Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Harzemcigim yazindan cok etkilendim üzüldüm canim rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin

HAYIRLI, HUZURLU VE GONLUNUZCE BIR HAFTA SONU GECIRIRSINIZ INSAALAH KARDESLERIM......guzel va hayırlı haberler almak umıdıyle herkese gunaydınnnnnn

merhaba ,ben de esimle 7 ayda umut tüp bebkde baslamayi düsünüyoruz,ve benimde güler yüz bir dok.cok ihtiyacim var samimi olmasini istiyorum,sen simdi öyle yazdin beni bir korku aldi!!!

cicek cigim merhaba!!!
Nasilsin???
Neye karar verdiniz tedavi nasil olacak???

Merhaba iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin?
canim bu gunlerde tedaviden konusmuyoruz hic, esim ilaclarini iciyor bakalim hayirlisi allahtan
zor karar veririz biz artik canim bizim 3 tese olacak olursa

ben geldin nasılsınız kızlar
ciceğim bu üçünyü nerde yapcaksınız inşallah bunda çıkar bacım inşallah bu sefer yüzünüz güler
belginden haberi olan varmı
harzem sana özelden mesaj attım ama çok etkilendim nasıl üzüldüm anlatamam
kızlar bu aralar hiç bebiş haberi yok hayırdır

bilmiyorum ki zamancigim suan dusunmuyoruz biliyorsun zor oluyor simdik dahada korkuyorum kök hücrede bir cikmadi....rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz icin....sen napiyorsun

canım çok şaşırdım ve bir okadarda üzüldüm yazdıklarını okuyunca ama eminimki çok çaba göstermişindir ama bir değişiklik olmayınca bu kararı vermişsindir allahım dogrusu neyse oraya yönlendirsin seni inşallah bu kararından pişmanlık duymaz üzülmezsin allah yardımcın olsun arkadaşım..

canım buralardayım iyiyim ama nedense girmek gelmiyor içimden bakalım haziran başı başlıyalım diyoruz tedaviye sn nasılsın

Merhaba iyi aksamlar canim iyiyim sen nasilsin?
canim bu gunlerde tedaviden konusmuyoruz hic, esim ilaclarini iciyor bakalim hayirlisi allahtan
zor karar veririz biz artik canim bizim 3 tese olacak olursa

tsk ederim bende iyim ,suaralar bende sikintiliyim ,adetim bir geliyor bir gelmiyor!!
Temmuzdada micro teseyi düsünüyoruz umut ta.
nebilim artik iki ay dogum kontrol hapi kulancam ins.iyi gelirde adet felan görürüm. hersey karisik kurusuk!!
Hangi birine kafami takim bilmemki!!!

senin isinde zor herseyin hayirlisi demek den baska birsey kalmiyorki!!
Ama yinede iyi gelirde ilaclar farklilik olur!

merhaba ,ben de esimle 7 ayda umut tüp bebkde baslamayi düsünüyoruz,ve benimde güler yüz bir dok.cok ihtiyacim var samimi olmasini istiyorum,sen simdi öyle yazdin beni bir korku aldi!!!
Doktorun ulun bey mi olacak Runya neden korku aldı? Biz birebir muhattap olmadık. dışardan gelip geçerken ulun beyin ifadelerinden çıkartıyoeum ben bu sonucu. topiktede onun hastası yok sanırım. Ama dediğim gibi bence süleyman beye göre doçent olması gibi avantajları da yok değil hayırlısı olsun hakkında.

Adak'tan sonra şimdide Harzem. Topik çöküyor kızlar... Biz buradan bebişlerimizi kucağımıza alarak ayrılık dilerken. eşlerden ayrılıkla oluyor ayrılıklarımız ne kadar üzücü...
10 yıllık birikimin sonucunda en doğru kararı vermişsindir diye düşünüyorum Harzem. uzun süredir ince ince düşündüğünü daha önceki mesajlarından biliyorum. Dualarım şu kısa dünya hayatında mutluluğundan yana Harzem. Sağlıcakla, esenlikle, huzurla kal.

