Merhaba kızlar nasılsınız? Mikrotese günü yaklaştıkça içim daralıyor korkular başlıyor, başımı yastıktan kaldırmak istemiyorum. Oysaki ne güzel bir hava var dışarıda.. Canım tıkanıklık için sanırım varikosel ameliyat yapılıyor normal sperm çıkışı sağlanıyor. Allah yardımcımız olsun..
konuşsam dilim yanar ,sussam kalbim.......Gönül ile aklı koydum bir kafese...biri UMUT diyor. biri KES.Çırpındıkca kaldım nefes nefese.....biri DAYAN diyor biri PES. Yüreğim döndükce döndüm ak kora ,Sabrım demir aldı ,Yelkenler fora. Gitmek istiyorum çok uzaklara . Biri CAN diyor biri ES............
doktorlar varikosel var demediler. çünkü varikoseli olanlarda sperm çıkışı varmış.hemde az yada çok. ama bizim 3 sefer sperm testi yapıldı hepsi sıfırdı. 14 ocakta ilk sonucu öğrendiğimizde ve sonucu elimize aldığımızda hemen altıntepe kızılaya gittik, oradaki ürolog da dedi sizin yumurtalıklar çalışmıyor dedi. doktor denen adam sadece sizin sonuçlar çok kötü , bu sonuçlar iyi değilden başka bişi demedi.
sonra memorail sağolsun semih hoca senin tıkanıklık var dedi elle muayene sonucu .dediği de çıktı tesa da sadece tek tüp çekim yaptılar ve yüksek sayıda sperm çıktı. başka yere gitsem kesin micro tese de derlerdi. keserlerdi . doktoru iyi seçin bu işte. gerçekte çok önemli.
umudumuz transferde şimdi. umarım hayırlısı ise güzel sonuçlar alırız.
kızlrar nabersiniz ya iyimisniz
canım bu kadar stres olma herşey olacağına varır .olcakla öleceğe care yok derler.malesef elimizden duadan başkası gelmiyor .hakkımızda hayırlısı her zamanMerhaba tatlım, hani derler yha iç güveysinden hallice :)) aynen o durumdayım ben..
günaydın herkse hayırlı pazarlar.arkadaşlar benim tüp bebk tedavisinden sonra yani iğneleri kullandıktan sonra göğüslerimde ağrı başladı kaşıntıda var doktora gitmedim birşey çıkar diye bende korkuyorum sırtım ve göğüslerim çok ağrıyor birkaç ay bekliyeyim diyorum bir problem çıkarmı acaba hayatta göğüs ağrısı bilmezdim o iğneler hormon iğneleri hep onlar yaptı sonuçta olumsuz olunca vücüdun dengesi bozuldu resmen...hayırlısı
canım benim sabah işe gelir gelmez hemen senin haberin varmı diye açıp baktım ama sende benim gibi geri döndün sakın üzülme şuan herşeyden çok sabra ihtiyacımız var sen bence patolojiyi bekle ölü hücre bile olsa umudunu yitirme bende oda yok ama dayanıcam sende dayan canım benim
sorma canım o gerginlik bendede var...........canlarım herkeze iyi bir hafta diliyorum,olumsuz haberler gitsin güzel haberler gelsin artık......TEACHER canım gerçekten çok üzüldüm ama umut verici demiş dr.altı aylık tedaviden sonra belkide o hamilelik müjdesini vereceksin bize kim bilir....VCK canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun....BELGİNCİM oh ev size kaldı canım tadını çıkarın....LAMYAY canım bence sen iyi bir dr. git ne olduğunu öğren belkide önemsiz birşeydir en azından için rahatlar ,geçenlerde İbrahim Saraçoğlu bu konudan bahsetti tv.de bir çok kadında bu durum yaşanıyormuş bazıları önemsiz fibrokistlermiş ağrıda yapar dedi .bir bitki iyi geliyormuş kaynatıp çay gibi içsinler dedi da ha dün akşam ama hangi bitkiydi unuttum bir araştırayım bulursam yazarım tamamen geçer diyordu.derdi veren Allahım dermanıda versin.....HANDE canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim açısını göstermesin şansı bahtı açık olsun,bu mutluluğu bizimle baylaştığın ve bizleri unutmadığın için Allah razı olsun......YENİ ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLAR hoş geldiniz Allah bu dertten tez kurtarsın..........ve diğer arkadaşlarım nasılsınız........bende eşimi bekliyorum sperm testi için gitti hayırlısı Allahım bir umut ışığı.....:26::26::26::26::26::26::26:
Merhaba Arkadaşlar;
Benim eşimde tıkanıklığa bağlı azoo var. tesa ile yüksek miktarda ve hareketliliği iyi olan sperm bulundu. Tüp bebek tedavasine memorailde zaten önceden başlamıştık ve aynı gün benden yumurta toplandı eşimden tesa ile sperm. 5. gün transfer olacaktı ama bende ohss olduğundan transfer 2 ay ertelendi. embriyolar donduruldu.
