Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım öncelikle hayırlı olur inş tedaviniz.benim doktorum süleyman beydi.zaten iki tane doktor var diğeride ulun bey .ikiside iyi aynı zamanda gerektiğinde birbirlerinin hastalarına bakıyorlar.senin tedavine başlanacaksa adetinin 2.-3.günü gitmen lazım muayene için benim ilk tedavimde kan tahlilleri istemişti 2.de istemedi.eğer senden isterse dışarda yaptırıp fax ,mail falan iletebilirsin .

çorumdayız ama antalyalıyız arkadasım biraz geç oldu ama
olsun hmtnzl ben de her gün giremiyorum zaten. çorumdaysanız size ankara yakın ankara üniversitesi kısırlık araştırma merkezinde prof.dr. kaan aydos var ona gidebilirsiniz. bu topikte bir çok arkadaşımız onda tedavi oluyor.
ben süleyman tosunu öneririm gofretto. ulun bey doçent ve belki süleyman beyden daha bilimsel ve araştırmacı yaklaşıyor durumlara ama güleryüz sevecenlik samimiyet dersen pek nasibini alamamış. kendi araştırdığınız konuları süleyman beyin yorumuna sunup en doğru hareketleri yapabilirsiniz bence.

nurhira testosteronu eşimde çakşır kökü suyu yükseltmişti trebulus tabletlerinin etkisi olmamıştı. ama kişiden kişiye etkiler değişebiliyor.

Arkadaşlar, hayırdır inşallah topikte bir coşkunsuzluk yavaşlık hareketsizlik bezginlik var. yeni arkadaş katılımı olmasın dursun elbetteki dileğimiz bu ama. son 2 aydır belirgin bir durgunluk sezinliyorum.

Dualarım hep sizin için Güzel rabbim dileklerinizi bekletmeden gerçekleştirsin.

teşekkürler arkadaşlar: Asi ve demmi

Can yoldaşlarım nasılsınız? Uzun zamandır nete giremiyordum.. Bugün girdim topik ilerlemiş baya, fazlada okuyamadım umarım her biriniz ayrı ayrı iyisinizdir.. Dualarım sizlerle canım arkadaşlarım.. Ben cumartesi günü başlıyorum iğnelere uzun protokollü olduğundan nerdeyse 1 aydır ilaç kullanıyordum.. Benden başka bir gelişme yok.. sizlerde durum nasıl? Kendinize dikkat edin.. Dualarımdasınız...

kızlar uzun zamandır nete gıremıyordum kızlarer bız yenı tedavıye baslamaya karar verdık galıba kıbrısa gıdecegım ama cok kararsızsım gidiop gitmeme konusunda hala tam emın degılım hakkıkımda hayırlısı umudum yok ama deneyefcegım

hadi hayırlısı olsun canım... yeni tedavin inşallah sana mutlulukların en güzelini getirir... ama kararsız olma tam olarak karar ver ondan sonra başla. tedavi boyunca aklında hep bir acaba olmasın kafan rahat bi şekilde ol inşallah...bunları söylemek kolay geliyo yapmak zor biliyorum.. ümitsiz başlanan bi tedavinin sonucuda ümitsiz oluyor bence o yüzden elinden geldiğince pozitif ol...Rabbim yardımcın olsun..

hayırlı günler kızlar.....

bu mübarek günde sizlere iyi haber vermek isterdim ama ben eşimden boşanmaya karar verdim eğerki eşimde eve gelirse bu kararımı söyleyeceğim niyetim anlaşarak ayrılmak ama insanın her istediğide olmuyo zaman ne gösterecek bilmiyorum ama hakkımda hep hayırlı olanını istiyorum.....
eşimle aylardır aramızda bir problem vardı ama bunu hiç birbirimize söylemiyoduk ama 10 yıl oldu artık dayanamıyorum hem ailesiyle ilgili yaşadığım olaylar hemde kendisinin yaptığı hatalar düşün düşün benim psikolojimi dahada bozmaktan başka bişey yapmıyor mutsuzum ve eşim beni mutlu edecek bişey yapmıyor oda benden uzaklaşıyor dahada kötü durumlara düşmmemek için en iyi olanı yol yakınken dönmek.....ayrılma sebebim asla ve asla çocuğumuz olmamasından değil o allahın taktiri ilahisi kaderimde varmış asla isyan etmem ama diğer şeyler kaderim değil eşimin yaptığı hataları hep üzgün ve hep bir ezik bir yanı var deyip yutuyordum ama ben kendi kendimi yiyip bitirmekten aman üzülmesin eksik yanını yüzüne vurmayım birde ben üzmeyeyim dedikçe kendi psikolojim çöktü her şey para ev araba değil benim tek isteğim eşimle mutlu olmak saygı sevgi güven içinde yaşamaktı ama benmi değerini bilemedim eşimmi bilemedi onuda anlamış değilim ...benimde hatalarım oldu dört dörtlük bi rinsan değilim ama bazı şeyleride hiç ama hiç haketmedim hem kendinin hemde ailesinin kahrını çekmekten usandım....kardeşlerimle konuştum benim yanımdalar yeter diyorlar zaten...eşimin düzeleceğini bilsem belki herşey farklı olurdu ama sanmıyorum...dilerim allah onu islah eder benim değerimi kiymetimi bilmediği için bin bin pişman eder
umarım verdiğim bu karar benim hakkımda hayırlı olur....sizlerden tek isteğim benim için hayırlı olanı dilemeniz bol bol dua edin emiii ....eğer fırsat bulursam sizleri bilgilendiririm kendinize iyi bakın allaha emanet olun hakkınzıda helal edin

