Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin caneylomcum,buralar annelerle dolar inşallah. yüce rabbim emekleri boşa çıkarmaz umarım. çok zor bir süreç çünkü. sabır sınavı diye düşündüm ben hep

burcu 10 arkadaşım h g aramıza inşallah buradan hamile haberlerini alırız benim eşimde microtese olcak onun öncesinde bende ilaçlarla tüp bebeğe hazırlancam hepimizn hakkında hayırlısı olsun canım

h.b cnm anlamadığım bişi var yaa biz ameliyattan sonra 3 ay beklicekmişik daha sonra tüp bebek neden kii bilen varmı:çok üzgünüm:

kızlar bugün gelen olmamış çok şaşırdım şimdi bugün uzun kuyruk beklemelerinden sonra kaan aydosa eşimin kan sonuçlarını gösterdim begendi testesteronu yükseltip fsh ı düşürüp bunlarının birirbirine oranının bölümü 14 olurda bunu 72 gün sabit tutarsak sperm çıkışı olur dedi tamoxıfen ve endol verdi ayrıca eşim kilolu kaan haca yağ sünger gibidir öyle bir emerki testesteronu müthiş dedi benim 100 kilo olan kaçişede zayıflama yolu gözüktü ayrıca benim koçiş yaptıgım bitkisellerle dalga geçerdi ama kaan aydos keçiboynuzu ve inciri söyledi ilaç tedavisi verdi bakalım inşallah normal yolla çıkış saglanır mtese içinse emre bakırcıoglunu düşünüyoruz şimdi enson seçenek mtese bakalım inşallah ilaçla olur artık hayırlısı yarın sabah yola çıkıyoruz istanbula evimize gidiyoruz inşallah hayırlısıyla döneriz kızlar bence kaan aydos bizim gibi beklemede olanlar için iyibir seçenek gayet ayrıntılı anlatıyor ve sizi dinliyor ama mtese olacaksa nebilim emre bakırcıoglu geliyor içimden artık hayırlısı

zamancım inşallah ameliyata kalmadan çıkışınız olurda bizim umudumuz biraz daha artar canım iyi haberlerini bekliyoruz....
günaydın kızlar günümüz hayırlı olsun iyi haberimiz bol olsun inşallaahh:Saruboceq::Saruboceq:

zaman merhaba,
canım inşallah normal yolla çıkış sağlanır da bir an önce isteğinize kavuşursunuz.
bişey sormak istiyorum. incir kürünü nasıl uyguluyorsunuz. bahseder misin? teşekkürler.

merhaba kızlar nasılsınız?Herkes tedaviye başladı yada başlamak için bişeyler yapıyor.Vallahi bu azosperm olayını öyle bir içime sindirmişimki hiç birşey yapmak içimden gelmiyor eşimde aynı benim gibi biraz beklemedeyiz bakalım bizi neler bekliyor hele önce bir sperm testi daha yaptıralım ondan sonra bir karar vereceğiz Allahın izniyle.Kendimide psikolojik olarak da çok rahat hissediyorum bana bişeyler oldu ama hayırlısı bkalım sanki bütün sinirlerim alınmış gibia.s sanki bu olayları hiç yaşamamışım gibi herkes için hayılrısı olur inşallah

zamancıgım kaan hocadan memnun kaldıgına çok sevindim en kısa zamanda bizde gidecegiz allahım hepimizin yardımcısı olsun iyi yolculuklar .....

günaydın banbancıgım hayırlısı canım beklemek istiyorsanız bekleyin önemli olan sizin kendinizi en uygun hissettiğiniz zamanda tedaviye başlamanız bu size eminim en güzel sonucu getirecektir....

mrb.kızlar nasılsınız bakalım yattığım için fazla giremiyorum forma benımde kontrolum vardı şuan 12+3 günlük oldu bebişler mayısda ayrıntılı usg gircem gerek görülürse amnıyosentez yapılcak göbekden iğneyle girilip bebeğin kesesinden sıvı alıncak eşim azosperm oldgu için m.teseyle sperm bulunmuştu ya bu vakalarda bebek erkekse aynı sorun olablıyomuş dogusdan yumurtalıgı olmama,solunum astım problemleri ile vb.karşılasılıyomuş anlıcagınız biraz üzüldüm bakalım bunu duyan varmıydı veya böyle bir olayla karsılasan.
Kızlar buarada ealnası gören varmı?ne yaptı acaba onunda az kalmıştr..

merhaba tülaycım, hamileliğinin iyi gitmesine çok sevindim. benim çocuğumda erkek çocuk ama bizden amniyosentez istemediler azospermi olmamıza rağmen, hemde sağlıklı doğdu çok şükür. ilk defa böyle birşeyi senden duydum açıkçası.

mrb canım. iyiyiz çok şükür. cinsiyeti belli olduktan sonramı sıvı alıp bakacaklar. İnşallah gerek kalmaz. ben daha önce duymuştum çocuk erkek olursa sanırım gerek duyuluyor bu işleme. bide genetik sorun olanlarda yapılıyor diye biliyorum. sizin azf nin sebebi inmemiş testis di sanırım. genetik bi probleminiz varmıydı canım?

mrb.sevındım Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin canım..
ewt ınmemiş testis di ama genetıkde bişey yoktu bakalım şimdiden renklı usg için randevu aldık mayısın sonuna zor bulabıldık ıkzlere kan testi yaptırmıyolarmış renkli usgde şüphelenırse sıvı alıncak bende genetık problem olanlarda oluyo diye biliyodum ama bakılcak %8 böyle durumlarlla karşılasılıyomuş sadece azospermde değil normal yolla olan çocuklardada olabılıyomuş bazen bakalım hayırlısı

slm canlarım nasılsınız bakalım bende yavaş yavaş kafamı rahatlatmaya çalışıyorum bakalım inşallah daha olumlu düşünebilirim

ilaçlar hakkında bir bigim yokda bu arad zamancığım inşallah tesey gerek kalmadan çıkar bizimde hazıranda belli olcak tese olup olmayacağımız

kimse gelmiyo bari ben yazayım artık akşamları fazla takılamıyorum doktorum bana dediki tedaviye başlayınca bu kadınlar kulübü gibi yerlere girmicen nete fazla takılmıcan dedi kafamız karışıyomuş

lucrin kullanan arkadaşlar bu ilaçtan sonra ne kullandınız yani detaylı anlatabilirmisiniz
canım inanırmısın 2 yıl oldu ben bu durumları yaşıyalı inan unuttum demekki o zamanlar ruh gibiymişim ama kullanıyorsun işte lucrinleri sonra birbaşka igne daha kullanmaya başlıyacaksın ve en son gecede çatlatma iğnesi var onu kullanacaksın bence bukadar düşünme bunları helebi başlayın tedaviye herşey yoluna girer...kaydirigubbakcemile2

slm bende lucrin kullanıyorun ;lucrin den sonra gonalf diye bir iğne verdiler onu kulanacağım(geçen sefer menagon diye bir iğne kullanmıştım) sonra da çatlatma iğnesi ve inş.yumurta toplama ;döllenme transfer derken bebeşime kavuşacam .:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…