eşim ise tıkanıklığı açtırmakla ilgili bilgi araştırıyor. bu konuda bir ameliyat olan var mı acaba. yardımlarınız için teşekkürler.
arkadaşlar tüpbebk denemesinden sonra benimde göğüslerimde ağrı ve kaşıntı var sağ gösümdende bir sıvı çıktı iğnelerin etkisidir diye düşünüyorum doktora gitmektende korkuyorum .ne olacak böyle bizim halimiz ya RABBİM NE OLUR YARDIMCIMIZ OL
sorma canım o gerginlik bendede var...........canlarım herkeze iyi bir hafta diliyorum,olumsuz haberler gitsin güzel haberler gelsin artık......TEACHER canım gerçekten çok üzüldüm ama umut verici demiş dr.altı aylık tedaviden sonra belkide o hamilelik müjdesini vereceksin bize kim bilir....VCK canım çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun....BELGİNCİM oh ev size kaldı canım tadını çıkarın....LAMYAY canım bence sen iyi bir dr. git ne olduğunu öğren belkide önemsiz birşeydir en azından için rahatlar ,geçenlerde İbrahim Saraçoğlu bu konudan bahsetti tv.de bir çok kadında bu durum yaşanıyormuş bazıları önemsiz fibrokistlermiş ağrıda yapar dedi .bir bitki iyi geliyormuş kaynatıp çay gibi içsinler dedi da ha dün akşam ama hangi bitkiydi unuttum bir araştırayım bulursam yazarım tamamen geçer diyordu.derdi veren Allahım dermanıda versin.....HANDE canım Allah analı babalı büyütsün Rabbim açısını göstermesin şansı bahtı açık olsun,bu mutluluğu bizimle baylaştığın ve bizleri unutmadığın için Allah razı olsun......YENİ ARAMIZA KATILAN ARKADAŞLAR hoş geldiniz Allah bu dertten tez kurtarsın..........ve diğer arkadaşlarım nasılsınız........bende eşimi bekliyorum sperm testi için gitti hayırlısı Allahım bir umut ışığı.....:26::26::26::26::26::26::26:
Allah razı olsun canım. bende KADERCİM senin LAMYAY VE DURUDENİZDERYA için araştırdım.İbrahim Saraçoğlundan .bu kür memesinde fibrokisti olanlar ve iyi huylu prostat büyümesi şikayeti olanlara.200.gr.brokoliyi kaynamakta olan yarım litre suyun içine atın ve 5 dakika kaynatın. dinlendirdikten sonra süzün ve günde iki defa ikiye böldüğünüz bu suyu için. bu kürü aralıksız 21 gün devam edin.2-3 gün ara verip tekrar 21 gün devam edin göreceksiniz Allahın izniyle hiçbirşeyiniz kalmaz diyor.Allah şifa versin.
bende aynı fikirdeyim..
KIZLAR; yumurtası toplanmayanlar bu deneyimi yaşamış olanlar yardımcı olabilirlermi? midem karnım acayip şişmiş durumda çok hafifte ağrılar var yere eğilirken ve hapşururken baya kötü.yürürken bile içimin sallanması rahatsızlık veriyor rahat yürüyemiyorum midem ağzımda gibi bişey dediğim gibide çok çok şişlik var.sizde bunlar oldumu korkuyorum? doktorum yumurtalıkların baya gelişti büyükler ve fazla sayıdar demişti fazla ağrı yapmaması için vermişti ama bu kadar yan etki göstermesi normalmi sizce?
