Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar evet çocuğumuz yok .ama ben her durumdan kendime mutluluk çıkarmaya çalışıyorum evet çocuğum yok ama allah'a şükür sağlığımız yerinde ne bileyim çocuğum yok bir derdim var çocuğu olanların bin derdi oluyor bazen .ben gün geçtikçe daha olgun oluyorum olaylara daha güzel bakmayı öğrendim .inşallah bundan sonra çocuğum olursa hayatta daha dayanıklı ve güçlü bir şekilde durucam.benim eltim çocuklarının bir dediğini iki etmiyor büyük çocuğu 20 yaşında önceki gün öğrendik ki arkadaşlarıyla esrar içiyormuş.annesinin çektiklerini anlatamam size bende içimden şöyle dedim allah kimseye böyle evlat vermesin.halbuki annesi babası çocuklarını çok güzel eğitiyordu çok imreniyordum onlara ama bu olay karşısında yıkıldılar.allah kimseyi ne evladıyla nede evlatsızlıkla sınamasın

Merhaba kızlar, bugün ankaraya geldik.. Yarın eşimin tetkikleri olucak cumartesi günü allahın izniyle mikroteseye giriyoruz.. Umarım bu sefer güzel sonuç alırız teseden.. Çok korkuyorum, tedirginim.. Hakkımızda hayırlısı olsun..

Evet oda genetik testi kanda bakılıyor, bizde azfc delesyonu var, cumartesi yeniden mikroteseye giriyoruz..

iyi geceler bacılar.....

benim misafirlerim var sanırım birkaçgün kalacaklar .....
bugünde hastaneye gittim kaynanayı götürdüm acayip yoruldum oraya buraya koşturmaktan gına geldi yarında gideceğiz sonuçlara göre ameliyat olacak eğer olursa vay başıma gelenler doğal olarak yanımda kalacaklar hem hastaya bakcam hemde gelen gidenle uğraşacam ençeokta eltimin işine gelecek zaten genelde bizdeler o zaman hiç çıkmazlar bende cinnet geçirrim herhalde bir kızı var düşman başına 12 yıl sonra geldi diye acayip şımartıyolar ne kırmadık nede dağıtıp zarar vermedik yer bırakmıyo bişeyde diyemiyorum malum benim yok biraz üstelesem tavırlar falan bide kızımdan değerlimi eşyaların deyip işin içinden çıkıyolar ....şimdiden bunları düşünmek bile beni depresyona sokmaya yetiyor ne diyim allah bana sabır versin ..........

amannnnn buda geçer deyip kendimi avutayım bari

sagol canim ben iyiyim sen nasilsin?

canım iyi diyelim iyi olalım şükür Allaha hayatın kovalamacasında koşturup gidiyoruz..,

Amin..çok haklısın aslında..

Allah yardımcınız olsun.2. mtesenizmi?

Ayy çok sinir bir durum.okuyunca kendi hayatım göz önüne geldi.bende hemen hemen bu durumda gibiydim.dediğin gibi bizde çocuk yok pek dağınıklığa kırıp dökmeye gelemiyoruz eltimin yaramaz mı yaramaz oğlunu dövesim geliyodu valla ne yalan diiyim ama o günler geride kaldı hepsinden elimi eteğimi çektim mecbur olmadıkça birbirimize gelip gitmiyporuz ooohh pek rahatım..zaten çalışıyorum kafam dolu yorgun argın eve geliyorum,bi haftasonum var rahat bıraksınlar beni dimi ama?

GUNAYDIN HAYIRLI CUMALAR ,Rabbım gunahlarımızı affetsın,guzel gunlerımız olsun cumlemızın ınsaallh TURTIMM tatlım yolunuzu acık olsun ınsaaalh hayırlı guzel haberler verırısınız kardesım..HARZEM kuzum cok cennetlık bır gelınsıın masaalah rabbım gunahlarına keffret etsın ,ınsaalah karsılıgıını alırsın tatlım....VCK arkadasım cok guzel bır dusunce ...katılıyorum rabbım hayırlısnızı versın evladında malın da mulkun de....hayırsız ugursuz olacaksa bızı mutsuz edecekse ınankı ıstemem zaten de esım ve ben dualarımız boyle ....UMUTOLSUN canım arkadasım yıkılmak yok, yola devam ...sen cok guclu bır essın kıı en agır derdı tasıyrsnz. esle sorunlar hep oluyr ama rabbım emınım sabrın sonunu guzel meyvelerıyle attatıracak ınan buna .tum kardeslerımızn ıcınde ne sıkıntısı varsa ınsaalh bu mubarek gunde yerını feraha cıkarır kurban oldugum allahım......

