Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
redlion sizin hormonlariniz nasil hic mikrotese oldunuzmu? emre bey i duydum bahceci tüp bebekte sanirim..

Herkese iyi geceler arkadaşlar,

sevgili whisper, biz 1 yıllık evliyken Türkiye ye izine geldiğimde eşimin tahlillerinde hiç canlı sperm olmadığı söylenildi. Almanya ya döndüğümüzde İnterfilite Merkezinde eşimin Kromozom sayısının 47xxy olduğunu öğrendik. Doktor bizi direk Sperm bankasına yönlerdirdi başka çözümü yok dedi. Şok olmuştum hiçbir doktora gitmek istemiyordum ve güvenemiyordum da. Almanyada ki doktor size çocuğunuz olur derlerse inanmayın demişti. Türkiye ye temelli dönüş yaptıktan sonra Bahçeci Kliniğine tavsiye üzerine gittim tabi hiç ümidim ve güvenimde yoktu. Ama Emre bey bize gösterdiği istatistiklerde 100 Klinefelter li kişinin yaklaşık 52 sinde sperm bulunduğunu, yapılan tüp bebek denemelerinde 25 kişinin çocuk sahibi olduğunuyazan broşürü gösterdiğinde Allah tekrar yüreğimize bir umut ışığı verdi. Hatta Emre bey neden bu kadar beklediğimize şaşırdı çünkü 8 yıllık evliydim. Emre beye dotorlara güvenemediğimi söyledim, neyseki geçen yıl ağustos ayında eşimden alınan örneklerde 10-15 tane canlı sperm bulundu, hepimiz çıkan sonuca şaşırmıştık. Benden toplanan yumurtalarla embriyolar oluşturulup donduruldu ama ilk tüp bebek denememiz maalesef başarılı olmadı şimdi ikinci deneme için kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz maddi manevi.
Unuttum kusura bakma Mikrotese ye gerek duyulmadı.

Sevgili zcu,

o kadar güzel ifade ediyorki yazdığın şiir hissettiklerimizi ancak bu kadar net anlatılır halimiz
ALLAH razı olsun kardeşim ve ALLAH her an bizimle unutturmasın inşallah.

merhaba Belgin
dualarına gönülden amiiiiiiiiiin

slm teacher arkadaşım
galiba yumarta toplanmadan önceki aşamayı soruyorsun o süreçte ben de çok zorlandım dedigin gibi yürürken bile içim sallanıyordu ve çok tansiyonum düşüyordu benim de yumurta sayım fazlaydı pozitif sonucu görmen ümidiyle

hormonlar , testis hacmi vb degerler normal sinirlarda, sadece meni volumu 1,5 ml-2 ml-1 ml seklindeydi. 1 ml az oldugu icin tikanikliktan supheleniliyor. fakat 2 ml oldugu da oldu..

Cok gecmis olsun !!kelimeler bile yetmez cok üzüldüm!! Allah sana ve esine güc versin !
Insallah patoliji rapor iyi cikar!!!
Ve hersey gönlünce olur!!!

Kızlar günaydın.. NAsılsınız? Gününüz güzel geçsin, Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın..

ya evet pantalon falan giyince patlıycak gibi oluyorum en rahatı elbise ama onuda okula giyemiyorum patlıycam az kaldı..yumrutalıklarımdaki hassasiyetten dolayıda yürüyemiyorum neredeyse..3 ay çok uzun bi süre yaa ben adetimden umutluyum adet olunca belki geçer bu etkiler..

malesef mteseden bi sonuç alamadık ama sizlerinde böyle etkiler yaşadığını duyunca rahatladım tek bende böyle oldu anormal giden bişeyler var diye korkuyordum..

Cok gecmis olsun !!kelimeler bile yetmez cok üzüldüm!! Allah sana ve esine güc versin !
Insallah patoliji rapor iyi cikar!!!
Ve hersey gönlünce olur!!!

Allah razı olsun inşallah

Kızlar günaydın.. NAsılsınız? Gününüz güzel geçsin, Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın..

Günaydın..Amin sanada iyi günler..

mrb cnm ben hafta sonu evde olmadığım için yazdıklarını yeni okuyorum,inan çok üzüldüm .ama Allahtan ümit kesilmez.hem bak dr da umutlu konuşmuş umarım diğerinde güzel haberler alırsınız.rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

Canım benim üzülme dicem olmayacak.. Hangi doktora gidiyordunuz? Görüşme yaptınız mı doktorunuzla ne diyor bu sonuca? Tedavi devam edebilcektir diye düşünüyorum..

canım sağ olasın.....bizim dr. Kaan Aydos da ha görüşmeye hiç gitmedik,mail yoluyla görüşüyoruz.verdiği ilaçları kullanıyoruz.son tahlilleri henüz göndermedik hormon tahlillerinden sonra hepsini bir göndericez.belki ilaçlarda bir değiştirme yapar dr.umuz

canım biz İzmirde yaşıyoruz .İzmir Alsancak ta BİOLAB Laboratuvarlar grubu tel.0232 4649191 yakınsanız gelip yaptırabilirsiniz.

canim benim üzülme tamammi insallah tese oldugunda olgun sperm bulunur
bende cok merak ediyorum bu spermler niye olgunlasmiyor anlamadim
canım üzülmedim desem yalan olur ama ümidimide yitirmedim birşeyler eksik ama Allah izin verirse bulucaz o eksikliği Kaan hocaya sonuçları gönderdiğimde bahsedicem bakalım ne diyecek

evet canım yazdıkların çok doğru tabikide önce sağlık, mutluluk, huzur,hayat herşeye rağmen devam ediyor .hep sahip olamadıklarımızı düşünüyoruz sahip olduklarımızı şükretmeyi bilemiyoruz.bir sabretmeyi birde sükretmeyi bilsek belkide birşeyleri yoluna koyucaz .Allah isyan edenlerden etmesin bizleri yolumuzdan şaşıtmasın çektiğimiz sıkıntılarında mükafatını alalım.A.e.ol.

aramıza hoşgeldin,umarım tez vakitte mutlu haberlerle ayrılırsın.bence önce sebebini öğrenip ona göre birşeyler dene cnm.çünkü sizde hormonlar normal..:44:

canları sağ olun hepinizden Allah razı olsun .........İnsan yaklaştığınca ,yaklaştığından ayrı.Belki yakınımız yoktur. ALLAHTAN gayrı...

Son düzenleme:
günaydıkızlar nasılsınızzzz bugün misafirliğe gidiyorum birazdan eşim yemeğe gelecek onu yedirip gönderecegim sonra bende çıkacağım görüşürüz..

cnm korkulacak bişey yok Allahın izniyle.yumurta toplama da zaten birşey hissetmiyorsun,derin bi uyku hali,bi uyanıyorsun herşey bitmiş masadan indirmişler.tabi sonrasında biraz ağrın sancın olur ama çok değil.dr ilaç yazıyor zaten hapta var jel de ama kullanması zor olmuyor.ve transfere kadar kullunıyosun hatta sonuç pozitifse daha uzun bir süre kullanıyorsun.transfer biraz daha zor çünkü hepsi uyanıkken yapılıyor aslında kısa bi işlem bolca su içirip sıkışıkken alıyolar çatala.hiç ağrın olmuyor desem yalan olur,illaki oluyor bir kaç gün.ama korktuğum kadar olmadı.sende onu kafana takma.sonuca odaklan,inş herşey güzel olur..

canim bence hemen bir doktora git ilac falan verirler gecer insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…