Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iyi haftalar diliyorum dün eşimle çok güzel bir gün geçirdik bol bol gezdik alışveriş yaptık havada çok güzeldi sizler neler yaptınız nasıl geçti haftasonunuz..

bu arada eşimin yanında çalışan arkadaşının bebeği oldu daha 2 yıl oldu evleneli ve eşimin içindeki üzüntüyü düşündükçe kahroluyorum allahım sana yalvarıyorum bizi kucağı boş boynu bükük bırakma

gecmis olsun canim allah beterinden korusun

iyi geceler arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ama bu problemle tanışalı 9 yıl oldu bilmiyorum ne yapıcaz duadan başka caremiz yok bu arada vck arkadaşım gecmiş olsun

büyük geçmiş olsun...

VCK çok geçmiş olsun canım.. Allah beterinden korusun..

VCK gelmıs gecmıs olsun tatlım rabbım korumus,beterınden saklasın...ANGELL canım bende bır sorun yok..ama genetıkten dolayı agustosta olumsuzluk yasadım.kımyasal gebelık erken dusuk gıbı bısey

kızlar çok teşekkür ederim.gerçekten ölümle hayat ince bir çizgi ayağın kayarsa başka aleme yolculuk başlıyor ALLAH eşlerimizi ana babalarımızı başımızdan eksik etmesin

slm kızlar hayrola bugün kimse yok burda herkesin benim gibi canımı sıkkın ne benimde üstümde bir sinir var sormayın herkese bağrıyorum çok gerginim

slm kızlar hayrola bugün kimse yok burda herkesin benim gibi canımı sıkkın ne benimde üstümde bir sinir var sormayın herkese bağrıyorum çok gerginim
sorma canım o gerginlik bendede var...........canlarım herkeze iyi bir hafta diliyorum,olumsuz haberler gitsin güzel haberler gelsin artık......TEACHER canım gerçekten çok üzüldüm ama umut verici demiş dr.altı aylık tedaviden sonra belkide o hamilelik müjdesini vereceksin bize kim bilir....VCK canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun....BELGİNCİM oh ev size kaldı canım tadını çıkarın....LAMYAY canım bence sen iyi bir dr. git ne olduğunu öğren belkide önemsiz birşeydir en azından için rahatlar ,geçenlerde İbrahim Saraçoğlu bu konudan bahsetti tv.de bir çok kadında bu durum yaşanıyormuş bazıları önemsiz fibrokistlermiş ağrıda yapar dedi .bir bitki iyi geliyormuş kaynatıp çay gibi içsinler dedi da ha dün akşam ama hangi bitkiydi unuttum bir araştırayım bulursam yazarım tamamen geçer diyordu.derdi veren Allahım dermanıda versin.....HANDE canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim açısını göstermesin şansı bahtı açık olsun,bu mutluluğu bizimle baylaştığın ve bizleri unutmadığın için Allah razı olsun......YENİ ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLAR hoş geldiniz Allah bu dertten tez kurtarsın..........ve diğer arkadaşlarım nasılsınız........bende eşimi bekliyorum sperm testi için gitti hayırlısı Allahım bir umut ışığı.....:26::26::26::26::26::26::26:

canim insallah esin guzel haberlerle doner rabbim buyukdur

canim insallah esin guzel haberlerle doner rabbim buyukdur

Allah razı olsun canım. bende KADERCİM senin LAMYAY VE DURUDENİZDERYA için araştırdım.İbrahim Saraçoğlundan .bu kür memesinde fibrokisti olanlar ve iyi huylu prostat büyümesi şikayeti olanlara.200.gr.brokoliyi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atın ve 5 dakika kaynatın. dinlendirdikten sonra süzün ve günde iki defa ikiye böldüğünüz bu suyu için. bu kürü aralıksız 21 gün devam edin.2-3 gün ara verip tekrar 21 gün devam edin göreceksiniz Allahın izniyle hiçbirşeyiniz kalmaz diyor.Allah şifa versin.

Son düzenleme:
ZCU canım hayırlı haberlerınız olsun ınsaalhhhhhhh yurektenn dılıyorum bunu....rabbım hepımızın yuzunu guldrsun ..