mERHABA KIZLAR. BELKİ GÜZEL GELİŞMELER VARDIR DİYEREK GİRDİM AMA HARZEMİN YAZISINI GÖRDÜM. bU DURUMDA NE DENİRKİ BİLMİYORUM. SONUÇTA HERKES KENDİ YAŞADIKLARINI BİLİR. HAYIRLISI NE İSE SENİN İÇİN O OLSUN. ALLAH HERŞEYİ GÖNLÜNE GÖRE VERİR İNŞALLAH. İLK EŞİM ALDATTI BENİ.EŞİMDEN AYRILDIM. PİŞMANMIYIM ASLA İYİKİ AYRILDIM.ŞİMDİ 2. EŞİMLE 2 YILLIK EVLİYİM. ÇOK MU MUTLUYUM HAYIR. DAHA BİRBİRİMİZİ TANIYAMIYORUZ. BELKİ ZAMANLA ...AMA DERLER YA ÖN TEKER NEREYE GİDERSE ARKADA ORAYA GİDER DİYE. BELKİ O YÜZDEN BEN SANIRIM BU İŞİ BECEREMEDİM. UMARIM SENİN İÇİN HERŞEY GÜZEL OLUR. BUNU TÜM KALBİMLE DİLİYORUM. İYİ DÜŞÜN AMA ŞUDA VARKİ OLMAYINCA OLMUYOR.

Harzem canım allah hakkında hayırlısını versin.anladığım kadarıyla sen sadece eşinden yana dertli değilsin ailesi de canını yakmış.öyleyse benim durumumda aynı senin gibi inan bana.bende defalarca ayrılmayı düşündüm hatta allah bana evlat vermeyerek beni ödüllendiriyor diye düşündüğüm zamanlar oldu.gerçekten sadece sorun eşin olsa belki durum daha farklı olur ama aileden de sorun yaşayınca çile çekilmez oluyor.ama ben boşanmanın haricinde duruma daha farklı bakıyorum.evet belki böyle düşünmen de çocuk olmamasının bir sebep olmadığını düşünüyor olabilirsin ama ben bir kere denedim eşimi bırakıp tekrar baba evine döndüm o zamanda ağabeyim eşiyle çocuğuyla geldi ablam eşiyle çocuğuyla geldiği zaman daha çok içim acımaya başlamıştı.o zamanda eğer çocuğum olsaydı ben eşimi bırakır mıydım diye düşünmeye başladım.en nihayetinde tekrar barıştım ama seni çok iyi anlıyorum o durumdayken eşimden adeta nefret ediyordum.rabbim muhabbetinizi bol etsin .inşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün .ama durum kaçınılmazsa rabbim yolunu açık etsin pişman ettirmesin inşallah.CANIM AYRICA SANA BİR DUA TAVSİYE EDİCEM BU EŞLER ARASINDA MUHABBETTİDE ARTTIRIR İNŞALLAH DUANIN ADI DUA-I ŞAHMERAN İNŞALLAH İŞE YARAR.

