canım dr. çok umut verici konuşmuş gözünüz aydın.tüpül dediği daha önce okumuştum ,sanırım testisi portakal gibi dilim dilim düşün her dilim bir tüpül.sizdede tübül başına bir yada iki sperm varmiş Allah büyük hazineleride bol ben inanıyorum Allahın izniyle iyi bir yerlerdesiniz yolunuz açık olsun. Kaan hoca boşuna umut vermezdi inşAllah sonu bebiş olacak hayırlısıyla .sen kürlere ve ilaçlara Kaan hoca verirse başla eşinde diyete girsin biraz kilo versin ama besinini fazla kesmeden bol bol meyve sebze yesin sporla vermeye çalışsın, çok ta zayıfla diye ısrarcı olma geri tepebiliyor .sen yemek yaparken genelde hafif yemekleri seç salataya önem ver göreceksin olacak.kizlar biz kaan hocaya mail atmistik olgunlasmayan spermlerin asamasini sormustuk oda bunlari soylemis ama bisey anlamadik biz bu ne demek oluyor simdik? tesede gorulur diyor m tese niye gorulmedi bu
yuvarlak spermatid hücreleri görülmekte. Ama sayısı oldukça fazla; 38 tubül içinde 28'inde spermatid var. Bunun anlamı, tubül başına 1 ya da 2 spermatid demektir. Yani, TESE ile olgun sperm hücresi bulma aşamasına gelmiş. Tabii ki garanti değil, ama oldukça ümit veriyor.
Bu konuda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz.
Saygılarımla.
kızlar ADAK için dua edelim sanırım sonuç iki gün sonra belli olacak inşAllah müjdeli haberle gelir.
tese olmuş mu canım Adak'ın eşi geçmişi okuyamadım da
canım geçtiğimiz hafta değilde ondan önceki cumartesiydi sanırım hesaplayınca salı yada çarşamba belli olacak ,Allah yardım etsin canım.
canım dr. çok umut verici konuşmuş gözünüz aydın.tüpül dediği daha önce okumuştum ,sanırım testisi portakal gibi dilim dilim düşün her dilim bir tüpül.sizdede tübül başına bir yada iki sperm varmiş Allah büyük hazineleride bol ben inanıyorum Allahın izniyle iyi bir yerlerdesiniz yolunuz açık olsun. Kaan hoca boşuna umut vermezdi inşAllah sonu bebiş olacak hayırlısıyla .sen kürlere ve ilaçlara Kaan hoca verirse başla eşinde diyete girsin biraz kilo versin ama besinini fazla kesmeden bol bol meyve sebze yesin sporla vermeye çalışsın, çok ta zayıfla diye ısrarcı olma geri tepebiliyor .sen yemek yaparken genelde hafif yemekleri seç salataya önem ver göreceksin olacak.
böyle olumsuz haberler alınca umudum kırılıyo arkadaşlar..SELVAdan sonra hiç güzel haber veren olmadı sanırım topiğimizde..3 yada 4 tese haberi geldi hep olumsuzSanki eminim sanki içime doğuyo bizimde tesede bişi çıkmıycak gibi geliyo..çok korkuyorum..korkum bununla yüzleşmekte..oysa şuan bi umut yaşıyoruz işte ama bu gerçekle yüzleşmek başka bişey..vee benim hiç umudum yok... (
canım çok iyi yapmışsın,bizde ilk duyduğumuzda bunları yaşamıştık çok kötü günlerdi rabbim bir daha yaşatmasın.dediğin gibi erkekler içine atıyor ve biz korkuyoruz onlara birşey olacak diye.Rabbim öncelikle sizleri birbirinize bağışlasın,başka dert keder vermesin ..kızlar hepinize tek tek teşşekür edeiyorum benim için yazdıklarınıza tesllilerinize Allah hepimizin yardımcısı olsun kader kısmetmiş rabbim böylesini benim için hayırlı görmüş evet belki çok yıkıldım kolay değil ama ben en çok eşime üzüldüm hayat dolu neşeli esprili adam gitti yerini susukun dalgın ve çok üzgün biri geldi evet evlat istiyorum bebek istiyorum ama eşim olmadıktan sonra onuda istemiyorum eşimi kaybetmekten korkuyorum içine atıyo ağlayamıyo rahatlatamadım bir türlü çok morali bozuk benim yüzümden anne olamıcan deyip duruyo bende de ona ne dedim biliyormusunuz (evet bir sorun var sen istemezdin böyle olmasını belki benim geçmişimde bilmediğim bir günahım var oda sana denk geldi lütfen kendini suçlama bu bizim ikimizin sorunu sadece senin değil )dedim ve bana sarıldı seni çok seviyorum beni bırakma deyip ağladı ve rahatladı şuan gözyaşlarımı tutamıyorum kızlar
