Selam arkadaşlar,
eşi Klinefelter li olup da çocuk sahibi olan varmı aranızda yada duydunuzmu??????????????
Sizlerle paylaşmak istedim
ey rabbim!her şeyi kaplayan rahmetinde.her şeye güç yeten kuvvetinden,önünde her şeyin boyun eğdiği kudretinden,karşısında hiç bir şeyin duramadığı izzetinden,her şeyi kapladığı azametinden,her şeyi kuşatan ilminden,her şeyi aydınlatan nurundan,istiyor ve bekliyorum.
Ey nur!ey kuddüs!ey ilklerin ilki!ey sonların sonu!rabbim
ismet perdesini yırtan günahlarımı affet.ümitsizliğe sebep olan günahlarımı affet.beni affet rabbim affet.göz yaşlarımla çağırıyorum seni ey müminlerin dostu,feryad edenlere cevap veren .ey sadık yüreklerin dostu beni bu gece ve her saatte affet.rabbim zikrinle sana yaklaşabilirim biliyorum.rahmetinden beni kendine yaklaştırmanı diliyorum.bana şükrü öğretmeni,zikrini ilham etmeni diliyorum.bana merhamet etmeni .beni verdiğine razı ve kanaatkar kılmanı diliyorum.sen ki ihtiyacı olana verirsin kapına gelenleri geri çevirmezsin.ey rabbim!senin saltanatın yücedir.kimine gizli kimine apaçıksın.rabbim biliyorum ki senden başka günahlarımı bağışlayacak suçlarımı örtecek kimse yok.biliyorum ki ben nefsime zulmettim sana itaat etmedim .bütün bunlara rağmen beni unutmadığından ve bana lutfettiğinden dolayı kalbim sana kavuşma arzusuyla dolu.rabbim!biliyorum ki sen benim dostumsun her kötülüğümü örtersin.başıma gelen her belayı hafifletirsin.beni çirkin günahlarımın ağırlığından kurtar.her şeye sabrettim ama senin ayrılığına dayanamam.beni hizmetine al sana sürekli bir kul olayım.güvencim,dayanağım,dostum,sevdiğim sensin,sensin,sensin,sensin
rahmetin ve kudretinle koru beni.hatalarımı bağışla.değil mi ki kullarına sen bu hükmü verdin.bana yönelin benden isteğin kabul edeyim dedin bende yüzümü sana çevirdim,elimi sana uzattım.silahı ağlamak ve sermayesi ümit olan şu kulun senin kapına geldi.rabbim benim vede isteyen tüm arkadaşlarıma anne olmayı ve bu mübarek duyguyu yaşamayı nasip et.rabbim şifamız nerdeyse bulmayı nasip et.tüm zerremle sana sığınıyorum rabbim. Rahmetin ve şefkatinle koru beni ve ümmeti muhammedi amin amin amin.
Hatalarımdan dolayı kusura bakmayın.bu tövbe duası arkasından istek ve dileklerinizi dile getirin canlarım
ilk kontrol altıntepe kızılayda oldu.14 ocak ilk sperm testi sonucunu aldığımız gün kızılaya gittik ürolojiye. ordaki doktor kağıttan bakarak sizin yumurtalık çalışmıyor dedi, yani ne tese ne tesa hiçbişiden bahsetmedi.elle muayene etmedi.
17 ocak 2011 de memorail da erdal beye göründük o sperm testime baktı elle muayene yaptı. sonra hormon testi istedi. 1 hafta sonra hormon testini aldık. semen analizinde volümü 3,8 cc ph 8....
hormon testi fsh 5,Lh 7.8,testesteron 14.... baya bekledik bu sırada eşim doğal gıda takviyesi aldı. kesin m.tese olçaktı. şubat ortası memorailde androloji de semih özkana göründük. eldeki semen analizi ve hormon testine göre tıkanıklıktan şüphelendi. elle muayene yapıldı ve kesin tıkanıklık dendi. sonra tüp bebeğe başladık ve 2 hafta sonunda tesa ile sperm bulundu. özellikle semih beyi tavisye ederim. başka doktor olsa m.tese yapardı kesin. tese duruma göre 30dk-2 saat aradında. tesa 2 dk lık bir işlem.
