Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sanada hayırlı cumalar .

hepinize hayirli cumalar kizlar , rabbim hepimizin dualarini kabul etsin

canim kiloyla alakali oldugunu sanmiyorum ,cunku benim esimde cok zayif bende kilo al diyorum esime ama alamiyor
ne bileyim canım geriye bir o kalıyor.seninkide zayıflıktandır belki.herşey faktör olabilir çok zayıflıkta çok şişmanlıkta herşeyde denge olmalı kadınlardada tüp bebek tedavisinde çok zayıflıkta istemiyorlar şişmanlıkta .düşün düşün başka birşey bulamıyorum.:93:

kizlar kaan hocayla ilgili bir topikde gordum simdi, kaan hoca kendine ait ozel bi yer acmis cok sevindim. cicekcigim en son sen gorusmusdun hocayla duymusmudun adresi neresi acaba

canim bende o tobikte okudum aksam esime sordum oda ibnisinada galiba dedi
gecen gun esim aramis ordakilerde hoca ibnisina da demis oranin numarasini vermisler
biz cebecide gorustuk ameliyati ibni sinada oldu

haklisin canim ne yapicagimizi sasirdik ,yazin bizde tup bebek deniyecegiz benimde kilom fazla nasil verecem bilmiyorum allah yardimcimiz olsun

haklisin canim ne yapicagimizi sasirdik ,yazin bizde tup bebek deniyecegiz benimde kilom fazla nasil verecem bilmiyorum allah yardimcimiz olsun

canım benimde kilom fazla ama ben çok yemem benim bagırsaklarım tembel çalışmıyor.sporla felan verebiliyorum şimdi büroda olduğum için hareketsizimo yüzden boyum 1 .68 kilom seksen

canım benimde kilom fazla ama ben çok yemem benim bagırsaklarım tembel çalışmıyor.sporla felan verebiliyorum şimdi büroda olduğum için hareketsizimo yüzden boyum 1 .68 kilom seksen

canim boyumda 1.70 allahtan boyum uzunda kilom o kadar gostermiyor, senin boyunda uzunmus canim

canim utanarak yaziyorum valla 86 kiloyum

kilodan konular açılmış..çok yakında tanık olduğum bişey söyleyim size..çok yakınımında çocukları olmuyordu 1 kez denemişlerdi olmamıştı.eşinde sperm azlığı ve kadındada farklı sorunlar vardı tam bilmiyorum sorulmuyo böyle şeyler..kadının kilosu bi hayli var erkeğinde kilosu normal denemez onunda bayanın kadar olmasada bi hayli var işte..geçenlerde 2.kez deneme yaptılar ve bu sefer yüzleri güldü ve şuan hamile 1 ay oldu olmadı daha...demek istediğim kilolarda başlı başına bir sebep değil..evet sebep bunu dooktorlar özellikle bayanlar için tehlike içerdiğini söylüyor ama oldumu oluyor işte
Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah..

kizlar size iyi sohbetler ben cikiyorum bütün isler beni bekliyor

Melda ins güzel haberler verirsin

arkadaslarım hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım umarım hepiniz iyisinizdir jklm küsmediğini biliyorum canım aman o yalan bu yalan bu fani dünyada birazda sen oyalan diye boşa ememişler boş durmuyoruz boşa calışıyoruz işte

kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi

Hayırlı cumalar,melda cnm inş hayırlı haberlerle dönersiniz hastaneden.rabbim kimsenin umudunu yitirmesin.elbette ki herşey bir vesile,kilodan bahsetmişsiniz de.benim kilom normal 57 eşim önce zayıftı birkaç aydır kilo aldı ama bize de nasip etmiyorbu mübarek günde rabbim hepimizin hakkımıza hayırlı olan dualarını kabul etsin..

melda seni görüyorum aşağıda inşAllah güzel haberler verirsin cuma mubarek günde çok merak ediyorum:97:

kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi

canım geçmiş olsun üzüldüm ama elden birşey gelmiyor.ikinci üçünçüde bile bulunan var bizimde ilkinde bulunmadı ama umudumuzu yitirmedik Rabbim güç kuvvet versin.

amin canım amin.:26:

cnm inan çok üzüldüm,ne diyeceğimi bilemiyorum,ama şunu biliyorum Allah tan ümit kesilmez.elbette senin durumun da çok zor ama eşine destek olmaya çalış,rabbim sabrını illaki veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…