Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu gün doktordaydım çok yoruldum gelince biraz dinlenmek için uzandım veçok güzel bir rüya gördüm.
2 tane çok güzel balık etrafımda suyun içinde zıplıyordu ..
inş sonumuz hayırlı olur ;rüyaları hemen bu durumuma yoruyorum artıkkk...

kızlarsizlere çook güzel bi haberim var canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi allahım hiç ayırmasın onları ve en kısa zamanda bizlerede nasip etsin amin:teytey::teytey:

canım ne güzel bi rüya görmüşsün inşallah iki tane bebegin olur....:Saruboceq:

zaman arkadaşım ;benim eşimde KAAN hocanın verdiği tamoksifen ve endol u kullanmıştı biraz kilo ver vermişti;sanırım öykümüzü okumuşsundur inş. sizde de ameliyata gerek kaaalmazzz

zamancım hoşgeldin canım inşaallah bak ümidlerle geldin
sonrada güzel neticelerle geliceksin inşaallah

meral kardeş rüyan çok güzelmiş gerçekten. bencede ikizlerin olucak hayırlısıyla inş.

kızlar eve yeni geldik ama bizimle beraber misafrlerde geldi anca oturdum çok yorgunum nazmiye bacı saolasın kardeş sen nasılsın bakalım işte kaan beye gittik kızlar biliyorsunuz bitkisellere bişey demedi keçiboynuzu ve inciri yap dedi birde kuru dut mutlaka dedi şimdi incir kürünü yapmak için bacılar saf zeytin yagı alıyorsunuz ve kuru incir incirleri 4e bölüp cam bir kavanoza atıyoruz sonra üstüne saf zeytin yagını döküp agzını kapatıyoruz kavanozun etrafını alimiyum folyo ile sarıp loş bir yerde 2 gün mayalıyoruz sonra biraz yagından biraz incirinden sabahları koçişlere yediriyoruz keçiboynuzu kürünü zaten hepiiz biliyoruz ilaçlara dün başladık bakalım 1 ay sonra test yaptırcaz fsh lh testesteron ve östrojen ankaraya gitmicez mail atıcaz sonuçları ona göre ilaçlar degişicek yada aynı ilaçlara devam edicez bu arada kaçişin pazartesi günü yaptırdıgımız kan testinde fsh DÜŞMÜŞTÜ yani kürler bence işe yarıyor koçişde dedi şimdi daha istekli kullanıyor

zaman arkadaşım ;benim eşimde KAAN hocanın verdiği tamoksifen ve endol u kullanmıştı biraz kilo ver vermişti;sanırım öykümüzü okumuşsundur inş. sizde de ameliyata gerek kaaalmazzz

evet canım okuduk kociş iş için ankaraya gidiyordu sizi okuduktan sonra karar verdik iş bahanesiyle ankaraya gidince hemen gittik inşallah bizdede yarar

kızlar kaan bey ne dediki bu bir hormon hastalıgı hormonları düzeltirsek çıkış olur dedi bende dedimki eşimde varikosel var normal çıış olurmu oda varikosel çok etkilemez hem çogu normal erkekte var dedi birde umutlu olun yaşınız daha erken dedi bu arada kök hücre çalışmaları devam ediyormuş ve ankaraya yanlış anlamadıysam bir kök hücre merkezi açılıcakmış bu alanda çok ciddi çalışmalr var dedi haziran gibi eylüle kadar dünya çapında yapılan konferansların olacagını ve hangi ülkede olursa olsun bu tedavi başladıgı zaman bize haber vercegini söyledi en fazla 1 yıl sürer dedi

ateşbelgin arkadaşım sağol canım peki merak ettiğim ilaçlar iki milyar diyolar bu iki ialaçmı bu kadar tutuyo

larem arkadaşım inşallah canımhepimiz bebeğimize kavuşuruz canım siz hangi hastahanede tedavi ögrüyosunuz sizin ilaç vb masraflar ne kadar tuttu tşk

kızlarsizlere çook güzel bi haberim var canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi allahım hiç ayırmasın onları ve en kısa zamanda bizlerede nasip etsin amin:teytey::teytey:

ayy çok sevindim. ne mutludurlar şimdi kimbilir. İnşallah bizlerde o günleri görürüz tez zamanda.

ateşbelgin arkadaşım sağol canım peki merak ettiğim ilaçlar iki milyar diyolar bu iki ialaçmı bu kadar tutuyo
canım bahsettiğin ilaçlar sanırım lukrin felan dimi zaten rapor alırsanız bu ücretin yüzdesini ödeyeceksiniz merak etme...

hoşgeldin canım inşallah herşey yolunda gider hemen hemen aynı durumdayız belki bizim için daha uygun şeyler söyler sonuçta bir tüp denememiz olmuştu...hayırlısı hepimize:Saruboceq:

canalrım dün gece rüyamda iki tane biri kız biri erkek bebegim olmuştu uzun boylu bembeyaz inanın çok mutluydum ama malesef rüya inşallah birgün geerçekleşecek buna inanıyorum...başaracagım anne olmayı allahımın izniile....

zamancıgım bende incir kürünü deneyecegim ama biraz daha geniş olarak yazsana canım yağ nekadar olacak incir ne kadar olacak ve cabahları nekadar yedirecegiz allahım hepimizin derdine şifa versin kurtarsın bizleri bu dertden.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…