Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım dr. çok umut verici konuşmuş gözünüz aydın.tüpül dediği daha önce okumuştum ,sanırım testisi portakal gibi dilim dilim düşün her dilim bir tüpül.sizdede tübül başına bir yada iki sperm varmiş Allah büyük hazineleride bol ben inanıyorum Allahın izniyle iyi bir yerlerdesiniz yolunuz açık olsun. Kaan hoca boşuna umut vermezdi inşAllah sonu bebiş olacak hayırlısıyla .sen kürlere ve ilaçlara Kaan hoca verirse başla eşinde diyete girsin biraz kilo versin ama besinini fazla kesmeden bol bol meyve sebze yesin sporla vermeye çalışsın, çok ta zayıfla diye ısrarcı olma geri tepebiliyor .sen yemek yaparken genelde hafif yemekleri seç salataya önem ver göreceksin olacak.

günaydın arkadaşlar. nasılsınız. iyi haftalar diliyorum.DURUDENİZDERYA canım biz ege üni. has.sinde sizdeki aşamalara kadar gelemedik çünkü m. tesede sperm çıkmayınca bıraktık.belkide extradan prof. ücreti ödeseydik hem tüp bebek hemde m. tese için belkide başarılı olunacaktı.çükkü aynı yerde m. tese için üç hasta ameliyata girdi bizim eşlerimiz yarım saatte çıktı üçünçü kişi bir buçuk saatte çıktı.yani her yerde para konuşuyor.yanlış bilmiyorsam ege üni.doktoruyla şifadaki dr.aynı dr. yani Erol bey siz egede prof. parası ödediyseniz.şifaya gitmenize gerek yok zaten dr. aynı prof .parası ödemediyseniz egede ödeyin aynı ilgiyi görürsünüz.tabi hastaneler arasındaki teknoloji ve gelişmeler hakkındaki farkı bilmiyorum.tam açıklayamadıysam anlamadığın yeri sor anlatayım.

kızlar ADAK için dua edelim sanırım sonuç iki gün sonra belli olacak inşAllah müjdeli haberle gelir.

sagol canim benim allah razi olsun.. canim peki teseyle olgun sperm hucresi bulma asamasina gelmis ne demek?tamam canim insallah verir birazda olsa...oda cok üzülüyor

cnm ümidini yitirme hepsi aynı olacak diye bir kural yok ki.ilaçlar bile herkeste aynı etkiyi göstermiyor.umarım mutlu haberlerle dönersiniz hastaneden..

canım çok iyi yapmışsın,bizde ilk duyduğumuzda bunları yaşamıştık çok kötü günlerdi rabbim bir daha yaşatmasın.dediğin gibi erkekler içine atıyor ve biz korkuyoruz onlara birşey olacak diye.Rabbim öncelikle sizleri birbirinize bağışlasın,başka dert keder vermesin ..

sagol canim benim allah razi olsun.. canim peki teseyle olgun sperm hucresi bulma asamasina gelmis ne demek?tamam canim insallah verir birazda olsa...oda cok üzülüyor
canım anladığım kadarı ile teseyle olgun sperm bulma aşaması demek,yani nasıl tabir edeyim spermi domates var sayalım domatesin nasıl evreleri oluyorsa önce yeşil sonra sarı sonra pembe en sonda kırmızı sanırım sizin patolojide çıkan pembeyle kırmızı arası yani az daha beklense yada da kuvvetli sperm kuvvetlandirici kullansaymış sperm oluşacakmış benim anladığım bu inşAllah rabbim sonuna kadar gitmeyi nasip etsin bebeğini kuçağına al canım.benim anlattığım gibimi diye Kaan hocaya sorabilirsin.

kızlar merhaba birşey öğrendim hiç sperm olmayan erkelerde tesede bile bulunamayanlarda iğne tedavisi varmış sperm çıkışı oluyormuş çapa hastanesine sordu eşimin doktor arkadaşları çok pahalı bir iğneymiş 3-4 ay tedavi sonucunda başarılı oluyormuş ben hiç duymadım iğnenin adınıda bilmiyorum bileniniz varmı yada duyddunuzmu daha önceden

ay gercekten zor ya..sagol canim senin bana anlattigin seyi bize ilk tese oldugumuzda patoloji raporunu ogrenmeye gittigimizde doktor anlatmisti ozama bize kirmizi yok demisti.. sanki boyle olunca ilk basladigimiz gerdeyiz gibi geliyor bana insallah kuvvetlenir bundan sonra

işte benim geçenlerdede söylemek istediğim buydu.yani eşlerimiz sperm üretir durumda ama tam olgunlaşamıyor yani tedavide birşeyler eksik .benim umudumun oluşu 2007 sperm çıkmıştı ya şimdi sizin gibi bizdede sonuçlar. o zaman ürettiyse şimdi niye olmasın aynı sekilde sizdende umutluyum bize benziyo. geriye bir kilo kalıyor yada eksik tedavi bu çözmemiz lazım.kilo vermek elimizde zorda olsa denemeğe değer en sonada eksik tedavi kalıyor halletmeye.

canım iğne dediğin Kaan hocanın hormonları dengelemek için verdiği iğnelerden olmasın.hormonları normal olanlara vermiyorlarki.

bilmiyorum canım hormonların hepsi normaldi nasıl çıkmadı hala orda takıldım ben

Meldacım senin eşinin azosperm nedeni neydi? Hormonlar benim eşiminde de normal ama geç indirilmiş testis problemi var...Net bir sebebi var mı?Benim de anlamadığım genelde geç indirilmiş testislerde fsh değeri yüksek yada hippo olan yani çok düşük oluyor?

Çiçek Kaan Hoca bize şunları önerdi;keçi boynuzu kürü,baklagiller özellikle nuhut, meyve kuruları..kavrulMAmış fındık ,yeşil badem,bol yeşillik,ısırgan otu, kırmızı et ağırlıklı beslenMEmizi söyledi

canım hormonları normaldi eşimin ne yüksek nede düşüktü doktor buluruz demişti ama nasıl bulamadılar bilmiyorum çocukkende hiçbir rahatsızlığı yok kafam allak bullak indirilmiş testis problemide yok

Bence biraz ara verip Emre Beylede görüşün derim tabi bu süreç insanı maddi manevi yıkıyor...kendinizi toparlayınca bi de onda deneyin derim...2. tesede de bulunup hamile kalanlar var ..Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

merhaba kızlar. Bayadır sizleri takip edemiyorum. Temmuzda 2 spermle 1. denemeyi olmuştuk. Malisef sonuç negatif. Ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı. 8 ay oldu biz hala 2. tedaviye başlayamadık malisef. Eşim 3 aydır Mustafa ERASLAN'ın ilaçlarından kullanıyor. Belki bir umut. Tüp bebek maliyeti kadar birde ilaçlara ödedik. Sanırım nisan gibi yeniden deniycez. Hepinizin Allah yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…