Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım iğnelerin adı menegon kalçadan oldum 9 adet, cetrotide göbekten 4 adet, 1 tanede düngece saat 12 oldum kalçadan onunadıda pregnly bu iğne çatlatma canım sana da doktor son kontrolünde verecek, hakkımızda hayırlısı olsuın yarın benim için büyük gün 8.gün kontrolümde 4 adet yumurtam vardı şimdi kaçtane bilmiyorum ama önemli olan kaliteli olması dedi doktor bakalım herşey eşimde bitiyo çünkü sorun onda nekadar kısmet hayırlısı desemde sonuç kötü olursa diye çok korkuyorum ama genede herşeyin başı sağlık hepimiz aynı derdi çekiyoruz

yok canım banada yazmış çatlatma iğnesini aldım bende..tabii canım bizim tedavimizde can alıcı nokta sperm bulunması çok şükür bizlerde bi sorun yok yani..inşallah boşa gitmez güzel güzel oluşmuş yumurtlarımız elimizde kalmaz Rabbim emeklerimizin karşılığını veriri inşallah..yarın mutlaka hemen gir yaz buraya meraktan çatlarım inşallah hayırlı haberlerle geliceksin ama yinede bizi merakta bırakma..

canım inşallah güzel haber veririm tabi ama hastaneden çıkmam eve gelmem satt 5 yada 6 gibi olacak hemen size haber vericem artık olumlu yada olumsuz herşeye hazırladım kendimi

canım inşallah güzel haber veririm tabi ama hastaneden çıkmam eve gelmem satt 5 yada 6 gibi olacak hemen size haber vericem artık olumlu yada olumsuz herşeye hazırladım kendimi

herşey allahtan..isyan edicek değiliz hâşa ama insan umut ediyor işte..sen olumlu düşün olumlu olsun secret gibi yani :) ne düşünürsen o olurmuş yaa...bide bu gece çatlatma iğneni kaçta olucan dediler sana?

amin canım amiiiiiinnnn.
canım Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah.

evet canım doğru diyorsun olumlu düşünmek lazım çatlatma iğnemi dün gece oldum canım bugün iğne ilaç falan yok artık dinlenme günü heryerim delik deşik oldu süzgeç gibiyim resmen ama olsun buna değer herşeye değer aslında eşim doktora en son kontrolümde nededi biliyormusun hocam elinizden geleni yapın hatta ikiz yapında okadar para verdik 1 taşal 2 kuş olsun dedi baya gülüştük odada doktorda senin isteğine göre olmuyo malesef tek yumurta yerleştiriyoruz çünkü ilk denemeniz ve yaşınız daha genç dedi bu arada 28 yaşındayım eşimde 28 siz kaç yaşındasınız canım

canım Allah yardımcınız olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah.[/QUOTE]

sağol canım inşallah artık dananın kuyruğu yarın kopacak :18:

evet canım adaktan haber yok hala inş.güzel haberler getirir bize.:93:

aman canım aman 1 tane olsunda yeterki olsun :) ben 82li eşim 72li

tünaydın öğetmenim nasıl da belli öğretmen olduğunuz ben de iyiyim tşk.

SLMLR KIZLAR meslekteslarım MESLEKI TEACHER MELDA canlarım ınsaaalh sızler guzel haberlerle donersınız umarım sonuclarınız olumlu olur. O HEYECANI BILIRIM rabbım yardımcınız olsun NURSEN CIM tatlım ıyımısın ?

