Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

doktorlar varikosel var demediler. çünkü varikoseli olanlarda sperm çıkışı varmış.hemde az yada çok. ama bizim 3 sefer sperm testi yapıldı hepsi sıfırdı. 14 ocakta ilk sonucu öğrendiğimizde ve sonucu elimize aldığımızda hemen altıntepe kızılaya gittik, oradaki ürolog da dedi sizin yumurtalıklar çalışmıyor dedi. doktor denen adam sadece sizin sonuçlar çok kötü , bu sonuçlar iyi değilden başka bişi demedi.

sonra memorail sağolsun semih hoca senin tıkanıklık var dedi elle muayene sonucu .dediği de çıktı tesa da sadece tek tüp çekim yaptılar ve yüksek sayıda sperm çıktı. başka yere gitsem kesin micro tese de derlerdi. keserlerdi . doktoru iyi seçin bu işte. gerçekte çok önemli.

umudumuz transferde şimdi. umarım hayırlısı ise güzel sonuçlar alırız.

paylaşım için saol fıstığım, aynen bende bu durumdayım bugün..mutsuzum, umutsuzum ne bileyim yaaa, Allah sabır versin bize..

Kesinlikle doktor çok önemli canım.. Umarım en kısa zamanda tranferiniz gerçekleşir ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Bizim işimiz çok daha zor... HAyırlısı bakalım.. Aklımdan herşey geçmeye başladı..

Merhaba tatlım, hani derler yha iç güveysinden hallice :)) aynen o durumdayım ben..
canım bu kadar stres olma herşey olacağına varır .olcakla öleceğe care yok derler.malesef elimizden duadan başkası gelmiyor .hakkımızda hayırlısı her zaman

bende aynı fikirdeyim..

KIZLAR; yumurtası toplanmayanlar bu deneyimi yaşamış olanlar yardımcı olabilirlermi? midem karnım acayip şişmiş durumda çok hafifte ağrılar var yere eğilirken ve hapşururken baya kötü.yürürken bile içimin sallanması rahatsızlık veriyor rahat yürüyemiyorum midem ağzımda gibi bişey dediğim gibide çok çok şişlik var.sizde bunlar oldumu korkuyorum? doktorum yumurtalıkların baya gelişti büyükler ve fazla sayıdar demişti fazla ağrı yapmaması için vermişti ama bu kadar yan etki göstermesi normalmi sizce?

malesef canım olmadı işte.cuma gününü bekliyoruz..senin haberinede çok üzüldüm doktor olumsuz konuşmuş sanırım Allah büyüktür sende umudunu kaybetme canım..

sağolasın ZCUm inşallah cümlemize nasip etsin..

Sizin durumunuz çok iyiymiş bizimkilerin yanında Allah yavruna kovuşmayı nasip etsin..benim eşimde varikosel varqdı ameliyat oldu açıldı ama yinede boşa..yani tıkanıklığa bağlı azo değişmiş bizimkisi..memorial hastanesi ben çok güveniyorum istanbuldaki en iyi merkez diyebilirim hastane seçimizde iyi olmuş Allah tamamına erdirsin..

gecmis olsun canim ,ben hic bir tedavi gormeden dediklerinin hepsi bende de basladi...kullan kullanma ilac oluyor iste,Rabbim hepimize yardim etsin

Kızlar tüp bebek aşamasına gelince, bayana ne gibi tedaviler uygulanıyor? yumurta toplanması nasıl bişey? Ağrı acı durumu nedir? ilaçlar ağız yoluylamı alınıyor? yardımcı olur musunuz? Ablam doktor ve bana bu konuda hiçbirşey anlatmıyor..

canim cok tesekkur ederim o kurun nasil yapilacagini bulursan bir deneyeyim belki iyi gelir
insaalah bir suru sperm cikar

Son düzenleme:

cok utlu oldum ya insaalh iyi gelir hemen basliycam arkadasim cok ama cok tesekkur ederim

