Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zaman güle güle git canım..rabbim tüm dualarını kabul etsin..melda rabbim yardımcın olsun..kızlar ben dün ultrasyona gittim keseyi gördük şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktor..rabbim hepinize nasip etsin..hep dualarımdasınız..

hadi hayırlısı canım helal olsun sağlıcakla git gel inşallah.
geçmiş olsun arkadaşım rabbim tez zamanda kurtarsın inş.

bu arada doktor ikiz olabilir demişti ya tek kese gördük.
maşallah canım hayırlısı olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.

çok sevindim canım ,Rabbim hameleliğinin her aşamasını böyle sevinçle görmek en sonundada sağlıkla kuçağına alıp koklamak nasip etsin.Allahım bizlerede yaşatsın .

ins amin...yok yanlis anlamamda tanidikmi geldik canim merak ettim

yok canım :) ne kadar tanıyoruzki birbirimizi..sadece hani eşimin tarafı bi tuhaf bakıyo gibi geldi,abisi kim tedavi oluyo demiş yaaa sanki eşinin tarafı evliliiğiniz üzerinde baskın gibi hissettimde..(yanlış anlamışta olabilirim)

bi hakkım varsa helal hoş olsun..hayurlısıyla git hayırlısıyla dön..Rabbim dualarını kabul etsin..

Allah yardımcınız olsun

canım benim ağzından bal damlıyo sanki akşam rüyamda tek yumurtam varmış gördüm bugün konrtole gittik şuan 4 tyane yumurtam var tabi büyük gün cuma herkes dua etsin kızlar çok heyacnlıyım

canım vallaha için geçen o..nedense çok pozitifim ve nedense kendime o kadar pozitif olamıyorum neyse.. gözün aydın bol bol yumurtalarınız bol bol spermleriniz olsun inşallah :)

Aman Allahım ne kadar sevindirici güzel bi haber..selva inşallah evladına kavuşmakta nasip olsun

Kııııızzzzlllllaaaaarrrrrrr...... bugün tedaviye başladık çok ama çok heyecanlıyım..şükürki hormonlarım normal çıktı troidim uzun bi zaman sonra ilk kez sınırlar içerisine inmişti..Allahım hayırlara vesile etsin inşallahki bugün ilk iğnelerimi oldum...2 çeşit iğne oluyorum 1 tanesi fena yakıyor olsun katlanıcam ama o iğneleri nasıl vurucam bilmiyorum çok korkağımdır....dua edin nolur lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çaresiz bırakmasın inşallah.şuan ezan okunuyor rabbim muradımızı nail eylesin inşallah.....

zamancigim helal olsun canim güle güle git gel..rabbim dua larini kabul etsin

canim massallah saglicakla gelir ins bebesin...allahim bizlere de nasip etsin

Son düzenleme:

canim tedavin hayirli olsun rabim yardimcin olsun insallah olumlu sonuc alirsin
sizin ilk tedavinizmi bu? nerde tedavi oluyorsun
canim benim orda anlatmak istedigim uzulerek bakmalariydi..anladim ben seni

canim tedavin hayirli olsun rabim yardimcin olsun insallah olumlu sonuc alirsin
sizin ilk tedavinizmi bu? nerde tedavi oluyorsun
canim benim orda anlatmak istedigim uzulerek bakmalariydi..anladim ben seni

Amin canım amin inşallah.evet ilk,İzmirde İsrael ARUH'ta

MELDAAAAA kız nerelerdesin? sen hangi iğneyi kullanıyorsun kalçadanmıydı senin? yanıyomu hâlâ?

iyi akşamlar kızlar zamncığım helal olsun canım ne hakkımız varsa yolun açık olsun allahım kabul etsin bizim içinde dua et canım

canım allah tamamına erdirsin

allah yardımcını olsun canım dualarımdasın

Allah razı olsun..Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

nerede tedavi görüyorsun? sorun ne tam olarak?

brüksel tüp bebek merkezinde.prof.dr.yücel karaman.eşimde azospermi var.yani spermler adet olarak cıkıyo okadar az yanı.olanlarda cok hareketli degil.bu ıkıncı tup bebegım.bakalım inşallah olur.hayırlısı.

bu arada doktor ikiz olabilir demişti ya tek kese gördük.

maaşallah canım allah sağlıcakla kucağın almayı nasip etsin tek ikiz ne fark eder sen mucizene kavuştun ya inşallah kucağına da alacaksın senin için ne büyük bir mutluluk allah nazarlardan korusun

hadi hayırlı olsun arkadaşım yolunuz açık olsun güzel haberler vermek nasip olsun

nasılsınız arkadaşlar.. ben yoğun günler geçiriyorum takip de edemedim başka güzel haberler varmı ..?
ZAMAN güle güle git arkadaşım allah tüm dualarını kabul eylesin..ADAK sen nasılsın merak ettim seni gerçi geçmişi pek okuyamadım ama..DURUDENİZDERYA sen nasılsın arkadaşım inşallah biraz toparlanmışsındır.. jklm, demmi, belgin, çiçek, zcu, blueavci, eraysu.. adını sayamadıklarım sizler nasılsınız umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın

Son düzenleme:
GELİNCİK nerelerdesin uzun zamandır göremiyorum seni umarım iyisindir arkadaşım kendine iyi bak..

Amin canım inşallah, bizde hiç sperm çıkmıyor ama.. Pazartesi ankaraya gidicez kaan hocayla görüştük bugün gelin dedi bakalım nasıl bir durumla karşılaşıcaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…