kızlarrr mrb..yine giremedim uzun zamndır..şöyle bi göz attım topiğe ama güzel bi haber yok gibi geldi..bu arada MELİSELA eşim kullanıyo canım menagon u 2 aydır.rapor vermiyolar parayla almak zorundasın.biraz masraflı ama yapıcak bişey yok..eşimde üretim yokken üretimi başlattı bu iğne.çok güveniyoruz o yüzden..inşallah sizde faydasını görürsünüz..eee neler yapıyosunuz nasılsınız?belgin, çiçek, zaman, jklm...ve adını şimdi htırlayamadığım diğer arkadşlar..ayy bide bişey okudum harzem ve adak eşinden mi ayrılıyo? doğru mu anladım?

evet ,yani ulun beye e-maillestik yani gelecegimizi söyledim 7 ayda belki yerinde olmaz felan ,
ama umut tu sectik inssallah hayirli gelir emre beyile saten tanismaya gitmistik gecen sene
bahcecik deydi .hepmizin hakinda hayirlisi!
sen nasil memnun kaldinmi umut dan ??
Siz istanbuldami yoksa disardan misiniz?

hakinizda hayirlisi olsun !!!
Kibrisi doktormu tavsiye etti??
neyi denemek istiyorsunuz?
bana da tavsiye etmisdi doktor o yüzden sordum!!

ayyy canım benim valla çok umutlandım şimdi, kaan hocada bize tüpten önce verdi, bende kısmetse ağustosda düşünüyorum, ya bizim hareket düzelmedi bir türlü, sayı falan normal ama hareketli sperm çok az, inşAllah faydasını görürüz, malesef daha başlayamadık, ilacı başka yerden alcaz 110 tl'ye bulduk ordan alcaz 4 kutu..ya bişey sorcam kendimi vuruyor eşin? siz ne kadar kullanacaksınız? hoca bize eğer temmuzda tüp düşünüyorsanız klomeni bırakıp iğneye başlayın demiş, bu arada doğal yoldan da hamile kalabilirsin demiş..hayırlısı bakalım inşAllah tüpe gitmeden hamile haberimi veririm size..

Herkese günaydın iyi haftalar
Malesef üzücü bir haberle karşı karşıya kaldım HARZEM le ilgili okuduğum haber içime oturdu diyebilirim çok üzüldüm Harzemcim böyle bir karar vermişsin Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin yalnız yazdıklarından anladığım senin de hatan sana yapılanları içine atmışsın eşini uyarmamışsın ve kendi kendini yiyip bitirmişsin bence eşinle konuşurken öncelikle neler yaşadıklarını anlatmalısın kırgınlıklarını...belki eşin farkında değildir sana yaptıklarından işte ne bileyim sen daha iyi bilirsin canım neler yaşadıklarını ama önce içini iyice bi dök derim sorunlarını anlat derim belki eşin kendine gelecek bi silkelenecek Rabbim sabır versin canım inşallah boşanmadan her iki tarafın da mutluluğuyla neticenelir bu hadise dileğim bu.Rabbim ümmeti Muhammedin yuvasını her türlü kazadan,beladan,kötü gözden korusun,eşlerimizle muhabbetimizi artırsın.

herzemcim canım çok iyi düşün zaman zaman hepimiz bu gibi çıkmazlara düşüyoruz hepimizin çoçuktan başka sorunlarıda var . belki bir aile danışmanından destek alsanız bir çözüme ulaşırsınız. inşAllah pişman olacağın bir karar vermessin.senin ve eşinin hakkınızda hayırlısı ne olursa olsun hayırlı olur inşAllah yinede bizi bırakma uğra buralara tamammı.

günaydın kızlar nasılsınız .ben yorucu bir haftasonu geçirdim kızkardeşimin nişanı vardı ,söylemiştim sanırım önceden, bu gün gözlerimden uyku akıyor çok yorgunum. bu arada hormonlarımız normale dönmüş eşimin testosteronu çok düşüktü fsh de normaldı Kaan hoca biraz yükseltelim demişti oda yükselmiş bugün mail atıcam hocaya bakalım ne diyecek inşAllah olumlu bir sonuç alırız .hayırlısı.:97:

günaydın ZCUM hayırlı olsun canım nişanınız Allah tamamına erdirsin hormonlarınız için de çok sevindim canım,gözünüz aydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…