Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
NURSEN MESLEKI TEACHER cok tesekkur ederım,ya kurandan ayetlerın okunmayacagını bılıyrdm ama sanırım bu duz ve zııkır nıyetıne okunuyr.boyle okununca olur mus dememkkıı ...saolun kızlar
rica ederim canım
hoşgeldin canım aramıza rabbim tez zamanda kurtarsın inş.
canım öyle düşünmemeye çalış şeytan işte aklımıza giriyo elbette ölücez ama sonrasında rabbim bize sormıcak mı neden dermanını aramadın diye,canım bu arada şifa ayetleri yazmışsın bunlar kuranda mı yazıyo eğer kurandaysa hangi sure ve kaçıncı ayetler canım?
cicekcigim geldik hastaneden sukur idrar testi ve muayne temiz cikmis enfeksiyon falan yokmus ama sadece yumurtalikda kilcal damar catlamasi olmus o yuzden kahverengi sivi ve sislik olmus insalalh en kisa zamnda duzelir
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin.
hoşgeldin canım Allah şifa versin.
canım Rabbim yardımcınız olsun inşallah herşey istediğiniz gibi olur.
kızlar yarın umreye gidiyoruz inşallah son kez dua istiycekler varsa özele mesaj atın en son akşam saat 11 gibi bakabilirim herhelde daha bakamam kızlar dün regli oldum dua edin nolur çabuk bitsin
Allaha emanet olun canım.
nerelerdesin canım yaa çok merak ettim seni bu kadar uzatma arayı ara ara uğra üzüldüm canım sizin sonucun da olumsuz olmasına peki şimdi ne yapmayı düşünüyosunuz Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.

burdayım canım, burdanda yazabilirin..

geldimm
varya içim biraz rahatladı senden böyle bir haber çıkınca allah bin kez razı olsun.
bize ilkin8 tane gelmişti. 30 tane daha lazım.:44:
ama 3 -5 tane olsada olur. lütfen bir sor kardeşine ara vermemek lazım.elimiz kolumuz baglı kaldık malesef...

busayfayıacık bırakıcam ara ara gelip bakıcam.umarım cevap yazabilirsin..

busayfayıacık bırakıcam ara ara gelip bakıcam.umarım cevap yazabilirsin..

melisela bu manisadaki arkadas zehrsiz yapıstırıcıyla tutmus.ustune ekmek serpiştirmiş. öle yakalamış.
bu haftasonumuzu bı tanıdıgın bahcesınde kuş bekleyerek geçirdik.
malesef gelmediler hiç iki tane saka geldi yapıştı..
eşimin çocukluk arkadaşı daha önceki mesajlardan birinde yazmıştım. ücret almadı bizden ama kardeşin n diyorsa elimizden geldiğince karşılamaya çalışırız bize şuanda cidden lazım onlar...
birde özelden msn adresını yazarmısın ekliyim seni daha kolay yazısıırz..

belgin teşekkür ederim
günde kaç defa yiyecek nohutu

Son düzenleme:

sagolun kizlar inslllah patolojiden guzel sonuc gelir...daha belli olmadi insllah bir umut isigi olur yoksa boyle hic bisey yapmadan beklemekde zor

sagolun kizlar inslllah patolojiden guzel sonuc gelir...daha belli olmadi insllah bir umut isigi olur yoksa boyle hic bisey yapmadan beklemekde zor

canim dun gece kaan hocadan email geldi bana hatta bir sey sormusdu hoca onuda yanitladim yine cevap yazdi sana bakdim topikde yokdun haber verecekdim .. sana cevap geldimi canim

cnm çok geçmiş olsun.inş bi aksilik olmaz.elbette ki herşeyin başı sağlık.Rabbim önce sizleri birbirinize bağışlasın sonra da muradınızı versin inş..

kizlar cok sag olun allah razi olsun hepinizden cok sukur esim simdi daha iyi durumda gun gecdikce duzelecek insallah rabbim bundan buyuk dert vermesin

canim dun gece kaan hocadan email geldi bana hatta bir sey sormusdu hoca onuda yanitladim yine cevap yazdi sana bakdim topikde yokdun haber verecekdim .. sana cevap geldimi canim

canim bizede geldi belli degil dedi sonra bugun esim aramis tekrar aksam mail atarim belli olursa demis atmasam yarin ara demis

inş. güzel haberler alırsın çiçek. her karanlığın ardından aydınlık doğar. allahım yüzünüz güldürsün..

sagolun allahim kimseyi darda koymasin...ins sizde tedavinizde olumlu sonuc alir bizle paylasirsiniz
allah hepimizin yardimcisi olsun

canim insallah iyi habeler gelir

insllah canim ya valla cok zor boyle..allahim bizlerede nasip etsin anne olmayi..cevremdeki herkes hamile gün gectikce zorlasiyor gözüm kalmiyor ama icim yaniyor..artik esimin ailesi biliyor olmadigini denisik bakiyorlar gibime geliyor kac gundur bana..abisi kim tedavi oluyor diye bile sormus esimde ben oluyorumk demis
sen nasilsin iyimisin?

merhaba canım hoşgeldin aramıza kusura bakma yoğunum bu ara hoşgeldin diyemedim sana.soruna gelince evet bir kez denememiz olmuştu ve elonge bulunmuştu bundan 4yıl once şuan beklemedeyiz geçen yıl bizde kaan hocada tedavideydik fakat oda bi süre sonra tese değice beklemeye karar verdik sanırım bizimkide ateşlı hastalık genetik değil ikinciyi emre beyde düşünyoruz işte böyle canım sormak istediğin olursa cevaplarım.
belgin teşekkür ederim
günde kaç defa yiyecek nohutu

canım günde bir tabek yada işte bi mşktar olsa yeter sanırım onla ilgili bişey söylemedi

iki hafta içinde eşimin kardeşinin çocucgu olucak. içim nasıl buruk anlatamam. allah eli ayagı sagasglım gelmesını nasıp etsın ama insanın içi burulmuyor değil. aileler bilmiyor bizde daha. iyikide dememişiz. bu bebek gelince napıcaklarını şaşırırlardı heralde. şimdi bile eltim varken sanki benim olmuyomus gıbı hal ve hareketler seziyorum. bilmedikleri halde. biz 2.5 senedir evliyiz. o evlenir evlenmez hmile kaldı. bebişe eşyalar alınıyor habire benimle şakalaşıyoar seninkine de inş. siz daha oturun gibisine. daraldım yaa......

benimde ayni bir kac ay icinde esimin kardesinin bebegi olacak
gözüm yok seviniyorum olduguna ama icim bir buruk..bizde demedik ama son noktoya geldik artik mecbur ogrendiler

inşallah canım inşallah rabbim kimseyi evlat yokluğuyla sınamasın cezalandırmasın

öyle tabi de çocuğu olanları duyunca daha çok ümitleniyor insan.Allah herkesin yaardımcısı olsun.ben malatyada gidiyorum,doğu fertil,uğraş bey..

Allah yardımcınız olsun canım..bende yarn gidiyorum baklaım başlıyacakmıyız artık

benimde ayni bir kac ay icinde esimin kardesinin bebegi olacak
gözüm yok seviniyorum olduguna ama icim bir buruk..bizde demedik ama son noktoya geldik artik mecbur ogrendiler

şu konuştuklarımızı başkasına desek çekemiyorlar filan diyebilir insanlar birilerinin beni anlayabildiğini bilmek güzel...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…