Canım bikaç sayfa geride keçiboynuzu ve incir kürlerinin tarifleri var ordan alabilirsin.
Rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:
Bende dün aldım tarifleri arkadaşlardan oyüzden tam bilmiyorum canım.Ama faydası olmuş çok kişiye.Benimde bi arkadaşım kullandırmış eşine kısa sürede baya sayısı çoğalmış spermlerin a.sbu kürlerde olumlu sonuç alan arkadaşlar varmı ve iki kürü aynı anda yapsak bir sakıncası olurmu ben nohut kürünü deniyorum şimdi
Bende dün aldım tarifleri arkadaşlardan oyüzden tam bilmiyorum canım.Ama faydası olmuş çok kişiye.Benimde bi arkadaşım kullandırmış eşine kısa sürede baya sayısı çoğalmış spermlerin a.s
Ayrıca nohut kürü nasıl ve ne için kullanmıştınız öğrenebilirmiyim :uhm:
Sanıyorumki onlar rapor için dediler 3 yıl şartı aranıyor diye.Özelde yaptıracaklar için deil yani yerimsenibenarkadaşların yazdığı bazı mesajları okudumda mikrotese için 3 yıl evli olmak falan diyor ne bileyim 3 yıl muhabbeti var bide kaç kere denenebilir kafam karıştı ya benim daha 2 yıl bile olmadı
Sanıyorumki onlar rapor için dediler 3 yıl şartı aranıyor diye.Özelde yaptıracaklar için deil yani yerimseniben
Buarada teşekkür ederim tarif içinde a.s.
tülaycım siz dondurulmuş spermlerimi kullandınız. bizimde ilk tedaviden kalanları dondurdular. acaba kaliteleri iyi olurmu diye şüphelerim var.ama sen hamilesin o yüzden biraz ümitlendim açıkcası.
canım benim üzülme ilk başlarda bende öyleydim eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı ama daha 6 aylık evliydim şim di 2 sene olcak evleneli evliliimin 1 senesi bu illetle savaşmakla geçti halada savaşıyoz eşim microtese olcak şuan ilça tedavisinde gerçekten allah sabrını veriyor ilk zamanlar böyle üzülürsün zamanla alışırsın canım bol bol dua et sen microtesede çıkabilir ankarada kaan aydos var bu konuda çok iyi bir doktor isterdseniz bir ona görünün hep umutlu ol canımhayırlı cumalar kızlar... ben hep gebelik sayfasında gezinirdim hangi kürü kullansam ne iyi gelir bana diye malesef işin rengi değişti eşim azospermmiş senağlama. başta çok şaşırdık 2-3 gün kendimize gelemedik. şimdi duruma alışmaya çalışıyoruz ve kızlar çok korkuyorum anne olamamaktan eşimin bu durumu takıntı haline getirmesinden.mikrotese yapılacak artık ya sperm bulunamazsa önereceğiniz bir yöntem varmı kür falan ve işe yararmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim Yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?