Kızlar , dualarınıza çook ihtiyacım var , bugün m.tese ve kısmetse OPU günümüz.:18:
Kııııızzzzlllllaaaaarrrrrrr...... bugün tedaviye başladık çok ama çok heyecanlıyım..şükürki hormonlarım normal çıktı troidim uzun bi zaman sonra ilk kez sınırlar içerisine inmişti..Allahım hayırlara vesile etsin inşallahki bugün ilk iğnelerimi oldum...2 çeşit iğne oluyorum 1 tanesi fena yakıyor olsun katlanıcam ama o iğneleri nasıl vurucam bilmiyorumçok korkağımdır....dua edin nolur lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çaresiz bırakmasın inşallah.şuan ezan okunuyor rabbim muradımızı nail eylesin inşallah.....
maaşallah canım allah sağlıcakla kucağın almayı nasip etsin tek ikiz ne fark eder sen mucizene kavuştun ya inşallah kucağına da alacaksın senin için ne büyük bir mutluluk allah nazarlardan korusun
hadi hayırlı olsun arkadaşım yolunuz açık olsun güzel haberler vermek nasip olsun
Kızlar , dualarınıza çook ihtiyacım var , bugün m.tese ve kısmetse OPU günümüz.:18:
patoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kizlar patoloji raparu cikmis yukarda kopyaladim size kaan hocanin soylediklerini
allaha sukur hucre bulunmus..esim bu saatte kalkip maaile bakmis..kaan hocanin soyledikleri 1 patoloji raporunun aynisi..tup bebek demis tup bebek tutarmi boyle..bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim..simdik tup bebek yapsak tesede bulunamiyor gine patolojiyimi bekleyecez biz..anlamadim bisey..birde temmuz demis temmuzda tese olali 4 ay oluyor
canım benim Allah inşşalah sonunuda güzel eyler yarabbim benim iğnelerimde bugün son artık sen nasıl oluyon kalçadan mı ben hem kalçadan hem göbekten oldum bende senin gibi çok korkağımdır hep hastanede vurdurdum akşamları iş çıkışı
hayırlı olsun canım tedavin sonu da güzel olsun inşallah.Kııııızzzzlllllaaaaarrrrrrr...... bugün tedaviye başladık çok ama çok heyecanlıyım..şükürki hormonlarım normal çıktı troidim uzun bi zaman sonra ilk kez sınırlar içerisine inmişti..Allahım hayırlara vesile etsin inşallahki bugün ilk iğnelerimi oldum...2 çeşit iğne oluyorum 1 tanesi fena yakıyor olsun katlanıcam ama o iğneleri nasıl vurucam bilmiyorumçok korkağımdır....dua edin nolur lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çaresiz bırakmasın inşallah.şuan ezan okunuyor rabbim muradımızı nail eylesin inşallah.....
senin de tedavin hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza inşallah tez zamanda kurtulursun sen de.merhaba kızlar ben yeniyim.bikaç güne kadar tüp bebek tedavisi için iğnelere başlıycam.
sağol canım kendi adıma konuşursam iyiyim şükür biz şu anda bitkisellerle tedavi oluyoruz beklemedeyiz yani.nasılsınız arkadaşlar.. ben yoğun günler geçiriyorum takip de edemedim başka güzel haberler varmı ..?
ZAMAN güle güle git arkadaşım allah tüm dualarını kabul eylesin..ADAK sen nasılsın merak ettim seni gerçi geçmişi pek okuyamadım ama..DURUDENİZDERYA sen nasılsın arkadaşım inşallah biraz toparlanmışsındır.. jklm, demmi, belgin, çiçek, zcu, blueavci, eraysu.. adını sayamadıklarım sizler nasılsınız umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın
canım inşallah bol bol spermler bulunur.Allah yardımcınız olsun.Kızlar , dualarınıza çook ihtiyacım var , bugün m.tese ve kısmetse OPU günümüz.:18:
yeni yeriniz hayırlı olsun inş.canım.kızlar merhaba...........beni herkes tanımıyordur ama tanıyan kardeşlerim var çok şükür.........sık gelemiyorum kusura bakmayın......o kadar hızlı ilerliyorsunuzki bu topige hiç yetişemedim.....rizeye tayinimiz çıktı....taşınıyorum.koşturmaca falan...tedavi ve bebişle ilgili bir haber yok benden.......peki sizden ne haberler var.......iyi-kötü-normal, gidişatlar ne alemde...lütfen merakta bırakmayın benid.......
