şu konuştuklarımızı başkasına desek çekemiyorlar filan diyebilir insanlar birilerinin beni anlayabildiğini bilmek güzel...
çiçek nasılsınnn
insllah canim ya valla cok zor boyle..allahim bizlerede nasip etsin anne olmayi..cevremdeki herkes hamile gün gectikce zorlasiyor gözüm kalmiyor ama icim yaniyor..artik esimin ailesi biliyor olmadigini denisik bakiyorlar gibime geliyor kac gundur bana..abisi kim tedavi oluyor diye bile sormus esimde ben oluyorumk demis
sen nasilsin iyimisin?
evet denmiyor malesef insan kimseyle konusamiyor
sagol iyiyim canim sen nasilsin
melisela nerdesin bi cevap yazabilsen keşke...
canım burdayım, özelden adresimi yollamıştım gelmedimi sana???
geldi ekledim hemen
beliyorum seni ozamandan beri dur bidaha ekleyeyim.
melisela bu kişiyi daha önce eklediniz diyor. msnden ekliyorum bir anlaşmazlık yok dimi?
senden aber bekliyeceğim ozaman...
canım bana birşey gelmedi ama?? sen istersen bana ver diyecem ama nasıl vereceksin? beni tamamen sil msnden, tekrar ekle bu kişiyi sil de, her yerden kaldır tekrar ekle bakalım olacakmı
canım çok üzüldüm vallainşallah rabbim dualarını kabul edicek birgün vakti zamanı gelmemiştir..yanlış anlamazsan nerelisiniz eşin nereli diye sorucaktım?
sağol canım iyiyim konuşamıyoruz kaç gündür iyisin dimii
canım benim o adresime mail atsana kendi adresinden, ben seni eklerim o zaman ya da maille haberleşiriz..:)))olmuyor şansa..öle silincek bi yerdedeğilsin ki sendn onay bekliyor kabul onayı yani kayıtlı gibi durmuyosun.
neyse belkı yarın fılan gelir. ben veremem bu şekilde sanal ortmda bilgimi giren bu gruba dahil olduğumu görür. ilgine çok teşekkür ederim. görüşürz yarın inş. kolay bi yolu vardır ne diyimm
herkese iyi geceler.
bacılar inşallah sabah 5 5.30 gibi evden çıkıyoruz hakkınızı helal edin daha gelene kadar giremem Allaha emanetsiniz özelden gönderilen tüm istekleri inşallah aldım çok dua edicem sizler için
gelince görüşmek üzere
bacılar inşallah sabah 5 5.30 gibi evden çıkıyoruz hakkınızı helal edin daha gelene kadar giremem Allaha emanetsiniz özelden gönderilen tüm istekleri inşallah aldım çok dua edicem sizler için
gelince görüşmek üzere
inşallah canım inşallah rabbim kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın cezalandırmasın
Allah yardımcınız olsun canım..bende yarn gidiyorum baklaım başlıyacakmıyız artık
valla canım "sana noluyo" dersin belki ama banada aksine sizin iş olucak gibi geliyo (Allahın izniyle) içime öyle doğuya yani
canım benim ağzından bal damlıyo sanki akşam rüyamda tek yumurtam varmış gördüm bugün konrtole gittik şuan 4 tyane yumurtam var tabi büyük gün cuma herkes dua etsin kızlar çok heyacnlıyım
gelince görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?