ıyı geceler KIZLAR REDLION TATLIM keske katılamasydın ama aramıza yıne de hosgeldın....canım burada cok arkadas var 47xxy lı....hebsının de dusuklerı ve olumsuz teselerı var...ERYASU UMUTOLSUN CANSUYUM GELINCIK SISY ısımlerı..canım ya ne guzel sıde mıkrotesesız cıkıs olmus..ne kadar guzel bırse bu
çok az kalmış canım inşAllah bol bol spermçikler bulunur Rabbim daha fazla bekletmez.
REDLION kader arkadasım esımde 47xxy lı ve yazın bır dusugumuz oldu..mıkrotese ıle 6 tane bulundu ..ama kımyasal gebelık olusmus yanı genetık bozuk olunca yerlesemeemısler.....18 gun benımleydıler....sız pgt yabıldımı.nasıl norömal cıkıs saglandı ılac ve bıtkısel kullandınız mı?neden dusuk olmus drlr sıze ne dedıler..sımdı nasıl baslıcaksınız yıne cıkıs var mı esınızde...ay cok soru sordm ama meraktayım ıletısımde olalım
canım çok teşekkürler bizimde herşey normal doktorlar elle muayene ettiler ve tıkanıklık var demediler .Herşey normalse neden sperm çıkmıyor kafayı ona yoruyorum.Emre bey microtese dedi
bakalım.Rabbim hepimizin kucağımıza almayı nasip etsin.
REDLION canım sıze kım onerdı sperme ozel bakılmasını yanı yuksek bır ucretle mı bakıldı yıkandı o spermler..bız hıc bılmıyrdk boyle bır seyı canım..bız mıkrotese olduk agustosta...yanı bırımı onerdı sıze..bız de belkı 10 defa test yabtık ama sperm 00000000 dı hep azosperm dedıler...KIMYASAL GEBELIK sormusun canım ben 12 gun sonrakı beta degerım 88 cıktı..sonra katlanması gerekırken 18.gunkı beta degerım 0 adustu..yanı Kimyasak gebelik oluşan döllenme sonunu normal bir embriyo yada gebelik kesesi oluşamadan gebeliğin çok erken dönemde kendi kendıne sesızce dusmesı demek canım. bu da embrıyolar tam yerlesecegı sırada genetık bozukluk devreye gırıp dusuke sebeb oluyr bızım gıbı hastalarda yanı....pekı sıze hıc acıklamam yabılmadımı neden kanaman olduguna daır...ben de tutunma oldu amai lerleyemedık
redlıon canım rabbım yardımcımız olsun hepımızın ama en agırı da genetık sanırım dusme rıskı yukse((8
redlıon canım rabbım yardımcımız olsun hepımızın ama en agırı da genetık sanırım dusme rıskı yukse((8
emre bey istanbulda en iyi 2 doktor arasında. ona da muayene olduk.semih beye şubat ortası göründükten 3 gün sonra onada emin olmak için muayene olduk. o hiçbişey için garanti konuşmuyor.kesin vardır yada yoktur demiyor. o da elle muayene sonucu eşimin epididim bölgesinde tıkanıktan şüphelendi. çünkü tüm değerler normal.çıkış olmaması için sebep yok gibiydi. testis hacimleri de normal. geçmiş bir hikaye yok. testisten bir ameliyat olunmamış filan. ama tıkanıkta da bişeyin sebep olması gerekir dediler. yani o bölgeye darbe, cinsel yoldan yada doğuştan. bizimkisininki sanıırm doğuştan. çünkü darbe olsa ikisinde birden olması zor deniyor.
kısacası emre bey çok çok iyi doktor. ama değerleriniz ve testis hacmi normal ise önce tesa yapılmasını tesa da bulunmazsa micro teseye geçilmesini rica edin derim.
REDLION canım ozelden mesaj attım sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?