canım ne güzel bi rüya görmüşsün inşallah iki tane bebegin olur....:Saruboceq:bu gün doktordaydım çok yoruldum gelince biraz dinlenmek için uzandım veçok güzel bir rüya gördüm.
2 tane çok güzel balık etrafımda suyun içinde zıplıyordu ..
inş sonumuz hayırlı olur ;rüyaları hemen bu durumuma yoruyorum artıkkk...
zaman arkadaşım ;benim eşimde KAAN hocanın verdiği tamoksifen ve endol u kullanmıştı biraz kilo ver vermişti;sanırım öykümüzü okumuşsundur inş. sizde de ameliyata gerek kaaalmazzz
slm bende lucrin kullanıyorun ;lucrin den sonra gonalf diye bir iğne verdiler onu kulanacağım(geçen sefer menagon diye bir iğne kullanmıştım) sonra da çatlatma iğnesi ve inş.yumurta toplama ;döllenme transfer derken bebeşime kavuşacam .:ecrin_bebek:
kızlarsizlere çook güzel bi haberim var canım arkadaşım ealnas bebegini dünyaya getirdi allahım hiç ayırmasın onları ve en kısa zamanda bizlerede nasip etsin amin:teytey::teytey:
canım bahsettiğin ilaçlar sanırım lukrin felan dimi zaten rapor alırsanız bu ücretin yüzdesini ödeyeceksiniz merak etme...ateşbelgin arkadaşım sağol canım peki merak ettiğim ilaçlar iki milyar diyolar bu iki ialaçmı bu kadar tutuyo
hoşgeldin canım inşallah herşey yolunda gider hemen hemen aynı durumdayız belki bizim için daha uygun şeyler söyler sonuçta bir tüp denememiz olmuştu...hayırlısı hepimize:Saruboceq:kızlar eve yeni geldik ama bizimle beraber misafrlerde geldi anca oturdum çok yorgunum nazmiye bacı saolasın kardeş sen nasılsın bakalım işte kaan beye gittik kızlar biliyorsunuz bitkisellere bişey demedi keçiboynuzu ve inciri yap dedi birde kuru dut mutlaka dedi şimdi incir kürünü yapmak için bacılar saf zeytin yagı alıyorsunuz ve kuru incir incirleri 4e bölüp cam bir kavanoza atıyoruz sonra üstüne saf zeytin yagını döküp agzını kapatıyoruz kavanozun etrafını alimiyum folyo ile sarıp loş bir yerde 2 gün mayalıyoruz sonra biraz yagından biraz incirinden sabahları koçişlere yediriyoruz keçiboynuzu kürünü zaten hepiiz biliyoruz ilaçlara dün başladık bakalım 1 ay sonra test yaptırcaz fsh lh testesteron ve östrojen ankaraya gitmicez mail atıcaz sonuçları ona göre ilaçlar degişicek yada aynı ilaçlara devam edicez bu arada kaçişin pazartesi günü yaptırdıgımız kan testinde fsh DÜŞMÜŞTÜ yani kürler bence işe yarıyor koçişde dedi şimdi daha istekli kullanıyor
gelincik sadece sen ve ben varıs herhalde nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?