kizlar cumartesi gunu hala oldum. minik yigenim cok sukur dogdu, cok guzel bi duygu gorseniz cok tatli yumuk yumuk gozleriyle. rabbim o guzel duyguyu hepimize yasatsin.
canım senin söylediğin yöntem bana çok mantıklı geldi evet biraz ilkel ama her zamanda insan dışarıda test yapmak istemiyor.hem böylelikle insanlar kendi kendilerinin doktoru oluyorlar.mantıklı çünkü canlı hücre hareketli olduğu için çökmüyor.siz bunu bir kere mi denediniz yani her defasında aynı mı?inşallah sizin yaptığınız tedavide iyi gelir bizede umut olursun canım bizi bilgilendirmiye devam et canım .
canim demek dogdu kizmi erkekmi?
canim güle güle büyütün hayiri olsun darisi sana olsun
canim annenin sonuclarinin temiz cikmasini cok sevindim rabbim saglik sihat uzun omur versin annecigine , allahim kimseyi koktuguna ugratmasin
zcu inş. iyi gelir inş. eminim iyi gelicek...biz ikinciyi yaptık geçen aksam ve daha uzu sure kaldı yukarda az mıktar.. ortaya dogru sarkıt yaptılar bekledıkce.dıger kısmı hemen çöktü.evet çok mantıklı bir yöntem. sağlıklı kişilerde orta kısıma iniyomuş bekledikçe. spermler hareket yeteneğini, kaybediyor zamanla çünkü hareket için enerjileri kalmıyor çünkü.
canım sev seve bilgilerini paylaşıcam o kişinin sizinle. kendisinden de izin aldım. ama böyle ulu orta sitenin ortasına yazmam çok mantılı olmaz. bu tarz yaklaşımlara çok krşı olan birtakım gruplar var. o kişi için çok güvenli olmaz...
teşekkür ederim canım.hastalık işte insanın önünde eğilmek zorunda kaldığı bir durum.2 sene önce başlamıştı annemin hastalığı çok zor günlerdi.yeğenimin hayat hikayesini anlatmıştım doğduğu gün kalp damarlarının ters olduğunu vede sadece kalbi besleyen tek bir damarının olduğunu öğrendik onunla bir hayat mücadelesi yaşadık sonra annemin hastalığını öğrendik şimdi tekrar o korkunç günleri yaşamaktan çok korkmuştum ALLAH'a şükür korkulacak bir şey yokmuş.canım yeğenine de ALLAH uzun ömür versin analı babalı büyüsün rabbim seneyede sana anneliği yaşatsın inşallah[/QU
sag ol canim benim,allahim hepimize yasatsin o duyguyu
erkek canim , sag olasin allah razi olsun darisida sana canim..... dogum aninda bende vardim bi an dayanamadim o sancilara ama cok guzel bir seydi bebek dogunca annenin sancilari agrisi hep gecdi birden bebek dogar dogmaz gobegini kesmeden annenin kucaina verdiler cok guzeldi bi an kendimi dusundum bende bu duygulari yasiyacam mi diye ama hala oldum ya o bile cok guzel bir sey her gun gormeye gidiyorum neler neler aldim tosunuma bi nevi icimdeki coocuk hasretini gecistirmeye calisiyorum sankii.... allahimmm insallah hepmize yasatir en kisa zamanda
TEKRAR MRB KIZLAR KADER CIM gozunuz aydın allah analı babalı buyutsun ınsaaalh sana da nasıp etsın.CICEK VCK canlarım allahh razı olsun ıyı dıyelım ıyı olalım ,ıyıyım demek adettendr dımı((ıyı olmasak da ....sızler nasılsınz kızlar ?ınsan bınbır turlu cılesı var dımı,bakıyorum da kımımız hastalıkla kımımız baska baska dertle ..... ıste ugrasyrz rabbıme sukurler olsun bugunumuze...
ay canim benim ben bile duggulandim..canim sen yaninami girdin ? allahim sanada nasip etsin banada burdaki herkese tattirsin anneligi..tekrar güle güle büyütün
TEKRAR MRB KIZLAR KADER CIM gozunuz aydın allah analı babalı buyutsun ınsaaalh sana da nasıp etsın.CICEK VCK canlarım allahh razı olsun ıyı dıyelım ıyı olalım ,ıyıyım demek adettendr dımı((ıyı olmasak da ....sızler nasılsınz kızlar ?ınsan bınbır turlu cılesı var dımı,bakıyorum da kımımız hastalıkla kımımız baska baska dertle ..... ıste ugrasyrz rabbıme sukurler olsun bugunumuze...
evet canim sanci cekerken dogum olurkende yanindaydim,hayatimda ilk defa dogumda bulundum insallah bir gun bende yasarim o ani.insallah sizlerde yasarsiniz
selam kızlar,
geçen sieze bahsettiğm kolay testi yapan var mı aranızda hiç??
merhaba cicek ,tam anlamadim ama cok super bisey sanirim spermin evresi cikmis galibakizlar biz kaan hocaya mail atmistik olgunlasmayan spermlerin asamasini sormustuk oda bunlari soylemis ama bisey anlamadik biz bu ne demek oluyor simdik? tesede gorulur diyor m tese niye gorulmedi bu
yuvarlak spermatid hücreleri görülmekte. Ama sayısı oldukça fazla; 38 tubül içinde 28'inde spermatid var. Bunun anlamı, tubül başına 1 ya da 2 spermatid demektir. Yani, TESE ile olgun sperm hücresi bulma aşamasına gelmiş. Tabii ki garanti değil, ama oldukça ümit veriyor.
Bu konuda ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasına bakabilirsiniz.
Saygılarımla.
erkek canim , sag olasin allah razi olsun darisida sana canim..... dogum aninda bende vardim bi an dayanamadim o sancilara ama cok guzel bir seydi bebek dogunca annenin sancilari agrisi hep gecdi birden bebek dogar dogmaz gobegini kesmeden annenin kucaina verdiler cok guzeldi bi an kendimi dusundum bende bu duygulari yasiyacam mi diye ama hala oldum ya o bile cok guzel bir sey her gun gormeye gidiyorum neler neler aldim tosunuma bi nevi icimdeki coocuk hasretini gecistirmeye calisiyorum sankii.... allahimmm insallah hepmize yasatir en kisa zamanda
canım yiğenin olmuş gözünüz aydın ,Allah analı babalı büyütsün.darısı sana Rabbim anneliği sanada yaşatsın buradaki tüm arkadaşlarımada banada inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?