hayırlı günler kızlar.....
bu mübarek günde sizlere iyi haber vermek isterdim ama ben eşimden boşanmaya karar verdim eğerki eşimde eve gelirse bu kararımı söyleyeceğim niyetim anlaşarak ayrılmak ama insanın her istediğide olmuyo zaman ne gösterecek bilmiyorum ama hakkımda hep hayırlı olanını istiyorum.....
eşimle aylardır aramızda bir problem vardı ama bunu hiç birbirimize söylemiyoduk ama 10 yıl oldu artık dayanamıyorum hem ailesiyle ilgili yaşadığım olaylar hemde kendisinin yaptığı hatalar düşün düşün benim psikolojimi dahada bozmaktan başka bişey yapmıyor mutsuzum ve eşim beni mutlu edecek bişey yapmıyor oda benden uzaklaşıyor dahada kötü durumlara düşmmemek için en iyi olanı yol yakınken dönmek.....ayrılma sebebim asla ve asla çocuğumuz olmamasından değil o allahın taktiri ilahisi kaderimde varmış asla isyan etmem ama diğer şeyler kaderim değil eşimin yaptığı hataları hep üzgün ve hep bir ezik bir yanı var deyip yutuyordum ama ben kendi kendimi yiyip bitirmekten aman üzülmesin eksik yanını yüzüne vurmayım birde ben üzmeyeyim dedikçe kendi psikolojim çöktü her şey para ev araba değil benim tek isteğim eşimle mutlu olmak saygı sevgi güven içinde yaşamaktı ama benmi değerini bilemedim eşimmi bilemedi onuda anlamış değilim ...benimde hatalarım oldu dört dörtlük bi rinsan değilim ama bazı şeyleride hiç ama hiç haketmedim hem kendinin hemde ailesinin kahrını çekmekten usandım....kardeşlerimle konuştum benim yanımdalar yeter diyorlar zaten...eşimin düzeleceğini bilsem belki herşey farklı olurdu ama sanmıyorum...dilerim allah onu islah eder benim değerimi kiymetimi bilmediği için bin bin pişman eder
umarım verdiğim bu karar benim hakkımda hayırlı olur....sizlerden tek isteğim benim için hayırlı olanı dilemeniz bol bol dua edin emiii ....eğer fırsat bulursam sizleri bilgilendiririm kendinize iyi bakın allaha emanet olun hakkınzıda helal edin
CANIM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN .
olsun hmtnzl ben de her gün giremiyorum zaten. çorumdaysanız size ankara yakın ankara üniversitesi kısırlık araştırma merkezinde prof.dr. kaan aydos var ona gidebilirsiniz. bu topikte bir çok arkadaşımız onda tedavi oluyor.
ben süleyman tosunu öneririm gofretto. ulun bey doçent ve belki süleyman beyden daha bilimsel ve araştırmacı yaklaşıyor durumlara ama güleryüz sevecenlik samimiyet dersen pek nasibini alamamış. kendi araştırdığınız konuları süleyman beyin yorumuna sunup en doğru hareketleri yapabilirsiniz bence.
nurhira testosteronu eşimde çakşır kökü suyu yükseltmişti trebulus tabletlerinin etkisi olmamıştı. ama kişiden kişiye etkiler değişebiliyor.
cicek cigim merhaba!!!
Nasilsin???
Neye karar verdiniz tedavi nasil olacak???
ben geldin nasılsınız kızlar
ciceğim bu üçünyü nerde yapcaksınız inşallah bunda çıkar bacım inşallah bu sefer yüzünüz güler
belginden haberi olan varmı
harzem sana özelden mesaj attım ama çok etkilendim nasıl üzüldüm anlatamam
kızlar bu aralar hiç bebiş haberi yok hayırdır
canım çok şaşırdım ve bir okadarda üzüldüm yazdıklarını okuyunca ama eminimki çok çaba göstermişindir ama bir değişiklik olmayınca bu kararı vermişsindir allahım dogrusu neyse oraya yönlendirsin seni inşallah bu kararından pişmanlık duymaz üzülmezsin allah yardımcın olsun arkadaşım..hayırlı günler kızlar.....
bu mübarek günde sizlere iyi haber vermek isterdim ama ben eşimden boşanmaya karar verdim eğerki eşimde eve gelirse bu kararımı söyleyeceğim niyetim anlaşarak ayrılmak ama insanın her istediğide olmuyo zaman ne gösterecek bilmiyorum ama hakkımda hep hayırlı olanını istiyorum.....
