nişallah canım inşallah. rabbim kimsenin canını evlat acısıyla acıtmasın hepimize hayırlı evlatlar versin kimsenin boynu bükük kalmasın senin gibi annelerle dolsun canım buralar iple çekiyorum önce mayısın 13ünü allah nasip ederse sonrada 26 sını inşallah bende hepimizde hamileyim diye bağırabiliriz burdan.....:CüvCüv::CüvCüv:
burcu 10 arkadaşım h g aramıza inşallah buradan hamile haberlerini alırız benim eşimde microtese olcak onun öncesinde bende ilaçlarla tüp bebeğe hazırlancam hepimizn hakkında hayırlısı olsun canım
mrb.kızlar nasılsınız bakalım yattığım için fazla giremiyorum forma benımde kontrolum vardı şuan 12+3 günlük oldu bebişler mayısda ayrıntılı usg gircem gerek görülürse amnıyosentez yapılcak göbekden iğneyle girilip bebeğin kesesinden sıvı alıncak eşim azosperm oldgu için m.teseyle sperm bulunmuştu ya bu vakalarda bebek erkekse aynı sorun olablıyomuş dogusdan yumurtalıgı olmama,solunum astım problemleri ile vb.karşılasılıyomuş anlıcagınız biraz üzüldüm bakalım bunu duyan varmıydı veya böyle bir olayla karsılasan.
Kızlar buarada ealnası gören varmı?ne yaptı acaba onunda az kalmıştr..
mrb.kızlar nasılsınız bakalım yattığım için fazla giremiyorum forma benımde kontrolum vardı şuan 12+3 günlük oldu bebişler mayısda ayrıntılı usg gircem gerek görülürse amnıyosentez yapılcak göbekden iğneyle girilip bebeğin kesesinden sıvı alıncak eşim azosperm oldgu için m.teseyle sperm bulunmuştu ya bu vakalarda bebek erkekse aynı sorun olablıyomuş dogusdan yumurtalıgı olmama,solunum astım problemleri ile vb.karşılasılıyomuş anlıcagınız biraz üzüldüm bakalım bunu duyan varmıydı veya böyle bir olayla karsılasan.
Kızlar buarada ealnası gören varmı?ne yaptı acaba onunda az kalmıştr..
canım inanırmısın 2 yıl oldu ben bu durumları yaşıyalı inan unuttum demekki o zamanlar ruh gibiymişim ama kullanıyorsun işte lucrinleri sonra birbaşka igne daha kullanmaya başlıyacaksın ve en son gecede çatlatma iğnesi var onu kullanacaksın bence bukadar düşünme bunları helebi başlayın tedaviye herşey yoluna girer...kaydirigubbakcemile2lucrin kullanan arkadaşlar bu ilaçtan sonra ne kullandınız yani detaylı anlatabilirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?