Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cicekciğim patolaji sonucun güzel gelmiş inş.daha güzel gelişmeler olur canım benim de umudumun bittiği günler ama Rabbime isyan etmek istemiyorum hayırlısı inş.hep dua edelim birbirimize inş.rabbim bizleride güldürür bir gün.

melda822 canım ALLAH hakkında hayırlısını versin .zamanı gelmemiştir bir de böyle düşün .bizede doktor bunların aynısını söyledi.hatta dönmelerin bile çocuğu olur sizin olmaz demişti .bende hayal kırıklığı içinde umudumu yitirmiştim .vede herşeyden elimi eteğimi çekmiştim şimdi toparlandım ve meydan okumaya karar verdim.ümit ediyorum mevlam bizimde bir gün evladımıza kovuşmamızı nasip eder inşallah.ben şimdi kaybettiğim yıllara yanıyorum

melda canim cok uzuldum ne desek bos biliyorum ama sen yinede umudunu yitirme canim.cansiz yumurtaya can veren rabbim insallah bir gun bizlerede yavrularimizi verecek

bu şekilde düşünme lütfen. psıkolojımız herseyı okadar cok etkılıyor ki...
kendi kendimizi telkin etmeliyiz yeri geldiğinde.
zaten içinde bulunduğumuz, ters giden bir durum var birde olabilicek kötülükleri düşünüp üzülmenin hiçbir anlamı yok. olduğunda dünya başımıza yıkılır zaten...
ben ıkı hafta yattım kalktım agladım sonra ne oluyor bir silkelen dedimkendime. şimdi olmadık birşeyler deniyoruz ve sürekli kendime moral veriyorum. olucak bu sorunu atlatıcaz allahın izniyle diye...
ve çokta iyi geliyor. sizde öyle yapın kader ortaklarım

selvacım inşallah rabbim bizlerede nasip eder testis boyutları cokmu küçük benim eşimdede aynı problem var küçük oldugu içinmi çürümüş dedi doktor birde yanlış anlamazsan cinsel saglığını nasıl canım testiten kaynaklanan bi problem varmı

selvacım inşallah rabbim bizlerede nasip eder testis boyutları cokmu küçük benim eşimdede aynı problem var küçük oldugu içinmi çürümüş dedi doktor birde yanlış anlamazsan cinsel saglığını nasıl canım testiten kaynaklanan bi problem varmı

kızlar size birşey anlatıcam. olurda ilgisini çekip deneyen olursa sonucunu burdan yazsın olur mu:44:

şimdiii hepimizin eşinde sperm çıkmama sorunu var. spermiyogramda canlı cansız sperm hücresi görülmedi raporu aldık....
sizden kolay bir deney yapmanızı isteyeceğim.
eşinizden ılık bir suya boşalmasını isteyip sonra meninin suyun neresinde kaldığını yazar mısınız?
ılık denilen su çokta sıcak olmamalı soğuğa yakın.
tıbbın ilerlemediği çokkk eski zamanalarda sperm testi bu şekilde yapılırmış. dibe çöktüğünde sperm açısından sorun yaşandığı ortaya çıkarmış.
biz bir süredir eşime bitkisel birşeyler deniyoruz. ve % 10-15 kadarı suyun yüzeyinde kaldı bir dakika kadar..diğer kısmı direk dibe çöktü. sizinkilerde durum ne olucak. deneyen olursa lütfen burdan yazar mı? bu çokk azıcık miktarın yukarda durması gerçekten iyi birşeymi kestiremiyoruz şimdilik çünkü öncesi yok. karşılaştırma yapamıyoruz...
eğer bizde birdahaki sefere dahada fazla miktar durursa size gittiğimiz kişiyi söylemek istiyorum. allah hepimize şifalar nasip etsin.

Arkadaşlar biz ilk tedaviyi üniv.hast.nesinde olduk ve sonuç olumsuz Allah nasip ederse ikinciyi özelde düşünüyorum siz nereyi tavsiye edersiniz İzmirde Şifayı öneren çok oradaki prof.çok başarılı bir doktormuş.bürükseli öneren var Alman has. öneren var sizler doktorlarınızdan memnunmusunuz ayrıca asıl sorum şu bizim üniv.hast.embiryolarımız var onları biz tedavi olmak istediğimiz başka hastahaneye taşıyabilirmiyiz

IYI AKSAMLAR KIZLAR,MELDACIM rabbım sana sabr ve guc versın tatlım ne denır kı yuzunuz gulsun acılar uzak olsun ınsaalh....sozun bıttıgı sınavın basladgı yerdesınız....

merhabalar aranızda eşi hipogonadotropik hipogonizm hastalığında olan varmı acaba

arkadasım bu nasıl bir tahlilmiş anlamadım gitti nasıl yapacaz biraz daha detaylı anlatırmısın

sagol canim..ins bizde gulecegiz bir gun

merhabalar aranızda eşi hipogonadotropik hipogonizm hastalığında olan varmı acaba

merhaba pamuk
tam emin deglim ama blueavci arkadasin esi oyleydi sanirim..arkadasimiz simdik hamile

Son düzenleme:
arkadaslar larem arkadasin bir yazisi vardi o yaziyi nerde okuyorduk bir turlu bulamadim
esime okutucaktim yardimci olursaniz sevinirim

arkadaslar larem arkadasin bir yazisi vardi o yaziyi nerde okuyorduk bir turlu bulamadim
esime okutucaktim yardimci olursaniz sevinirim

canım arkadaş ekleme yerinden laremi bul forumdaki cevaplarım kısmından bulabilirsin belki profile girerek..umarım bulursun..

spermiogram yaptirmak istemiyor ama hormon tahlili yaptirdi ve fsh i gecen ay 15di 7 ye dusmus.acaba uretim baslamismidir cok merak ediyorummmm...hayallere daldim belki vardir hemen cikarsa tup bebek yaptiririz falan....insaalah baslamistir uretimm

kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi

canim cok gecmis olsun ,allah sabir versin ,insaalah 2. denemenizde bulunur canim kendini birakma

canim her zaman bir umit var doktorun patoloji raporuna bakip ona gore konusmasi gerekiyor,bence bir kaan hoca yada emre beye gidin

arkadasım bu nasıl bir tahlilmiş anlamadım gitti nasıl yapacaz biraz daha detaylı anlatırmısın

dediğim gibi ılık bir suya eşin boşalıcak. ve eşinin menisi suyun neresinde kalıcak. hepsi bu. bizim gibi problemi azospermi olanların dibe çökmesi gerekiyor. nitekim benim eşiminki öyle oldu. sadece çok ama çok az kısmı yüzeyde kaldı oda 1 dakikyı gecmez. acaba kullandıklarımız işe yaradımı onu merak ediyorum.
anlatamadığım bir yer varsa sor lütfen..

yeniden merhaba arkadaşlar
yazılanları hep takip ediyorum
dün emre beyden gelen telefonla sizler sayesinde yeşeren umutlarım da tükendi, genetik imiş sorun ve micro tese ye dahi gerek görmüyor.
yaşayamayacak olduklarımı düşündükçe kendimi dipsiz kuyularda buluyorum.
tam olarak ne olduğunu yüz yüze görüşünce öğrenicez.
aranızda genetik sorunu olupta micro tesede başarılı olan var mı
çünkü ben ısrar edicem micro tese için
hoş bizde durum çok zor hormonlar yüksek testisin teki inmemiş diğeri ise gelişmemiş normalden küçük birde genetik çıktı.
ne olur bir umut olsun..

mutlu hafta sonları...
iş yok ama uykuda tutmuyor ki insanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…