Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
REDLION aldın mı mesajımı?canım ben pısman degılım merkez konusunda cunku dusunuryorumda tutunma oldu fakat gebelık ılerleyemedı..yanı hanı tutmadı yada embrıylara dıs ortamda dolenmedı deesek neyse...yanı ıcıme konulduktan 12 gun sonrakı test olumlu cıktı...fakat 18.gun negatı 0 ı grdk..yanı sımdı beklemedeyız....bılmıyorum cok zor....esım konuyu bıle actrmazken ben baska bır merkez baska bır tedavı nasıl derım kı....rabbım bızede yastr ınsaaalh mucızelerını IYI GECELER BAYANLAR GUZEL GUZEL RUYALARINIZ OLSUN

Merhaba ben yeni katıldım bu siteye
Acaba eşi azospermi olup da herşeyi normal olan yani fiziksel uayenesinde ve genetik sorunu olmayan var mı?Ve de M.tesede sperm bulunuyor mu?

Acaba eşi azospermi olup da herşeyi normal olan yani fiziksel uayenesinde ve genetik sorunu olmayan var mı?Ve de M.tesede sperm bulunuyor mu?

Merhaba, öncelikle nikin niye uğursuz merak ettim.. Herşeyi normal olan ve genetik sorunu olmayan arkadaşlarımız var ama genelde birçoğumuzun problemli.. m.tesede sperm bulunabilir.. bununda değişik sebepleri var tatlım.. En bilindiği tıkanıklık, sperm dışarı çıkamıyor.. Siz bir üroloğa gittiniz mi? Nerde yaşıyorsunuz?

çünkü ben çevremdekilere uğursuz geldiğimi düşünüyorum.Evet ürolağa gidiyoruz.Fsh ve testeron normal sınırlarda,fiziksel bir sorun yok genetik test sonuçlarını bekliyoruz

çünkü ben çevremdekilere uğursuz geldiğimi düşünüyorum.Evet ürolağa gidiyoruz.Fsh ve testeron normal sınırlarda,fiziksel bir sorun yok genetik test sonuçlarını bekliyoruz

İlk önce bunu düşünmee, nasıl kendin için böyle birşey düşünürsün.. Profiline baktım okumuşsun öğretmen olmuşsun birsürü öğrenci yetiştiriyorsun.. bence bu kelimeyi haketmiyorsun.. Hepimiz aynı durumdayız..canım bak benim eşimde fiziksel bişey yok ama fsh değeri 24 en yüksek gördüğümüz, bilinçsizce bu konunun uzmanı olmayan bir üroloğa gittik ilk koşul Erkek infertilitesinde uzman bir doktor.. Bu konunun uzmanlarıda sana önerebileceğim İstanbulda emre bey diyor arkadaşlar, ankarada da KAan aydos.. biz ilk m. teseyi olduğumuzda bize evlat edinin dediler ve iyiki araştırdım.. burdaki ark. sayesinde kaan hocayı buldum.. herşeye yeniden başladık.. eşimin genetik problemi çıktı AZFc gen delesyonu var.. Kromozomlarında problem yok.. doktor %50 şans var dedi, diğer delesyonlar farklıymış.. ilaç kullandık haftaya m. teseye giricez yeniden.. Bak panik yapma hemen bu işler aceleye geldiği zaman sarpa sarıyor.. ne kendini ne de eşini yıpratma.. Tedaviden başka şansımız yok. eğer ağır genetik problemleri yok ise değerleride normal diyorsunm.tesede çıkma olasılığı çok yüksek.. Ama illa m.tese olacak diyede bir şey yok.. Sen bana neler yaşadığınızı baştan anlatabilir misin?

9 aylık evliyim eşim ve ben kontrollere gittik azo spermi çıktı iki spermiogramda da.Varikosel,tıkanıklık yok.fsh 16,tes. 320,diğerleri normal.İşte cuma günü alacağımız genetik tetkikler için de sonuçları bekliyoruz.Eşim keçiboynuzu suyu içmeye başladı.Keınfelter olmasından korkuyorum.

