vallahi ilk gün doktorun asistanı yapmıştı dün 2. yani eşim yaptı yapıyoruz işte bakalım sonumuz hayırlı olsunya sorma sende gün içinde zaman zaman aklıma geliyorsun valla cuma günü meldalar tese olucak ay yarın kaldı bi tek..falan diye :) çok heyecanlısındır eminim inşallah Allah yüzünüzü güldürsün..Allah razı olsun canım benim hakkımda ne istiyorsan Allah sana bin katını versin inşallah..
canım hangi iğneeri kullanıyorsun demiştim? adını yazarmısın?
canım iğnelerin adı menegon kalçadan oldum 9 adet, cetrotide göbekten 4 adet, 1 tanede düngece saat 12 oldum kalçadan onunadıda pregnly bu iğne çatlatma canım sana da doktor son kontrolünde verecek, hakkımızda hayırlısı olsuın yarın benim için büyük gün 8.gün kontrolümde 4 adet yumurtam vardı şimdi kaçtane bilmiyorum ama önemli olan kaliteli olması dedi doktor bakalım herşey eşimde bitiyo çünkü sorun onda nekadar kısmet hayırlısı desemde sonuç kötü olursa diye çok korkuyorum ama genede herşeyin başı sağlık hepimiz aynı derdi çekiyoruz
yok canım banada yazmış çatlatma iğnesini aldım bende..tabii canım bizim tedavimizde can alıcı nokta sperm bulunması çok şükür bizlerde bi sorun yok yani..inşallah boşa gitmez güzel güzel oluşmuş yumurtlarımız elimizde kalmazRabbim emeklerimizin karşılığını veriri inşallah..yarın mutlaka hemen gir yaz buraya meraktan çatlarım inşallah hayırlı haberlerle geliceksin ama yinede bizi merakta bırakma..
canım inşallah güzel haber veririm tabi ama hastaneden çıkmam eve gelmem satt 5 yada 6 gibi olacak hemen size haber vericem artık olumlu yada olumsuz herşeye hazırladım kendimi
amin canım amiiiiiinnnn.hayırlı sabahlar kızlar.nasılsınız?ben de ıste ıyı olmaya calısyrm..sorunlar hep var ama rabbım buyuk ..VCK kardesım msn de de gorusemedık annene rabbımden acıl sıfalar ıstyrm.ınsaaalh eskısı gıbı temız ak pak cıkar sonucunuz....annene de gecmıs olsun rabbım guc versın tatlım.SAKLAMBAC ne denır kı soz un bıttıgı yer ama rabbım ne eylerse guzel eyler sakın kendını bırakma ..ıste bu ınce cızgıdekı an senın ımtıhanının en guzel yerıymıs..sınavdan yuksek dereceler almayı nasıp etsın rabbım..bılırım o olumsuz duyguları...ama ne olur bırakma guclu ol....ADAKCIM SES SEDA YOK UMARIM HERSEY YOLUNDADR TATLIM...kızlar rabbım guzellıklerı pesı sıra acsın bıze ınsaaalh darda kalan dertlı olan sıfa ısteyen mutsuz olan her kım varsa bu dunyada rabbım feraha cıkarsınnn ınsaalah benımde guzel gunlerım olsun amın amına amın...
canım Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah.mesleki teacher canım nasılsın iğnlerinle aran nasıl bakalım haftaya büyük gün senin için dua edicem yarında biz giriyoruz ameliyata bakalım kalbim yerinden çıkacak gibi çok zormuş beklemek hakkımızda hayırlısı olsun bakalım en kısa sürede anne oluruz inşallah
herşey allahtan..isyan edicek değiliz hâşa ama insan umut ediyor işte..sen olumlu düşün olumlu olsun secret gibi yani :) ne düşünürsen o olurmuş yaa...bide bu gece çatlatma iğneni kaçta olucan dediler sana?
tünaydın öğetmenim nasıl da belli öğretmen olduğunuz ben de iyiyim tşk.tünaydın nur.sen ben gayet iyiym tatilim evde uzanmışım harika birgün sen nasılsın?
evet canım doğru diyorsun olumlu düşünmek lazım çatlatma iğnemi dün gece oldum canım bugün iğne ilaç falan yok artık dinlenme günü heryerim delik deşik oldu süzgeç gibiyimresmen ama olsun buna değer herşeye değer aslında eşim doktora en son kontrolümde nededi biliyormusun hocam elinizden geleni yapın hatta ikiz yapında okadar para verdik 1 taşal 2 kuş olsun dedi baya gülüştük odada doktorda senin isteğine göre olmuyo malesef tek yumurta yerleştiriyoruz çünkü ilk denemeniz ve yaşınız daha genç dedi bu arada 28 yaşındayım eşimde 28 siz kaç yaşındasınız canım
tünaydın öğetmenim nasıl da belli öğretmen olduğunuz ben de iyiyim tşk.
iyiyim canım benim sağol sen nasılsınSLMLR KIZLAR meslekteslarım MESLEKI TEACHER MELDA canlarım ınsaaalh sızler guzel haberlerle donersınız umarım sonuclarınız olumlu olur. O HEYECANI BILIRIM rabbım yardımcınız olsun NURSEN CIM tatlım ıyımısın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?