Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
PEYGAMBERİMİZ’İN ŞİFA DUASI
. Âise (r.a.)”den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

CANIM hoşgeldin keşke gelmeseydin ama geldin inşallah çabuk kurtulursun ..bebişine kavuşursun..Arkadaşlarında dediği gibi önce iyi bir androloğa muayene olun...eşin küçükken inmemiş tetis ameliyatı ya da ateşli hastalık hastanelik olabilecek kadar ateşli hastalık geçrdi mi bize bunları sordu doktorlar geçmişe dönük hikaye olarak...ben sana uğurlu demek istiyorum

tekrar MRB KIZLAR ZCUU IYI OLMAYA CALISYRM TATLIM ....VCK sanada merahaba......TROUBLED gercekten de bız genetıklılerın durumu cok cok agır spermın bulunması ddert bulunsa dollenebılmesı dert dolelense bu kez de tutunması dusmemesı dert....rabbım yardımcınız olsun hepımızın

gofretto arkadasim benim de derdim ayni, tikaniklik 1-1,5 ml meni hacminde. doktorlara mail atim hep meni hacmimi 1,5 ml ve 2 ml oldugu zamanki degerlerde tikaniklik dusundurmuyor(teorik olarak tabi) genetige baktirin dediler. meni hacmi ne zaman 1 ml cikti tikaniklik yorumu yaptilar. :44:
genetik sonuclarini bekliyoruz biz de. ben bir de maturasyon arrestinden korkuyorum, cunku fsh normal degerlerde yani spermatogenez basliyor ama duraksiyor olabilir. bir de bizimkinde agri sikayeti var solda kücük bir kist sagda az bir varikozel var, uzun yillar farketmedigi cinsel yolla bulasan bir enfeksiyon da var, bana bulasinca farkettik. muhtemelen o enfeksiyonun 7-8 senelik gecmisi vardi.
bakalim haftaya yeni bir spermiyogram ve kan testi yapilacak onda arti olarak anti müller ve inhibin b ye baktirmak istiyoruz (bunlar testis fonksiyonlari hakkinda fikir veriyor) en sinir oldugum sey de doktorlarin bize bunlari tavsiye etmemesi hep kendimiz arastirip makalelerden oyle buluyoruz yol gostericek seyler, doktorlar hemen kesip bicip bakmak istiyorlar gibi geliyor.

Kızlar merhaba nasılsınız herbiriniz? Bugünüde bitiriyoruz nerdeyse, bebişlerimize kavuşmak için 1 günü daha geride bıraktık.. Bişey sorucam ben hep genetik problemlerden söz ediyoruz yha sizde genetik hastalığı olanların tüp bebek denemelerinde olumsuz olduğunu söylüyorsunuz, bende merak ediyorum kızlar benim eşim AZFc geninde problem olanlardan bizimle aynı durumda olan var mı aramızda.. Hangi genetik hastalıktan muzdaripiz genelde? Günler daralıyor, m.teseye 10 gün kaldı.. Kaygılarım artıyor.. Korkuyorum kardeşlerim çok korkuyorum..

çünkü ben çevremdekilere uğursuz geldiğimi düşünüyorum.Evet ürolağa gidiyoruz.Fsh ve testeron normal sınırlarda,fiziksel bir sorun yok genetik test sonuçlarını bekliyoruz
canım aramıza hoşgeldin inşallah tez zamanda da kurtulursun bu dertten ama öncelikle şunu söylemek istiyorum bazı arkadaşlarında da dediği gibi nikini değiştirsen çok iyi olacağını düşünüyorum başta da demişsin çevremdekilere uğursuz geldiğimi düşünüyorum diye ve ben buna kesinlikle katılmıyorum çünkü şu hayatta uğursuz diye birşey yoktur uğursuzluk yoktur böyle düşünmeye devam edersen eğer bu moral olarak da sana hiç iyi gelmeyecektir ve bu bütün hayatını etkileyecektir bunları söylemek istedim canım Allah şifa versin.
Allah yadımcınız olsun canım inşallah herşey yolunda gider.

