Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam arkadaşlar,

eşi Klinefelter li olup da çocuk sahibi olan varmı aranızda yada duydunuzmu??????????????

ne kadar şanslıyım Allah benim böyle bir siteye girmemi nasip etti ve sizin gibi arkadaşlarla tanışıyorum elhamdülillah

,,Vermek istemeseydi , istemeyi vermezdi,,,

Hepimiz istiyoruz O ndan hayırlısını inşallah hepimizin yüzü gülecek .Allah kulundan geçer mi yeter ki biz O ndan geçmeyelim

canım çok teşekkürler bizimde herşey normal doktorlar elle muayene ettiler ve tıkanıklık var demediler .Herşey normalse neden sperm çıkmıyor kafayı ona yoruyorum.Emre bey microtese dedi
bakalım.Rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip etsin.

ıyı geceler KIZLAR REDLION TATLIM keske katılamasydın ama aramıza yıne de hosgeldın....canım burada cok arkadas var 47xxy lı....hebsının de dusuklerı ve olumsuz teselerı var...ERYASU UMUTOLSUN CANSUYUM GELINCIK SISY ısımlerı..canım ya ne guzel sıde mıkrotesesız cıkıs olmus..ne kadar guzel bırse bu

Haklısın JKLM bu siteye gerek kalmasaydı hiçbirimiz bu sitede olmasaydık ama hayırlısı.
Peki bu arkadaşların düşükleri sonraki aylardamı olmuş yoksa hemen mi?
Biz 6-7 aydır örnek vermedik inşallah hala çıkış vardır. Aslında kısa zamanda gitmeliyiz ama durum müsait değil.

REDLION kader arkadasım esımde 47xxy lı ve yazın bır dusugumuz oldu..mıkrotese ıle 6 tane bulundu ..ama kımyasal gebelık olusmus yanı genetık bozuk olunca yerlesemeemısler.....18 gun benımleydıler....sız pgt yabıldımı.nasıl norömal cıkıs saglandı ılac ve bıtkısel kullandınız mı?neden dusuk olmus drlr sıze ne dedıler..sımdı nasıl baslıcaksınız yıne cıkıs var mı esınızde...ay cok soru sordm ama meraktayım ıletısımde olalım

çok az kalmış canım inşAllah bol bol spermçikler bulunur Rabbim daha fazla bekletmez.

:)) canım benim ne güzel yazmışsın öyle.. inşallah bitanem inşallah.. hepimiz için bu dert son bulsun.. yüce rabbim feraha kavuştursun.. başkalarına imrendirtmesin..

REDLION canım sıze kım onerdı sperme ozel bakılmasını yanı yuksek bır ucretle mı bakıldı yıkandı o spermler..bız hıc bılmıyrdk boyle bır seyı canım..bız mıkrotese olduk agustosta...yanı bırımı onerdı sıze..bız de belkı 10 defa test yabtık ama sperm 00000000 dı hep azosperm dedıler...KIMYASAL GEBELIK sormusun canım ben 12 gun sonrakı beta degerım 88 cıktı..sonra katlanması gerekırken 18.gunkı beta degerım 0 adustu..yanı Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonunu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendıne sesızce dusmesı demek canım. bu da embrıyolar tam yerlesecegı sırada genetık bozukluk devreye gırıp dusuke sebeb oluyr bızım gıbı hastalarda yanı....pekı sıze hıc acıklamam yabılmadımı neden kanaman olduguna daır...ben de tutunma oldu amai lerleyemedık

Herkese iyi geceler.