iyiyim canım benim sağol sen nasılsın

Şifâ âyetleri şunlardır:
1- “Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.” (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)
2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.” (Ey İnsanlar! Size Rabbinizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.)
3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.” (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.”)
4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.)
5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.”
6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” (De ki: Kur’ân, inananlar için hidâyet ve şifâdır.)
Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:
1-“Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)
2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.” (Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)
kızlar bazı arkadaşlar şifa ayetlerini sormuş size birazda olsam yardımcı olmak istedim

nasılsınız canlarım.........MELDA canım inşAllah rabbim yüzünüzü güldürür yarın halayını cekeriz.MESLEKİ TEAZHER canım sendende güzel haberler bekliyorum bana büyük umut olacak m.tesede kentte olacak diymi VCK canım Allahım annene şifa versin tez zamanda iyileşsin.ADAK canım inşAllah hamileyim haberiyle geleceksin.JKLM canım o kadar içden dua ediyorsunki ne kadar inançlıyız o kadar itaatkarız bu imtihanın iyi kullarına olduğu o kadar belli Allah başarıyla geçirmeye ve bebeklerimize bize nasip etsin.da ha başka hatırlıyamadığım tedavideki arkadaşlarım varsa Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,Allah bunların hasretiyle bırakmasın,hayırlısını ve sağlıklısını versin hepimize.

NURSEN CIM ne olsun canım be okuldayım benım sınıf sınav oluyrlr da deneme sınavı..bende bır her zmankı gıbı sıze bakayım dedım guzeellllıkler var mı dıye?VCK emegıne saglık ne guzel dualar.....

İnsan hastalandığında şifâ için sebeplere müracaat etmesi, bu çerçevede doktora gitmesi, doktorun tavsiyelerine uyması, verdiği ilâçları kullanması, hastalığın hikmetlerini kavrayarak sabretmesi ve şifâyı yalnız Allah’tan beklemesi; sağlıklı günlerinde ise sıhhat ve âfiyetini gözetmesi ve sıhhatini bozmamaya dikkat göstermesi hiç şüphesiz şifâ için önemli birer fiilî duâ niteliği taşır. Şifâ için olsun, devâ için olsun, derde derman için olsun, Bedîüzzaman Hazretlerinin ifâdesiyle, duâyı mümkünse fiilî olarak yapmak, bununla berâber kavlî duâyı da ihmal etmemek gerekir.1

Peygamber Efendimiz Aleyhissalâtü Vesselâm bir insana teveccüh buyurdu mu, o insanın maddî-mânevî ne hastalığı varsa şifâ bulur, ne derdi varsa kaybolur giderdi. Onun yönelişi şifâ demekti, nazarı şifâ demekti, sözleri şifâ demekti, ilgisi şifâ demekti, gülümseyişi şifâ demekti, mübârek tükürüğü, teri ve elinin artığı şifâ demekti. Onun getirdiği Kur’ân da şifâ hükmündedir.

* Bir gün bir kadın hasta çocuğunu Resûl-i Ekrem Efendimiz’in (asm) yanına getirdi. Çocukta zekâ geriliği vardı, konuşmuyordu. Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm bir su ile mübârek ağzını çalkaladı, elini yıkadı; ve o suyu kadına vererek, “Çocuğa içir!” buyurdu. Kadın o suyu çocuğa içirdikten sonra çocuk derhal şifâ buldu, hastalığından ve belâsından kurtuldu. Hattâ yüksek bir akıl ve olgunluk sahibi oldu.2

* Muhammed bin Hâtip isminde bir çocuğun koluna kaynayan tencere dökülmüş, bütün kolunu yakmıştı. Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm meshedip mübârek tükürüğünü sürdü. O dakikada çocuk şifâ buldu.3

* Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm, Ebû Katâde’nin genç kalması için şöyle duâ lütfetti: “Efleha’llahü vecheke Allahümme bârik lehû fî şa’rihî ve beşerihî” (Allah yüzünün güzelliğini artısın. Allah’ım, saçını ve vücudunu kendisi için mübârek kıl.) Ebû Katâde (ra) bu duânın bereketiyle yetmiş yaşında vefât ettiği zaman on beş yaşında bir genç gibi gösteriyordu.4

* Yine bir gazvede Ebû Katâde’nin (ra) yüzüne ok isâbet etmiş ve yırtılmıştı. Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm mübârek eliyle meshetti. Ebû Katâde (ra) der ki: “Kat’iyyen ve asla ne acısını ve ne de cerahatini görmedim.”5

* Bir gün İmam Ebû Kâsım Kuşeyrî Hazretlerinin çocuğu hastalanmıştı. Çok üzüntü çektiği günlerde Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm’ı rüyasında gördü. Ve Efendimiz’den (asm) şifâ talep etti. Peygamber Efendimiz (as): “Oğluna şifâ âyetlerini oku” buyurdu.

