hadi hayırlısı canım helal olsun sağlıcakla git gel inşallah.bacılar inşallah sabah 5 5.30 gibi evden çıkıyoruz hakkınızı helal edin daha gelene kadar giremem Allaha emanetsiniz özelden gönderilen tüm istekleri inşallah aldım çok dua edicem sizler için
gelince görüşmek üzere
geçmiş olsun arkadaşım rabbim tez zamanda kurtarsın inş.Arkadaşlar merhaba ben Tuğba, benim eşimdede azospermi var. Haziran ayında mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı. Bize evlat edinin dediler bunun üzerine Kaan Aydos hocayı bulduk ve onda tedaviye başladık. Genetik testinde eşimin AZFc delasyonu çıktı. Karyotipi normal çıktı.. 4 aydır ilaç kullanıyoruz. %50 şansınız var dedi Kaan Hoca ama yinede ümitlenmeyin die de ekledi. Her hastamda sonuç alamıyorum dedi.. Bizim durumumuzda arkadaşlar var mı? Sonuçları ne oldu? Şimdiden teşekkür ederim..
zaman güle güle git canım..rabbim tüm dualarını kabul etsin..melda rabbim yardımcın olsun..kızlar ben dün ultrasyona gittim keseyi gördük şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktor..rabbim hepinize nasip etsin..hep dualarımdasınız..
maşallah canım hayırlısı olsun Allah kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah.bu arada doktor ikiz olabilir demişti ya tek kese gördük.
zaman güle güle git canım..rabbim tüm dualarını kabul etsin..melda rabbim yardımcın olsun..kızlar ben dün ultrasyona gittim keseyi gördük şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktor..rabbim hepinize nasip etsin..hep dualarımdasınız..
ins amin...yok yanlis anlamamda tanidikmi geldik canim merak ettim
bacılar inşallah sabah 5 5.30 gibi evden çıkıyoruz hakkınızı helal edin daha gelene kadar giremem Allaha emanetsiniz özelden gönderilen tüm istekleri inşallah aldım çok dua edicem sizler için
gelince görüşmek üzere
Arkadaşlar merhaba ben Tuğba, benim eşimdede azospermi var. Haziran ayında mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı. Bize evlat edinin dediler bunun üzerine Kaan Aydos hocayı bulduk ve onda tedaviye başladık. Genetik testinde eşimin AZFc delasyonu çıktı. Karyotipi normal çıktı.. 4 aydır ilaç kullanıyoruz. %50 şansınız var dedi Kaan Hoca ama yinede ümitlenmeyin die de ekledi. Her hastamda sonuç alamıyorum dedi.. Bizim durumumuzda arkadaşlar var mı? Sonuçları ne oldu? Şimdiden teşekkür ederim..
canım benim ağzından bal damlıyo sanki akşam rüyamda tek yumurtam varmış gördüm bugün konrtole gittik şuan 4 tyane yumurtam var tabi büyük gün cuma herkes dua etsin kızlar çok heyacnlıyım
bacılar inşallah sabah 5 5.30 gibi evden çıkıyoruz hakkınızı helal edin daha gelene kadar giremem Allaha emanetsiniz özelden gönderilen tüm istekleri inşallah aldım çok dua edicem sizler için
gelince görüşmek üzere
Kııııızzzzlllllaaaaarrrrrrr...... bugün tedaviye başladık çok ama çok heyecanlıyım..şükürki hormonlarım normal çıktı troidim uzun bi zaman sonra ilk kez sınırlar içerisine inmişti..Allahım hayırlara vesile etsin inşallahki bugün ilk iğnelerimi oldum...2 çeşit iğne oluyorum 1 tanesi fena yakıyor olsun katlanıcam ama o iğneleri nasıl vurucam bilmiyorumçok korkağımdır....dua edin nolur lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çaresiz bırakmasın inşallah.şuan ezan okunuyor rabbim muradımızı nail eylesin inşallah.....
canim tedavin hayirli olsun rabim yardimcin olsun insallah olumlu sonuc alirsin
sizin ilk tedavinizmi bu? nerde tedavi oluyorsun
canim benim orda anlatmak istedigim uzulerek bakmalariydi..anladim ben seni
canım allah tamamına erdirsinzaman güle güle git canım..rabbim tüm dualarını kabul etsin..melda rabbim yardımcın olsun..kızlar ben dün ultrasyona gittim keseyi gördük şükür herşey yolunda 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi doktor..rabbim hepinize nasip etsin..hep dualarımdasınız..
Kııııızzzzlllllaaaaarrrrrrr...... bugün tedaviye başladık çok ama çok heyecanlıyım..şükürki hormonlarım normal çıktı troidim uzun bi zaman sonra ilk kez sınırlar içerisine inmişti..Allahım hayırlara vesile etsin inşallahki bugün ilk iğnelerimi oldum...2 çeşit iğne oluyorum 1 tanesi fena yakıyor olsun katlanıcam ama o iğneleri nasıl vurucam bilmiyorumçok korkağımdır....dua edin nolur lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çaresiz bırakmasın inşallah.şuan ezan okunuyor rabbim muradımızı nail eylesin inşallah.....
canım allah tamamına erdirsin
allah yardımcını olsun canım dualarımdasın
merhaba kızlar ben yeniyim.bikaç güne kadar tüp bebek tedavisi için iğnelere başlıycam.
Allah razı olsun..Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...
nerede tedavi görüyorsun? sorun ne tam olarak?
merhaba kızlar ben yeniyim.bikaç güne kadar tüp bebek tedavisi için iğnelere başlıycam.
bu arada doktor ikiz olabilir demişti ya tek kese gördük.
ALLAH KURTARSN CANIM bız varız genetık hastalık...sperm bulundu ama genetık sebebıyle dusuk oldu daha dogrusu tam yerlesemedıııı....gercekten de en agır ı genetık hastalık mıs....olsa bıle tutmyr....ama umıtsız olmamak lazım rabbım buyuk ne eylerse gusel eyler,ınsaalh hepımızın yuzunu guldurur mevlam burdakı herkesın ve cocuk ıstteyen herkesın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?