redlion sizin hormonlariniz nasil hic mikrotese oldunuzmu? emre bey i duydum bahceci tüp bebekte sanirim..
konuşsam dilim yanar ,sussam kalbim.......Gönül ile aklı koydum bir kafese...biri UMUT diyor. biri KES.Çırpındıkca kaldım nefes nefese.....biri DAYAN diyor biri PES. Yüreğim döndükce döndüm ak kora ,Sabrım demir aldı ,Yelkenler fora. Gitmek istiyorum çok uzaklara . Biri CAN diyor biri ES............
bu arada eşimin yanında çalışan arkadaşının bebeği oldu daha 2 yıl oldu evleneli ve eşimin içindeki üzüntüyü düşündükçe kahroluyorum allahım sana yalvarıyorum bizi kucağı boş boynu bükük bırakma
arkadaşlar kocaelideyim kaan aydostan randevu almak istiyorum yardım eder misiniz
bende aynı fikirdeyim..
KIZLAR; yumurtası toplanmayanlar bu deneyimi yaşamış olanlar yardımcı olabilirlermi? midem karnım acayip şişmiş durumda çok hafifte ağrılar var yere eğilirken ve hapşururken baya kötü.yürürken bile içimin sallanması rahatsızlık veriyor rahat yürüyemiyorum midem ağzımda gibi bişey dediğim gibide çok çok şişlik var.sizde bunlar oldumu korkuyorum? doktorum yumurtalıkların baya gelişti büyükler ve fazla sayıdar demişti fazla ağrı yapmaması için vermişti ama bu kadar yan etki göstermesi normalmi sizce?
Merhaba arkadaşlar..malesef kötü haberlerle geldim eşim dün tese oldu ama sperm bulunamadı2,5 saat kadar sürdü ameliyatı her iki testisede bakılmış sol kötü durumdaymış ama sağ umut verici ben mikro altında hücreleri gözlemleyebildim dedi doktorumuz..4 aylık ilaç tedavisiyle 6 ay sonra tekarar tese yapabiliriz dedi ama patoloji raporu gelsin oturup daha emin konuşalım dedi..böyle işte dün kötü ve zor geçti,bugün biraz daha iyiyiz eşim kalktı işine bile gitti ağrısı sancısı yok çok şükür..benim iş ortamıda baya karıştı bu hafta sadece 2 gün okula gidebildim rapor aldım ama inanmadılar tabii pazartesi müdüre hanımın ekşi suratına katlanıcam sanırım buda kovmaktan beter eder insanı.!!
canım bende aynı durumdayım karnım çok şiş belimi sıkacak kıyafet giyemiyorum sırtım göğüslerim her yanım ağrıyor olumsuz sonuç alınca vücüt yıkıldı tabi.bana doktor iki üç ayda ancak atlatırsın dedi .istersen bi doktorunuza sorun .iş yerindede çok zorlanıyorum şuram ağrıyorda diyemiyorum hamile değilim bişey değilim zaten ...evimi falan da temizliyemiyorum...dikkat et üşütme şimdi yumurtalıklarımız çok hassaslaştı...zaman canım zaman sabır ve dua ama korkma inş.herşey düzelecek
slm teacher arkadaşım
galiba yumarta toplanmadan önceki aşamayı soruyorsun o süreçte ben de çok zorlandım dedigin gibi yürürken bile içim sallanıyordu ve çok tansiyonum düşüyordu benim de yumurta sayım fazlaydı pozitif sonucu görmen ümidiyle
Cok gecmis olsun !!kelimeler bile yetmez cok üzüldüm!! Allah sana ve esine güc versin !
Insallah patoliji rapor iyi cikar!!!
Ve hersey gönlünce olur!!!
Kızlar günaydın.. NAsılsınız? Gününüz güzel geçsin, Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın..
Merhaba arkadaşlar..malesef kötü haberlerle geldim eşim dün tese oldu ama sperm bulunamadı2,5 saat kadar sürdü ameliyatı her iki testisede bakılmış sol kötü durumdaymış ama sağ umut verici ben mikro altında hücreleri gözlemleyebildim dedi doktorumuz..4 aylık ilaç tedavisiyle 6 ay sonra tekarar tese yapabiliriz dedi ama patoloji raporu gelsin oturup daha emin konuşalım dedi..böyle işte dün kötü ve zor geçti,bugün biraz daha iyiyiz eşim kalktı işine bile gitti ağrısı sancısı yok çok şükür..benim iş ortamıda baya karıştı bu hafta sadece 2 gün okula gidebildim rapor aldım ama inanmadılar tabii pazartesi müdüre hanımın ekşi suratına katlanıcam sanırım buda kovmaktan beter eder insanı.!!