Hazret-i İmam da oğluna şifâ âyetlerini okudu ve Allah’ın izniyle oğlu şifâ buldu.

Şifâ âyetleri şunlardır:

1- “Ve yeşfî sudûra kavmi’m-mü’minîne ve yüzhib ğayza kulûbihim.” (Allah mü’minler topluluğunun gönüllerini ferahlandırsın, şifâ versin ve kalplerindeki ıztırabı gidersin.)6

2- “Yâ eyyühe’n-nâsü kad câet küm mev’ızatun min Rabbikum ve şifâü’l-limâ fi’s-sudûri ve hüden ve rahmetün li’l-mü’minîn.” (Ey İnsanlar! Size Rabb’inizden bir öğüt, gönüllerin derdine şifâ, mü’minlere bir hidâyet ve rahmet gelmiştir.)7

3- “Yahrucu mim-butûnihâ şarâbüm-muhtelifün elvânühû fîhi şifâü’l-linnâsi inne fî zâlike le’âyete’l-likavmi’y-yetefekkerûn.” (Onların karınlarından çeşitli renklerde bir şerbet çıkar ki, onda insanlar için şifâ bulunur. Düşünen bir topluluk için şüphesiz bunda bir delil vardır.”)8

4- “Ve nünezzilü mine’l-Kur’âni mâ hüve şifâü’v-ve rahmetü’l-li’l-mü’minîn.” (Biz Kur’ân’da mü’minler için şifâ ve rahmet olan âyetleri indiriyoruz.”9

5- “Ve izâ meridtü fehüve yeşfîn.” (Hastalandığımda bana şifâ veren Allah’tır.”10

6- “Kul hüve li’llezîne âmenû hüden ve şifâün.” (De ki: Kur’ân, inananlar için hidâyet ve şifâdır.)11

Resûl-i Ekrem Aleyhissalâtü Vesselâm hastalara şöyle duâ etmiştir:

1- “Allahümme rabbi’n-nâsi ezhibi’l-be’se işfi. Ente’ş-şâfî. Lâ şifâe illâ şifâüke. Şifâen lâ yüğâdiru sekamen. Allahümme işfi abdeke yenke’ leke adüvven ev yemşî leke ilâ salatin.” (Allah’ım! Ey insanların Rabbi! Şifâ ver! Şifâ veren ancak Sen’sin! Sen’den başka şifâ verecek kimse yoktur! Allah’ım! Şu kuluna şifâ ver ki, Senin bir düşmanına acı versin veya Senin rızânı kazanmak için namaz kılmak üzere yürüsün.)12

2- “Bismillâhi erkîke min külli şey’in yü’zîke min şerri külli nefsin ev aynü hâsidin. Allahümme yeşfîke bismillâhi erkîke.”

(Sana ıztırap veren her şeyden, her kıskanç nefisten, her hasetçi gözden Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim. Allah sana şifâ versin. Allah’ın adıyla sana şifâ dilerim.)13

Dipnot: 1- Sözler, 287, 288; 2- Mektûbât, s. 141; 3- a.g.e., s. 142; 4- a.g.e., s. 145; 5- a.g.e., 139; 6- Tevbe Sûresi: 14-15; 7- Yûnus Sûresi: 57; 8- Nahl Sûresi: 69; 9- İsrâ Sûresi: 82; 10- Şuarâ Sûresi: 80; 11- Fussilet Sûresi: 44; 12- Ebû Dâvud, Tıb, 3883; Ebû Dâvud, Cenâiz, 3107; 13- Tirmizî, Cenâiz, 972

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…