canım anladığım kadarı ile teseyle olgun sperm bulma aşaması demek,yani nasıl tabir edeyim spermi domates var sayalım domatesin nasıl evreleri oluyorsa önce yeşil sonra sarı sonra pembe en sonda kırmızı sanırım sizin patolojide çıkan pembeyle kırmızı arası yani az daha beklense yada da kuvvetli sperm kuvvetlandirici kullansaymış sperm oluşacakmış benim anladığım bu inşAllah rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin bebeğini kuçağına al canım.benim anlattığım gibimi diye Kaan hocaya sorabilirsin.sagol canim benim allah razi olsun.. canim peki teseyle olgun sperm hucresi bulma asamasina gelmis ne demek?tamam canim insallah verir birazda olsa...oda cok üzülüyor
canım anladığım kadarı ile teseyle olgun sperm bulma aşaması demek,yani nasıl tabir edeyim spermi domates var sayalım domatesin nasıl evreleri oluyorsa önce yeşil sonra sarı sonra pembe en sonda kırmızı sanırım sizin patolojide çıkan pembeyle kırmızı arası yani az daha beklense yada da kuvvetli sperm kuvvetlandirici kullansaymış sperm oluşacakmış benim anladığım bu inşAllah rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin bebeğini kuçağına al canım.benim anlattığım gibimi diye Kaan hocaya sorabilirsin.
işte benim geçenlerdede söylemek istediğim buydu.yani eşlerimiz sperm üretir durumda ama tam olgunlaşamıyor yani tedavide birşeyler eksik .benim umudumun oluşu 2007 sperm çıkmıştı ya şimdi sizin gibi bizdede sonuçlar. o zaman ürettiyse şimdi niye olmasın aynı sekilde sizdende umutluyum bize benziyo. geriye bir kilo kalıyor yada eksik tedavi bu çözmemiz lazım.kilo vermek elimizde zorda olsa denemeğe değer en sonada eksik tedavi kalıyor halletmeye.ay gercekten zor ya..sagol canim senin bana anlattigin seyi bize ilk tese oldugumuzda patoloji raporunu ogrenmeye gittigimizde doktor anlatmisti ozama bize kirmizi yok demisti.. sanki boyle olunca ilk basladigimiz gerdeyiz gibi geliyor bana insallah kuvvetlenir bundan sonra
kızlar merhaba birşey öğrendim hiç sperm olmayan erkelerde tesede bile bulunamayanlarda iğne tedavisi varmış sperm çıkışı oluyormuş çapa hastanesine sordu eşimin doktor arkadaşları çok pahalı bir iğneymiş 3-4 ay tedavi sonucunda başarılı oluyormuş ben hiç duymadım iğnenin adınıda bilmiyorum bileniniz varmı yada duyddunuzmu daha önceden
canım iğne dediğin Kaan hocanın hormonları dengelemek için verdiği iğnelerden olmasın.hormonları normal olanlara vermiyorlarki.
bilmiyorum canım hormonların hepsi normaldi nasıl çıkmadı hala orda takıldım ben
Meldacım senin eşinin azosperm nedeni neydi? Hormonlar benim eşiminde de normal ama geç indirilmiş testis problemi var...Net bir sebebi var mı?Benim de anlamadığım genelde geç indirilmiş testislerde fsh değeri yüksek yada hippo olan yani çok düşük oluyor?
canım hormonları normaldi eşimin ne yüksek nede düşüktü doktor buluruz demişti ama nasıl bulamadılar bilmiyorum çocukkende hiçbir rahatsızlığı yok kafam allak bullak indirilmiş testis problemide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?