Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkesin cuması mübarek olsun kızlar.....nasıl keyifler
turuncu paylaşımın çok güzelmiş.Allah razı olsun.

hayırlı cumalar kızlar... ben hep gebelik sayfasında gezinirdim hangi kürü kullansam ne iyi gelir bana diye malesef işin rengi değişti eşim azospermmiş senağlama. başta çok şaşırdık 2-3 gün kendimize gelemedik. şimdi duruma alışmaya çalışıyoruz ve kızlar çok korkuyorum anne olamamaktan eşimin bu durumu takıntı haline getirmesinden.mikrotese yapılacak artık ya sperm bulunamazsa önereceğiniz bir yöntem varmı kür falan ve işe yararmı bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim Yüce Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Canım bikaç sayfa geride keçiboynuzu ve incir kürlerinin tarifleri var ordan alabilirsin.
Rabbim yardımcımız olsun :Saruboceq:

bu kürlerde olumlu sonuç alan arkadaşlar varmı ve iki kürü aynı anda yapsak bir sakıncası olurmu ben nohut kürünü deniyorum şimdi
Bende dün aldım tarifleri arkadaşlardan oyüzden tam bilmiyorum canım.Ama faydası olmuş çok kişiye.Benimde bi arkadaşım kullandırmış eşine kısa sürede baya sayısı çoğalmış spermlerin a.s
Ayrıca nohut kürü nasıl ve ne için kullanmıştınız öğrenebilirmiyim :uhm:

canım ibrahim saraçoğlunun sitesinden buldum

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşların yazdığı bazı mesajları okudumda mikrotese için 3 yıl evli olmak falan diyor ne bileyim 3 yıl muhabbeti var bide kaç kere denenebilir kafam karıştı ya benim daha 2 yıl bile olmadı

arkadaşların yazdığı bazı mesajları okudumda mikrotese için 3 yıl evli olmak falan diyor ne bileyim 3 yıl muhabbeti var bide kaç kere denenebilir kafam karıştı ya benim daha 2 yıl bile olmadı
Sanıyorumki onlar rapor için dediler 3 yıl şartı aranıyor diye.Özelde yaptıracaklar için deil yani yerimseniben
Buarada teşekkür ederim tarif içinde a.s.

tülaycım siz dondurulmuş spermlerimi kullandınız. bizimde ilk tedaviden kalanları dondurdular. acaba kaliteleri iyi olurmu diye şüphelerim var.ama sen hamilesin o yüzden biraz ümitlendim açıkcası.

ewet canım dondurulmuş sperm eşime önce m.tese yapılmıştı bulundu donduruldu 3-3.5 ay kadar sonra spermler çözüldü yumurta toplandı embriyo oluştu suan 4 tane embriyom daha var dondurdum kalanları dondurulmuşların kalıtesı acısından benımde endişem vardı 11 sperm 10 kaliteli yumurtamız vardı 7 embriyo oluştu diğerleri çözünürken bozuldu döllenmedı sanrım çözünürken biraz problem oluyo sanırım yoksa normallerden farklı kalitesi yok içini ferah tut çünkü dondurulmuş sperm ve embriyolarla hamıle klanlar çok var tüp bebek bölümünde hayırlısı olsun...

gülüm-se hoşgeldin canım Allah büyüktür üzülme bukadar bizlerde ilk ögrendiğimide çok üzüldük ama inan geçiyor biz 1 tüp denedik mtesede bulunamadı canım merak ettiğin herşeyi sorabilirsin bilidigimiz kadarıyla yanıtlarız

canım benim üzülme ilk başlarda bende öyleydim eşimin azosperm olduğunu öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı ama daha 6 aylık evliydim şim di 2 sene olcak evleneli evliliimin 1 senesi bu illetle savaşmakla geçti halada savaşıyoz eşim microtese olcak şuan ilça tedavisinde gerçekten allah sabrını veriyor ilk zamanlar böyle üzülürsün zamanla alışırsın canım bol bol dua et sen microtesede çıkabilir ankarada kaan aydos var bu konuda çok iyi bir doktor isterdseniz bir ona görünün hep umutlu ol canım

kızlar biliyomusunuz sizden başka dert ortağım yok şua aralar resmen bunalımdayım eşimle aramıza soğukluk girdi gibi evde hiç konuşmuyoz offfffffffffffff çok bunalıyorum biliyomusunuz allahın gücüne gitmesin ama ben yoruldum biraz sanırım kızlar çok güçsüzüm

çevermde hamile görmek istemiyorum artık yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırmak geliyo kafayımı yiyorum ne gerçeketn psikolojim bozulmaya başladı

sevgidolu canım; çok zor bir durumla karşı karşıyayız farkındayız ;eşinle arana soğukluk girmesine izin verme bence bu dert ancak böyle aşılıyor çünkü.Bizler çok büyük bir sınav yeriyoruz;sonu güzel olur inş.
Ben eşimle tedavi döneminde bazı kararlarından dolayı tartışırdım ;fakat sonradan anladım ki bana eşimden daha yakın kim olabilir ki;Kararlarına karşı çıkmadım ve sonunda (spermcikler çıktılar ortaya)
eşlerin bir birine desteği çok önemli çünkü

ben sana bir günümü anlatayım ;bundan 4 ay falan önceydi ;evimizde yaşı hastalarımız vardı ve sürekli ben ilgileniyordum ilaçları iğneleri tabi yaşlı ve hastanın duasına çok inanıyorum bu ay kesin olacak diyordum rüyamda bile görmüştüm bebeğimi ; hasta ziyaretine gelenler vardı gelin görümce (2 tane akraba) bana hamile oldukları söylediler o kadar üzülmüştüm ki kendimi zor tuttum .Sonra ağla ağla
eşim soruyordu ne oldu diye cevap bile veremedim çünkü oda üzülür diyordum ve işte inş bende anne olacağım inanıyorum Tabi ağladık üzüldük belki gene üzülecez ama sonu RABBıM tarafından Hakkımızda hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…