Merhaba ben yeni katıldım bu siteye
Acaba eşi azospermi olup da herşeyi normal olan yani fiziksel uayenesinde ve genetik sorunu olmayan var mı?Ve de M.tesede sperm bulunuyor mu?
turtimm sorularımın yanıtı var mı sen de
çünkü ben çevremdekilere uğursuz geldiğimi düşünüyorum.Evet ürolağa gidiyoruz.Fsh ve testeron normal sınırlarda,fiziksel bir sorun yok genetik test sonuçlarını bekliyoruz
9 aylık evliyim eşim ve ben kontrollere gittik azo spermi çıktı iki spermiogramda da.Varikosel,tıkanıklık yok.fsh 16,tes. 320,diğerleri normal.İşte cuma günü alacağımız genetik tetkikler için de sonuçları bekliyoruz.Eşim keçiboynuzu suyu içmeye başladı.Keınfelter olmasından korkuyorum.
Çok tşk ediyorum gecenin bu yarısında destek olduğun için.İçim içime sığmıyor hiçkimse ile konuşamıyorum bu konuyu eşim harcinde.Evt sonuçları yazarım hayırlı geceler...
9 aylık evliyim eşim ve ben kontrollere gittik azo spermi çıktı iki spermiogramda da.Varikosel,tıkanıklık yok.fsh 16,tes. 320,diğerleri normal.İşte cuma günü alacağımız genetik tetkikler için de sonuçları bekliyoruz.Eşim keçiboynuzu suyu içmeye başladı.Keınfelter olmasından korkuyorum.
Merhaba ben yeni katıldım bu siteye
Acaba eşi azospermi olup da herşeyi normal olan yani fiziksel uayenesinde ve genetik sorunu olmayan var mı?Ve de M.tesede sperm bulunuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?