Son düzenleme:

CANIM TEDAVİN HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE DÖNERSİN .

canım seninde tedavin hayırlı olsun rabbim en yakın zamanda evladına kavuşmayı nasip etsin inşallah

harzemciğim özellikle sana gßu NasıL ßir Sevqi <3 ! KesnLikLe okumaLısınız ! !
Japonya'da yaşanmış gerçek bir olay şöyledir: Evini yeniden dekore ettirmek isteyen Japon bunun için bir duvarı yıkar. Japon evlerinde genellikle iki tahta duvar arasında çukur bir boşluk bulunur. Duvarı yıkarken, orada dışardan gelen bir çivinin ayağına battığı için sıkışmış bir kertenkele görür. Adam bunu gördüğünde kendini kötü his...seder ve aynı zamanda meraklanır da kertenkelenin ayağına çakılmış çiviyi görünce.

Muhtemelen bu çivi 10 yıl önce, ev yapılırken çakılmıştı. Peki nasıl olmuş da kertenkele bu pozisyonda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamayı başarmış ? Karanlık bir duvar boşluğunda hiç kıpırdamadan 10 yıl boyunca yaşamak çok zor olmalı.

Böylece adam çalışmayı bırakır ve kertenkeleyi izlemeye başlar. Sonra nereden çıktığını farkedemediği başka bir kertenkele gelir ağzında taşıdığı yemekle... Adamı sersemletir gördüğü manzara. Bu nasıl bir sevgi? Ayağı çivilenmiş kertenkele, 10 yıldır diğer kertenkele tarafından beslenmektedir...

KALBİNİZDEKI SEVGİYİ ASLA ÖLDÜRMEYİN, SİZİ SEVENLERİ ASLA TERKETMEYİN !
elsin bu mesajlarım

Hastalıkta sağlıkta beraber bu yolda yürümek..
Yaşlı bir adama sokakta yürürken bisikletli çarpmış ve hafif yaralanmış.
Etraftakiler hastaneye götürmüşler.
Hemşireler, röntgen çekerek her hangi bir kırık veya çatlak olup olmadığını inceleyeceklerini söylemişler.

Yaşlı adam huzursuzlanmış; "acelesi olduğunu, röntgen istemediğini" söylemiş.
...Hemşireler merakla acelesinin nedenini sormuşlar.

"Eşim huzur evinde kalıyor. Her sabah birlikte kahvaltı etmeye giderim, gecikmek istemiyorum" demiş.
Hemşire "Eşinize haber iletir gecikeceğinizi söyleriz" diyince;

Yaşlı adam üzgün bir ifade ile:
"Ne yazık ki karım Alzheimer hastası hiç bir şey anlamıyor,hatta benim kim olduğumu dahi bilmiyor" demiş.

Hemşireler hayretle:
"Madem sizin kim olduğunuzu bilmiyor neden hergün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz?" diye sormuşlar.

Adam cevaplamış:
"Ama ben onun kim olduğunu biliyorum" .(Hastalıkta sağlıkta beraber bu yolda yürümek..dedikleri bu olsa gerek ..)

harzemcigim boyle bir karar almana cok uzuldum ama acele etme canim iyi dusun allahim pismancalik vermesin insallah her sey istedigin gibi olur canim

HAYIRLI AKSAMLAR CANLARIM rabbım tedavıdekı arkadaslarıma olumlu sonuclar tabbıkı bekleyenlere de guzel guzle bebısler versın.HARSEM canım rabbım hakkında hayırlısını versın ama zaman zaman gelgıtler hebımız yasyrz tatlım acele etme den esınle ıyıce bır konus....cok ama cok uzuldum kendımmıs gıbı okudum yaznı rabbbım yuzunu guldrsn tatlım

HARZEMCİM

Bu hayat senın canım kım nederse desın ne soylerse soylesın bie evlilikte kadın yada erkek ki özellikle kadınlar eger bitti diyorsa genelde son dorukta noktayı koydukları ıcın bitti diyorlarsa genelde bıter..o nedenle sen nasıl mutlu olacaksın..ne sekılde ..eşinle mi eşinsızmı cocukla mı yada cocuksuz olarakmı..bunların cevabını en ıyı sekılde sen verırsın..ama bu cevaplar bazı zamanlar canını yaakabılır..ama kendın ıcın gercek cevapları vermek zorundasın..Ama bosanma konusunda emın degılsende bır ara ayrı yasamayı deneyın..farklı yerlerde eger o zaman zarfındada bu kararından emınsen artık dusunme canım..Ama benım senın adına duam ne olursa olsun senın ıcın hayırlı olsun

iyi akşamlar kızlar uzun zamadır giremiyodum harzemcim senin adına çok üzüldüm allahım umarım ikiniz içinde hayırlı olanı verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…