Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim peki o parcayi incelediklerinde sperm varmiydi

kizlar ben kurlere tekrar baslamak istiyorum faydasi olurmu sizce? fikir verirmisiniz hangi si iyi olur olgunlasmayan sperm icin

ne guzel iste canim demek urretim var korkma..onlari kullanmadinizmi o zaman

yok canım o zaman tüp bebek tedavisinde değildik..eşim varikosel operasyonu için ameliyata girmişti ama doktoru aile dostumuzdur bi faydası olur diye bide biyopsi yapmıştı ki şükür ki o zamanda iyi sonuç almıştık içimiz ferahlamıştı..ama üzerinden 2,5 sene filan geçti şimdi çıkmama ihtimalide var elbette doktorumuz bunu bilerekten; çıkıcak diye bi garanti yok siz kendinizi ona göre hazırlayın demişti bizde eski biyopsiye pek aldırış etmedik önümüze bakıyoruz

Sevgili dert ortaklarım TROUBLED, LAMLAY,JKL, VCK, NUR.SEN, BELGİN,OLURMU, SEVGİDOLU,, ÇİÇEK,MAVİMENEKŞE, LEYLAK,ZCU ,KADER , MESLEKİ TEACHER....acımı paylaştınız, teselli oldunuz Allah hepinizden razı olsun, cümlemizi bu derten hayırlısı ile kurtarsın inş. Ben daha iyiyim çok şükür iyi olmak zorundayım. JKL nin dediği gibi bu bir imtihan ve rabbim bizi geçenlerden eylesin. M.tesenin olumsuz çıkması beni çok etkiledi iki gün aralıksız ağladım desem yalan olmaz hatta ağlarak uykumdan uyanıyordum , şimdi toparladım şükür. Hazırlık aşaması bana çok ağır gelmişti, yumurta takibi , iki günde bir işten izin alıp hastaneye koşmak , iğneler yüzünden evden başka biryere gidememek , ve çevrem olup bitenden habersiz olduğu için sürekli bahaneler uydurmak , yordu beni , hemde çOk yordu , geçen seneki tesede sperm bulunmuş olması da çok umutlandırmıştı herhalde .Eşimim ameliyatı 3 sa. sürdü, yalnızdım dua ederek endişe içinde bekledim.En sonunda eşimin perişan hali doktorun elimizden geleni yaptık ama demesi .... ne bileyim isyan etmedim hiç ama , içimdeki herşey gözyaşlarımla boşaldı.Kendimi durduramadım.BELGİN canım bizim bu 4. denememiz belki bu artık herşey bitti hissi beni bu hale getirdi. Neyse pek umudum olmamakla beraber patoloji sonucunu bekliyorum. Son bir kezde Kaan hocaya gidip onun tavsiyesi doğrultusunda bu işi ya noktalayacağız, yada küçük titrek bir virgül atarak mücadeleye devam edeceğiz. VCK Allah annene şifa versin canım,ÇİÇEKCİĞİM sizin patoloji sonucunuza çok sevindim , bir umut herşeydir, inş. bundan sonrası hep güzel haberlerle devam eder. MESLEKİ TEACHER iyi düşün iyi olsun arkadaşım, biyopside bulunduysa yine bulunur canım gönlünü ferah tur .Hepiniz Allaha emanet olun, geceniz hayırlı olsun

saklambacc geçen seneki tesede bulunmuştu demişsin..neden olmadı geçen sene? olmadımı daha doğrusu? ve neden dondurmamıştınız?

saklambacc geçen seneki tesede bulunmuştu demişsin..neden olmadı geçen sene? olmadımı daha doğrusu? ve neden dondurmamıştınız?
ben hazır değildim, çıkarsa dondurturuz demiştik, çıktı ama hareketsiz 2 tane , hareketsiz olunca dondurulamazmış ama hazır olsaydım kullanılabilirmiş hasılı kelam nasip değilmiş

iyi akşamlar kıslar saklambaç canım benim hiç üzülme inşallah herşey güzel olacak hiç umudumuzu yitirmeyelim allah çok büyük

ben hazır değildim, çıkarsa dondurturuz demiştik, çıktı ama hareketsiz 2 tane , hareketsiz olunca dondurulamazmış ama hazır olsaydım kullanılabilirmiş hasılı kelam nasip değilmiş

canım ALLAH sabır versin herşeyin bir vakti zamanı vardır biz kendimiz çok üzülüyoruz hepsi bu yapacak bir şey yok.rabbim isterse herşey olur bu onun için zor değil kadere çok inanıyorum ama inşallah bizim de bir gün kaderimiz iyi olur.iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah

canim benim allah büyük bir gün kader bizede gülecek umudun hic bitmesin ne olursa olsun..sagol canim insallah sizinde patolojiden güzel haber gelir allah yardimcin olsun canim benim

tsk ederim canim iyim!!!!
sen nasilsin????
bende yazilari okuyordum bayadir giremedim!!!
arkadasimiz cumartesi m ameliyati olucaktilar !!!
onaaaaa cokkk üzüldümmm!
Sizin rapor da iyi cikmis cok sevindim yani herseye ragmen bir üretim var !!
herzaman iyi düsünmek lagzim! elden gelirse tabiki!

Gecmis olsun arkadasim ! allah sikintilarini alsin tez vakite sana ve hepimize yeni umutlar ,ve beislerimizi kucagimiza almaya nasip etsin!!!

gözün aydin cok sevindim cicek!!!!
belkide o hücreleri alip gelistirecekler !!!
Ama yinede olumlu cebap lar !! cok güzel !

kizlar ben kurlere tekrar baslamak istiyorum faydasi olurmu sizce? fikir verirmisiniz hangi si iyi olur olgunlasmayan sperm icin

nohut kürünü denedinmi?
yani faydaliymis!! ben denemistim ama birsey fark etimi bilemiyorum ! test felan yaptirmamistik sonradan!!
hergün heryerde nohut vardi ya!!!

gözün aydin cok sevindim cicek!!!!
belkide o hücreleri alip gelistirecekler !!!
Ama yinede olumlu cebap lar !! cok güzel !

nohut kürünü denedinmi?
yani faydaliymis!! ben denemistim ama birsey fark etimi bilemiyorum ! test felan yaptirmamistik sonradan!!
hergün heryerde nohut vardi ya!!!

cnm sagol bende iyiyim
sagol evet patoloji guzel ama sonrasi korkutuyor ginede insani. kaan hoca tekrar ilac tedavisi uygulayacak bakailim bu sefer neler yasayacagiz.ins güzel seyler olur bundan sonra burdaki herkes icin..canim denedik nohutu evet ya hergun heryerde nohut oluyor..

kizlar biz kaan hocaya mail atmistik olgunlasmayan spermlerin asamasini sormustuk oda bunlari soylemis ama bisey anlamadik biz bu ne demek oluyor simdik? tesede gorulur diyor m tese niye gorulmedi bu

yuvarlak spermatid hücreleri görülmekte. Ama sayısı oldukça fazla; 38 tubül içinde 28'inde spermatid var. Bunun anlamı, tubül başına 1 ya da 2 spermatid demektir. Yani, TESE ile olgun sperm hücresi bulma aşamasına gelmiş. Tabii ki garanti değil, ama oldukça ümit veriyor.
Bu konuda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz.
Saygılarımla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…