- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
canim sizin durum bizden cok ama cok iyi insallah dahada güzel olur güzel haberlerini aliriz
canim sizin durum bizden cok ama cok iyi insallah dahada güzel olur güzel haberlerini aliriz
saol çiçekcim, Allah razı olsun..İnş sizinki bizden daha iyi olur canım, sende asla ümidini kesme bitanem, patolojiden gelen güzel habere daha güzel haberler eklenir inşAllah..Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..Dualarım sizinle canım kardeşim..
iyi aksamlar kizlar
jklm canim nasilsin nasil gidiyor hayat? eski arkadaslar nerde kimse gelmiyor ner bu kizlar
tatlım CICEGIM allah razı olsun sukurler olsun ıyı dıyelım ıyı olalım...sen nasılsın?evet canım ya eskı arkadaslarımız artık ugramyrlr sanırım uc noktalarda duygular yasayanlar artık bırakıyor topıkı((( ya hamıle olan ya da artık umıtsız vakayız dıye tabır edılen durumdakıler.yanı onlara gore tabıkı bu tabır ((..YANI OLUMSUZ haberı alanlar kayboluyr maalessef oysakı ben hala burdayım:))))))) rabbım o kardeslerıme de yardım etsın ınsaalh hamıle olanlar saglıcakla alsın meleklerını,allah razı olsun tabbbıkı de ugaryanlar var topıke...rabbım dıgerlerını de umıtsız sabrsız ve en onemlısı hasta bırakmasın..
canim ben iyimiyim bilmiyorum iyi gibi davraniyorum iste bugunumuze sukur...esim tekrar tese olmak istiyor kaan hoca 6 ay sonra tekrar deneyelim demisti ama ben korkuyorum..bizim ilk tesede ayni sonuc cikmisti hic ilac kullanmadan ilaclar fayda ediyormu bilmiyorum ilk patolojinin sonucunda kac tane olgunlasmayan sperm oldugunu soylemediler cuma esimin randevusu var bakalim onu ogrenirsek ilaclarin faydasi olup olmadigi ogrenicez
canim herkes yerinde iyi olsun ne diyelim rabbim sabir dayanma gücü versin herkese
herkese iyi aksamlar kizlar nasilsiniz.... ciciekcigim esin neden acele ediyor bence en azindan 1 sene beklesin 6 ayda hemen sonuc alabilecekmi biraz daha tedavi olsun bence
canim oyle diyor ama ben istemiyorum o hemen oluverecek zannediyor oysaki ilk tedavi degil
neyse canim allah buyukdur insallah hersey istediginiz gibi olur...ben cikiyorum canim gozlerim cok kotu kanlandi zor bakiyorum pc ye herkese iyi geceler
CICEK CIM canım bıraz daha bıtkısellere en azından 1yıl devam etseydınız ya...acele etmemek lazım cunku mıkrotese hakkımız da sınırlı..yanı ne bılem gercı bıze laf dusmez .ısın uzmanı ve esın ne dıyrsa onu yap derım.dr bey ne dıyecek bakalım hayırlısı hakkınızda ınsaalh tatlım olumlu sonuclarınız olsun
canım iyi bir araştırma olmuş bende ilk defa duyuyorum.bu hormon testlerini nerde yaptırabiliriz.... bu hormonlar diğerleri gibi kandamı bakılıyor........devlet hastanelerinde bakılıyormu........sgk karşılıyormu yoksa özelemi giriyor....çünkü bizim sperm testinde spermiyogenez hücresi görülüyor spermatozoid görülmüyor yani olgunlaşamadan duraksıyor.bu testler bize bilgi verirmi sence.........Allah emeklerimizi denk getirsin bize hayırlı sağlıklı evlatlar versin
8. Erkeklerde İnfertilite Tanısında Inhibin B Ölçümü
Eşler arasındaki infertilite nedenlerinin % 4O'ı erkeğe bağlıdır. Bu nedenler horrnonal anormallikler nedeniyle yeterli miktarda sperm yapılmasında yetersizlik, testikuler anormallikler nedeniyle kaliteli sperm yapılmasında yetersizlik veya anormal seksüel fonksiyon ve duktal obstruksiyon gibi nedenler olabilir. Bazı IVF uygulamalarında, spermin eşin epididimis veya testisinden cerrahi müdahale ile alınması gerekebilmektedir. Bu durum, oldukça zor bir işlemdir. Serumda Inhibîn B ölçümü, testikuler fonksiyonu ve spermatogenesisi direkt olarak gösteren bir test durumundadır. Inhibin B düzeyi, aynı zamanda testis volümü ve sperm dansitesi ile de ilişkilidir. Inhibin B'nin düşük düzeyleri, testis tarafından yapılan sperm üretiminin yetersiz olduğunu göstermektedir. Dolayısıyla, böyle olgularda testîslerden invaziv cerrahi işlemle sperm alınması işlemi çok başarılı olmayacaktır.
