Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Mrb...Merak ettim bulunan spermlerin durumu neydi...Bizimde temmuzda bir denememiz oldu, elonge bulundu, 1 embriyo oluştu ama doğaldır ki tutmadı...

sağol benimle paylaştığın için
haklısın Allah büyük deyip inancını ve ümidini yitirmemek gerek.
çarşamba görüşücez emre beyle bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz.

MELDAcım siz gen testii yaptırmamıştınız sanırım bence en kısa zamanda onu bi yaptırın..

sagol canim destegin icin evet birtek kilo kaliyor geriye ve dogru ilaclari bulmak oda doktorun isi...canim sanki bizde kullandigimiz ilaclarin faydasi olmadi ayni yerde gibiyiz..ins sizde faydasi olur hatirladigim kadariyla ayni ilaclardi..bakalim kan tahlili yaptirdik tekrar gelsin kaan hoca hangi ilaclari verecek

tamam sagol canim ben tekrar nohuta baslayim bari esime haslayim yesin

Son düzenleme:
merhaba kizlar nasilsiniz ???

bizim problemimiz malum sperm yok !!
ama esim sigarada kulaniyor! aranizda sigara kulanip da yinede m.tesede sperm bulunan varmi!!
merak etim de !!

CICEK..... NOHUTA MI BASLICAN !!!
NOHUTLARI NEYAPCAN SONRA ?
bende yapmistim o kürü heryer nohut oldu ! derin dondurucuya felan birakiyordum !!
arada sirada arap köftesi yapiyordum ! (falafel )
Ama cok faydaliymis!nohut suyu!

CICEK..... NOHUTA MI BASLICAN !!!
NOHUTLARI NEYAPCAN SONRA ?
bende yapmistim o kürü heryer nohut oldu ! derin dondurucuya felan birakiyordum !!
arada sirada arap köftesi yapiyordum ! (falafel )
Ama cok faydaliymis!nohut suyu!

canim gecen burda okudum tohudu haslayip ustune kimyon dokup yiyecekmisin
ben suyunu icirmistim simdik birde boye yesin..canim obur nohutlar yemek yapinca pismedi duduklude piserdi belki ama ben duduklu kullanmiyorum..var daha buzlukta pismiyorki normalde islatip pisiririm ben yemegini..valla allah gunah yazmasin bazen ziyan oldu suyunu ictigi nohutlar

merhaba kizlar nasilsiniz ???

bizim problemimiz malum sperm yok !!
ama esim sigarada kulaniyor! aranizda sigara kulanip da yinede m.tesede sperm bulunan varmi!!
merak etim de !!

sagol canim iyiyim sen nasilsin?
bizimki sigarada icmiyor gine de sperm yok, canim sigaraninda zarari cok icmesin esin birakamiyormu

nasılsınız kızlar bugün temizlik yaptım çok yoruldum geçmişe bile bakamıyorum inşallah iyisinizdir..

Selam kızlar bende daha şimdi eve geldim.allah'a şükür annemin sonuçları kötü çıkmadı.dua eden arkadaşlara tekrar çok teşekkür ediyorum.çiçekciğim nohutu buzluğa koymadan önce kabuklarını soymazsan sert olur pişmez.canım tekrar umutlarının yeşermesinede çok sevindim.inşallah o hücrelerde birgün sperme dönüşür sonrada bebişlere rabbim yüzünü güldürsün

canim cok sevindim annen icin gözün aydin..sagol ins bizlerinde yüzü gülecek bir gün canim
rabbim yardimcimiz olsun hepimizin bu zor sinavin icincen hayirlisiyla cikmayi nasip etsin bizlere

canım sen bu testi nereden duydun.ne kadar doğruluk derecasi varki.ben daha bu gün okuduğum için ilerki günlerde deneyebiliriz.

zcu cnm bilemiyorum işte eşinin sperm sayısı çok iyi olan bir arkadasım yaptırıcak esıne bırde bızımkıler ozman anlıycaz işte doğrumudur yanlısmıdır. ege dogruysa bizde ii yonde gelsm var demek olucak...
1.5 ayı beklıyrz ozamanzaten spermıyogram yaptırıcaz.

IYI AKSAMLAR KIZLAR .VCK haydı gozunuz aydın rabbım gostermesın ınsaalh bır daha annene gecmıs olsun canım.RUNYA benım esım gunde 2 pakete yakın ıcıyr..sen sormusun ya mıkrotese de bulunmustu tatlım sperm...bazen ıcmeyen de de bulunamayabılıyor..yanı...degısyr tatlım rabbım sıze de bızede gostersın ınsaalah guzel gunlerı...TENKIT emre beyle gorusmenızı neler soyledıllerını burada paylasr mısın tatlım ya da bana mesaj atabılır mısın?meraktayım..rabbım yardımcınız olsun ...CICEK masaalh masaaalh dyrm sana durmak yok yola devam dyrsn yanı....aslında bız de kurlere bıtkılere baslıcaktık ama kaan hoca sızde mıkrotesede bıle bulunması mucıze,dogal yoldan cıkıs olmaz demıstı bıze...ben de bıraktım bırsey yabmyrz....umarım hayırlı zmanlarda rabbım guzellıklerını yasatısn bıze...

canim napiyim umut dunyasi iste..kurleri yapiyorum ama iste faydasi oldumu olmadimi bilmiyorum..biz hic sormadik cikis olurmu diye..nasilsin iyimisin canim?

canım senin söylediğin yöntem bana çok mantıklı geldi evet biraz ilkel ama her zamanda insan dışarıda test yapmak istemiyor.hem böylelikle insanlar kendi kendilerinin doktoru oluyorlar.mantıklı çünkü canlı hücre hareketli olduğu için çökmüyor.siz bunu bir kere mi denediniz yani her defasında aynı mı?inşallah sizin yaptığınız tedavide iyi gelir bizede umut olursun canım bizi bilgilendirmiye devam et canım .

teşekkür ederim canım şimdilik içimiz birazda olsun rahatladı kaç gündür gözüme uyku bile girmiyordu.sen nasılsın hayat nasıl geçiyor?kendi derdimize düştük sizleri unuttuk

canim annenin sonuclarinin temiz cikmasini cok sevindim rabbim saglik sihat uzun omur versin annecigine , allahim kimseyi koktuguna ugratmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…