KIZLAR bırsey soracam nıck nasıl degısır ya baska adresten mı e maıl yanı acmak lazım

kızlar iyi günler nasılsınız jklm nasılsın arkadasım nicinimi begenmiyosun editör lere başvur benimkini nevrosky arkadasım değiştirmişti

kızlar napıyonuz kimse birşeyler yazmıyo,üst üste gelen olumsuzluklar hepimizi yordu topikte bir durgunluk var.MELİSELA canım sizin tedavi nasıl gidiyor.spermler hala cansızmı.

değerli arkadaşlarım hepimizde burada çok değerli sabırları sınanan kişileriz.ugursuz linkinde bir arkadaşımız aramıza gelmiş rabbim tez şifalar verir inşanlah onlarada bizede ama kendisine çok rica ediyorum bu ismi değiştirsin.çünkü toplumda çoçuğu olmayan insanlara uğursuz diyorlarmış örneğin ben yeni evime taşındığımda kimse hayırlı olsuna gelmedi çünkü biz uğursuzmuşuz herneyse lütfen zaten yeterince toplum eziyet ediyor birde kendi kendimize eziyet etmiyelim.kenmizizi onure edelim demoralize olmayalım bu tip sözleri kendimize yakıştıramıyorum akside çok UĞURLU VE ONURLU KİŞİLER OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM.

Canım benimmm sadece teşekkür etmek istedim..

canım iyi bir araştırma olmuş bende ilk defa duyuyorum.bu hormon testlerini nerde yaptırabiliriz.... bu hormonlar diğerleri gibi kandamı bakılıyor........devlet hastanelerinde bakılıyormu........sgk karşılıyormu yoksa özelemi giriyor....çünkü bizim sperm testinde spermiyogenez hücresi görülüyor spermatozoid görülmüyor yani olgunlaşamadan duraksıyor.bu testler bize bilgi verirmi sence.........Allah emeklerimizi denk getirsin bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin

iyi akşamlar arkadaşlar yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz.ama niye boş geldiniz diyor.en yakın zamanda karınları dolu uğurlamak dileğinde bulunuyorum.ALLAH!a emanet olun:13::13:

Kızlar size yaşadığım olayı anlatmak için geldim inanın içim acıdı bunları duymak istemezdim ama insanlar birşeyleri duymayarak ve görmeyerek birşeylerden feragat ediyorlar ama inanın peygamber(sav)min dediyi gibi komşusu açken tok yatan bizden deyil hadisi birkez daha benliğimi sardı.olayı anlatayım:belediye otobüsüne bindim yolculuk yapıyorum araba tıklım tıklım arka koltukta oturan yolcunun telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.adam amcasıyla konuşuyordu .amcasından yalvararak para istiyordu.amca çocuğum hastanede yatıyor ilik nakli olacak ama beş kuruşum kalmadı buzdolabımı sattım.elimdeki paraylanda çocuğuma bez ilaç süt aldım şimdi son paramla hastaneye gidiyorum.ama doktor bana karınıda getir çocuğu emzirsin dedi diyor. Ama karısını getirecek yol parası bile kalmamış .amcasıda ona şu cevabı veriyor paran kalmadıysa televizyonunu sat.adamda amca buzdolabının taksiti yeni bitmişti onu sattım150ytl verdiler eski televizyon 5ytl eder ne olur bana borç para ver .çalışınca öderim dedi.adamda telefonu yüzüne kapattı.devamı önemli değil belki adamın çocuğu allah'ın izniyle iyileşecek ama biz bu insanların vebalini nasıl öderiz bilemiyorum

iyi aksamlar kizlar

jklm canim nasilsin nasil gidiyor hayat? eski arkadaslar nerde kimse gelmiyor ner bu kizlar

kızlar napıyonuz kimse birşeyler yazmıyo,üst üste gelen olumsuzluklar hepimizi yordu topikte bir durgunluk var.MELİSELA canım sizin tedavi nasıl gidiyor.spermler hala cansızmı.

zcummm canım kusuruma bakma daha yeni gördüm tatlım, valla ilaçlara devam ediyoruz ama pek bir ilerleme yok bizdede, bir ara ileri ve yavaş %2şer, yerinde hareketli %6 çıktı, geçen pazartesi yaptık sadece yerinde hareketli %5 ve sayı 12milyon çıktı, önceden sayı falan 40 küsürleri geçmişti..ama bu 2 aydır baya bir sıkıntı yaşadık, eşimin psikolojisi pek ii değildi o yüzden düşmüş olabilir diye düşünüyorum, artık temmuza kadar bekeleyecem, temmuz adetiyle hemen tüpe geçeceğiz inş..sizin sonuçta ii çıkmamış, geçmiş olsun inş birgün çok ii çıkacak, sizde proxeede, vitaminlere devam ediyorsunuz değilmi? gingseng, ginko biloba, larginine falan..

canim sizin durum bizden cok ama cok iyi insallah dahada güzel olur güzel haberlerini aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…