Kızlar bişey sormak istiyorum...Umut tüp bebekte önereceğiniz kadın doğum uzmanı var mı? Eşim haziran sonu gibi microtese olacak bu süre zarfında da ben hazırlanıcam kimi önerirsiniz? Hafta sonu muayene olucam ama kime olayım? Bizden hangi tahlil ve raporları istiyorlar ön muayenede bilginiz var mı?
olsun hmtnzl ben de her gün giremiyorum zaten. çorumdaysanız size ankara yakın ankara üniversitesi kısırlık araştırma merkezinde prof.dr. kaan aydos var ona gidebilirsiniz. bu topikte bir çok arkadaşımız onda tedavi oluyor.çorumdayız ama antalyalıyız arkadasım biraz geç oldu ama
ben süleyman tosunu öneririm gofretto. ulun bey doçent ve belki süleyman beyden daha bilimsel ve araştırmacı yaklaşıyor durumlara ama güleryüz sevecenlik samimiyet dersen pek nasibini alamamış. kendi araştırdığınız konuları süleyman beyin yorumuna sunup en doğru hareketleri yapabilirsiniz bence.Kızlar bişey sormak istiyorum...Umut tüp bebekte önereceğiniz kadın doğum uzmanı var mı? Eşim haziran sonu gibi microtese olacak bu süre zarfında da ben hazırlanıcam kimi önerirsiniz? Hafta sonu muayene olucam ama kime olayım? Bizden hangi tahlil ve raporları istiyorlar ön muayenede bilginiz var mı?
nurhira testosteronu eşimde çakşır kökü suyu yükseltmişti trebulus tabletlerinin etkisi olmamıştı. ama kişiden kişiye etkiler değişebiliyor.zcu bizi bilgilendirdigin icin Allah senden razi olsun onun ismi miskamber misamber mi? bide testoteron hormonunu nasil yukseltebilirim diye sorucaktim bugun sonuclari aldikta Fsh biraz yuksek cikmis testoteronda dusuk cikmis Dr Tese de sperm bulma ihtimali cok az dediisterseniz yapay hormon verelim dedi ama bu basta var olan spermleri de yokedebiliyomus ne yapsak acaba bilmiyom bana yardimci olurmusunuz arkadaslar
canım öncelikle hayırlı olur inş tedaviniz.benim doktorum süleyman beydi.zaten iki tane doktor var diğeride ulun bey .ikiside iyi aynı zamanda gerektiğinde birbirlerinin hastalarına bakıyorlar.senin tedavine başlanacaksa adetinin 2.-3.günü gitmen lazım muayene için benim ilk tedavimde kan tahlilleri istemişti 2.de istemedi.eğer senden isterse dışarda yaptırıp fax ,mail falan iletebilirsin .
hayırlı cumalar kızlarrr ne var ne yok
kızlar uzun zamandır nete gıremıyordum kızlarer bız yenı tedavıye baslamaya karar verdık galıba kıbrısa gıdecegım ama cok kararsızsım gidiop gitmeme konusunda hala tam emın degılım hakkıkımda hayırlısı umudum yok ama deneyefcegım
hayırlı cumalar canım.. nasılsın iyisin inşallah..
Can yoldaşlarım nasılsınız? Uzun zamandır nete giremiyordum.. Bugün girdim topik ilerlemiş baya, fazlada okuyamadım umarım her biriniz ayrı ayrı iyisinizdir.. Dualarım sizlerle canım arkadaşlarım.. Ben cumartesi günü başlıyorum iğnelere uzun protokollü olduğundan nerdeyse 1 aydır ilaç kullanıyordum.. Benden başka bir gelişme yok.. sizlerde durum nasıl? Kendinize dikkat edin.. Dualarımdasınız...
kızlar uzun zamandır nete gıremıyordum kızlarer bız yenı tedavıye baslamaya karar verdık galıba kıbrısa gıdecegım ama cok kararsızsım gidiop gitmeme konusunda hala tam emın degılım hakkıkımda hayırlısı umudum yok ama deneyefcegım
hayırlı günler kızlar.....
bu mübarek günde sizlere iyi haber vermek isterdim ama ben eşimden boşanmaya karar verdim eğerki eşimde eve gelirse bu kararımı söyleyeceğim niyetim anlaşarak ayrılmak ama insanın her istediğide olmuyo zaman ne gösterecek bilmiyorum ama hakkımda hep hayırlı olanını istiyorum.....
eşimle aylardır aramızda bir problem vardı ama bunu hiç birbirimize söylemiyoduk ama 10 yıl oldu artık dayanamıyorum hem ailesiyle ilgili yaşadığım olaylar hemde kendisinin yaptığı hatalar düşün düşün benim psikolojimi dahada bozmaktan başka bişey yapmıyor mutsuzum ve eşim beni mutlu edecek bişey yapmıyor oda benden uzaklaşıyor dahada kötü durumlara düşmmemek için en iyi olanı yol yakınken dönmek.....ayrılma sebebim asla ve asla çocuğumuz olmamasından değil o allahın taktiri ilahisi kaderimde varmış asla isyan etmem ama diğer şeyler kaderim değil eşimin yaptığı hataları hep üzgün ve hep bir ezik bir yanı var deyip yutuyordum ama ben kendi kendimi yiyip bitirmekten aman üzülmesin eksik yanını yüzüne vurmayım birde ben üzmeyeyim dedikçe kendi psikolojim çöktü her şey para ev araba değil benim tek isteğim eşimle mutlu olmak saygı sevgi güven içinde yaşamaktı ama benmi değerini bilemedim eşimmi bilemedi onuda anlamış değilim ...benimde hatalarım oldu dört dörtlük bi rinsan değilim ama bazı şeyleride hiç ama hiç haketmedim hem kendinin hemde ailesinin kahrını çekmekten usandım....kardeşlerimle konuştum benim yanımdalar yeter diyorlar zaten...eşimin düzeleceğini bilsem belki herşey farklı olurdu ama sanmıyorum...dilerim allah onu islah eder benim değerimi kiymetimi bilmediği için bin bin pişman eder
umarım verdiğim bu karar benim hakkımda hayırlı olur....sizlerden tek isteğim benim için hayırlı olanı dilemeniz bol bol dua edin emiii ....eğer fırsat bulursam sizleri bilgilendiririm kendinize iyi bakın allaha emanet olun hakkınzıda helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?