9. Testis Biyopsisi Yerine Inhibin B Ölçümü
Testis dokusunu araştırmak için yapılacak testis biyopsisi invaziv ve travmatik bir testtir. Bunun yerine yapılacak bir serum Inhibin B düzey ölçümü, oldukça yararlı fikir verecektir. Çünkü Inhibin B, direkt olarak Sertoli hücre fonksiyonu hakkında fikir vermektedir.Labosis Medikal Sistemleri
nasılsın canım kendini toparlayabildinmi..... tabiki herşeyin vakti zamanı var,Allahım hayırlı vakitte versin
bizim herşey normal denebilrcek durumdaydı gen testlerimiz normalde yapıl kan testleri ve hormonlarda normalde ama mtese sperm çıkmadı ama sperm hücresi gördüler ilaç tedavisine başlıyacağız şimdi sanırım yarın doktora gidicez işte..Merhaba ben yeni katıldım bu siteye
Acaba eşi azospermi olup da herşeyi normal olan yani fiziksel uayenesinde ve genetik sorunu olmayan var mı?Ve de M.tesede sperm bulunuyor mu?
Kızlar size yaşadığım olayı anlatmak için geldim inanın içim acıdı bunları duymak istemezdim ama insanlar birşeyleri duymayarak ve görmeyerek birşeylerden feragat ediyorlar ama inanın peygamber(sav)min dediyi gibi komşusu açken tok yatan bizden deyil hadisi birkez daha benliğimi sardı.olayı anlatayım:belediye otobüsüne bindim yolculuk yapıyorum araba tıklım tıklım arka koltukta oturan yolcunun telefon konuşmasına kulak misafiri oldum.adam amcasıyla konuşuyordu .amcasından yalvararak para istiyordu.amca çocuğum hastanede yatıyor ilik nakli olacak ama beş kuruşum kalmadı buzdolabımı sattım.elimdeki paraylanda çocuğuma bez ilaç süt aldım şimdi son paramla hastaneye gidiyorum.ama doktor bana karınıda getir çocuğu emzirsin dedi diyor. Ama karısını getirecek yol parası bile kalmamış .amcasıda ona şu cevabı veriyor paran kalmadıysa televizyonunu sat.adamda amca buzdolabının taksiti yeni bitmişti onu sattım150ytl verdiler eski televizyon 5ytl eder ne olur bana borç para ver .çalışınca öderim dedi.adamda telefonu yüzüne kapattı.devamı önemli değil belki adamın çocuğu allah'ın izniyle iyileşecek ama biz bu insanların vebalini nasıl öderiz bilemiyorum
canim ben iyimiyim bilmiyorum iyi gibi davraniyorum iste bugunumuze sukur...esim tekrar tese olmak istiyor kaan hoca 6 ay sonra tekrar deneyelim demisti ama ben korkuyorum..bizim ilk tesede ayni sonuc cikmisti hic ilac kullanmadan ilaclar fayda ediyormu bilmiyorum ilk patolojinin sonucunda kac tane olgunlasmayan sperm oldugunu soylemediler cuma esimin randevusu var bakalim onu ogrenirsek ilaclarin faydasi olup olmadigi ogrenicez
canim herkes yerinde iyi olsun ne diyelim rabbim sabir dayanma gücü versin herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?