Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum, bu hastalik bizleri mahvetti . yinede umudunu yitirme canim rabbimden umut kesilmez

canım sabrın sonu selamettir,bak biz 7 yıl oldu evleneli birde ben 27 yaşımda evlendim ve hala umutla bekliyoruz .Rabbim benim yaşıma gelmeden seni anne yapsın bizim kadar beklemek zorunda kalmassınız inşAllah.:78:

sagol canim benim allahim hepimize versin beklemek zor bizimde 4 yil bitecek 4 ay sonra
her zaman aklima gelir benden daha cok bekleyenler var diye zor canim hepsi zor
allahim sabir versin

canim ne diyecegimi bilmiyorum daha yeni yasadim senin yasadiklarini zor allah sabir versin

saklambac canim kendini biraz toparla gel sonra..konustukca insana biraz iyi geliyor burasi
cok üzüldüm ama elden gelen bisey yok

çok üzüldüm diyicek bişey bulamıyorum kelimeler yetersiz anlamsız oluyor zaten ne desek boş gelir biliyorum ..
ben çok korkuyorum tedaviye başladım bu cuma değil öbür cuma kısmetse bizimde mtesemiz var bakalım biz ne yapıcaz?

Canım inşallah hep beraber güleriz.Aslında olaya şu açıdan bakalım 8-10 sene öncesi bizim durumumuzdakileri tüp bebek merkezine bile göndermiyorlardı.Direk bişey yapılamaz deniliyordu.Merak etme yaşlarımız genç ki yaşlıda olsak yumurtaları dondururuz erkek üremesi herzaman devam eder.Ben bu kök hücreden de umutluyum....Sen ve bütün arkadaşlar yüreğimizi ferah tutalım olacak Rabbim bizim sesimizi de duyuyor elbet ..O hiçbirşeyi bence çözümsüz bırakmamış..herşeyin bir çözümü var...Önemli olan insanoğlunun onu bulup güzel noktalarda kullanması...Canım acaba yeterince olgunlaşmamış olmasından olabilir mi sorduğun soru...

canim bilmiyorum ki neden..kaan hocaya soracaz bakalim daha mail atmadik
canim insallah olur bizimde birgun, bugun gine bir laf duyup cocugumun olmadigini hissettim
beni bir konu icin biri one suruyor cocugum yok ya isim gucum yok tabi benim cok canim yandi
en cok beni yaralayan anlayissiz insanlar...okadar icim doluki benim derdim bana yeter birde baska insallar canimi yakiyor

bu da güzel haber sevindim canım allah sizin için hayırlısını gerçekleştirsin

allah hayırlısı ile gidip gelmeni nasip etsin

yeni gördüm geçmiş olsun allah şifa versin canım

Son düzenleme:

saklambaç canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun arkadaşların da dediği gibi Allah tan umut kesilmez bak kök hücre ile ilgili çalışmalar var kısmet değilmiş üzme kendini

çiçek canım çok sevindim inşallah bi dahaki sefere olgunlaşmış spermler bulunur bol bol bak işte sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır inşallah gelişir spermlerde evladına kavuşursun

iyi akşamlar arkadaşlar çiçekciğim ne güzel bir haber bu gözün aydın canım inşallah bu tedavinde bebeğini kucağına almak nasip olur

iyi akşamlar arkadaşlar çiçekciğim ne güzel bir haber bu gözün aydın canım inşallah bu tedavinde bebeğini kucağına almak nasip olur

saklambaç çok üzüldüm canım allah sabrını versin ama üzülme ne olur allah çok büyük bak kök hücre ile ilgili çok güzel gelişmeler var ben inanıyorum en yakın zamanda uygulanacak ve burada çocuksuz kimse kalmıcak sakın ümitsiz olma

ins kizlar sagolun hepimiz kavusalim artik

OLURmu canim sizin patoloji nasil cikmisti simdik ilac kullaniyormu esin

Son düzenleme:

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…