canım geçmiş olsun üzüldüm ama elden birşey gelmiyor.ikinci üçünçüde bile bulunan var bizimde ilkinde bulunmadı ama umudumuzu yitirmedik Rabbim güç kuvvet versin.
cnm inan çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilemiyorum,ama şunu biliyorum Allah tan ümit kesilmez.elbette senin durumun da çok zor ama eşine destek olmaya çalış,rabbim sabrını illaki veriyor.
bize doktor ümidiniz yok 2.ye denemenize de gerek yok dedi sonuç değişmez dedi napıcamı şaşırdım şuanda kafam çok karışık elden bişey gelmiyo gerçekten 2.yada 3.denemede bulunurmu
canım patoloji sonuçu gelmeden dr. nasıl öyle konuşur.hemde ilk tesede .ben altıncı denemeyi yapanları bile duydum. yıllar sonra spermler üreye biliyor. sizin dr. kimdi birde daha önceden hiç ilaç kür yaptınızmı ,vitamin mineral destekleri felan kullandınızmı.umudunu kesme canım Allah büyüktür.
kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi
yazdıklarının hiçbirini söylemedi doktor biz batı bahat ta olduk bir daha oraya gitmem artık ne düşüneceğimi şaşırdım bizim artık hiç ümidimiz kalmadımı bu sefer emre beyi düşünüyorum ama biraz ara vericem birde o baksın belki olur
kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi
canım Allah korktuklarımıza uğratmasın....keşke senden güzel haber alsak......da ha ADAK tanda haber yok ,güzel haberlerle gel canım.böyle olumsuz haberler alınca umudum kırılıyo arkadaşlar..SELVAdan sonra hiç güzel haber veren olmadı sanırım topiğimizde..3 yada 4 tese haberi geldi hep olumsuzSanki eminim sanki içime doğuyo bizimde tesede bişi çıkmıycak gibi geliyo..çok korkuyorum..korkum bununla yüzleşmekte..oysa şuan bi umut yaşıyoruz işte ama bu gerçekle yüzleşmek başka bişey..vee benim hiç umudum yok... (
canım selvacım senin eşin kaç yaşında kaç yıllık evlisiniz.melda canım sana birşeyler söylemek istiyorum..bizde doktora gittik iki yıla yakın ilaç bitkisel birsürü şey kullandık hiç bir şey değişmedi.mikrotese için gittik doktora eşim uzun süredir test yaptırmıyor burda yaptırsak dedim,teste gerek yok eşinin tek testisi çürümüş nerdeyse yok dedi ben ameliyatla bile bulabilirmiyiz diye düşünüyorum dedi,bir oda insana ancak bu kadar dar gelir doktorun odası o an resmen beni boğdu,dışarı çıktık hiç konuşmadık eşimin yüzüne gizli saklı baktım gözyaşı kirpiğinin ucuna kadar gelmişti,elinden sıkıca tuttum ve ben acıktım hadi bi yemek ısmarla dedim gülüştük... ameliyat oldu eşim çok sayıda sperm bulundu ve gayet hareketli denildi..şimdi 7 haftalık hamileyim..banada herkes umudunu kaybetme derdi umut mu derdim ağlardım,o zamanlar farkettim televizyonda ne çok bebek reklamı vardı ve her dizide hamile haberi,ama bak hepsi geçti şimdi reklamdaki ürünlere dikkat ediyorum bebeğime lazım olacak diye..rabbimden dileğim bu hastalığın çaresi bulunsun..kimse evlatsız kalmasın..herzaman duacınızım..
Çok korkuyorum inan MELDAdanda böyle haber gelince iyice moralim bozuldu hiç ama hiç umudum yok hafta bu saatlerde bizimde artık belli olmuş olucakcanım Allah korktuklarımıza uğratmasın....keşke senden güzel haber alsak......da ha ADAK tanda haber yok ,güzel haberlerle gel canım.
melda canım sana birşeyler söylemek istiyorum..bizde doktora gittik iki yıla yakın ilaç bitkisel birsürü şey kullandık hiç bir şey değişmedi.mikrotese için gittik doktora eşim uzun süredir test yaptırmıyor burda yaptırsak dedim,teste gerek yok eşinin tek testisi çürümüş nerdeyse yok dedi ben ameliyatla bile bulabilirmiyiz diye düşünüyorum dedi,bir oda insana ancak bu kadar dar gelir doktorun odası o an resmen beni boğdu,dışarı çıktık hiç konuşmadık eşimin yüzüne gizli saklı baktım gözyaşı kirpiğinin ucuna kadar gelmişti,elinden sıkıca tuttum ve ben acıktım hadi bi yemek ısmarla dedim gülüştük... ameliyat oldu eşim çok sayıda sperm bulundu ve gayet hareketli denildi..şimdi 7 haftalık hamileyim..banada herkes umudunu kaybetme derdi umut mu derdim ağlardım,o zamanlar farkettim televizyonda ne çok bebek reklamı vardı ve her dizide hamile haberi,ama bak hepsi geçti şimdi reklamdaki ürünlere dikkat ediyorum bebeğime lazım olacak diye..rabbimden dileğim bu hastalığın çaresi bulunsun..kimse evlatsız kalmasın..herzaman duacınızım..
selva canım cürümüş dediği testis ne oldu canım merak ettimde bebegine de rabbim hayırlı ömürler versinki dünyaya gelsin kucagına alaırsın inşallah
canım,aynı duruyo eşimin bi sıkıntısı yok ama çok küçükmüş.rabbim sizlerede nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?