- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Günaydın canlarım benimçok özledim sizleri nasılsınız bir kaç gündür giremiyorum ne var ne yok topikte güzel gelişmeler var mı? Ben de rahatsızım günlerdir bir öksürük aldı beni bırakmıyo bir türlü öksür öksür içim bitti uyuyamıyorum da doğru düzgün öksürmekten dr.a gittim bakalım ilaç yazdı inşallah iyi gelir de Allahın izniyle geçer öksürüğüm.:2:[/QUOTE
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH HASTALIĞINI GÜNAHLARINA KEFARET SAYSIN İNŞALLAH
Merhaba arkadaşlar. Aklıma takılan bişey var. Biz karyotip analizi yaptırdık, sonuç iyi (46xy). Ancak okuduğum kadarıyla azfc hormonu ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar var. Bize bunla ilgili bişey söylenmedi, kanda mı bakılıyor....Allah hepimizin yardımcısı olsun
Evet oda genetik testi kanda bakılıyor, bizde azfc delesyonu var, cumartesi yeniden mikroteseye giriyoruz..
sagol canim ben iyiyim sen nasilsin?
Selam kızlar evet çocuğumuz yok .ama ben her durumdan kendime mutluluk çıkarmaya çalışıyorum evet çocuğum yok ama allah'a şükür sağlığımız yerinde ne bileyim çocuğum yok bir derdim var çocuğu olanların bin derdi oluyor bazen .ben gün geçtikçe daha olgun oluyorum olaylara daha güzel bakmayı öğrendim .inşallah bundan sonra çocuğum olursa hayatta daha dayanıklı ve güçlü bir şekilde durucam.benim eltim çocuklarının bir dediğini iki etmiyor büyük çocuğu 20 yaşında önceki gün öğrendik ki arkadaşlarıyla esrar içiyormuş.annesinin çektiklerini anlatamam size bende içimden şöyle dedim allah kimseye böyle evlat vermesin.halbuki annesi babası çocuklarını çok güzel eğitiyordu çok imreniyordum onlara ama bu olay karşısında yıkıldılar.allah kimseyi ne evladıyla nede evlatsızlıkla sınamasın
Merhaba kızlar, bugün ankaraya geldik.. Yarın eşimin tetkikleri olucak cumartesi günü allahın izniyle mikroteseye giriyoruz.. Umarım bu sefer güzel sonuç alırız teseden.. Çok korkuyorum, tedirginim.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
iyi geceler bacılar.....
benim misafirlerim var sanırım birkaçgün kalacaklar .....
bugünde hastaneye gittim kaynanayı götürdüm acayip yoruldum oraya buraya koşturmaktan gına geldi yarında gideceğiz sonuçlara göre ameliyat olacak eğer olursa vay başıma gelenler doğal olarak yanımda kalacaklar hem hastaya bakcam hemde gelen gidenle uğraşacam ençeokta eltimin işine gelecek zaten genelde bizdeler o zaman hiç çıkmazlar bende cinnet geçirrim herhalde bir kızı var düşman başına 12 yıl sonra geldi diye acayip şımartıyolar ne kırmadık nede dağıtıp zarar vermedik yer bırakmıyo bişeyde diyemiyorum malum benim yok biraz üstelesem tavırlar falan bide kızımdan değerlimi eşyaların deyip işin içinden çıkıyolar ....şimdiden bunları düşünmek bile beni depresyona sokmaya yetiyor ne diyim allah bana sabır versin ..........
amannnnn buda geçer deyip kendimi avutayım bari
canım 2 tese mi olcak işallah iii sonuçlarla dönersiniz.Merhaba kızlar, bugün ankaraya geldik.. Yarın eşimin tetkikleri olucak cumartesi günü allahın izniyle mikroteseye giriyoruz.. Umarım bu sefer güzel sonuç alırız teseden.. Çok korkuyorum, tedirginim.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
iyi geceler bacılar.....
benim misafirlerim var sanırım birkaçgün kalacaklar .....
bugünde hastaneye gittim kaynanayı götürdüm acayip yoruldum oraya buraya koşturmaktan gına geldi yarında gideceğiz sonuçlara göre ameliyat olacak eğer olursa vay başıma gelenler doğal olarak yanımda kalacaklar hem hastaya bakcam hemde gelen gidenle uğraşacam ençeokta eltimin işine gelecek zaten genelde bizdeler o zaman hiç çıkmazlar bende cinnet geçirrim herhalde bir kızı var düşman başına 12 yıl sonra geldi diye acayip şımartıyolar ne kırmadık nede dağıtıp zarar vermedik yer bırakmıyo bişeyde diyemiyorum malum benim yok biraz üstelesem tavırlar falan bide kızımdan değerlimi eşyaların deyip işin içinden çıkıyolar ....şimdiden bunları düşünmek bile beni depresyona sokmaya yetiyor ne diyim allah bana sabır versin ..........
amannnnn buda geçer deyip kendimi avutayım bari
Düşün Ve Şükret
Düşün ve Şükret !
Allahın sana bahşettiği nimetleri düşün !
Sağlıklı bir beden,
Güvenli bir vatan,
Yeterince gıda ve giysiler,
İhtiyacın olan hava, su ...
Ve daha neler, neler !?..
Düşün ve Şükret !
Dünya senin !. Fark edebiliyor musun ?
Hayat senin !. Kavrayabiliyor musun ?
Her türlü nimet senin !. şükredebiliyor musun ?
Düşün ve Şükret !.
Eksik olan ne ?..
Gören gözlerin,
Konuşan dilin, dudakların,
İşiten kulakların,
Ellerin, ayakların var !..
Düşün ve Şükret !
Ayaklarının üzerinde yürümek kolay iş midir ?
Bacakların üzerinde durmak kolay iş midir ?
Çalışmayan nice ayaklar,
Doyasıya uyumak kolay iş midir ?
Acıyla kıvranan, kapanmayan nice gözleri düşün !
Mideyi yiyeceklerle doldurmak,
yada kana kana su içmek kolay iş midir ?
Yemek yiyemeyen, su içemeyen nice hastaları düşün !..
Düşün ve Şükret !..
Sesleri işitmeni düşün; sağırlıktan korunmuşsun.
Görme özelliğini düşün ; Körlükten korunmuşsun.
Akıl nimetini düşün ; delilikten korunmuşsun.
Yalnız görme ya da işitme özelliğini,
Tonlarca altınla değişir misin ?
Ellerin, ayakların karşılığında
Nâdide mücevherleri kabul eder misin ?
Bil ki sen, sayılamayacak kadar çok nimetlere ve özelliklere sahipsin. Fakat bunların farkında değilsin. Bunun için hep sıkıntı, üzüntü ve ümitsizlik dalgaları arasında kıvranıp duruyorsun.
Oysa sıcak ekmeğin,
Soğuk suyun,
Doyasıya uykun,
Ve gıpta edilecek sağlığın var...
Bunlara şükretmelisin.
Düşün ve Şükret !..
Ele geçiremediklerini düşünüp üzüleceğine,
Kaybettiğin maddi değerler için huzursuz olacağına,
Elinde olanlar için şükretmelisin !..
Çünkü mutluluğun anahtarı senin elinde !..
Zira nimetlerin devamı ; Şükürle olur.
Huzur ve mutluluk ; Şükürle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?