Canım benim üzülme dicem olmayacak.. Hangi doktora gidiyordunuz? Görüşme yaptınız mı doktorunuzla ne diyor bu sonuca? Tedavi devam edebilcektir diye düşünüyorum..
canım biz İzmirde yaşıyoruz .İzmir Alsancak ta BİOLAB Laboratuvarlar grubu tel.0232 4649191 yakınsanız gelip yaptırabilirsiniz.zcu canım eşin bu spermiogramı nerede yaptırdı demekki ayyrıntılı bakmışlar spermin evreleri çıktığına göte bizdede tesede çıkmıştı ama spermiogramda çıkmadı bizde ayrıntılı yaptırırız ona göre
canım üzülmedim desem yalan olur ama ümidimide yitirmedim birşeyler eksik ama Allah izin verirse bulucaz o eksikliği Kaan hocaya sonuçları gönderdiğimde bahsedicem bakalım ne diyecekcanim benim üzülme tamammi insallah tese oldugunda olgun sperm bulunur
bende cok merak ediyorum bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim
evet canım yazdıkların çok doğru tabikide önce sağlık, mutluluk, huzur,hayat herşeye rağmen devam ediyor .hep sahip olamadıklarımızı düşünüyoruz sahip olduklarımızı şükretmeyi bilemiyoruz.bir sabretmeyi birde sükretmeyi bilsek belkide birşeyleri yoluna koyucaz .Allah isyan edenlerden etmesin bizleri yolumuzdan şaşıtmasın çektiğimiz sıkıntılarında mükafatını alalım.A.e.ol.canım inş.Rabbim daha güzel günler nasip eder .herşey nasip sperm var yumurta var olmayınca olmuyor be gülüm bak 15 yıl sonra normal yoldan hamile kalanlar var bu bana çok büyük ışık oldu.inş.Allahım bizleri o kadar bekletmez canını sıkma önce eşinin sağlığı kendi sağlığın bak ben hala normale dönemedim belimi sıkan etekler giyemiyorum yumurtalıklarım ve göğüslerim hala ağrıyor Allah sağlık versin sıfırı gördük diye üzülme beterin beteri var canım kimse kimsenin derdini çekemez canım lütfen üzülme dua ve sabırla inş. yeneceğim A.e.ol
merhabalar, siteye yeni üye oldum. Esimin azospermi oldugunu 5 ay önce ögrendik. 3 kez spermiyogram yapildi ücünde de sperm bulunamadi. Fsh degerleri ilkinde 7,2 ikincide 5,9 cikti. Lh 5,3 ikincide 3,3 testosteronda normaldi. Sizin tecrubeniz vardir arkadaslar neler tavsiye edersiniz? Su an nohut kürünü okudum onu uygulamaya karar verdim. Onun disinda günlük vitaminler+ e vitamini falan kullaniyoruz.
Mikro tese den de cok korkuyoruz, negatif birseyler duymak biliyorsunuz ki cok stresli oluyor.
Sevgiler,
cnm korkulacak bişey yok Allahın izniyle.yumurta toplama da zaten birşey hissetmiyorsun,derin bi uyku hali,bi uyanıyorsun herşey bitmiş masadan indirmişler.tabi sonrasında biraz ağrın sancın olur ama çok değil.dr ilaç yazıyor zaten hapta var jel de ama kullanması zor olmuyor.ve transfere kadar kullunıyosun hatta sonuç pozitifse daha uzun bir süre kullanıyorsun.transfer biraz daha zor çünkü hepsi uyanıkken yapılıyor aslında kısa bi işlem bolca su içirip sıkışıkken alıyolar çatala.hiç ağrın olmuyor desem yalan olur,illaki oluyor bir kaç gün.ama korktuğum kadar olmadı.sende onu kafana takma.sonuca odaklan,inş herşey güzel olur..Kızlar tüp bebek aşamasına gelince, bayana ne gibi tedaviler uygulanıyor? yumurta toplanması nasıl bişey? Ağrı acı durumu nedir? ilaçlar ağız yoluylamı alınıyor? yardımcı olur musunuz? Ablam doktor ve bana bu konuda hiçbirşey anlatmıyor..
Sağol canım..Kent hospitalda tedavimiz oldu mtesede tabii..eşimin maşallah hiç bir sorunu yok ameliyat olduğu günden beri ayakta,işinde gücünde, ağrı kesici bile almıyor..ama benim durumun dün geceden beri beter..kimse böyle bişey yaşamadımı? yardımcı olucak kimse yokmu bana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?