Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üzme kendini canım allahtan umut kesilmez bellimi olur ilk denemenizmiydi canımm

ahhh canım ahhh kimse bizi anlamıyorki bizde artık yorulduk dert anlatmaktannnn

arkadaşlar sizden şimdide ben dua bekliyorum canlarım annemin 2.5sene önce ayağında kitle oluşmuştu ameliyat oldu kanser hücresiydi şimdi tekrar oluşmuş.doktor tekrar filim çekmek için çağırmış cuma günü gidecek .lütfen dualarınızı eksik etmeyin kötü bir şey çıkmasın .şimdide bu dertle yanmak istemiyorum.lütfen dualarınızda bize de yer verin

merhaba sagol tugba..derecesi derken anlayamadim canim sebebini diyorsan belli degil genetik test temiz cikti bizim..bu bizim 2 teseydi esim 4 mart ta ameliyat oldu sperm bulunamadi ama patalojide olgunlasmayan sperm gorulmus..kaan hoca muayme icin cagirmistir gittinizmi hic yanina? gecmis olsun allahim tez zamanda kurtarsin

canim rabbim annecigine sifa versin insallah kotu bisey degildir
gecmis olsun

canım geçmiş olsun lütfen üzülme inşallah hepimize şifa olcak kök hücre tedavisine az kaldı hemen ayağa kalk elini yüzünü yıka bütün umutsuzluklarını at omuzundan güzel günler bizleri bekliyor inşallaH.RABBİM EN YAKIN ZAMANDA MUTLULUK GÖZ YAŞLARINI DÖKMEYİ NASİP ETSİN

canım dualarımızdasın inşallah sende hamileler kervanına katılırsın hayırlısıyla

canim bugun olumsuz haber verdi saklambac sen karistirdin galiba veya allah soyletti seni ins allah soyletmistir

canım seni çok iyi anlıyorum bende bu savaştan vazgeçmiştim tedaviden korkuyordum .ama şimdide geçen zamana üzülüyorum.keşke çok daha dirençli olsaydım belkide şimdi çocuğuma kavuşmuştum.lütfen sende benim durumuma düşme

canim bugun olumsuz haber verdi saklambac sen karistirdin galiba veya allah soyletti seni ins allah soyletmistir

evet ya doğru önceki mesajımda yazmıştım ama inan kimsenin böyle bir dertle dertlenmesini istemiyorum.hep iyi haber almak istiyorum özellikle çocuk konusunda içim yanıyor

hoşbulduk arkadasım sagol.ben sık sık giremiyrum ama arada bır böyle gırınce sohbet ıyı oluyor.herkes bırbırıne destek verıyo.insallah hepımız hayırlı sonuc alırız.
evet canım burada dertleşmek iyi geliyo insana zaten başka kimse bilmiyo derdimizi inşallah hepimizin yüzü güler bu dertten
canım sebebin ne olacağı belli olmaz ,derdimize derman arıyoruz bizde ne duyduysak yapmaya çalışıyoruz .rabbim hepimize şifa versin.
evet canım amin.
canım çok üzüldüm çok zor bi durum ne diyim ki Allahım tez zamanda kurtarsın bu dertten inşallah.
geçmiş olsun canım annene inşallah kötü bir şey değildir.

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kızlar ben çıkıyorum biraz ceeee deyip kaçıyorum ama hepinize hayırlı akşamlar Allaha emanet olun

hayırlı olsun tedavin su gibi geçsin güzel haberlerle dönersin inşallah

amin canım inşallah, bizde hiç sperm çıkmıyor ama.. Pazartesi ankaraya gidicez kaan hocayla görüştük bugün gelin dedi bakalım nasıl bir durumla karşılaşıcaz..

canım inşallah seninde tedavin hayırlı olsun iyi haberlerle dön aramıza

KIZLAR NASILSINIZ İYİ AKŞAMLAR BAYADIR GİREMEDİM YİNE MİSAFİRLER HASTALIKLAR BENİ BENDE BIRAKMIYO ACAR ACMAZ harzemin yazısını okudum arkadasım cok zor durumdasıl galiba canım rabbim yardımcın olsun ama eşinle aranızı bozmadan bu olayı hallaetmeye calış kızlar gecmişi okuyamdım birisi bana önemli olan gelişmeleri aktarırsa cok sevinirim

hayırlı sabahlar kızlar.nasılsınız?ben de ıste ıyı olmaya calısyrm..sorunlar hep var ama rabbım buyuk ..VCK kardesım msn de de gorusemedık annene rabbımden acıl sıfalar ıstyrm.ınsaaalh eskısı gıbı temız ak pak cıkar sonucunuz....annene de gecmıs olsun rabbım guc versın tatlım.SAKLAMBAC ne denır kı soz un bıttıgı yer ama rabbım ne eylerse guzel eyler sakın kendını bırakma ..ıste bu ınce cızgıdekı an senın ımtıhanının en guzel yerıymıs..sınavdan yuksek dereceler almayı nasıp etsın rabbım..bılırım o olumsuz duyguları...ama ne olur bırakma guclu ol....ADAKCIM SES SEDA YOK UMARIM HERSEY YOLUNDADR TATLIM...kızlar rabbım guzellıklerı pesı sıra acsın bıze ınsaaalh darda kalan dertlı olan sıfa ısteyen mutsuz olan her kım varsa bu dunyada rabbım feraha cıkarsınnn ınsaalah benımde guzel gunlerım olsun amın amına amın...

inşallah korktuğunuz gibi değildir.Allah yardımcınız olsun..

hayırlı olsun tedavin su gibi geçsin güzel haberlerle dönersin inşallah

Amin canım amin inşallaahh...Allah razı olsun.

mesleki teacher canım nasılsın iğnlerinle aran nasıl bakalım haftaya büyük gün senin için dua edicem yarında biz giriyoruz ameliyata bakalım kalbim yerinden çıkacak gibi çok zormuş beklemek hakkımızda hayırlısı olsun bakalım en kısa sürede anne oluruz inşallah

vallahi ilk gün doktorun asistanı yapmıştı dün 2. yani eşim yaptı yapıyoruz işte bakalım sonumuz hayırlı olsun ya sorma sende gün içinde zaman zaman aklıma geliyorsun valla cuma günü meldalar tese olucak ay yarın kaldı bi tek..falan diye :) çok heyecanlısındır eminim inşallah Allah yüzünüzü güldürsün..Allah razı olsun canım benim hakkımda ne istiyorsan Allah sana bin katını versin inşallah..
canım hangi iğneeri kullanıyorsun demiştim? adını yazarmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…