gecmis olsun canim allah beterinden korusun
iyi geceler arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ama bu problemle tanışalı 9 yıl oldu bilmiyorum ne yapıcaz duadan başka caremiz yok bu arada vck arkadaşım gecmiş olsun
büyük geçmiş olsun...
VCK çok geçmiş olsun canım.. Allah beterinden korusun..
VCK gelmıs gecmıs olsun tatlım rabbım korumus,beterınden saklasın...ANGELL canım bende bır sorun yok..ama genetıkten dolayı agustosta olumsuzluk yasadım.kımyasal gebelık erken dusuk gıbı bısey
sorma canım o gerginlik bendede var...........canlarım herkeze iyi bir hafta diliyorum,olumsuz haberler gitsin güzel haberler gelsin artık......TEACHER canım gerçekten çok üzüldüm ama umut verici demiş dr.altı aylık tedaviden sonra belkide o hamilelik müjdesini vereceksin bize kim bilir....VCK canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun....BELGİNCİM oh ev size kaldı canım tadını çıkarın....LAMYAY canım bence sen iyi bir dr. git ne olduğunu öğren belkide önemsiz birşeydir en azından için rahatlar ,geçenlerde İbrahim Saraçoğlu bu konudan bahsetti tv.de bir çok kadında bu durum yaşanıyormuş bazıları önemsiz fibrokistlermiş ağrıda yapar dedi .bir bitki iyi geliyormuş kaynatıp çay gibi içsinler dedi da ha dün akşam ama hangi bitkiydi unuttum bir araştırayım bulursam yazarım tamamen geçer diyordu.derdi veren Allahım dermanıda versin.....HANDE canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim açısını göstermesin şansı bahtı açık olsun,bu mutluluğu bizimle baylaştığın ve bizleri unutmadığın için Allah razı olsun......YENİ ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLAR hoş geldiniz Allah bu dertten tez kurtarsın..........ve diğer arkadaşlarım nasılsınız........bende eşimi bekliyorum sperm testi için gitti hayırlısı Allahım bir umut ışığı.....:26::26::26::26::26::26::26:slm kızlar hayrola bugün kimse yok burda herkesin benim gibi canımı sıkkın ne benimde üstümde bir sinir var sormayın herkese bağrıyorum çok gerginim
sorma canım o gerginlik bendede var...........canlarım herkeze iyi bir hafta diliyorum,olumsuz haberler gitsin güzel haberler gelsin artık......TEACHER canım gerçekten çok üzüldüm ama umut verici demiş dr.altı aylık tedaviden sonra belkide o hamilelik müjdesini vereceksin bize kim bilir....VCK canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun....BELGİNCİM oh ev size kaldı canım tadını çıkarın....LAMYAY canım bence sen iyi bir dr. git ne olduğunu öğren belkide önemsiz birşeydir en azından için rahatlar ,geçenlerde İbrahim Saraçoğlu bu konudan bahsetti tv.de bir çok kadında bu durum yaşanıyormuş bazıları önemsiz fibrokistlermiş ağrıda yapar dedi .bir bitki iyi geliyormuş kaynatıp çay gibi içsinler dedi da ha dün akşam ama hangi bitkiydi unuttum bir araştırayım bulursam yazarım tamamen geçer diyordu.derdi veren Allahım dermanıda versin.....HANDE canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim açısını göstermesin şansı bahtı açık olsun,bu mutluluğu bizimle baylaştığın ve bizleri unutmadığın için Allah razı olsun......YENİ ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLAR hoş geldiniz Allah bu dertten tez kurtarsın..........ve diğer arkadaşlarım nasılsınız........bende eşimi bekliyorum sperm testi için gitti hayırlısı Allahım bir umut ışığı.....:26::26::26::26::26::26::26:
canim insallah esin guzel haberlerle doner rabbim buyukdur
yürekten dilediğini biliyorum canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin güzünü güldürsün.ZCU canım hayırlı haberlerınız olsun ınsaalhhhhhhh yurektenn dılıyorum bunu....rabbım hepımızın yuzunu guldrsun ..
hastane tel. vereyim canım 0312 5957360-5956815-5956832 bu no.dan ulaşabilirsin.kaan aydosun hastası yok mu kızlar ulaşamıyorum randevu alalamıyorum bilgisi olan yokmu
ZCU canım hayırlı haberlerınız olsun ınsaalhhhhhhh yurektenn dılıyorum bunu....rabbım hepımızın yuzunu guldrsun ..
canım inş güzel haberle gelirsiniz, bu haftaya bende iyi başlamadım, inş sonu güzel olur..haberini bekliyorum canım..
herkese güzel günler(((
Canım nasılsın? Bana verdiğin cevabı şimdi gördüm kaçırmışım (diğer arkadaşın sayesinde).Cevap için teşekkürler.Bizde ilk azo lu olduğumuzu öğrendiğimizde senin gibi bi durum yaşadık.İl dışına daha büyük bir şehire gidip muayene olalım dedik keşke gitmeseydik moralimizi bozdu .Ben kahroldum çok kötü oldum eşim araç kullanıyor ama bi taraftan da beni kontrol etmeye çalışıyordu o gün kaza yapmadan eve döndüğümüze şükrediyorum.Dr lar düşüncesiz direk çocuğunuz olmaz modunda yaklaştı...Bence sende boşver cesaretini topla belki bu kadar üzüldüğüne beklediğine korktuğuna değmiyecek hemncik kuzunu kucağına alcaksın..Rabbim inşallah bizi bu sınavdan anlımızın akıyla çıkartmayı nasip etsin..Sizdeki azo sebei neydi hormonlar nasıl canım?
kızlar iyi haftalar diliyorum dün eşimle çok güzel bir gün geçirdik bol bol gezdik alışveriş yaptık havada çok güzeldi sizler neler yaptınız nasıl geçti haftasonunuz..
konuşsam dilim yanar ,sussam kalbim.......Gönül ile aklı koydum bir kafese...biri UMUT diyor. biri KES.Çırpındıkca kaldım nefes nefese.....biri DAYAN diyor biri PES. Yüreğim döndükce döndüm ak kora ,Sabrım demir aldı ,Yelkenler fora. Gitmek istiyorum çok uzaklara . Biri CAN diyor biri ES............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?