Dualarınız, iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar, ama olmadı. M.tese sonucu olumsuz , kısmet değilmiş, artık yapacak bir şey kalmadı. Buradan iyi haber verip hepinize umut olmayı öyle çok istemiştimki ... çok yorgunum ağlamaktan perişan oldum .Rabbim tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun bugün yaşadıklarımı hiçbirinize yaşatmasın.
canım sabrın sonu selamettir,bak biz 7 yıl oldu evleneli birde ben 27 yaşımda evlendim ve hala umutla bekliyoruz .Rabbim benim yaşıma gelmeden seni anne yapsın bizim kadar beklemek zorunda kalmassınız inşAllah.:78:
Dualarınız, iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar, ama olmadı. M.tese sonucu olumsuz , kısmet değilmiş, artık yapacak bir şey kalmadı. Buradan iyi haber verip hepinize umut olmayı öyle çok istemiştimki ... çok yorgunum ağlamaktan perişan oldum .Rabbim tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun bugün yaşadıklarımı hiçbirinize yaşatmasın.
cok cok sagolun kizlar allah razi olsun hepinizden
bir umudumuz var simdik allaha sukurler olsun, ama kafamda soruyla dolu insllah sonumuz guzel olur
niye patolijide gorunuyor da tesede gorunmuyor..ilac tedavisinde niye olgunlasmadilar anlamadim
gofretoo canim guldurdun beni allahta seni hepimizi guldursun bundan sonra
Canım inşallah hep beraber güleriz.Aslında olaya şu açıdan bakalım 8-10 sene öncesi bizim durumumuzdakileri tüp bebek merkezine bile göndermiyorlardı.Direk bişey yapılamaz deniliyordu.Merak etme yaşlarımız genç ki yaşlıda olsak yumurtaları dondururuz erkek üremesi herzaman devam eder.Ben bu kök hücreden de umutluyum....Sen ve bütün arkadaşlar yüreğimizi ferah tutalım olacak Rabbim bizim sesimizi de duyuyor elbet ..O hiçbirşeyi bence çözümsüz bırakmamış..herşeyin bir çözümü var...Önemli olan insanoğlunun onu bulup güzel noktalarda kullanması...Canım acaba yeterince olgunlaşmamış olmasından olabilir mi sorduğun soru...
patoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kizlar patoloji raparu cikmis yukarda kopyaladim size kaan hocanin soylediklerini
allaha sukur hucre bulunmus..esim bu saatte kalkip maaile bakmis..kaan hocanin soyledikleri 1 patoloji raporunun aynisi..tup bebek demis tup bebek tutarmi boyle..bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim..simdik tup bebek yapsak tesede bulunamiyor gine patolojiyimi bekleyecez biz..anlamadim bisey..birde temmuz demis temmuzda tese olali 4 ay oluyor
bacılar inşallah sabah 5 5.30 gibi evden çıkıyoruz hakkınızı helal edin daha gelene kadar giremem Allaha emanetsiniz özelden gönderilen tüm istekleri inşallah aldım çok dua edicem sizler için
gelince görüşmek üzere
canlarım transferden sonra ilk renklimi oldum ve çok aşırı kanamam oldu ayrıca küçük bir parça düşürdüm ve işte o an anu tamamen kaybettiğimi anladım....canlarım inş.sizler daha iyisinizdir destek ve dua eden tüm arkadaşlara bende gönülden dua ediyorum.ÇİÇEKÇİĞİM tatlım ben senin haberini çok geç öğrendim canım inş.herşey yoluna girer ikimizde şu anda aynı durumdayız rabbim sabrımızı artırsın inş.BELGİNCİĞİM azoyu yendiniz demişşin tatlım ama sonuç bak olumsuz yani şu anda hepimiz aynı durumdayız güzelim biliyormusun tek sperm ve yumurta yeterli değilmiş nasip olmayınca olmuyor ayrıca hastahenede bir arkadaşla tanıştım eşindede kendindede hiç bir problem yok ama çoçukları olmuyor sebebi bilinemeyen infertite yani işte öyle güzelim rabbim hepimize sabır versin inş.ayrıca kazadan noksansız çoçuklar nasip etsin.ZAMANCIĞIM ne olur dualarında bizleri unutma.JKM arkadaşım duan ve desteğin için teşekkürler...hepinizinde mesajlarını okudum çok teşekkürler arkadaşlar benim iş yerimle ilgili problemlerim var ne olur bu konuda da bana çok dua edin sizlerden dua bekliyorum A.E.OLUN
7bu da güzel haber sevindim canım allah sizin için hayırlısını gerçekleştirsin
çiçek canım çok güzel bir haber rabbim devamını getirsin...
saklambaç canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun arkadaşların da dediği gibi Allah tan umut kesilmez bak kök hücre ile ilgili çalışmalar var kısmet değilmiş üzme kendini
çiçek canım çok sevindim inşallah bi dahaki sefere olgunlaşmış spermler bulunur bol bol bak işte sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır inşallah gelişir spermlerde evladına kavuşursun
iyi akşamlar arkadaşlar çiçekciğim ne güzel bir haber bu gözün aydın canım inşallah bu tedavinde bebeğini kucağına almak nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?