Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zcu canım bu çok büyük bir mucize ama merak ettim bu arkadaşın azo sebebi neydi?inş bizde birgün böyle mutlu haberler verebiliriz.sen bize yardım et Allahım,güç kuvvet ver..

yanlış hatırlamıyorsam, sanırım sebebsiz azosperm ama hormonları normal sınırlarda yani hormanların çok çok düşük olmasından sebebsiz azosperm genelde çıkar yani bu arkadaşların hormonlarıyla az bir oynamaları kilo vermesi radyosyonlu ortamlardan kaçınması dengeli beslenmesi ve akubunktur lazer işe yaramış tabiki Allahın ol demesi....rabbim nelere kadir olmazları olduran rabbim buradaki arkadaşlarıma ve banada yardımcı ol evlat hasretimizi dindir .hayırlara vesile et.

canım herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim,çok uğrayamadığına göre aşerginlik devam ediyor.Allahım sonuna kadar yanında olsun bebişini kuçağına aldığın, bize şimdiki gibi güzel heberleri verdiğin günleride göstersin

Kızlar hayırlı cumalar, rabbim bu güzel günde herkesin dualarını kabul etsin.. Nasılsınız? Benim yarın ve pazar günü açıköğretim sınavlarım var ders çalışıyorum.. Allah utandırmasın..

yine ben.ya aramızda karyotipi 45xy rob(13;14)(q10;q10) olan varmı.yada öyle biri olduğunu hatırlayan varsa lütfen yardımcı olsun.internetten birşeyler okudukça ümidimi yitiriyorumne olur güzel bir haber olsun

SLM HERKESE TROUBLED canım gercı bılıyorusundur ama bız 47xxy ız .senın kının bır cesıdı mı aceb?

yine ben.ya aramızda karyotipi 45xy rob(13;14)(q10;q10) olan varmı.yada öyle biri olduğunu hatırlayan varsa lütfen yardımcı olsun.internetten birşeyler okudukça ümidimi yitiriyorumne olur güzel bir haber olsun

Bizim karyotip 46xy canım normal.. AMa AZFc geninde problem var. Benim burda öyle denk geldiğim bir arkadaş malesef ki yok tatlım.. Sen ümidini yitirme bitanem.. Yoktan var eden rabbim değil mi, Allaha sığın..

ne mutlu sana..Allah tamamına erdirsin..

Hiç bir bilgim yok :S

bilmiyorumki canim sanslimiyiz benim gonlumden gecen hepimiz icin bir mucize olmasi...canim okuttum esime ama bizim durum farkli diyor bizimki round sparmatid onuki farkli...bizim hormonlar fsh 7.4 lh 10 .0 testestoron 20.2 bilmiyorum canim bize niye baska ilac vermiyor kaan hoca anlamadim demekki faydasi olacak diye düsünüyor bende denistirir diyordum ama denistirmedi teseye kadar devam dedi belki bulunur belki bulunmaz diyor..bugun burdaki doktorla görustuk onun hic umudu yok olmaz bulunmaz diyor tedavisi yok bunun diyor fazla denemede zararli diyor erkeklik icin.ayni seyleri duymak tekrar tekrar cok kötü..rabbim nasip olur bir evlat verirse gidip o doktorun gözüne sokacam..insallah allahim bizede bu azoyu yenmek nasip eder

Kızlar çok üzgünüm hemde çok..bugün eşimin doktor kontrolü vardı hemde patoloji sonucunu alıcaktık..aldıkta nitekim..sonuç kötü sperm hücresi yok ilaç tedavisi yok tedaviye gerek yok.. elimiz kolumuz boş döndük. buna göre doktor yapılıcak bişey yok dedi.bir sürüde şey dedi ama hiç biri aklımda değil şemalarla onla bunla bişeyler anlattı ama aklım başımda değildi..2.teseye gerek yok tedavi yok hiç bişey yok

canim benim innan cok üzüldüm ne diyecegimi bilmiyorum..sen o doktorun soylediklerine bakma canim mucadelene devam et bence hic vakit kaybetmeden kaan hocaya gidin o gine ilac tedavisi veriyor umut oluyor insana..allah yardimcin olsun

Son düzenleme:
MESLEKI TEACHAER tatlım uzulme desem de yersız olur.evet belkı de omrumuz bebeksız bırkadın olarak gececek...rabbım sabr ve dayanma gucu versın kardesım..o duyguuyu bılırım daha dun bız de de aynı konu aynı uzuntu vardı...ama ne yapalım rabbım ne derse o olur,ne eylerse guzel eyler.rabbım bıze de tatrsn mucızlerınden ınsaalah

rabbim insallah bizede tattirir canim anneligi gercekten cok zor agir bisey tatamayacagini düsünmek
nasilsin canim ?

canim benim innan cok üzüldüm ne diyecegimi bilmiyorum..sen o doktorun soylediklerine bakma canim mucadelene devam et bence hic vakit kaybetmeden kaan hocaya gidin o gine ilac tedavisi veriyor umut oluyor insana..allah yardimcin olsun

vallahi çok kötüyüm çiçek boğazım düğüm düğüm bişey düşünemiyorum şuan.daha çok yıkıldım..kaan hoca mail atmayıda düşündüm aslında bilmiyorum yaaaa

hayır bunu hiç düşünmüyorum inşallah Allah bizede vericek birgün eşlerimizden olma bebeğimizi inşallah..

Bizim tanımızda "Germ Hücre Aplazisi"..

arkadaşlar çok zor günler geçiriyoruz neolur bana dua edin buna herzamankinden çok ihtiyacım var.hepinizden dua bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…