canim kiloyla alakali oldugunu sanmiyorum ,cunku benim esimde cok zayif bende kilo al diyorum esime ama alamiyor
hayırlı cumalar kızlar jklm arkadaşım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.meldacım bu cuma saatinde rabbim inşallah seninde yüzünü güldürsün .lamvay canım bir şeylerden kaçarak onlardan kurtulamayız.önce sen korkusuz olacaksın ki eşinde senden kuvvet bulsun canım ALLAH bizi korktuklarımızdan uzak etsin inşallah.kızlar ben şimdi kur'an a gidiyorum inşallah hepiniz dualarımdasınız lütfen sizlerde başta annem için sonrada bebek için lütfen dua edin.bizim bizden başka anlayanı yoktur
canım sanada hayırlı cumalar .
Hayırlı cumalar Allah dualarınızı kabul etsin..
MELDAcım dualar ettim yolladım sana..Allah yardımcınız olsun operasyonunuz başarılı geçsin bol bol spermler çıksın inşallah..hayırlı haberini bekliyorum canım..
ne bileyim canım geriye bir o kalıyor.seninkide zayıflıktandır belki.herşey faktör olabilir çok zayıflıkta çok şişmanlıkta herşeyde denge olmalı kadınlardada tüp bebek tedavisinde çok zayıflıkta istemiyorlar şişmanlıkta .düşün düşün başka birşey bulamıyorum.:93:canim kiloyla alakali oldugunu sanmiyorum ,cunku benim esimde cok zayif bende kilo al diyorum esime ama alamiyor
kizlar sagolun sizde hayirli cumalar
kizlar kaan hocayla ilgili bir topikde gordum simdi, kaan hoca kendine ait ozel bi yer acmis cok sevindim. cicekcigim en son sen gorusmusdun hocayla duymusmudun adresi neresi acaba
ne bileyim canım geriye bir o kalıyor.seninkide zayıflıktandır belki.herşey faktör olabilir çok zayıflıkta çok şişmanlıkta herşeyde denge olmalı kadınlardada tüp bebek tedavisinde çok zayıflıkta istemiyorlar şişmanlıkta .düşün düşün başka birşey bulamıyorum.:93:
haklisin canim ne yapicagimizi sasirdik ,yazin bizde tup bebek deniyecegiz benimde kilom fazla nasil verecem bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
canim kac kilosun ozel mi oldu bilmiyorum bu soru ama merak ettim
haklisin canim ne yapicagimizi sasirdik ,yazin bizde tup bebek deniyecegiz benimde kilom fazla nasil verecem bilmiyorum allah yardimcimiz olsun
canım benimde kilom fazla ama ben çok yemem benim bagırsaklarım tembel çalışmıyor.sporla felan verebiliyorum şimdi büroda olduğum için hareketsizimo yüzden boyum 1 .68 kilom seksen
canim utanarak yaziyorum valla 86 kiloyum
canim utanarak yaziyorum valla 86 kiloyum
kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi
amin canım amin.:26:Hayırlı cumalar,melda cnm inş hayırlı haberlerle dönersiniz hastaneden.rabbim kimsenin umudunu yitirmesin.elbette ki herşey bir vesile,kilodan bahsetmişsiniz de.benim kilom normal 57eşim önce zayıftı birkaç aydır kilo aldı ama bize de nasip etmiyor bu mübarek günde rabbim hepimizin hakkımıza hayırlı olan dualarını kabul etsin..
kızlar merhaba size güzel haber vermek isterdim ama malesef olmadı eşimde hiç sperm çıkmadı şuan eve geldik moralim çok bozuk eşiminde öyle doktor ya sperm bankası yada evlatlık için başvurun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?