık ben de aranızdayım.
esim azospermi 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu geçen ay da mikrotese. Fakat sonuç sıfır..
certoli cell only

bizim durumumuzda olup çocuk sahibi olan var mıdır bilmiyorum ama sanırım tek şansımız kök hücreyi beklemek.

kader canim mail geldimi kaan hocadan bize gelmedi daha

hoşgeldin canım ama keşke gelmeseydin en yakın zamanda bebeğinle aramızdan ayrılırsın inşallah peki sizin hormon değerleriniz neydi.zaten kök hücre tedavisindede mutlu sona gelindi nerdeyse 2 ay kadar birsüre var aldığım bilgilere göre mevlam şifamız neredeyse bulmayı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize tabiiiii şimdide deprem felaketi afetler var inanın artık doktora gitmekten bile vazgeçtim nede olsa deprem olcak ölücez diye bugün canım ne istediyse yedim yakında 100kilo olurum herhalde

kader canim mail geldimi kaan hocadan bize gelmedi daha

canim gelmedi... esimin sperm rengi kahverengi gelmis dun bana soylememis bugunde yine yani olmus hastaneye gittik az once esim hastenede simdi ben eve geldim biraz sonra yine gidecem idrar testi falan yapiyorlarmis insallah kotu bir sey deildir cok korkuyorum

canim gecmis olsunnn..canim dun esin sperm testimi verdi...korkma canim inslalah bizey cikmaz

canim gecmis olsunnn..canim dun esin sperm testimi verdi...korkma canim inslalah bizey cikmaz

yok canim vermedi bugun ilk defa benim israrimla gittik acile dun yumurtalikligi sisince esim kendi gormus banyoda kahverengi spermi bugun yine denemis yine ayni gelmis insallah kotu bir sey degildir ... cocuk diye diye adami sagligindan ettik rabbim herseyden once saglik versin hepimize

canim benim tabi önce saglik ama gönül herseyi istiyor iste saglik olmayincada hic birseyin tadi yok
sismesi niye olurmus bisey dedimi doktor..keske inat etmeyip dun gitseydi doktora..
korkma sonuc insllah iyi cikar

canim benim tabi önce saglik ama gönül herseyi istiyor iste saglik olmayincada hic birseyin tadi yok
sismesi niye olurmus bisey dedimi doktor..keske inat etmeyip dun gitseydi doktora..
korkma sonuc insllah iyi cikar

canim sira cokdu ben arabaya park atmaya gelmisdim o sira doktorun ne dediigni bilmiyorum sadece idrar testi falan yapmislar onu soyledi esim bana sen eve git sonra gel dedi yarim saate giderim sonucu eve gelince yazarim

tamam yaz canim merak ettik biz insllah bisey yoktur

Son düzenleme:
simdi esimi aradim daha muayne olmamis 3 kisi varmis sirada daha idrar sonucuda belli degilmis esim 1 saat sonra gel dedi uff beklemekde kotu

evet canim oyle ama napacan bekliyecen ins sonuc iyi olur

olurmu hosgeldin canim nasilsin?

evet canim oyle ama napacan bekliyecen ins sonuc iyi olur

olurmu hosgeldin canim nasilsin?

iyiyim çiçek sen nasılsın yatmadan bi bakıyım dedim iş güç işte napalım öptüm canım ben gidiyorum iyi geceler sana da malum saat farkı var burda saat 12 oldu kader canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey değildir.

sagol canim bende iyiyim oyalaniyorum iste sanada iyi geceler canim allah rahatlik versin

cicekcigim geldik hastaneden sukur idrar testi ve muayne temiz cikmis enfeksiyon falan yokmus ama sadece yumurtalikda kilcal damar catlamasi olmus o yuzden kahverengi sivi ve sislik olmus insalalh en kisa zamnda duzelir

ha bide esim anlatmis turkiyede tedavide oldugunu kullandiigi ilaclari soylemis doktor turkiye bu konuda cok ilerde demis kaan hocanin adini almis hangi hastanede calisidigini sormus bilgi alabiliriz demis doktor azospermi hakkindaki gelismelerden

ha bide esim anlatmis turkiyede tedavide oldugunu kullandiigi ilaclari soylemis doktor turkiye bu konuda cok ilerde demis kaan hocanin adini almis hangi hastanede calisidigini sormus bilgi alabiliriz demis doktor azospermi hakkindaki gelismelerden

canim sevindim sonuca hadi gecmis olsunnn
canim bizim teseyi yapan doktorda turkiyeyi ilerde demisti ama bizim yuzumuz gulmedi insallah senin yuzun guler

bizim fsh ve lh çok yüksek testesteron çok düşük yani hormonlar da hiç iç açıcı değil.
fsh 46 lh 29 testesteron 0.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…