Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
niye kimse cevap yazmadı yaaaaaaaaaa
aşkolsun
neyse ben çıkıyorum inşaallah akşama görüşürüz

caneylom arkadaşım inşallah tedavin güzel haberle sonlanır bizde mayısat yaptırcaz eşimede microtese olcak sen hangi merkezde başladın canım

inşallah canım hepimizin yüzü güler tedavilerimiz hayırlı sonuçlar verir ben bahçecide yaptırcam canım23 nisanda lucrine başlıycam sanada allah kolaylık versin canım eğer maddi sıkıntın yoksa canım veyahutta bizim gibi güç bela denkleştirebilirsen iyi bi yerde dene canım kafana hiç bişey takılmasın. bu neden önemli biliyomusun canım eğer tam ikna olduğun bir merkezde denersen allah korusun sonuç negatif ibel olsa ben en iyi yerde denedim elimden geleni yaptım ama nasip değilmiş dersin. ama eğer ikna olmadığın bi yerde sırf maddi yetersizlik yüzünden denersen bu işi sonuç negatif olursa hep içinde ukte kalcak keşke iyi bi yere gitseydik biraz daha sabretseydik ihmalmi var acaba bunlar başının etini yiyo insanın.bide biliyosun canım bizimki ise hiç ihmale gelemiycek bi konu birinci ameliyatta çıkınca ikinci tesedede %100 çıkacak diye bişiy yok hakkımızı en iyi yerde kullanmamız gerekir belki sonuç değişmiycek nasipte yoksa gene olmıycak ama içimiz rahat olcak yoksa nasipte varsa en ucuz yerlerde deneyi adı sanı duyulmamış yerlerde deneyip bebişlerini kucağına alanlarda var canım nasip meselesi ama allah korusun eğer sonuç negatif olacaksa durumu daha kolay kabullenmek adına bizim durumumuzdakilerin en iyi yerlerde denemelerini tavsiye ederim canım biraz uzattım ama aklımdan geçen herşeyi anlattım sana böyle işte...

a.s. arkadaşım. teşekkürler iyiyiz sen nasılsın?

pardon canım yine bizim netin azizligine ugradımda cvbını görmemişim
elhm.iyi olmaya çalışıyorum.yalnız farkediyorumda psikolojim bozulmuş iyice galiba.en ufak şeyde aglamaya başlıyorum can sıkıntım saatlerce geçmiyor...nasıl kendime bunları yapıyorum şaşırıyorum

a s iyiyiz canım sen nasılsın

canım kardeşim teşekkürler iiyim elhm.
yanlız sen okuduguma göre baya karışık hallerdesin.bence çok kafanı karıştırma Rabbim sana genartta nasib edecekse olur inşaallah.ama bence yinede bu gece istihareye yat bi bakalım ne göreceksin

canım zaman zaman hepimizde oluyor. en küçük şeylere ağlanmayacak saçma olan şeylere bile göz yaşı döküyoruz. elimizde olan bişey değil.hayırlısıyla birgün anneliği tadarsak o zaman sıkılmaya vaktimiz olmayacak gör bak.

senin tedavinde hayırlı olsun caneylom. az kalmış haftaya başlıyorsun demek. ikinci miydi senin. bu sefer bende lucrinle başlayacam. başka hangi ilaçları kullanacaksın bellimi.

sağolun arkadaşlar caneylom yok biz parası için gitmedik zaten özel yaptırıyoz rapor olmyo bize iki senelik evli oldumuzdan ilaçları dahi parayla alcaz genartta ilaçlar dahil 4 buçuk tuttu bide aklımda çok inceliyomya korkuyom fazla kurcalamamkmı lazım yani nasip deyip genartta başlasammı sonuçta allah nasib ederse heryerde olur şimdide böyle düşünüyom allah hakkımızda hayırlısını versin nzmyn arkadaşım ben istare duasını bilmiyomki bilen bitri varsa benim için yatabilirmi çok sağolun

senin tedavinde hayırlı olsun caneylom. az kalmış haftaya başlıyorsun demek. ikinci miydi senin. bu sefer bende lucrinle başlayacam. başka hangi ilaçları kullanacaksın bellimi.

evet canım allah nasip ederse haftaya başlıyo şimdilik elevit b12 folik asit kullanıyorum bide tüam ordaki tedaviye başlıycam gün antibiyotik kullancak hani devamlı usg ye giriyosunya mantar oluşmasın diyeymiş diğerlerini bilmiyorum şimdilik ne kullancam. üçüncü sayılır benim iki defa tese oldu eşim ilkinde transfer oldu tutmadı ikincisinde embriyo gelişimi durdu transfer yapılamadı buda üçüncü 12 mayıs gibi mikrotese olcak şimdi eşim rabbim hayırlı sonuçlar almak nasip etsin hepimize....

canım işte zaten pahalı yada ucuz önemli değil canım senin içinin rahat ettiği tam güvendiğin ib yer olsun gerisi allahtan zaten nasipte varsa gelir bebişin çok yıpratma kendini stres olmaması lazım biliyosun çok zor ama böyle ta baştan yıpratma kendini...

inşallah bu sefer herşey yolunda giderde burdan hamişim diye bize müjde verirsin canım.

inşallah bu sefer herşey yolunda giderde burdan hamişim diye bize müjde verirsin canım.

amin canım allah razı olsun rabbim bu güzelliği anne olmak isteyen bütün bayanlara bizlerede nasip etsin kimseye evlat hasreti çektirmesin canım inşallaaaaaahh

sağol caneylom sizdemi parayal yaptırıyosunuz yani rapor olmuyomu szede

evet canım daha önce raporlada denedik devlet hastanesinde tutmadı bi hakkımız daha var ama biz özelde denemeye karar verdik hakkımızda hayırlısı canım inşallah...

İnşallah herkesin evinden bebek sesleri duyulur banbancım, hepinizin güzel haberlerini en kısa zamanda duyarız.

evet canım daha önce raporlada denedik devlet hastanesinde tutmadı bi hakkımız daha var ama biz özelde denemeye karar verdik hakkımızda hayırlısı canım inşallah...

caneylomcum, sizinde tedavinizde Allah ın izniyle başarıyla biter umarım. hamilelim haberini mayısın sonuna doğruda bizler duyarız inşallah.

caneylomcum, sizinde tedavinizde Allah ın izniyle başarıyla biter umarım. hamilelim haberini mayısın sonuna doğruda bizler duyarız inşallah.

nişallah canım inşallah. rabbim kimsenin canını evlat acısıyla acıtmasın hepimize hayırlı evlatlar versin kimsenin boynu bükük kalmasın senin gibi annelerle dolsun canım buralar iple çekiyorum önce mayısın 13ünü allah nasip ederse sonrada 26 sını inşallah bende hepimizde hamileyim diye bağırabiliriz burdan.....:CüvCüv::CüvCüv:

arkadaşlar nasılsınız ben gene aynı sabah akşam buradan araştırma yapıyorum kızlar ben çok kararsız kaldım kafam allak bullak benim eçinde dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…