Günaydın can yoldaşlarım. Harzem kolay gelsin canım. İnşallah ameliyat olmazda sende sıkılmazsın o kadar.Eltinin kızı 12 yıl sonra geldi demişsin onlarda da mı azosperm vardı.
Turtimm inşallah herşey güzel olur senin için.Allah bol bol spermler versin size.
Birkaç gün sonra adet olacağım. Sözde bu ay 2. denemeyi yaptıracağız.Ama ben çok korkuyorum. Sanırım bu ayda cesaret edemiyeceğim. Yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

canım 2 tese mi olcak işallah iii sonuçlarla dönersiniz.

canım sen yazarken bi an gözümün önünden geçti ve sinirlerim tavan yaptı Allah sabır versin ....

herkese hayırlı cumalarderdimiz malum,ee epeydir de bi gelişme yok topikte ama her zaman ne diyoruz Rabbim hakkımıza hayırlı olanları nasip etsin her zaman...:112:

günaydın hayırlı cumalar allahım dualarımzı kabul etsin kucaklarımızı boş koymasın..

turtimm kullanıcısından alıntı
Merhaba kızlar, bugün ankaraya geldik.. Yarın eşimin tetkikleri olucak cumartesi günü allahın izniyle mikroteseye giriyoruz.. Umarım bu sefer güzel sonuç alırız teseden.. Çok korkuyorum, tedirginim.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
İNŞALLAH CANIM SENDEN GÜZEL HABERLER ALMAK BİZİDE ÇOK MUTLU EDECEK.ZATEN TOPİĞİMİZ ÇOK DURGUN BU ARALAR. BİRAZ MUTLULUK YAŞAMAK İSTERİZ BİZLERDE.RABBİM BU CUMA GÜNÜ HATIRINA İNŞALLAH SENİNDE HEPİMİZİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH

Allahım, gafletten, senı unutmaktan, aıle sıkıntısından, üzücü fakırlıkten, zıllet ve hakarete ugramaktan, ıhtıyaca yetmıyecek kadar azık ve yoksulluktan,yalnızlıktan, bozgunculuktan, kalp katılıgından, merhametsızlıkten, haksızlıga ugramaktan, haksızlıkta bulunmaktan, cahılce davranmaktan, nımetlerının sükrünü eda edememekten sana rabbım yalnız sana sıgınırım.

herkese hayirli cumalar kizlar. rabbim bu gun yuzu suyu hurmetine bugun ettigimiz dualarimizi kabul etsin tez zamanda yavrularimiza kavustursun bizleri

Düşün Ve Şükret

Düşün ve Şükret !

Allah’ın sana bahşettiği nimetleri düşün !

Sağlıklı bir beden,

Güvenli bir vatan,

Yeterince gıda ve giysiler,

İhtiyacın olan hava, su ...

Ve daha neler, neler !?..

Düşün ve Şükret !

Dünya senin !. Fark edebiliyor musun ?

Hayat senin !. Kavrayabiliyor musun ?

Her türlü nimet senin !. şükredebiliyor musun ?

Düşün ve Şükret !.

Eksik olan ne ?..

Gören gözlerin,

Konuşan dilin, dudakların,

İşiten kulakların,

Ellerin, ayakların var !..

Düşün ve Şükret !

Ayaklarının üzerinde yürümek kolay iş midir ?

Bacakların üzerinde durmak kolay iş midir ?

Çalışmayan nice ayaklar,
Doyasıya uyumak kolay iş midir ?

Acıyla kıvranan, kapanmayan nice gözleri düşün !

Mideyi yiyeceklerle doldurmak,

yada kana kana su içmek kolay iş midir ?

Yemek yiyemeyen, su içemeyen nice hastaları düşün !..

Düşün ve Şükret !..

Sesleri işitmeni düşün; sağırlıktan korunmuşsun.

Görme özelliğini düşün ; Körlükten korunmuşsun.

Akıl nimetini düşün ; delilikten korunmuşsun.

Yalnız görme ya da işitme özelliğini,

Tonlarca altınla değişir misin ?

Ellerin, ayakların karşılığında

Nâdide mücevherleri kabul eder misin ?

Bil ki sen, sayılamayacak kadar çok nimetlere ve özelliklere sahipsin. Fakat bunların farkında değilsin. Bunun için hep sıkıntı, üzüntü ve ümitsizlik dalgaları arasında kıvranıp duruyorsun.

Oysa sıcak ekmeğin,

Soğuk suyun,

Doyasıya uykun,

Ve gıpta edilecek sağlığın var...

Bunlara şükretmelisin.

Düşün ve Şükret !..

Ele geçiremediklerini düşünüp üzüleceğine,

Kaybettiğin maddi değerler için huzursuz olacağına,

Elinde olanlar için şükretmelisin !..

Çünkü mutluluğun anahtarı senin elinde !..

Zira nimetlerin devamı ; Şükürle olur.

Huzur ve mutluluk ; Şükürle olur.

şükürler olsun Allahıma binlerce şükürler çok doğru yazmışın arkadaşım ne güzel çoğumuz bunun farkında bile değiliz aslında Allah bize verdikleri için binlerce şükürler olsun

slm kızlar herkese hayırlı cumalar kimse artıkeskisi gibi girmiyor sanırım, ayrıca tek noktamız çocukmu yapmayalım ya başka sohbetlerde edebiliriz aslında neden kimse girmiyo mesela bugün işyerinde çok yoğun değilim ben akşam olsunda biran önce ona bakıyorum birde kuaföre gidip saçlarımı boyatmayı düşünüyorum aslında değişklik olsun bakalım eşim farkedecekmi garibim oda çok yoğun bu sıralar

selamün aleyküm kızlar, herkese hayırlı ve bol bereketli bir cuma diliyorum..Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın..dua için açtığımız ellerimizi rabbimiz rahmetiyle doldurur inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…