eşimle aylardır aramızda bir problem vardı ama bunu hiç birbirimize söylemiyoduk ama 10 yıl oldu artık dayanamıyorum hem ailesiyle ilgili yaşadığım olaylar hemde kendisinin yaptığı hatalar düşün düşün benim psikolojimi dahada bozmaktan başka bişey yapmıyor mutsuzum ve eşim beni mutlu edecek bişey yapmıyor oda benden uzaklaşıyor dahada kötü durumlara düşmmemek için en iyi olanı yol yakınken dönmek.....ayrılma sebebim asla ve asla çocuğumuz olmamasından değil o allahın taktiri ilahisi kaderimde varmış asla isyan etmem ama diğer şeyler kaderim değil eşimin yaptığı hataları hep üzgün ve hep bir ezik bir yanı var deyip yutuyordum ama ben kendi kendimi yiyip bitirmekten aman üzülmesin eksik yanını yüzüne vurmayım birde ben üzmeyeyim dedikçe kendi psikolojim çöktü her şey para ev araba değil benim tek isteğim eşimle mutlu olmak saygı sevgi güven içinde yaşamaktı ama benmi değerini bilemedim eşimmi bilemedi onuda anlamış değilim ...benimde hatalarım oldu dört dörtlük bi rinsan değilim ama bazı şeyleride hiç ama hiç haketmedim hem kendinin hemde ailesinin kahrını çekmekten usandım....kardeşlerimle konuştum benim yanımdalar yeter diyorlar zaten...eşimin düzeleceğini bilsem belki herşey farklı olurdu ama sanmıyorum...dilerim allah onu islah eder benim değerimi kiymetimi bilmediği için bin bin pişman eder
umarım verdiğim bu karar benim hakkımda hayırlı olur....sizlerden tek isteğim benim için hayırlı olanı dilemeniz bol bol dua edin emiii ....eğer fırsat bulursam sizleri bilgilendiririm kendinize iyi bakın allaha emanet olun hakkınzıda helal edin
ben geldin nasılsınız kızlar
ciceğim bu üçünyü nerde yapcaksınız inşallah bunda çıkar bacım inşallah bu sefer yüzünüz güler
belginden haberi olan varmı
harzem sana özelden mesaj attım ama çok etkilendim nasıl üzüldüm anlatamam
kızlar bu aralar hiç bebiş haberi yok hayırdır
Merhaba iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin?
canim bu gunlerde tedaviden konusmuyoruz hic, esim ilaclarini iciyor bakalim hayirlisi allahtan
zor karar veririz biz artik canim bizim 3 tese olacak olursa
Doktorun ulun bey mi olacak Runya neden korku aldı? Biz birebir muhattap olmadık. dışardan gelip geçerken ulun beyin ifadelerinden çıkartıyoeum ben bu sonucu. topiktede onun hastası yok sanırım. Ama dediğim gibi bence süleyman beye göre doçent olması gibi avantajları da yok değil hayırlısı olsun hakkında.merhaba ,ben de esimle 7 ayda umut tüp bebkde baslamayi düsünüyoruz,ve benimde güler yüz bir dok.cok ihtiyacim var samimi olmasini istiyorum,sen simdi öyle yazdin beni bir korku aldi!!!
Doktorun ulun bey mi olacak Runya neden korku aldı? Biz birebir muhattap olmadık. dışardan gelip geçerken ulun beyin ifadelerinden çıkartıyoeum ben bu sonucu. topiktede onun hastası yok sanırım. Ama dediğim gibi bence süleyman beye göre doçent olması gibi avantajları da yok değil hayırlısı olsun hakkında.
kızlar uzun zamandır nete gıremıyordum kızlarer bız yenı tedavıye baslamaya karar verdık galıba kıbrısa gıdecegım ama cok kararsızsım gidiop gitmeme konusunda hala tam emın degılım hakkıkımda hayırlısı umudum yok ama deneyefcegım
kızlarrr mrb..yine giremedim uzun zamndır..şöyle bi göz attım topiğe ama güzel bi haber yok gibi geldi..bu arada MELİSELA eşim kullanıyo canım menagon u 2 aydır.rapor vermiyolar parayla almak zorundasın.biraz masraflı ama yapıcak bişey yok..eşimde üretim yokken üretimi başlattı bu iğne.çok güveniyoruz o yüzden..inşallah sizde faydasını görürsünüz..eee neler yapıyosunuz nasılsınız?belgin, çiçek, zaman, jklm...ve adını şimdi htırlayamadığım diğer arkadşlar..ayy bide bişey okudum harzem ve adak eşinden mi ayrılıyo? doğru mu anladım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?