Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım çok üzüldüm valla inşallah rabbim dualarını kabul edicek birgün vakti zamanı gelmemiştir..yanlış anlamazsan nerelisiniz eşin nereli diye sorucaktım?

senden aber bekliyeceğim ozaman...

canım bana birşey gelmedi ama?? sen istersen bana ver diyecem ama nasıl vereceksin? beni tamamen sil msnden, tekrar ekle bu kişiyi sil de, her yerden kaldır tekrar ekle bakalım olacakmı

canım bana birşey gelmedi ama?? sen istersen bana ver diyecem ama nasıl vereceksin? beni tamamen sil msnden, tekrar ekle bu kişiyi sil de, her yerden kaldır tekrar ekle bakalım olacakmı

olmuyor şansa..öle silincek bi yerdedeğilsin ki sendn onay bekliyor kabul onayı yani kayıtlı gibi durmuyosun.
neyse belkı yarın fılan gelir. ben veremem bu şekilde sanal ortmda bilgimi giren bu gruba dahil olduğumu görür. ilgine çok teşekkür ederim. görüşürz yarın inş. kolay bi yolu vardır ne diyimm

herkese iyi geceler.

canım çok üzüldüm valla inşallah rabbim dualarını kabul edicek birgün vakti zamanı gelmemiştir..yanlış anlamazsan nerelisiniz eşin nereli diye sorucaktım?

ins amin...yok yanlis anlamamda tanidikmi geldik canim merak ettim

sağol canım iyiyim konuşamıyoruz kaç gündür iyisin dimii

iyiyim belgincigim ne olsun oyle boyle geciyor gunler

canım benim o adresime mail atsana kendi adresinden, ben seni eklerim o zaman ya da maille haberleşiriz..:)))

bacılar inşallah sabah 5 5.30 gibi evden çıkıyoruz hakkınızı helal edin daha gelene kadar giremem Allaha emanetsiniz özelden gönderilen tüm istekleri inşallah aldım çok dua edicem sizler için
gelince görüşmek üzere

Arkadaşlar merhaba ben Tuğba, benim eşimdede azospermi var. Haziran ayında mikrotese oldu ve hiç sperm bulunamadı. Bize evlat edinin dediler bunun üzerine Kaan Aydos hocayı bulduk ve onda tedaviye başladık. Genetik testinde eşimin AZFc delasyonu çıktı. Karyotipi normal çıktı.. 4 aydır ilaç kullanıyoruz. %50 şansınız var dedi Kaan Hoca ama yinede ümitlenmeyin die de ekledi. Her hastamda sonuç alamıyorum dedi.. Bizim durumumuzda arkadaşlar var mı? Sonuçları ne oldu? Şimdiden teşekkür ederim..

ALLAH KURTARSN CANIM bız varız genetık hastalık...sperm bulundu ama genetık sebebıyle dusuk oldu daha dogrusu tam yerlesemedıııı....gercekten de en agır ı genetık hastalık mıs....olsa bıle tutmyr....ama umıtsız olmamak lazım rabbım buyuk ne eylerse gusel eyler,ınsaalh hepımızın yuzunu guldurur mevlam burdakı herkesın ve cocuk ıstteyen herkesın....

nehaber kızlar bugün nasılsınızz iyimisiniz allahım hepimize sağlık sıhat versin amin

canım helal olsun güle güle git gel yolun açık duaların kabul olsun inşallahhhh

helal olsun canım Allah kabul etsin.Rabbim bizlerede nasip etsin.

canim helal olsun. gule gule git ,yolun acik olsun rabbim o kutsal yerler yuz suyu hurmetine butun dualarini kabul etsin.rabbim insallah bizlere hepimize nasip etsin o guzel yerleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…