ZCU canım hayırlı haberlerınız olsun ınsaalhhhhhhh yurektenn dılıyorum bunu....rabbım hepımızın yuzunu guldrsun ..
yürekten dilediğini biliyorum canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin güzünü güldürsün.

canım inş güzel haberle gelirsiniz, bu haftaya bende iyi başlamadım, inş sonu güzel olur..haberini bekliyorum canım..

herkese güzel günler (((

canım inş güzel haberle gelirsiniz, bu haftaya bende iyi başlamadım, inş sonu güzel olur..haberini bekliyorum canım..

herkese güzel günler (((

sağ ol canım Allah razı olsun.hepimize güzel sonlar, mis kokulu ışıl ışıl gözler.

konuşsam dilim yanar ,sussam kalbim.......Gönül ile aklı koydum bir kafese...biri UMUT diyor. biri KES.Çırpındıkca kaldım nefes nefese.....biri DAYAN diyor biri PES. Yüreğim döndükce döndüm ak kora ,Sabrım demir aldı ,Yelkenler fora. Gitmek istiyorum çok uzaklara . Biri CAN diyor biri ES............

Merhaba Arkadaşlar;

Benim eşimde tıkanıklığa bağlı azoo var. tesa ile yüksek miktarda ve hareketliliği iyi olan sperm bulundu. Tüp bebek tedavasine memorailde zaten önceden başlamıştık ve aynı gün benden yumurta toplandı eşimden tesa ile sperm. 5. gün transfer olacaktı ama bende ohss olduğundan transfer 2 ay ertelendi. embriyolar donduruldu.

eşim ise tıkanıklığı açtırmakla ilgili bilgi araştırıyor. bu konuda bir ameliyat olan var mı acaba. yardımlarınız için teşekkürler.

Merhaba kızlar nasılsınız? Mikrotese günü yaklaştıkça içim daralıyor korkular başlıyor, başımı yastıktan kaldırmak istemiyorum. Oysaki ne güzel bir hava var dışarıda.. Canım tıkanıklık için sanırım varikosel ameliyat yapılıyor normal sperm çıkışı sağlanıyor. Allah yardımcımız olsun..

Herkesin hikayesi nasılda benziyor birbirine.. Durup düşünmeden doktor araştırmadan içine düştüğümüz olumsuz sonucun etkisiyle nasılda arayışa düşüyoruz herbirimiz.. Ani alınan kararlar ani ameliyatlar, ardından hep büyük hayalkırıklıkları.. Kimimiz bizler gibi bir süre sonra kendini toparlayıp yeni arayış var mı die başlıyor mücadeleye, kimilerimiz o doktorlara aldanıp bitiriyorlar mücadeleyi.. En kötüsüde umudu olabileceklerin herşeyi bitirmesi o anda.. Biliyorum ki durumumuz zor belki gerçekten çocuğum olmayacak, ama pişmanlığımda olmayacak.. Gittim diyicem denedim ne varsa ama yazımmış diyip kabul edicem.. Böylesi daha rahatlatıcı.. Keşkee herkes önce iyi bir araştırma yapsa ve direk bu konunun uzmanına gitse.. Her ürolog profda olsa erkek kısırlığı uzmanlığı yapmıyor.. Ablamız doktor olmasına hatta bir patolog olmasına rağmen bizim yaptırdığımız ameliyatta alınan mataryeller patolojiye bile gönderilmemiş, biz herşeye yeniden başlamak zorundayız.. İyiki sizler sayesinde özellikle larem82 sayesinde yazılarınızı internetten bulup denk getirdim ve Kaan hocaya başladım.. Teşekkür ederim arkadaşlar...

kızlar iyi haftalar diliyorum dün eşimle çok güzel bir gün geçirdik bol bol gezdik alışveriş yaptık havada çok güzeldi sizler neler yaptınız nasıl geçti haftasonunuz..

Merhaba belgin.. Sanada iyi haftalar.. Bizde nevruz pikniğine gittik arkadaşlarımızla.. Güzel bir h.sonu kaçamağı oldu :))

Çok güzel bir şiir ZCU tatlım paylaşım için teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…