canım çok sevindim ya çok şükür Allaha gözünüz aydın eminim sen de çok mutlusundur şu an yani durmak yok yola devampatoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kizlar patoloji raparu cikmis yukarda kopyaladim size kaan hocanin soylediklerini
allaha sukur hucre bulunmus..esim bu saatte kalkip maaile bakmis..kaan hocanin soyledikleri 1 patoloji raporunun aynisi..tup bebek demis tup bebek tutarmi boyle..bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim..simdik tup bebek yapsak tesede bulunamiyor gine patolojiyimi bekleyecez biz..anlamadim bisey..birde temmuz demis temmuzda tese olali 4 ay oluyor
sağol canım şükür iyiyiz sen nasılsınnasılsınız arkadaşlar.. ben yoğun günler geçiriyorum takip de edemedim başka güzel haberler varmı ..?
ZAMAN güle güle git arkadaşım allah tüm dualarını kabul eylesin..ADAK sen nasılsın merak ettim seni gerçi geçmişi pek okuyamadım ama..DURUDENİZDERYA sen nasılsın arkadaşım inşallah biraz toparlanmışsındır.. jklm, demmi, belgin, çiçek, zcu, blueavci, eraysu.. adını sayamadıklarım sizler nasılsınız umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın
hadi hayırlısı canım inşallah orası uğurlu gelir ve bebeğin bir süprizle size merhaba der..kızlar merhaba...........beni herkes tanımıyordur ama tanıyan kardeşlerim var çok şükür.........sık gelemiyorum kusura bakmayın......o kadar hızlı ilerliyorsunuzki bu topige hiç yetişemedim.....rizeye tayinimiz çıktı....taşınıyorum.koşturmaca falan...tedavi ve bebişle ilgili bir haber yok benden.......peki sizden ne haberler var.......iyi-kötü-normal, gidişatlar ne alemde...lütfen merakta bırakmayın benid.......
patoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
günaydın leylakcım yeni gelen arkadaşlar var aramıza tese olcaklar falan sen nasılsın canım
cok guzel bir haber bu cicek canim gozun aydin nsalah daha da iyiye gider tedaviniz...patoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Arkadaşlar merhaba ben Tuğba, benim eşimdede azospermi var. Haziran ayında mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı. Bize evlat edinin dediler bunun üzerine Kaan Aydos hocayı bulduk ve onda tedaviye başladık. Genetik testinde eşimin AZFc delasyonu çıktı. Karyotipi normal çıktı.. 4 aydır ilaç kullanıyoruz. %50 şansınız var dedi Kaan Hoca ama yinede ümitlenmeyin die de ekledi. Her hastamda sonuç alamıyorum dedi.. Bizim durumumuzda arkadaşlar var mı? Sonuçları ne oldu? Şimdiden teşekkür ederim..
merhaba kızlar ben yeniyim.bikaç güne kadar tüp bebek tedavisi için iğnelere başlıycam.
sağol canım iii diyelim iii olalım işte uğraşıyoruz çok yoğunum iş okul ev işler evimiz alt katında tadilat var ustalar öyle işte ...adak tese olucaktı noldu bulundu mu eşinde sende ne var ne yok birde eşim bu cuma hormon testi yapturacak yine testojel kullandık 2 ayımız bitiyo bakalım nolcak işallah inmiştir değerler
sağol canım iii diyelim iii olalım işte uğraşıyoruz çok yoğunum iş okul ev işler evimiz alt katında tadilat var ustalar öyle işte ...adak tese olucaktı noldu bulundu mu eşinde sende ne var ne yok birde eşim bu cuma hormon testi yapturacak yine testojel kullandık 2 ayımız bitiyo bakalım nolcak işallah inmiştir değerler
gözünüz aydın canım inşAllah alacağınız tedaviyle yaza kadar o olgunlaşmamış hücreler sağlıklı spermlere dönüşür.bak rabbim bir kapı kapatmadan diğerini açıyor inşAllah bu defa sonu bebekli olur .patoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?