OLURmu canim sizin patoloji nasil cikmisti simdik ilac kullaniyormu esin
çiçekciğim kaan hoca bizim parçayı patolojiye göndermedi ilk tüp bebek denediğimiz yerde patolojiye bakılmıştı olgunlaşmamış hücreler vardı onun üstüne bir daha bakmadı gerek görmedi şu anda eşime klomen kullan diyo ama eşim kullanmıyo umudunu kesti tamamen bekliyo öyle bende üstüne gitmiyorum bakalım aha ne kadar bekleyecek.
patoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kizlar patoloji raparu cikmis yukarda kopyaladim size kaan hocanin soylediklerini
allaha sukur hucre bulunmus..esim bu saatte kalkip maaile bakmis..kaan hocanin soyledikleri 1 patoloji raporunun aynisi..tup bebek demis tup bebek tutarmi boyle..bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim..simdik tup bebek yapsak tesede bulunamiyor gine patolojiyimi bekleyecez biz..anlamadim bisey..birde temmuz demis temmuzda tese olali 4 ay oluyor
çiçek gözün aydın çok güze bir haber bu
bu sonucun nasıl cıkıcagını nasılda merak edıyordun.allaha bınlerce şükür olsun.umarım guzel haberlerının devamını alırız:81:
insallah sagol canim...nasil merak etmeyelim sonuc iyi cikmassa yapacak bisey yok dosyayi kapatirim demisti doktorumuz
melisela nerelerdesin acaba...(
sana mailde attım telefon numaramıda verdim.
olumlu olumsuz dönersençok sevinirim..
canım ben burdayımda nedense bana hiç birşey gelmiyor..mailde inan bişey yok, acaba yanlışlıkmı oldu mail adresinde..bu arada kardeşimden ses çıkmadı( zor olduğunu düşündü sanırım, ama tekrar sorcam senin için..
anlamadım neden böyle olduğunu...
yanlışlık olucak bir adres değildi ama napalım artık..,
ilgilendiğin için teşekkür ederim. başka yerlerden de haber bekliyoruz ama sonuçta ara vermiş oldukk ve buna canm çok sıkılıyor
anlamadım neden böyle olduğunu...
yanlışlık olucak bir adres değildi ama napalım artık..,
ilgilendiğin için teşekkür ederim. başka yerlerden de haber bekliyoruz ama sonuçta ara vermiş oldukk ve buna canm çok sıkılıyor
mail attım sana az önce gereksizlere geldmiş, uyarı gelmedi o yüsden..
hayırlı olsun canım tedavin sonu da güzel olsun inşallah.
senin de tedavin hayırlı olsun arkadaşım hoşgeldin aramıza inşallah tez zamanda kurtulursun sen de.
sağol canım kendi adıma konuşursam iyiyim şükür biz şu anda bitkisellerle tedavi oluyoruz beklemedeyiz yani.
canım inşallah bol bol spermler bulunur.Allah yardımcınız olsun.
yeni yeriniz hayırlı olsun inş.canım.
canım çok sevindim ya çok şükür Allaha gözünüz aydın eminim sen de çok mutlusundur şu an yani durmak yok yola devaminşallah bundan sonra yüzünüz güler canım
bende üstelemek istemiyorum açıkcası çiçeğim bende çok yorgun hissediyorum artık kendimi ilkinde olmadı ikincisinde bir daha yıkıldık ne yapacağımı bende bilmiyorum açıkcası önümü göremiyorum bide laf aramızda eşimin ailesi çok karışıyo bu konuya çok akıl veriyolar bırakın Allah a uğraşmayın artık diye ben onlara anlatamadım bir türlü kaynanam (engin tecrübelerine dayanarak böyle söylüyo galiba:()) bizim aşılama yaptırdığımızı doktorların bizi kandırdığını iddia ediyo .açıkcası benim savaşmam gereken cephe çok bıktım artık yoruldum ben
patoloji sonucunuzu gördüm. Çok güzel gelmiş. Henüz tam olgunlaşmamakla birlikte, olgunlaşmak üzere olan sperm hücreleriniz mevcut. Bunlarla tüp bebeğe geçebiliriz. İsterseniz Temmuz ayında yapalım. 1 ay izin alırsınız ve eşinizin adetinin 2. günü burada olursanız, bu süre içinde hepsini tamamlarız. Şimdi lütfen kanda yeniden FSH hormonuna baktırıp, bana yazın, ilaç başlayacağım.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kizlar patoloji raparu cikmis yukarda kopyaladim size kaan hocanin soylediklerini
allaha sukur hucre bulunmus..esim bu saatte kalkip maaile bakmis..kaan hocanin soyledikleri 1 patoloji raporunun aynisi..tup bebek demis tup bebek tutarmi boyle..bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim..simdik tup bebek yapsak tesede bulunamiyor gine patolojiyimi bekleyecez biz..anlamadim bisey..birde temmuz demis temmuzda tese olali 4 ay oluyor
canım seninle inan kaç gündür kalbim çarpıyor.bunu canı gönülden yazıyorum hep dualarımdaydın inan bana .senin içinde bir gün halaylar çekeriz inşallah inşallah bu haber azda olsa yüreğine su serpmiştir.canım mevlam seninde yüzünü güldürsün inşallah
mrb canım aramıza hoşgeldin.bizde genetik problemimiz olduğu için tesede sperm bulunmasına rağmen olumsuz sonuç alanlardanız.2 ay önceki tüp bebek denememizde jklmnin dediği gibi tutunma problemi olduğu için malesef şimdilik bekliyoruz.Allah yardımcınız olsun.tez zamanda güzel haberlerle ayrılman dileğiyle..
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?