arkadaşlar yine sıfırı gördük.notda nadir spermiyogenez hücresi görüldü diyor sonuç üç ay önceki gibi yani spermin evreleri oluyor gelişme, kuyruklanma ,zamanı geldiğinde duraklıyor anlamadın bir türlü bu tedavide birşeyler eksik gibi Allahım denk getirsin.:26:
Canım sperm çıksında bir 10 gün kaldı mikroteseye belki hiç çıkmıcak onuda bilmiyorum.. Ama eğer çıkarsa ve tüp bebek aşamasına geçilebilinirse bayıltmalı olmuyor ise tüp bebek o zaman izmirde yaptırırız tüp bebeği biz aydında yaşıyoruz.. :
mesleki teacher tekradan cok gecmis olsun esine ve sana,insaalah kendiliginden duzeliverir de kurtulursunuz bu dertten,canim hic bir fikrim yok tup bebk tedavisine hic baslayamadan bitti bizim ki negatif teseyle
esin teseyi nerde olmustu??
turtim mrb arkadasım evet aynen senin dediğin gibi iç güveliğinden hallice işte aman boş dünya napalım cok adeletsilikler var bi yavrumuz olsa belki onda teselli bulurduk ama malesef yok
Sağol canım..Kent hospitalda tedavimiz oldu mtesede tabii..eşimin maşallah hiç bir sorunu yok ameliyat olduğu günden beri ayakta,işinde gücünde, ağrı kesici bile almıyor..ama benim durumun dün geceden beri beter..kimse böyle bişey yaşamadımı? yardımcı olucak kimse yokmu bana?
arkadaşlar yine sıfırı gördük.notda nadir spermiyogenez hücresi görüldü diyor sonuç üç ay önceki gibi yani spermin evreleri oluyor gelişme, kuyruklanma ,zamanı geldiğinde duraklıyor anlamadın bir türlü bu tedavide birşeyler eksik gibi Allahım denk getirsin.:26:
Kızlar tüp bebek aşamasına gelince, bayana ne gibi tedaviler uygulanıyor? yumurta toplanması nasıl bişey? Ağrı acı durumu nedir? ilaçlar ağız yoluylamı alınıyor? yardımcı olur musunuz? Ablam doktor ve bana bu konuda hiçbirşey anlatmıyor..
Allah razı olsun canım. bende KADERCİM senin LAMYAY VE DURUDENİZDERYA için araştırdım.İbrahim Saraçoğlundan .bu kür memesinde fibrokisti olanlar ve iyi huylu prostat büyümesi şikayeti olanlara.200.gr.brokoliyi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atın ve 5 dakika kaynatın. dinlendirdikten sonra süzün ve günde iki defa ikiye böldüğünüz bu suyu için. bu kürü aralıksız 21 gün devam edin.2-3 gün ara verip tekrar 21 gün devam edin göreceksiniz Allahın izniyle hiçbirşeyiniz kalmaz diyor.Allah şifa versin.
Sağol canım..Kent hospitalda tedavimiz oldu mtesede tabii..eşimin maşallah hiç bir sorunu yok ameliyat olduğu günden beri ayakta,işinde gücünde, ağrı kesici bile almıyor..ama benim durumun dün geceden beri beter..kimse böyle bişey yaşamadımı? yardımcı olucak kimse yokmu bana?
merhaba kizlar hepinize iyi aksamlar nasilsiniz
iyi alşamlar çiçek nasılsın canım
sagol canim iyiyim..bugunlerde burda hic umut verici bisey olamadi
hergün siteye bir umut diye giriyorum
malesef canım sağlık olsun gecemiz gündüzümüz sperm oldu yumurta oldu hayırlısı elden birşey gelmiyor...yinede umudumuzu kaybetmeyelim Allahım bize çoçuk vermeyeceksede bu yolda bizi güçlü eylesin ki dayanabilelim diye dua ediyorum
Merhaba Arkadaşlar;
Benim eşimde tıkanıklığa bağlı azoo var. tesa ile yüksek miktarda ve hareketliliği iyi olan sperm bulundu. Tüp bebek tedavasine memorailde zaten önceden başlamıştık ve aynı gün benden yumurta toplandı eşimden tesa ile sperm. 5. gün transfer olacaktı ama bende ohss olduğundan transfer 2 ay ertelendi. embriyolar donduruldu.
eşim ise tıkanıklığı açtırmakla ilgili bilgi araştırıyor. bu konuda bir ameliyat olan var mı acaba. yardımlarınız için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?