hayırlı günler kızlar.....
bu mübarek günde sizlere iyi haber vermek isterdim ama ben eşimden boşanmaya karar verdim eğerki eşimde eve gelirse bu kararımı söyleyeceğim niyetim anlaşarak ayrılmak ama insanın her istediğide olmuyo zaman ne gösterecek bilmiyorum ama hakkımda hep hayırlı olanını istiyorum.....
eşimle aylardır aramızda bir problem vardı ama bunu hiç birbirimize söylemiyoduk ama 10 yıl oldu artık dayanamıyorum hem ailesiyle ilgili yaşadığım olaylar hemde kendisinin yaptığı hatalar düşün düşün benim psikolojimi dahada bozmaktan başka bişey yapmıyor mutsuzum ve eşim beni mutlu edecek bişey yapmıyor oda benden uzaklaşıyor dahada kötü durumlara düşmmemek için en iyi olanı yol yakınken dönmek.....ayrılma sebebim asla ve asla çocuğumuz olmamasından değil o allahın taktiri ilahisi kaderimde varmış asla isyan etmem ama diğer şeyler kaderim değil eşimin yaptığı hataları hep üzgün ve hep bir ezik bir yanı var deyip yutuyordum ama ben kendi kendimi yiyip bitirmekten aman üzülmesin eksik yanını yüzüne vurmayım birde ben üzmeyeyim dedikçe kendi psikolojim çöktü her şey para ev araba değil benim tek isteğim eşimle mutlu olmak saygı sevgi güven içinde yaşamaktı ama benmi değerini bilemedim eşimmi bilemedi onuda anlamış değilim ...benimde hatalarım oldu dört dörtlük bi rinsan değilim ama bazı şeyleride hiç ama hiç haketmedim hem kendinin hemde ailesinin kahrını çekmekten usandım....kardeşlerimle konuştum benim yanımdalar yeter diyorlar zaten...eşimin düzeleceğini bilsem belki herşey farklı olurdu ama sanmıyorum...dilerim allah onu islah eder benim değerimi kiymetimi bilmediği için bin bin pişman eder
umarım verdiğim bu karar benim hakkımda hayırlı olur....sizlerden tek isteğim benim için hayırlı olanı dilemeniz bol bol dua edin emiii ....eğer fırsat bulursam sizleri bilgilendiririm kendinize iyi bakın allaha emanet olun hakkınzıda helal edin
canım iyiyim çok şükür sen nasılsın ne var ne yok
günaydın ZCUM hayırlı olsun canım nişanınız Allah tamamına erdirsin hormonlarınız için de çok sevindim canım,gözünüz aydın.
canım iyiyiz şükür sen nasılsın.kızlarrr mrb..yine giremedim uzun zamndır..şöyle bi göz attım topiğe ama güzel bi haber yok gibi geldi..bu arada MELİSELA eşim kullanıyo canım menagon u 2 aydır.rapor vermiyolar parayla almak zorundasın.biraz masraflı ama yapıcak bişey yok..eşimde üretim yokken üretimi başlattı bu iğne.çok güveniyoruz o yüzden..inşallah sizde faydasını görürsünüz..eee neler yapıyosunuz nasılsınız?belgin, çiçek, zaman, jklm...ve adını şimdi htırlayamadığım diğer arkadşlar..ayy bide bişey okudum harzem ve adak eşinden mi ayrılıyo? doğru mu anladım?
bende iyiyim çok şükür canım... ev aldık onun telaşındayız ev topluyorum boyama felan bayağı yoğun geçiyor günlerim. sizin tedavide bi gelişme varmı eşin micro oldumu?
bende iyiyim çok şükür canım... ev aldık onun telaşındayız ev topluyorum boyama felan bayağı yoğun geçiyor günlerim. sizin tedavide bi gelişme varmı eşin micro oldumu?
ayyy canım benim valla çok umutlandım şimdi, kaan hocada bize tüpten önce verdi, bende kısmetse ağustosda düşünüyorum, ya bizim hareket düzelmedi bir türlü, sayı falan normal ama hareketli sperm çok az, inşAllah faydasını görürüz, malesef daha başlayamadık, ilacı başka yerden alcaz 110 tl'ye bulduk ordan alcaz 4 kutu..ya bişey sorcam kendimi vuruyor eşin? siz ne kadar kullanacaksınız? hoca bize eğer temmuzda tüp düşünüyorsanız klomeni bırakıp iğneye başlayın demiş, bu arada doğal yoldan da hamile kalabilirsin demiş..hayırlısı bakalım inşAllah tüpe gitmeden hamile haberimi veririm size..
