Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
OLURmu canim sizin patoloji nasil cikmisti simdik ilac kullaniyormu esin

çiçekciğim kaan hoca bizim parçayı patolojiye göndermedi ilk tüp bebek denediğimiz yerde patolojiye bakılmıştı olgunlaşmamış hücreler vardı onun üstüne bir daha bakmadı gerek görmedi şu anda eşime klomen kullan diyo ama eşim kullanmıyo umudunu kesti tamamen bekliyo öyle bende üstüne gitmiyorum bakalım aha ne kadar bekleyecek.

niye gondermediki canim gondermesi gerekmiyormuydu..bizimde ilkinde vardi canim onlar olgunlasmamis bir yil ilac kullanmisti..simdik bir umut dogdu tekrar bakalim bu sefer neler yasayacagiz
canim sen fazla üstüne gitmeden kullanmasini iste esinden..

çiçek gözün aydın çok güze bir haber bu
bu sonucun nasıl cıkıcagını nasılda merak edıyordun.allaha bınlerce şükür olsun.umarım guzel haberlerının devamını alırız:81:

çiçek gözün aydın çok güze bir haber bu
bu sonucun nasıl cıkıcagını nasılda merak edıyordun.allaha bınlerce şükür olsun.umarım guzel haberlerının devamını alırız:81:

insallah sagol canim...nasil merak etmeyelim sonuc iyi cikmassa yapacak bisey yok dosyayi kapatirim demisti doktorumuz

melisela nerelerdesin acaba...(
sana mailde attım telefon numaramıda verdim.
olumlu olumsuz dönersençok sevinirim..

bende üstelemek istemiyorum açıkcası çiçeğim bende çok yorgun hissediyorum artık kendimi ilkinde olmadı ikincisinde bir daha yıkıldık ne yapacağımı bende bilmiyorum açıkcası önümü göremiyorum bide laf aramızda eşimin ailesi çok karışıyo bu konuya çok akıl veriyolar bırakın Allah a uğraşmayın artık diye ben onlara anlatamadım bir türlü kaynanam (engin tecrübelerine dayanarak böyle söylüyo galiba:()) bizim aşılama yaptırdığımızı doktorların bizi kandırdığını iddia ediyo .açıkcası benim savaşmam gereken cephe çok bıktım artık yoruldum ben

melisela nerelerdesin acaba...(
sana mailde attım telefon numaramıda verdim.
olumlu olumsuz dönersençok sevinirim..

canım ben burdayımda nedense bana hiç birşey gelmiyor..mailde inan bişey yok, acaba yanlışlıkmı oldu mail adresinde..bu arada kardeşimden ses çıkmadı ( zor olduğunu düşündü sanırım, ama tekrar sorcam senin için..

anlamadım neden böyle olduğunu...
yanlışlık olucak bir adres değildi ama napalım artık..,
ilgilendiğin için teşekkür ederim. başka yerlerden de haber bekliyoruz ama sonuçta ara vermiş oldukk ve buna canm çok sıkılıyor

tamam cnm, çok yönlü araştırıyoruz olurda bi değişiklik olursa sen haber veririsin ozaman...

mail attım sana az önce gereksizlere geldmiş, uyarı gelmedi o yüsden..

hoşbulduk arkadasım sagol.ben sık sık giremiyrum ama arada bır böyle gırınce sohbet ıyı oluyor.herkes bırbırıne destek verıyo.insallah hepımız hayırlı sonuc alırız.

canim bende ayni senin gibiyim yoruldum ilk teseyi tedavi olmadan oldu dedim ikincide bulunur dedim ama olmadi iste gine...zor biliyorum ama mucadele et umudunu bitirme canim..birak kaynanani falan herseyi bilmesin bosver daha morel verecegine onunda dedigi lafmi simdik belkide anlamak istemiyordur olayi bosver sen onu..benimde hayatimda tek sorun cocuk degil ama herseye sabir diyoruz canim

selam hanimlar nasilsiniz !! günlerce yoktum yazdiklarinizida okuyamadim!!
umarim hersey gönlünüzce olmustur veya olucaktir!!!

canım seninle inan kaç gündür kalbim çarpıyor.bunu canı gönülden yazıyorum hep dualarımdaydın inan bana .senin içinde bir gün halaylar çekeriz inşallah inşallah bu haber azda olsa yüreğine su serpmiştir.canım mevlam seninde yüzünü güldürsün inşallah

sagol canim allah razi olsun
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün canim ins hepimizn halayini cekeriz en kisa zamanda

Bizde mikro tesede çıkmadı sperm sizde çıkmış ne güzel, Fsh ı düşürmeye çalışıyor hoca umarım bizdede çıkış sağlanır ve bir fırsat yakalarız..

Merhaba, tugba ben.. Yüce Rabbim yanınızda olsun.. Sizin eşinizde azospermi derecesi nedir acaba? Mikrotesede çıkmadı patolojide çıktı yazmışsınız.. Bizimde mikro tesede çıkmamıştı haziran ayında şimdi kaan hocada tedavi oluyoruz 4 ay oldu, bu hafta bizi ankaraya çağırdı nedenini henüz bilmiyoruz.. Başka bir tedavimi söyler yoksa ne der bilemiyorum.. Benim eşimde genetik bir problem var AZFc geninde.. Sizde nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…