melda cok üzüldüm canim gecmis olsun allah sabir versin...ben simdik sana ne soylesem bos biliyorum, cok iyi anliyorum seni ben bu durumu iki defa yasadim canim ve birinin uzerinde daha iki hafta gecti zor bir durum ama allahtan gelen bisey canim..bak benim birazda olsa yüzüm güldü patolojide olgunlasmamista olsa sperm görüldü..inslllah sizinde patolojiden güzel haber gelir
böyle olumsuz haberler alınca umudum kırılıyo arkadaşlar..SELVAdan sonra hiç güzel haber veren olmadı sanırım topiğimizde..3 yada 4 tese haberi geldi hep olumsuzSanki eminim sanki içime doğuyo bizimde tesede bişi çıkmıycak gibi geliyo..çok korkuyorum..korkum bununla yüzleşmekte..oysa şuan bi umut yaşıyoruz işte ama bu gerçekle yüzleşmek başka bişey..vee benim hiç umudum yok... (
cicekciğim patolaji sonucun güzel gelmiş inş.daha güzel gelişmeler olur canım benim de umudumun bittiği günler ama Rabbime isyan etmek istemiyorum hayırlısı inş.hep dua edelim birbirimize inş.rabbim bizleride güldürür bir gün.
merhabalar aranızda eşi hipogonadotropik hipogonizm hastalığında olan varmı acaba
arkadaslar larem arkadasin bir yazisi vardi o yaziyi nerde okuyorduk bir turlu bulamadim
esime okutucaktim yardimci olursaniz sevinirim
günaydın hayırlı cumaar arkadaşlarım nasılsınız.LAMLAY canım bırak istemiyorsa yaptırmasın güzel güzel konuş belki ikna olur benim eşimde öyle yapıyordu bende bak diyordum hormonlarla bu iş olmaz belki vardır bulunur şansımızı kaçırmayalım deyip iknaa ederdim canım sende öyle yap..
kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi
yazdıklarının hiçbirini söylemedi doktor biz batı bahat ta olduk bir daha oraya gitmem artık ne düşüneceğimi şaşırdım bizim artık hiç ümidimiz kalmadımı bu sefer emre beyi düşünüyorum ama biraz ara vericem birde o baksın belki olur
arkadasım bu nasıl bir tahlilmiş anlamadım gitti nasıl yapacaz biraz daha detaylı anlatırmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?