Sizde bizim gibi başlamışsınız.. ilk değerler hemen hemen aynı sonra bizimkisi arttı 24e çıktı.. Genetik test 1 ayı buluyor çıkması yani bizim öyle oldu.. Sakın ani karar almayın, bak biz aldıkta ne oldu.. Çok kötü günler geçirdik.. Daha yeni evlisiniz.. Sanmıyorum ben, ilk önce önündeki olaya odaklan.. Önünde genetik test sonucu var, panik yapmayın.. Sonucu alın, Eşinle görüş Siz batmandasınız sanırım Ankara size daha yakın Kaan hocadan randevu alın, test sonuçlarınızla beraber ona gidin.. İlk gidişle 200 tl alıyor ardından gittiğinizde sizden para talep etmiyor.. Mail yoluyla haberleşiyorsunuz, sürekli gitmenizede gerek kalmıyor. Bunun dışında keçi boynuzu tozu yedir eşine, nohut her gün yiyecek, dalgan otu yani ısırgan otu, bunun hazır çayıda satılıyor marketlerde bunu içir günde 2-3 kez.. Kavrulmamış taze badem ve fındık yedir hergün. Yeşil yapraklı ne varsa yedir ayrıca.. Bazı arkadaşlar burda paylaşımlar yapıyor kürler falan onlarıda takip edebilirsin. ama biryerlerden başlaman lazım Kaan hoca bunları öneriyor.. hergün gir topiğe sonucuda bizlerle paylaş, senin gb olabilen bir arkadaş denk gelebilir ama en önemlisi genetik sonuç, ayrıca karyotipede baktırın..

Çok tşk ediyorum gecenin bu yarısında destek olduğun için.İçim içime sığmıyor hiçkimse ile konuşamıyorum bu konuyu eşim harcinde.Evt sonuçları yazarım hayırlı geceler...

Çok tşk ediyorum gecenin bu yarısında destek olduğun için.İçim içime sığmıyor hiçkimse ile konuşamıyorum bu konuyu eşim harcinde.Evt sonuçları yazarım hayırlı geceler...

tamam canım sen sıkma canını, hepimiz aynı dertlerden muzdaripiz.. burda herkes sana destek olur. Direkte Klinefelter diye düşünmeyin.. Sanırım karyotipte belli oluyor o. bizimkisinde normal yazdığı için emin değilim ama eşi klinefelter olan arkadaşlar var, onlar sana yardımcı olurlar.. İyi geceler..

GUNAYDIN HERKESE belgıncım ne temmbelligı kız ben sabah 7 den berıdır ayaktayım okuldayım bak 3 ders bıle yaptık:)))))sana da herkese hayırlı gunler dılıyorum.. UGURSUZ canım keske gelmeseydın ama aramıza hosgeldın dıyeyım once adettendr....rabbım tez zamanda kurtarmak nasıp etsın ınsaaalh genetık sonucunuz temızdr..sen klenefelter den korkuym demısın ya cok mu kotu seyler olumsuz seyler duydun bu hastalık genelde bılınmez de ne bılem doktorlar ne soyledıler..maaalesef attalım bız kelenfelterlıyız ve agıuustosta bır olumsuz tup bebek tedavım oldu...rabbım hepımıze guzel gunler gstrsn ınsaaalh

Sevgili Ugursuz niki olan arkadaşım bence nikini degiştirsen çok sevinirim hiçbirimiz ugursuz degiliz
herşeyde bir hikmet vardır cuma inşallah güzel sonuçlar alırsınız

aramıza hoşgeldin ve tez zamanda ayrılman dileğiyle..malesef bizde genetik hastasıyız,fiziksel muayene normal,hormonlar biraz yüksekti ama mtese de sperm bulundu ama tüp bebek sonucumuz negatifmalum genetiklilerin tutunma problemi var,olmadı.ama siz daha şanslısınız çoğuna göre çünkü erken farketmişsiniz,bizim gibi.ama bizim tedaviye başlamamız çok uzun sürdü,eşim uzun bir süre dra gitmek istemedi,umudunu tamamen kaybetmemek için:96:inş sizinki genetik değildir,eğer öyleyse zor bir sınav bekliyor sizi .Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…