- 1 Mart 2010
- 2.977
- 183
- 363
rica ederim canımNURSEN MESLEKI TEACHER cok tesekkur ederım,ya kurandan ayetlerın okunmayacagını bılıyrdm ama sanırım bu duz ve zııkır nıyetıne okunuyr.boyle okununca olur mus dememkkıı ...saolun kızlar
hoşgeldin canım aramıza rabbim tez zamanda kurtarsın inş.herkese iyi akşamlar,
uzun süredir siteyi takip ediyordum yeni üye oldum ve artık ben de aranızdayım.
esim azospermi 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu geçen ay da mikrotese. Fakat sonuç sıfır..
certoli cell only
bizim durumumuzda olup çocuk sahibi olan var mıdır bilmiyorum ama sanırım tek şansımız kök hücreyi beklemek.
canım öyle düşünmemeye çalış şeytan işte aklımıza giriyo elbette ölücez ama sonrasında rabbim bize sormıcak mı neden dermanını aramadın diye,canım bu arada şifa ayetleri yazmışsın bunlar kuranda mı yazıyo eğer kurandaysa hangi sure ve kaçıncı ayetler canım?hoşgeldin canım ama keşke gelmeseydin en yakın zamanda bebeğinle aramızdan ayrılırsın inşallah peki sizin hormon değerleriniz neydi.zaten kök hücre tedavisindede mutlu sona gelindi nerdeyse 2 ay kadar birsüre var aldığım bilgilere göre mevlam şifamız neredeyse bulmayı ve hayırlı evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize tabiiiii şimdide deprem felaketi afetler var inanın artık doktora gitmekten bile vazgeçtim nede olsa deprem olcak ölücez diye bugün canım ne istediyse yedim yakında 100kilo olurum herhalde
yok canim vermedi bugun ilk defa benim israrimla gittik acile dun yumurtalikligi sisince esim kendi gormus banyoda kahverengi spermi bugun yine denemis yine ayni gelmis insallah kotu bir sey degildir ... cocuk diye diye adami sagligindan ettik rabbim herseyden once saglik versin hepimize
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.cicekcigim geldik hastaneden sukur idrar testi ve muayne temiz cikmis enfeksiyon falan yokmus ama sadece yumurtalikda kilcal damar catlamasi olmus o yuzden kahverengi sivi ve sislik olmus insalalh en kisa zamnda duzelir
hoşgeldin canım Allah şifa versin.Merhaba arkadaşlar. Ben de uzun süredir takip ediyorum forumu ama bugün karar verdim üye olmaya. Malum bizim de sorun azosperm...Bir kere mikrotese denememiz var, elonge spermatid bulundu ancak sonuç olumsuz. Şu an Kaay AYDOS'ta tedavideyiz. Hormonları düzeltmeye çalışıyor. Düzelme var hormonlarda ama yeterli değil. Çırpınıyoruz işte. Hayırlısı bakalım...
canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur.merhaba kızlar herkese iyi haftalar diliyorum bu cuma ameliyatımız var çok heycanlıyım ilk tedavimiz iğnelerimin bitmesine 3 gün kaldı yarın tekrar kontrolüm var bu arada bana nolur dua edin arkadaşalr kalbim yerinden çıkacak gibi
Allaha emanet olun canım.kızlar yarın umreye gidiyoruz inşallah son kez dua istiycekler varsa özele mesaj atın en son akşam saat 11 gibi bakabilirim herhelde daha bakamam kızlar dün regli oldum dua edin nolur çabuk bitsin
nerelerdesin canım yaa çok merak ettim seni bu kadar uzatma arayı ara ara uğra üzüldüm canım sizin sonucun da olumsuz olmasına peki şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.NUR SENcim mesajını aldım.senin için çok üzüldüm canım.ben uzun zamandır uğramıyorum buraya.özelden de sana cevap veremedim mesaj sayısının 100 olması gerekiyomuş..eşim de macun bittikten sonra test yaptı ve maalesef bizim sonuç ta sıfır.hatta fsh önceden 21 deyken macun sonrası olmuş 30 un üstü.bi daha macun falan kullanmayız artık.ALLAH yardımcın olsun canım.