amiinnn canım amin keşke birgün bizde görürümüyüz yaşarmıyız o mutlulugu anne olurmuyuz canım:sm_confused:iyiyim canım. bende bakıp çıkıyorum kimse yok. rüyanda inşallah gerçek olur bir gün. bir kız bir oğlan ne güzel olur değilmi? İnşallah Rabbim hepimizin gönlüne göre verir.
amiinnn canım amin keşke birgün bizde görürümüyüz yaşarmıyız o mutlulugu anne olurmuyuz canım:sm_confused:
selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde 14 aylık evliyiz 10 aydır korunmuyoruz sadece rutin tahlilleri yaptırmak için gittiğimiz hastanede eşimin azosperm olduğunu ögrendik. 15 gün önce öğrenmemize rağmen 15 yıl geçmiş gibi genetik sonucunu bekliyoruz bir sağlıkçı olarak böyle bir şeyin başıma geleceğini hayal bile edemezdim hala inanamıyorum bizim durumumuzda olan kişilerden destek mesajı istiyorum sadece birde eşimde 1 derece varikosel çıktı zaten azosperm li hastaların %60 ında varikosel oluyormuş. allah hepimizin yardımcısı olsun. herkes bebekleri ile mutluyken bizim kucağımızıda sağlıklı evlatlarımızla doldursun inşallah. :çok üzgünüm:
arkadaşlar bizim durumumuz içinde yani azosperm içinde 3 yıl evli olmak şartı aranıyo mu yani biz normal yolla himile kalamayız aşılama için de bol bol harcayacak sperm yok. yinede 3 yıl şartı isteniyo mu lütfen acele cevap verin.
slm biz memorıal da tedavi görüyoruz...daha 2.5 yıllık evli olduğumuz için rapor çıkaramıyoruz;zaten bu hastanenin SGK la anlaşması yok...biz hastaneye işlem için 1900 euro vereceğiz...ilaçlar hariç
verilen ilaçlara göre maliyet değişiyor ama benim ilaçlarım yaklaşık 1 750 gini olacak.. in sonu hayırlı olur
evet canım malesef çok saçma ama rapor için bu şartı arıyorlar bizde iki yıllık evliyiz gittiğimiz bütün yerler aynı şeyi söylediler rapor çıkartamazsınız dediler isterseniz bir yıl daha bekleyin sonra tedavi olun dediler ama bizim kaybedecek zamanımız yok artık ne olcaksa yani tesede çıkacaksa çıksın bir an öncede bizlerde rahatlayalım ama ben inanıyorum çıkacağına sende inan olurmu canım hepimiz anne olacağız bigün unutma umudunu da sakın yitirmearkadaşlar bizim durumumuz içinde yani azosperm içinde 3 yıl evli olmak şartı aranıyo mu yani biz normal yolla himile kalamayız aşılama için de bol bol harcayacak sperm yok. yinede 3 yıl şartı isteniyo mu lütfen acele cevap verin.
aramıza hoşgeldin canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girerde hepimiz bu dertden kurtuluruza.s.selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bizde 14 aylık evliyiz 10 aydır korunmuyoruz sadece rutin tahlilleri yaptırmak için gittiğimiz hastanede eşimin azosperm olduğunu ögrendik. 15 gün önce öğrenmemize rağmen 15 yıl geçmiş gibi genetik sonucunu bekliyoruz bir sağlıkçı olarak böyle bir şeyin başıma geleceğini hayal bile edemezdim hala inanamıyorum bizim durumumuzda olan kişilerden destek mesajı istiyorum sadece birde eşimde 1 derece varikosel çıktı zaten azosperm li hastaların %60 ında varikosel oluyormuş. allah hepimizin yardımcısı olsun. herkes bebekleri ile mutluyken bizim kucağımızıda sağlıklı evlatlarımızla doldursun inşallah. :çok üzgünüm:
aramıza katılman güzel canım ama keşke daha güzel bir konuda ortak oluyor olsaydık ama ne yapalım kısmet haa incire gelince bende ögrenmek istiyorum ama keçiboynuzunu denedim iki buçuk bardak suya 6 7tane keçiboynuzunu kırıyoruz ve 10 dk kısık ateşte kaynatıp altını kapatıyoruz 20 dk dinlendirdikten sonra ilk bir hafta sabah akşam daha sonra ise sadece akşamları içiliyor 3ay kadar biz kullandık üç ay ama tekrar başlıyacagım allah yardımcımız olsun:Saruboceq:merhaba kızlar bu bölüme ilk defa takılıyorum bende faydalı bilgileriniz için sonsuz teşekkürler a.s.
4 senedir evliyiz bizde ve eşimde malumunuz azospermi var 4. yılımızdayız ve bu iş için yeni yeni plan yapıyoruz çünkü evliliğimizin ilk 2 senesinde 2 kere ameliyat oldu eşim idrar böbrek yolu nedeniyle.Zaten doğuştanda tek böbrekli kendisi.Zor günler atlattık anlayacağınız.
Sizlerden incir ve keçiboynuzu kürünü duydum ve çok ilgimi çekti rica etsem ayrıntılı olarak yazabilirmisiniz.
Şimdiden teşekkürler yazmasamda hep sizlerleyim Allahım hepimizin yüzünü güldürecek inşallah.Dualarım sizlerle :Saruboceq:
Çok teşekkür ederim canım keçiboynuzuna hemen başlatıyorum ozaman.aramıza katılman güzel canım ama keşke daha güzel bir konuda ortak oluyor olsaydık ama ne yapalım kısmet haa incire gelince bende ögrenmek istiyorum ama keçiboynuzunu denedim iki buçuk bardak suya 6 7tane keçiboynuzunu kırıyoruz ve 10 dk kısık ateşte kaynatıp altını kapatıyoruz 20 dk dinlendirdikten sonra ilk bir hafta sabah akşam daha sonra ise sadece akşamları içiliyor 3ay kadar biz kullandık üç ay ama tekrar başlıyacagım allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
Allah razı olsun çok teşekkür ederim a.s.şimdi bacılar incir kürünü ayrıntılı tarif ediyorum
1 kg kuru incir 1 lt saf zeytin yagı
incirleri dörde bölüp mutlaka cam bir kavanozun içine atılır üstüne saf zeytin yagı dökülür agzı kapatılır etrafını aliminyum folyo ile sarılır ve 2 gün agzı hiç açılmadan loş bir yerde mayalandırılır 2 gün sonra 1 yemek kaşıkıgı biraz yagında biraz incirinden alınır sabah ve akşam 1 kaşık yedirilir
şimdi bacılar bunu deneyipde çok faydasını görenler var 4 hafta sonunda spermlerde hareketlilik ve artış saglıyor bakalım kaan beyde keçiboynuzu ve incir mutlaka dedi bende kürü var onu yapıyorum dedim yedirde nasıl yedirirsen yedir dedi inşallah şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?