Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim üzülme dicem olmayacak.. Hangi doktora gidiyordunuz? Görüşme yaptınız mı doktorunuzla ne diyor bu sonuca? Tedavi devam edebilcektir diye düşünüyorum..

turtim mrb arkadasım evet aynen senin dediğin gibi iç güveliğinden hallice işte aman boş dünya napalım cok adeletsilikler var bi yavrumuz olsa belki onda teselli bulurduk ama malesef yok

canım sen bayıltamayı kafana takma devlette de olsa sen parasını verırsen anestesı uzmanının heryerde bayılıytrsın onu takma kafana..anladınmı sen genel ıstyrm de gerısını onlar soylerler zaten sıze..ama genelde ozel merkezlerde bayılıtrlr

mesleki teacher tekradan cok gecmis olsun esine ve sana,insaalah kendiliginden duzeliverir de kurtulursunuz bu dertten,canim hic bir fikrim yok tup bebk tedavisine hic baslayamadan bitti bizim ki negatif teseyle
esin teseyi nerde olmustu??

Sağol canım..Kent hospitalda tedavimiz oldu mtesede tabii..eşimin maşallah hiç bir sorunu yok ameliyat olduğu günden beri ayakta,işinde gücünde, ağrı kesici bile almıyor..ama benim durumun dün geceden beri beter..kimse böyle bişey yaşamadımı? yardımcı olucak kimse yokmu bana?

turtim mrb arkadasım evet aynen senin dediğin gibi iç güveliğinden hallice işte aman boş dünya napalım cok adeletsilikler var bi yavrumuz olsa belki onda teselli bulurduk ama malesef yok

Canım benim öyle deme hiçbirimiz adaletsizlikten bahsetmeyelim.. Bende diyorum zaman zaman Allahım biz kimin bedelini ödüyoruz diye.. Eşimin ne anne tarafından ne baba tarafından çocuğu olmayan yok.. Ama eşimde Genetik bozukluk var.. AZFc geni bozuk.. Diyorum bende kiminnn günahını ödüyoruz diye.. Ama bu verilmiş bizee isyan etsek ne olucak.. İnan bana o kadar yoruldum kii biran önce kesinleşsin istiyorum.. Ona göre yolumu çizmek istiyorum.. Eşim perişan ben perişan.. Kıskançlıklarımın önünü kesemiyorum.. AMA ELDEN NE GELİR RABBİM BUNU UYGUN GÖRMÜŞ..

benim kızkardeşimin eşide azosperm bugün emre beyde tese oldu ve maalesef bulunamadı oralar bizim gözyaşlarımıza boğuldu ama nafile elimizden hiçbirşey gelmedi çok zor bişey rabbim sizinde benim bacımında yüzünü güldürsün inş dualarınızdan eksik etmeyin

selam kızlar nasılsınız ne var ne yok 2 gün giremedim topiğe sayfalar almış başını okuyamadım da çıkmam lazım malesef inş.herşey yolundadır.:26:

zcu canım eşin bu spermiogramı nerede yaptırdı demekki ayyrıntılı bakmışlar spermin evreleri çıktığına göte bizdede tesede çıkmıştı ama spermiogramda çıkmadı bizde ayrıntılı yaptırırız ona göre

canım inş.Rabbim daha güzel günler nasip eder .herşey nasip sperm var yumurta var olmayınca olmuyor be gülüm bak 15 yıl sonra normal yoldan hamile kalanlar var bu bana çok büyük ışık oldu.inş.Allahım bizleri o kadar bekletmez canını sıkma önce eşinin sağlığı kendi sağlığın bak ben hala normale dönemedim belimi sıkan etekler giyemiyorum yumurtalıklarım ve göğüslerim hala ağrıyor Allah sağlık versin sıfırı gördük diye üzülme beterin beteri var canım kimse kimsenin derdini çekemez canım lütfen üzülme dua ve sabırla inş. yeneceğim A.e.ol

turtimn ben sana anlatayım bende senin gibi çok korkuyordum ama hiç korkulaçak birşey yok beni genel anastezi altında tedavi ettiler.baştan anlatayım sperm problemi çözüldükten sonra kadını hazırlıyorlar yani ege üniv.de öyle adetin 2 günü göbekten iğnelere başlıyorlar iğnelerin ucu çok küçük hiç can yakmıyor sonra kişiye göre yumurtaların durumuna göre iğnelerin şekli ve dozu dğişiyor daha sonra belirli büyüklüğe gelince toplama yapılıyor ama genel anastezi istiyorsan bunu önceden bildiriyorsun ek ücret yatırıyorsun 250 tl falan fark var neyse yumurtalar toplanıyor hiç ama hiç hissetmiyorsun resmen uykudasın daha sonra işte embiryo gelişimi sağlanırsa onları sana aynen alttan tedaviyle içine rahmine bırakıyorlar buradada hiç canın yanmıyor yani kısacası korkma fakat dediğim gibi genel istiyorsan bunu önceden hastaneye bildirmen gerek çünkü sen operasyona girerken genel anastezi uzmanları geliyor ayrıca san önerim bu tedavilere başlarken kabız olmamya çalış beni o mahvetti bol bol ananas kuru üzüm kaysı falan öneriyor doktorlar hadi hayırlısı canım güçlü ol korkma .inşalah tutar benimki tutmadı o yüzden vücüdüm yenik düştü artık şimdi yavaş yavaş toparlanacak inş.zamanla artık...