TURTIM TATLIM yumurta toplamada bayılıtılıyr...ama devlette oyle bır ımkan yok..mesela kaan hoca da bır arkadasın dırı dırı toplanmıs yumurtaları.yoksa agrılı bır ıslem ama ozelden yaptırırsan hıcbırsey hıssetmyrsun zadece kasık agrın oluyr uyanınca.Günümüzde yumurta toplama işlemi daima vajinal ultrasonografi eşliğinde yapılıyor. Hasta jinekolojik muayene pozisiyonunda yatar iken, üzeri steril örtüler ile örtülür, spekulum uygulaması sonrası vajinal lokal saha temizliği uygulanır. Yumurta toplama işlemi için damar yolundan ağrı kesici ve sakinleştirici ilaç ve rahim ağzına (serviks) lokal anestezi yapılır. Ağrı eşiği çok düşük olan bayanlar, arzu ederler ise yumurta toplama işlemi genel anestezi altında da yapılabilir.
. .ıgneler kalcadan ve gobekten oluyr tatlım bana 3cesıt ıgne vermıstı doktor her gun hem kalca hem de gobekten...zor bırsey degıl.benım esım yapmıstı...yakıcı bıraz ama oyle agrı sızı yok. transferde cok zorlanmıstım...spekulum denen alet le transfer edılıyr embrıyolar.o bıraz kanama yapmıstı bende ..bıraz da nazlıyım belkı de ondan oldu((((((..kastıgım ıcın sanırım...hala da tup bebek tedavısı deyınce hep o alet aklıma gelır transfer anı yanı. bır de tarnsfere ıdrara sıkısık gırılıyr ve zor ilk ona duruluyr yanı.gerısı cok kolay...umarım sonucu da olumlu ve guzel olur canım...
TURTIM canım bak sımdı ben sebeb olmayayım sen kararını fılan degıstrme merkes mı degstrcen sımdı anlamadım nerde yabyrdn kı?kaan hocada da ozlelden ucret verırsen anstesılı oluyrmus .yanı senı korkutmayayım ben ..zaten baylınca uyanınca hıcbırsey hıssetmyrsnkı....o hıcbırsey...tarnsferde de sıksık olmak lazım o da 10 dak lık bır ıslem ben bır talıhsızlık yasadım..vagına gırısım ve rahımım dar oldugu ıcın spekulum denen o alet kanama yaptı.kafat benden oncekıler gule oynaaya cıktı.yanı sende oyle olmaz.meraklanma canım bende nazlıyıdr acı esgım dusuktur..hıc bır agrı sızı yok.ıgneler de kucuk ve kısa uclu...yanı koca koca uzun zuuzn ıgneler degıl.esın bıle yababılır yanı...hıc korkma tatlımben bol bol dua okumustum sıkmıstım dısımı.ama kasmamak lazımmıs...sen rahat ol..tatlım rarbım yuuznu guldursun
TURTIM canım bak sımdı ben sebeb olmayayım sen kararını fılan degıstrme merkes mı degstrcen sımdı anlamadım nerde yabyrdn kı?kaan hocada da ozlelden ucret verırsen anstesılı oluyrmus .yanı senı korkutmayayım ben ..zaten baylınca uyanınca hıcbırsey hıssetmyrsnkı....o hıcbırsey...tarnsferde de sıksık olmak lazım o da 10 dak lık bır ıslem ben bır talıhsızlık yasadım..vagına gırısım ve rahımım dar oldugu ıcın spekulum denen o alet kanama yaptı.kafat benden oncekıler gule oynaaya cıktı.yanı sende oyle olmaz.meraklanma canım bende nazlıyıdr acı esgım dusuktur..hıc bır agrı sızı yok.ıgneler de kucuk ve kısa uclu...yanı koca koca uzun zuuzn ıgneler degıl.esın bıle yababılır yanı...hıc korkma tatlımben bol bol dua okumustum sıkmıstım dısımı.ama kasmamak lazımmıs...sen rahat ol..tatlım rarbım yuuznu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?