üzme kendini canım allahtan umut kesilmez bellimi olur ilk denemenizmiydi canımmDualarınız, iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar, ama olmadı. M.tese sonucu olumsuz , kısmet değilmiş, artık yapacak bir şey kalmadı. Buradan iyi haber verip hepinize umut olmayı öyle çok istemiştimki ... çok yorgunum ağlamaktan perişan oldum .Rabbim tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun bugün yaşadıklarımı hiçbirinize yaşatmasın.
bende üstelemek istemiyorum açıkcası çiçeğim bende çok yorgun hissediyorum artık kendimi ilkinde olmadı ikincisinde bir daha yıkıldık ne yapacağımı bende bilmiyorum açıkcası önümü göremiyorum bide laf aramızda eşimin ailesi çok karışıyo bu konuya çok akıl veriyolar bırakın Allah a uğraşmayın artık diye ben onlara anlatamadım bir türlü kaynanam (engin tecrübelerine dayanarak böyle söylüyo galiba:()) bizim aşılama yaptırdığımızı doktorların bizi kandırdığını iddia ediyo .açıkcası benim savaşmam gereken cephe çok bıktım artık yoruldum ben
Merhaba, tugba ben.. Yüce Rabbim yanınızda olsun.. Sizin eşinizde azospermi derecesi nedir acaba? Mikrotesede çıkmadı patolojide çıktı yazmışsınız.. Bizimde mikro tesede çıkmamıştı haziran ayında şimdi kaan hocada tedavi oluyoruz 4 ay oldu, bu hafta bizi ankaraya çağırdı nedenini henüz bilmiyoruz.. Başka bir tedavimi söyler yoksa ne der bilemiyorum.. Benim eşimde genetik bir problem var AZFc geninde.. Sizde nasıl?
arkadaşlar sizden şimdide ben dua bekliyorum canlarım annemin 2.5sene önce ayağında kitle oluşmuştu ameliyat oldu kanser hücresiydi şimdi tekrar oluşmuş.doktor tekrar filim çekmek için çağırmış cuma günü gidecek .lütfen dualarınızı eksik etmeyin kötü bir şey çıkmasın .şimdide bu dertle yanmak istemiyorum.lütfen dualarınızda bize de yer verin
Dualarınız, iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar, ama olmadı. M.tese sonucu olumsuz , kısmet değilmiş, artık yapacak bir şey kalmadı. Buradan iyi haber verip hepinize umut olmayı öyle çok istemiştimki ... çok yorgunum ağlamaktan perişan oldum .Rabbim tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun bugün yaşadıklarımı hiçbirinize yaşatmasın.
kızlar , dualarınıza çook ihtiyacım var , bugün m.tese ve kısmetse opu günümüz.:18:
canım dualarımızdasın inşallah sende hamileler kervanına katılırsın hayırlısıyla
çiçek nasılsınnn gözün aydın demiştim ama okumadın galibaaa:44:
bende üstelemek istemiyorum açıkcası çiçeğim bende çok yorgun hissediyorum artık kendimi ilkinde olmadı ikincisinde bir daha yıkıldık ne yapacağımı bende bilmiyorum açıkcası önümü göremiyorum bide laf aramızda eşimin ailesi çok karışıyo bu konuya çok akıl veriyolar bırakın allah a uğraşmayın artık diye ben onlara anlatamadım bir türlü kaynanam (engin tecrübelerine dayanarak böyle söylüyo galiba:()) bizim aşılama yaptırdığımızı doktorların bizi kandırdığını iddia ediyo .açıkcası benim savaşmam gereken cephe çok bıktım artık yoruldum ben
canim bugun olumsuz haber verdi saklambac sen karistirdin galiba veya allah soyletti seni ins allah soyletmistir
evet canım burada dertleşmek iyi geliyo insana zaten başka kimse bilmiyo derdimizi inşallah hepimizin yüzü güler bu derttenhoşbulduk arkadasım sagol.ben sık sık giremiyrum ama arada bır böyle gırınce sohbet ıyı oluyor.herkes bırbırıne destek verıyo.insallah hepımız hayırlı sonuc alırız.
evet canım amin.canım sebebin ne olacağı belli olmaz ,derdimize derman arıyoruz bizde ne duyduysak yapmaya çalışıyoruz .rabbim hepimize şifa versin.
canım çok üzüldüm çok zor bi durum ne diyim ki Allahım tez zamanda kurtarsın bu dertten inşallah.Dualarınız, iyi dilekleriniz için sağolun arkadaşlar, ama olmadı. M.tese sonucu olumsuz , kısmet değilmiş, artık yapacak bir şey kalmadı. Buradan iyi haber verip hepinize umut olmayı öyle çok istemiştimki ... çok yorgunum ağlamaktan perişan oldum .Rabbim tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun bugün yaşadıklarımı hiçbirinize yaşatmasın.
geçmiş olsun canım annene inşallah kötü bir şey değildir.arkadaşlar sizden şimdide ben dua bekliyorum canlarım annemin 2.5sene önce ayağında kitle oluşmuştu ameliyat oldu kanser hücresiydi şimdi tekrar oluşmuş.doktor tekrar filim çekmek için çağırmış cuma günü gidecek .lütfen dualarınızı eksik etmeyin kötü bir şey çıkmasın .şimdide bu dertle yanmak istemiyorum.lütfen dualarınızda bize de yer verin
canım geçmiş olsun lütfen üzülme inşallah hepimize şifa olcak kök hücre tedavisine az kaldı hemen ayağa kalk elini yüzünü yıka bütün umutsuzluklarını at omuzundan güzel günler bizleri bekliyor inşallaH.RABBİM EN YAKIN ZAMANDA MUTLULUK GÖZ YAŞLARINI DÖKMEYİ NASİP ETSİN
kııııızzzzlllllaaaaarrrrrrr...... Bugün tedaviye başladık çok ama çok heyecanlıyım..şükürki hormonlarım normal çıktı troidim uzun bi zaman sonra ilk kez sınırlar içerisine inmişti..allahım hayırlara vesile etsin inşallahki bugün ilk iğnelerimi oldum...2 çeşit iğne oluyorum 1 tanesi fena yakıyor olsun katlanıcam ama o iğneleri nasıl vurucam bilmiyorum :d çok korkağımdır....dua edin nolur lütfen rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çaresiz bırakmasın inşallah.şuan ezan okunuyor rabbim muradımızı nail eylesin inşallah.....
amin canım inşallah, bizde hiç sperm çıkmıyor ama.. Pazartesi ankaraya gidicez kaan hocayla görüştük bugün gelin dedi bakalım nasıl bir durumla karşılaşıcaz..
arkadaşlar sizden şimdide ben dua bekliyorum canlarım annemin 2.5sene önce ayağında kitle oluşmuştu ameliyat oldu kanser hücresiydi şimdi tekrar oluşmuş.doktor tekrar filim çekmek için çağırmış cuma günü gidecek .lütfen dualarınızı eksik etmeyin kötü bir şey çıkmasın .şimdide bu dertle yanmak istemiyorum.lütfen dualarınızda bize de yer verin
hayırlı olsun tedavin su gibi geçsin güzel haberlerle dönersin inşallah
mesleki teacher canım nasılsın iğnlerinle aran nasıl bakalım haftaya büyük gün senin için dua edicem yarında biz giriyoruz ameliyata bakalım kalbim yerinden çıkacak gibi çok zormuş beklemek hakkımızda hayırlısı olsun bakalım en kısa sürede anne oluruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?