TURTIM TATLIM yumurta toplamada bayılıtılıyr...ama devlette oyle bır ımkan yok..mesela kaan hoca da bır arkadasın dırı dırı toplanmıs yumurtaları.yoksa agrılı bır ıslem ama ozelden yaptırırsan hıcbırsey hıssetmyrsun zadece kasık agrın oluyr uyanınca.Günümüzde yumurta toplama işlemi daima vajinal ultrasonografi eşliğinde yapılıyor. Hasta jinekolojik muayene pozisiyonunda yatar iken, üzeri steril örtüler ile örtülür, spekulum uygulaması sonrası vajinal lokal saha temizliği uygulanır. Yumurta toplama işlemi için damar yolundan ağrı kesici ve sakinleştirici ilaç ve rahim ağzına (serviks) lokal anestezi yapılır. Ağrı eşiği çok düşük olan bayanlar, arzu ederler ise yumurta toplama işlemi genel anestezi altında da yapılabilir.
. .ıgneler kalcadan ve gobekten oluyr tatlım bana 3cesıt ıgne vermıstı doktor her gun hem kalca hem de gobekten...zor bırsey degıl.benım esım yapmıstı...yakıcı bıraz ama oyle agrı sızı yok. transferde cok zorlanmıstım...spekulum denen alet le transfer edılıyr embrıyolar.o bıraz kanama yapmıstı bende ..bıraz da nazlıyım belkı de ondan oldu((((((..kastıgım ıcın sanırım...hala da tup bebek tedavısı deyınce hep o alet aklıma gelır transfer anı yanı. bır de tarnsfere ıdrara sıkısık gırılıyr ve zor duruluyr yanı.gerısı cok kolay...umarım sonucu da olumlu ve guzel olur canım...

mesleki teacher tekradan cok gecmis olsun esine ve sana,insaalah kendiliginden duzeliverir de kurtulursunuz bu dertten,canim hic bir fikrim yok tup bebk tedavisine hic baslayamadan bitti bizim ki negatif teseyle
esin teseyi nerde olmustu??

Anlattıklarını okurken inan bana ateş bastı.. Ben çok korkuyordum anlatmamasındanda şüphelenmiştim zaten.. Hayy allahım kanım çekildi sankii.. teşekkür ederim jkml canım.. Biz zaten egede yaşıyoruz.. kaan hoca için ankaraya gidiyorduk, izmirde tüp bebek merkezine başvuralım özelden zaten ege hoca vardı tavmergen tüp bebek merkezi, ilk ona gitmiştik.. Peki transferde herşeyi hissediyorsun o zaman yaniii. Benim acı eşiğim çok düşük iğne olurken bile ağlıyorum.. Lütfen yanlış anlamayın panik atağım var biraz naz yaptığımdan değil bayılcak gibi oluyorum çok korkuyorum.. İnşallah sperm bulunsunda onuda çekicem yapcak bişey yok.. yeterki bir evladım olsun..

TURTIM canım bak sımdı ben sebeb olmayayım sen kararını fılan degıstrme merkes mı degstrcen sımdı anlamadım nerde yabyrdn kı?kaan hocada da ozlelden ucret verırsen anstesılı oluyrmus .yanı senı korkutmayayım ben ..zaten baylınca uyanınca hıcbırsey hıssetmyrsnkı....o hıcbırsey...tarnsferde de sıksık olmak lazım o da 10 dak lık bır ıslem ben bır talıhsızlık yasadım..vagına gırısım ve rahımım dar oldugu ıcın spekulum denen o alet kanama yaptı.kafat benden oncekıler gule oynaaya cıktı.yanı sende oyle olmaz.meraklanma canım bende nazlıyıdr acı esgım dusuktur..hıc bır agrı sızı yok.ıgneler de kucuk ve kısa uclu...yanı koca koca uzun zuuzn ıgneler degıl.esın bıle yababılır yanı...hıc korkma tatlımben bol bol dua okumustum sıkmıstım dısımı.ama kasmamak lazımmıs...sen rahat ol..tatlım rarbım yuuznu guldursun

Canım simir aldırmıştım 1 kere o zaman vajinamdan içeri ağız gibi plastikten ama biraz büyükçe bişey koymuşlardı, bahsettiğin şey o mu? korkunun ecele faydası yok dimi jkml, olucaksa olucak.. Sonuç kaçınılmazsa dayanıcamm herşeye.. Ama gerçekten teşekkür ederim bana doğruları anlattığın için.. İnternettende bişey bulamamıştım bununlar ilgili..

arkadaşlar yine sıfırı gördük.notda nadir spermiyogenez hücresi görüldü diyor sonuç üç ay önceki gibi yani spermin evreleri oluyor gelişme, kuyruklanma ,zamanı geldiğinde duraklıyor anlamadın bir türlü bu tedavide birşeyler eksik gibi Allahım denk getirsin.:26:

Canım sperm çıksında bir 10 gün kaldı mikroteseye belki hiç çıkmıcak onuda bilmiyorum.. Ama eğer çıkarsa ve tüp bebek aşamasına geçilebilinirse bayıltmalı olmuyor ise tüp bebek o zaman izmirde yaptırırız tüp bebeği biz aydında yaşıyoruz.. :

TURTIM canım aynen o alet ıste o spekulum denen sey o...evet canım aman sonucunu dusununce bu acılar korkular bos yersız...rabbım yardımcın olsun ınsaalah....olumlu olsun..ZCUUU canım uzulme vaktı saatı degılmıs demmekııı..kendını bırakma devam et yıne..ınsaaaalh olumluya dogru ulasrsınz tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…