canım 2 aydır kullanıyo eşim.yakında test yaptırıp göndercez.büyük ihtimalle yaza kadr devam edicek kullanmaya.çünkü daha öncede m tese öncesi 2 ay kullandı. m tesede elengo hücre çıkmıştı.kaan bey keşke biraz daha kullansaydın demişti.üretimi başlatan iğne olmuş yani.büyük ihtimalle yaza kadr kullanıcak ve son ihtimal 3. m teseyi olcak.iğneleri ben yapıyorum eşime.canı azdır biraz kendi yapamıyo.tüp bebek tedavisinde kendimize yaptığımız iğnelerden zaten.kendi de yapabilir yani.hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini:))
bacım bildiğin gibi bende değişiklik yok öyle bekliyorum bu sabah rüyamda gene bebeğim olmuş nasıl öpüp kokluyorum inşallah rüyalar gercek olur siz iki m teseyide nerde oldunuzbilmiyorum ki zamancigim suan dusunmuyoruz biliyorsun zor oluyor simdik dahada korkuyorum kök hücrede bir cikmadi....rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz icin....sen napiyorsun
canım çok şaşırdım ve bir okadarda üzüldüm yazdıklarını okuyunca ama eminimki çok çaba göstermişindir ama bir değişiklik olmayınca bu kararı vermişsindir allahım dogrusu neyse oraya yönlendirsin seni inşallah bu kararından pişmanlık duymaz üzülmezsin allah yardımcın olsun arkadaşım..
canım buralardayım iyiyim ama nedense girmek gelmiyor içimden bakalım haziran başı başlıyalım
diyoruz tedaviye sn nasılsın
kızlarrr mrb..yine giremedim uzun zamndır..şöyle bi göz attım topiğe ama güzel bi haber yok gibi geldi..bu arada MELİSELA eşim kullanıyo canım menagon u 2 aydır.rapor vermiyolar parayla almak zorundasın.biraz masraflı ama yapıcak bişey yok..eşimde üretim yokken üretimi başlattı bu iğne.çok güveniyoruz o yüzden..inşallah sizde faydasını görürsünüz..eee neler yapıyosunuz nasılsınız?belgin, çiçek, zaman, jklm...ve adını şimdi htırlayamadığım diğer arkadşlar..bide bişey okudum harzem ve adak eşinden mi ayrılıyo? doğru mu anladım?
günaydın kızlar nasılsınız .ben yorucu bir haftasonu geçirdim kızkardeşimin nişanı vardı ,söylemiştim sanırım önceden, bu gün gözlerimden uyku akıyor çok yorgunum. bu arada hormonlarımız normale dönmüş eşimin testosteronu çok düşüktü fsh de normaldı Kaan hoca biraz yükseltelim demişti oda yükselmiş bugün mail atıcam hocaya bakalım ne diyecek inşAllah olumlu bir sonuç alırız .hayırlısı.:97:
canım 2 aydır kullanıyo eşim.yakında test yaptırıp göndercez.büyük ihtimalle yaza kadr devam edicek kullanmaya.çünkü daha öncede m tese öncesi 2 ay kullandı. m tesede elengo hücre çıkmıştı.kaan bey keşke biraz daha kullansaydın demişti.üretimi başlatan iğne olmuş yani.büyük ihtimalle yaza kadr kullanıcak ve son ihtimal 3. m teseyi olcak.iğneleri ben yapıyorum eşime.canı azdır biraz kendi yapamıyo.tüp bebek tedavisinde kendimize yaptığımız iğnelerden zaten.kendi de yapabilir yani.hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini:))
bacım bildiğin gibi bende değişiklik yok öyle bekliyorum bu sabah rüyamda gene bebeğim olmuş nasıl öpüp kokluyorum inşallah rüyalar gercek olur siz iki m teseyide nerde oldunuz
iyiym bildiğin gibi belgin artık başlayında teyze olmak istiyorum inşallah bu sefer olurda yüzün güler yüzümüz güler
runya bacı ben ikinci tüpüumutta yaptım doktorum ulun beydi muayene sırası gelince asistanı hazırlar gelir muayene eder giderdi kesinlikle ilği yok bilgi zaten sorarsan anca verir ulun beyin işi çıktığı için son muayenemi süleyman bey yaptı kesinlikle muhteşem nasıl ilğilendi anlatıyor bak şurdaki yumurta şöyle şuradaki böyle sorun varmı falan diye baya konuştu sonra pazartesi mtese günü olsun dedi yumartalar tamam dedi ben başladın ağlamaya benimle nasıl ilğilendi uzun uzun konuştu sonra emre beye söyledi emre bey de baya konuştu benimle yani birdaha yaptırcak olsam kesinlikle süleyman beyi tercih ederdim sonuçta onun hastası bile değildim ama benimle çok ilgilendi ulun beyse soğuk ilgisiz zaten sperm çıkmayınca dedikleride üstüne tuz biber oldu tercih senin benim yaşadıklarım görüşlerim bu inşallah sende sperm çıkarda bebene kavuşursun
evin hayırlı olsun canım güle güle oturun.size şans getirsin.
çok sağol canım rabbim olmayan herkese nasip etsin boş evin bi anlamı yok inşallah içide dolacak hayırlısıyla...
günaydın kızlar nasılsınız.......ben dün Kaan hocaya sonuçları gönderdim. birde miskamberi sordum bakalım ne cevap verecek ,hadi hayırlısı.:97:
sağ ol canım testosteron 182 den 405 e yükselmiş ,merhaba canim nasilsin? sonuclar güzelmis sevindim inslalah bundan sonrasida güzel olur
miskamberi kullaniyormusunuz siz simdik canim
sağ ol canım testosteron 182 den 405 e yükselmiş ,bayram yapıyoruz sevinçten.miskamberi Kaan hocaya sorduk ne cevap verecek hormonlar düzelmişken kullanmayında diyebilir henüz daha kullanmadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?