Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım geçmiş olsun üzüldüm ama elden birşey gelmiyor.ikinci üçünçüde bile bulunan var bizimde ilkinde bulunmadı ama umudumuzu yitirmedik Rabbim güç kuvvet versin.

bize doktor ümidiniz yok 2.ye denemenize de gerek yok dedi sonuç değişmez dedi napıcamı şaşırdım şuanda kafam çok karışık elden bişey gelmiyo gerçekten 2.yada 3.denemede bulunurmu

cnm inan çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilemiyorum,ama şunu biliyorum Allah tan ümit kesilmez.elbette senin durumun da çok zor ama eşine destek olmaya çalış,rabbim sabrını illaki veriyor.

evet ilk duyduğumda şoka girdik ama şimdi biraz daha sakinim eşim şuan yatıyo ona destek oluyorum ama bana kim destek olacak annem yola çıkmış bana gelecek rabbim ne büyük bir sınavla deniyor bizi hastanede oturuken herkesin kucağında bebek yada çocuk vardı onları görmek bile istemedim hemen dışarı çıktım

bize doktor ümidiniz yok 2.ye denemenize de gerek yok dedi sonuç değişmez dedi napıcamı şaşırdım şuanda kafam çok karışık elden bişey gelmiyo gerçekten 2.yada 3.denemede bulunurmu

canım patoloji sonuçu gelmeden dr. nasıl öyle konuşur.hemde ilk tesede .ben altıncı denemeyi yapanları bile duydum. yıllar sonra spermler üreye biliyor. sizin dr. kimdi birde daha önceden hiç ilaç kür yaptınızmı ,vitamin mineral destekleri felan kullandınızmı.umudunu kesme canım Allah büyüktür.

yazdıklarının hiçbirini söylemedi doktor biz batı bahat ta olduk bir daha oraya gitmem artık ne düşüneceğimi şaşırdım bizim artık hiç ümidimiz kalmadımı bu sefer emre beyi düşünüyorum ama biraz ara vericem birde o baksın belki olur

kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi

melda cok üzüldüm canim gecmis olsun allah sabir versin...ben simdik sana ne soylesem bos biliyorum, cok iyi anliyorum seni ben bu durumu iki defa yasadim canim ve birinin uzerinde daha iki hafta gecti zor bir durum ama allahtan gelen bisey canim..bak benim birazda olsa yüzüm güldü patolojide olgunlasmamista olsa sperm görüldü..inslllah sizinde patolojiden güzel haber gelir

zaten size şimdi ilk üç ay ilaç vermezler altı ayda tese yapmazlar yani benim tahminim o yanlışta yönlendirmiş olmayayım.dr. konusunda doğru karar Emre bey Kaan beyde olabilir.Rabbim daha güzel kapılar açsın.canım siz tese olduğunuz hastaneyi bir arayıp patoloji raporunu ne zaman alıcaz deyin.bakalım ne diyecekler.

kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi

inanmıyoruuumm çok üzüldüm inan çok çok üzüldüm senin kadar yıkıldım....doktorda çok ağır konuşmuş ne demek sperm bankası evlatlık.!! insan böyle mi moral verir.!! Allahtan umut kesilmez yılma yıkılma 2. denemede olur 3.denemede olur gerekirse yarına umutla bak...

böyle olumsuz haberler alınca umudum kırılıyo arkadaşlar..SELVAdan sonra hiç güzel haber veren olmadı sanırım topiğimizde..3 yada 4 tese haberi geldi hep olumsuz Sanki eminim sanki içime doğuyo bizimde tesede bişi çıkmıycak gibi geliyo..çok korkuyorum..korkum bununla yüzleşmekte..oysa şuan bi umut yaşıyoruz işte ama bu gerçekle yüzleşmek başka bişey..vee benim hiç umudum yok... (

canım Allah korktuklarımıza uğratmasın....keşke senden güzel haber alsak......da ha ADAK tanda haber yok ,güzel haberlerle gel canım.