Sevgili jklm, henüz okudum mesajını bizede doktor mikrotese gerekebilir dedi ama ilk spermiyogramda 3-4 tane canlı sperm bulundu (yıkama sonucunda), birkaç kez eşimden örnek alındı her defasında birkaç canlı sperm bulundu ama aslında sperm yok görünüyor, emre bey alınan örnek yıkandıktan sonra canlı sperm bulduklarını söyledi. mts ye gerek kalmadı. Transferin 10. günü adet görmeye başladım. Doktor Süleyman bey sebep olarak hiçbir şey söylemedi. 5 embriyomuz donduruldu tekrar denemek istiyoruz ayrıca hiç ilaç ve bitkisel kür kullanmamıştık. Peki siz ne aşamadasınız. Kimyasal gebelik nedir ? Açıklarmısın.

emre bey istanbulda en iyi 2 doktor arasında. ona da muayene olduk.semih beye şubat ortası göründükten 3 gün sonra onada emin olmak için muayene olduk. o hiçbişey için garanti konuşmuyor.kesin vardır yada yoktur demiyor. o da elle muayene sonucu eşimin epididim bölgesinde tıkanıktan şüphelendi. çünkü tüm değerler normal.çıkış olmaması için sebep yok gibiydi. testis hacimleri de normal. geçmiş bir hikaye yok. testisten bir ameliyat olunmamış filan. ama tıkanıkta da bişeyin sebep olması gerekir dediler. yani o bölgeye darbe, cinsel yoldan yada doğuştan. bizimkisininki sanıırm doğuştan. çünkü darbe olsa ikisinde birden olması zor deniyor.

kısacası emre bey çok çok iyi doktor. ama değerleriniz ve testis hacmi normal ise önce tesa yapılmasını tesa da bulunmazsa micro teseye geçilmesini rica edin derim.

redlıon canım rabbım yardımcımız olsun hepımızın ama en agırı da genetık sanırım dusme rıskı yukse((8

redlıon canım rabbım yardımcımız olsun hepımızın ama en agırı da genetık sanırım dusme rıskı yukse((8

heralde özel birşey degil emre bey baktırdı sperm yıkandıgında daha iyi sonuç veriyormuş JKLM siz hangi sehirdesiniz ilk denemeyi nerde yaptırdınız

yıkama için ücret alınmıyor kanama için doktor çok şaşkınım her şey y yolundaydı Allah dilemeyince olmuyor dedi başka sebep söylemedi

Canım ilgin ve yardımların için çok teşekkürler bizde dediğim gibi herşey normal ama eşim 7-8 yaşlarında tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş bundan mı kaynaklanıyor yani o dönemde kanallara zarar mı verildi, yoksa üretim mi yok kendimi çok yoruyorum.Haziran gibi microtese olalım dedik.Ben tesa sisteminden bir parça doku alınarak yapıldığını biliyorum yani o testise daha çok zarar veriyor diye biliyorum neyseki sizde bulunmuş çok sevindim.İnşallah güzel haberle gelirsin bize.Tesanın sperm bulunmadığı durumlarda testisin dokularına zarar verdiğini söylediydi doktor.
Aslında ben hep şunu araştırdım önceki bi kaç sayfada da hep bu soruyu sordum semen hacmi normalken de bi tıkanıklık söz konusu mu diye? Çünkü okuduğum bazı makalelerde tıkanıklık olabilmesi için meni haçminin 1-1.5 daha az olması gerektiği yazılıydı.Demekki burda kastedilen tıkanıklık farklı bir tıkanıklık sen bana bir umut oldun.Bir de şunu sormak istiyorum Emre Beye siz tıkanıklıktan bahsedince mi söyledi? yoksa o da direk el ile muayene edince epideminde tıkanıklık olduğunu teşhis ettimi?Evet çok yorumsuz konuştu microtesede çıkabilirde çıkmayabilirde dedi.Sanırım size de direk mteseyi önerdi di mi? çooook teşekkürler herşey için

Kızlar ıyı geceler ben yatıyorum yarın okul var ..hepınızı cok cok opyrum ....sabah gorusuruz

REDLION canım ozelden mesaj attım sana

canım benim bizlerin durumu çok özel istisna durumlar her doktor bu konuda tecrübeli degil Almanya da prof. dr. bize sıfır şans dedi o yüzden biz 8 sene doktora gitmedik

gitme şansınız varsa emre bey e gidin ama memorial hastanesini de tavsye ediyorlardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…