Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba...........beni herkes tanımıyordur ama tanıyan kardeşlerim var çok şükür.........sık gelemiyorum kusura bakmayın......o kadar hızlı ilerliyorsunuzki bu topige hiç yetişemedim.....rizeye tayinimiz çıktı....taşınıyorum.koşturmaca falan...tedavi ve bebişle ilgili bir haber yok benden.......peki sizden ne haberler var.......iyi-kötü-normal, gidişatlar ne alemde...lütfen merakta bırakmayın benid.......

patoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

kizlar patoloji raparu cikmis yukarda kopyaladim size kaan hocanin soylediklerini
allaha sukur hucre bulunmus..esim bu saatte kalkip maaile bakmis..kaan hocanin soyledikleri 1 patoloji raporunun aynisi..tup bebek demis tup bebek tutarmi boyle..bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim..simdik tup bebek yapsak tesede bulunamiyor gine patolojiyimi bekleyecez biz..anlamadim bisey..birde temmuz demis temmuzda tese olali 4 ay oluyor

SAKLAMBAC canim alllah yardimcin olsun ins bol bol sperm bulunur

canım benim Allah inşşalah sonunuda güzel eyler yarabbim benim iğnelerimde bugün son artık sen nasıl oluyon kalçadan mı ben hem kalçadan hem göbekten oldum bende senin gibi çok korkağımdır hep hastanede vurdurdum akşamları iş çıkışı

MELDAAAAA kız nerelerdesin? sen hangi iğneyi kullanıyorsun kalçadanmıydı senin? yanıyomu hâlâ?[/QUOTE]

canım benim kalçadan oldum hep acısını 2 saat sonra hissediyordum geceleri yatamıyordum ağrıdan ama katlandım canım hepsi geçti artık benim bugün son iğnem kaldı cuma günü operasyona giriyoruz artık eşimle dualarınız eksik etmeyin canım

Allah razı olsun dualarınıza ihtiyacım var,eksik etmeyin nolur

Kızlar , dualarınıza çook ihtiyacım var , bugün m.tese ve kısmetse OPU günümüz.:18:

Allah yardımcınız olsun,inşallah güzel haberler alırız..

:) canım bak çıkmamış candan umut kesilmezmiş,Allah büyüktür hala bi umudunuz var.demekki bu şekilde tutma olasılığı varki kaan hoca teklif etmiş içini ferah tut gün doğmadan neler doğar

bende eşime vurdurucam canım,hadi gözün aydın senin bitmiş artık.büyük gün geldi desene asıl heyecan şimdi başlıyo dimi? Allah yüzünüzü güldürcek inşallah hiç stres yapma dua et bol Allah yardımcınız olsun..senin kullandığın iğnelerin adı neydi?

hayırlı olsun canım tedavin sonu da güzel olsun inşallah.
merhaba kızlar ben yeniyim.bikaç güne kadar tüp bebek tedavisi için iğnelere başlıycam.
senin de tedavin hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza inşallah tez zamanda kurtulursun sen de.
sağol canım kendi adıma konuşursam iyiyim şükür biz şu anda bitkisellerle tedavi oluyoruz beklemedeyiz yani.
Kızlar , dualarınıza çook ihtiyacım var , bugün m.tese ve kısmetse OPU günümüz.:18:
canım inşallah bol bol spermler bulunur.Allah yardımcınız olsun.
yeni yeriniz hayırlı olsun inş.canım.
canım çok sevindim ya çok şükür Allaha gözünüz aydın eminim sen de çok mutlusundur şu an yani durmak yok yola devam inşallah bundan sonra yüzünüz güler canım

kızlar günaydın ne var ne yok bayadır giremedim çoook yoğunum sormayın bir geçmişe bakayım bakalım neler olmuş

günaydın leylakcım yeni gelen arkadaşlar var aramıza tese olcaklar falan sen nasılsın canım

sağol canım şükür iyiyiz sen nasılsın
hadi hayırlısı canım inşallah orası uğurlu gelir ve bebeğin bir süprizle size merhaba der..

canım gözün aydın ama ben şu patalojide görünüpte tesede görünemeyen hücreleri bir türlü anlamıyorum şükür üretim var canım isterseniz biraz bekleyin belkide olgunlaşır hücreler canım.

günaydın leylakcım yeni gelen arkadaşlar var aramıza tese olcaklar falan sen nasılsın canım

sağol canım iii diyelim iii olalım işte uğraşıyoruz çok yoğunum iş okul ev işler evimiz alt katında tadilat var ustalar öyle işte ...adak tese olucaktı noldu bulundu mu eşinde sende ne var ne yok birde eşim bu cuma hormon testi yapturacak yine testojel kullandık 2 ayımız bitiyo bakalım nolcak işallah inmiştir değerler

cok guzel bir haber bu cicek canim gozun aydin nsalah daha da iyiye gider tedaviniz...

mrb canım aramıza hoşgeldin.bizde genetik problemimiz olduğu için tesede sperm bulunmasına rağmen olumsuz sonuç alanlardanız.2 ay önceki tüp bebek denememizde jklmnin dediği gibi tutunma problemi olduğu için malesef şimdilik bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun.tez zamanda güzel haberlerle ayrılman dileğiyle..

merhaba kızlar ben yeniyim.bikaç güne kadar tüp bebek tedavisi için iğnelere başlıycam.

mrb hoşgeldin cnm.inş herşey dilediğiniz gibi olur.tedavin hakkında bilgi verirsen hem seni tanımış oluruz hem de belki senin tedavin bize umut olur..

inşallah canım adaktan haberim yok canım daha gelmedi sanıyorum topiğe canım biz de eşim şimdi bitkisel kapsül kullanıyo başlayalı 16 gün oluyo daha önce başka bi macun kullanıyodu 5 ay kullandı ama sperm testinde sonuç malesef yine 0 çıktı o yüzden biz de başka kullanıyoruz şimdi hayırlısı bakalım.

SLMLR KIZLAR.tedavıdekı arkadaslara sans sabr ve rabbımden yardım dılıyorum.ZAMAN yolun acık olsun ınsaalh gule gule gıt kardeesım.CICEK tatlım ne guzel bır haber ınsaaalh devamı da gelır arkadasım..NISSSAN SAOL TATLIM SUKUR IYIYIM IYI DIYELIM II OLALIM SENDE IYISINDR UMARIM...TRUUTTUMM canım ınsaaalh kurtuluruz bızde bu dertten genetık cok zor agır tutması dert ..rabbım bızımde yuzunmuhzu gukrdsn ınsaalh tatlım

Mrb canım. Sizde mi Kaan Hocada tedavidesiniz. Bizde 3 aydır testojel kullanıyoruz. fsh 40dan 20ye düştü. Sizin nasıl gidiyor...

gözünüz aydın canım inşAllah alacağınız tedaviyle yaza kadar o olgunlaşmamış hücreler sağlıklı spermlere dönüşür.bak rabbim bir kapı kapatmadan diğerini açıyor inşAllah bu defa sonu bebekli olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…