melda canım sana birşeyler söylemek istiyorum..bizde doktora gittik iki yıla yakın ilaç bitkisel birsürü şey kullandık hiç bir şey değişmedi.mikrotese için gittik doktora eşim uzun süredir test yaptırmıyor burda yaptırsak dedim,teste gerek yok eşinin tek testisi çürümüş nerdeyse yok dedi ben ameliyatla bile bulabilirmiyiz diye düşünüyorum dedi,bir oda insana ancak bu kadar dar gelir doktorun odası o an resmen beni boğdu,dışarı çıktık hiç konuşmadık eşimin yüzüne gizli saklı baktım gözyaşı kirpiğinin ucuna kadar gelmişti,elinden sıkıca tuttum ve ben acıktım hadi bi yemek ısmarla dedim gülüştük... ameliyat oldu eşim çok sayıda sperm bulundu ve gayet hareketli denildi..şimdi 7 haftalık hamileyim..banada herkes umudunu kaybetme derdi umut mu derdim ağlardım,o zamanlar farkettim televizyonda ne çok bebek reklamı vardı ve her dizide hamile haberi,ama bak hepsi geçti şimdi reklamdaki ürünlere dikkat ediyorum bebeğime lazım olacak diye..rabbimden dileğim bu hastalığın çaresi bulunsun..kimse evlatsız kalmasın..herzaman duacınızım..

canım selvacım senin eşin kaç yaşında kaç yıllık evlisiniz.

canım Allah korktuklarımıza uğratmasın....keşke senden güzel haber alsak......da ha ADAK tanda haber yok ,güzel haberlerle gel canım.
Çok korkuyorum inan MELDAdanda böyle haber gelince iyice moralim bozuldu hiç ama hiç umudum yok hafta bu saatlerde bizimde artık belli olmuş olucak

SELVAcım rabbim inşallah kucağına almayı nasip etsin..sağlıklı bir hamilelik geçir,sağlıklı bi evladın olsun inşallah..

meldacım çok üzüldüm canım napalım canım inşallah bir dahaki sefere olur ne demek öyle umutlanmayın ümidetmeyin böyle birşey olur mu Allahtan ümidini ancak kafirler topluluğu keser sakın ümidini kaybetme,moralini bozma canım Rabbim büyüktür daha zamanı var demek canım.

melda822 canım rabbim sabrını bol versin hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah üzülme hepimiz o duygulardan gectik allahım sabır versin hepimize en yakın zamandada kucagımızı doldursun inşallah

canım ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin inşallah birgün kendiliğinden gelir bebeğin...

selva canım cürümüş dediği testis ne oldu canım merak ettimde bebegine de rabbim hayırlı ömürler versinki dünyaya gelsin kucagına alaırsın inşallah

slmkızlar nasılsınız meldacım çok üzüldüm canım allahım sabır versin sen umudunu yitirme bu ilk tese canım inşallah ikinciye gerek kalmadan eşinde bol bol spermler çıkar

selva canım cürümüş dediği testis ne oldu canım merak ettimde bebegine de rabbim hayırlı ömürler versinki dünyaya gelsin kucagına alaırsın inşallah

canım,aynı duruyo eşimin bi sıkıntısı yok ama çok küçükmüş.rabbim sizlerede nasip etsin..

melda822 merh tatlım lütfen üzülme çünkü bende çok zor günler geçiriyorum 1 yı izmire gitgel maddi manevi yıpğrandık sonuç yok hayırlısı diyorum bende bir sürü iğne kullandım vücüdum herşeye hazırdı ama olmadı yani olmayınca olmuyır mesela benimde sonuçu öğrendiğimde hiç umudum yoktu ama yavaş yavaş belki tekrar deneriz demeye başladım umudumuzu kaybetmeyelim yinede canım benim inş.çabuk atlatırsın hep dua edeceğim A.e.ol

canım,aynı duruyo eşimin bi sıkıntısı yok ama çok küçükmüş.rabbim sizlerede nasip etsin..

selvacığım tekrar hayırlı uğurlu olsun seni birkaç kez kutladım ama görmedin galiba bizim olmadı inş.sen sonuna kadar gider kuçağınada alırsın bizlerede dua et A.e.ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…