canım çok teşekkürlr bizim için araştırmısısn ne kadar güzel Allah razı olsun.rabbim hepimize tez şifalar versin.

canim benim üzülme tamammi insallah tese oldugunda olgun sperm bulunur
bende cok merak ediyorum bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim

canım bende aynı durumdayım karnım çok şiş belimi sıkacak kıyafet giyemiyorum sırtım göğüslerim her yanım ağrıyor olumsuz sonuç alınca vücüt yıkıldı tabi.bana doktor iki üç ayda ancak atlatırsın dedi .istersen bi doktorunuza sorun .iş yerindede çok zorlanıyorum şuram ağrıyorda diyemiyorum hamile değilim bişey değilim zaten ...evimi falan da temizliyemiyorum...dikkat et üşütme şimdi yumurtalıklarımız çok hassaslaştı...zaman canım zaman sabır ve dua ama korkma inş.herşey düzelecek

Erkeklerde kısırlığının ortadan kalkmasında kök hücre ile yapılan uygulamaların umut verici olduğu belirtildi.Yurt dışında yapılan araştırmalarda, bazı hayvan testislerine nakledilen kök hücrelerin, buralarda sperm yapabilme özelliğini kazanmalarıyla ilgili çalışmaların ilk bulgularının olumlu çıktığı açıklandı. Avrupa İnsan Üremesi ve Embriyolojisi Derneği (ESHRE) Yönetim Kurulu Üyesi ve Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Timur Gürgan, erkeklerde kısırlık sorununun çiftlerin çocuk sahibi olmasında çok önemli bir engel olduğunu söyledi.
Erkeklerde kısırlık tedavisine yönelik yöntemlerin her geçen gün geliştiğini ve umut verici sonuçlar alınmaya başlandığını anlatan Gürgan, erkek kısırlığına son verebilecek araştırma olan sperm kök hücrelerinin kullanılması çalışmasının sonuç vermeye başladığını bildirdi.
ARAŞTIRMA ÇOK AZ KİŞİDE DENENDİ
Gürgan, dünyada ilk kez kez Prof. Dr. Herman Tournaye tarafından yapılan çalışma ile kök hücrelerin, sperm ve yumurta hücrelerine dönüştürülebilmesinin sağlandığını belirterek, ‘’Daha önceden saklanmış kök hücrelerin bazı hayvan testislerine nakli ile olgun sperme dönüşme özelliğini kazanması amaçlanan ilk çalışmalar olumlu sonuçlar verdi’’ dedi. Henüz çok az hastada denenen ve bir kısmında olumlu neticeler alınan uygulamaların hala araştırma aşamasında olduğunu ifade eden ESHRE Yönetim Kurulu Üyesi ve HÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürgan, gelişmelerin umut verici olduğunu söyledi.
KANSER TEDAVİSİ GÖRENLERE UMUT
Dr. Herman Tournaye’nin sunduğu araştırma ile ergenliğe girmeden önce kanser tedavisi geçirmek zorunda olan erkek çocukları için ileride çocuk sahibi olabilmeleri amacıyla, ‘’Kök hücreden sperm hücrelerinin üretilmesi yolunun açıldığına’’ dikkati çeken Gürgan, ‘’Bu yöntemle, kanser tedavisi öncesi testis dokusu dondurularak, tedavi sonrasında sperm hücresi üretebilen kök hücreleri geri nakletmek mümkün oldu’’ diye konuştu.

sagol canim iyiyim..bugunlerde burda hic umut verici bisey olamadi
hergün siteye bir umut diye giriyorum

malesef canım sağlık olsun gecemiz gündüzümüz sperm oldu yumurta oldu hayırlısı elden birşey gelmiyor...yinede umudumuzu kaybetmeyelim Allahım bize çoçuk vermeyeceksede bu yolda bizi güçlü eylesin ki dayanabilelim diye dua ediyorum

evet canim amin..

merhaba slat tıkanıklık olduğu nasıl anlaşıldı eldeki veriler neydi?hormonlar,testis hacmi, semen hacbi nasıldı ? Bir bilgin varsa cevap verirsen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…