Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hakkında ne hayırlısı ise o olsun canım... çok üzüldüm yazını görünce, ne yaşadığını bilemeyiz ama inşallah verdiğin karar senin için en hayırlı olandır. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

canım iyiyiz şükür sen nasılsın.
bende iyiyim çok şükür canım... ev aldık onun telaşındayız ev topluyorum boyama felan bayağı yoğun geçiyor günlerim. sizin tedavide bi gelişme varmı eşin micro oldumu?

hayırlı olsun güle güle otur içi dolu olsun canım..yok daha olmadık haziran başı diyoruz bakalım hayırlısı..

canım 2 aydır kullanıyo eşim.yakında test yaptırıp göndercez.büyük ihtimalle yaza kadr devam edicek kullanmaya.çünkü daha öncede m tese öncesi 2 ay kullandı. m tesede elengo hücre çıkmıştı.kaan bey keşke biraz daha kullansaydın demişti.üretimi başlatan iğne olmuş yani.büyük ihtimalle yaza kadr kullanıcak ve son ihtimal 3. m teseyi olcak.iğneleri ben yapıyorum eşime.canı azdır biraz kendi yapamıyo.tüp bebek tedavisinde kendimize yaptığımız iğnelerden zaten.kendi de yapabilir yani.hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini:))

gamzecim nasılsın. yaza teseye hazırlık var hadi hayırlı olsun. olmazlar olduran Allahım bizede verecek elbet

hayırlı aksamlar herkese,ınsaalh herkes ıcın hayırlı ve guzel gunler bızımle olur..... GAMZECIM allahraz olsun tatlım ıyıyım sukurler olsun ıyı dıyeleım ıyı olalım....sen de umarım ıyısındr dusuncelı arkadasım benım:))))

bilmiyorum ki zamancigim suan dusunmuyoruz biliyorsun zor oluyor simdik dahada korkuyorum kök hücrede bir cikmadi....rabbim hayirlisini nasip etsin hepimiz icin....sen napiyorsun
bacım bildiğin gibi bende değişiklik yok öyle bekliyorum bu sabah rüyamda gene bebeğim olmuş nasıl öpüp kokluyorum inşallah rüyalar gercek olur siz iki m teseyide nerde oldunuz

iyiym bildiğin gibi belgin artık başlayında teyze olmak istiyorum inşallah bu sefer olurda yüzün güler yüzümüz güler
runya bacı ben ikinci tüpüumutta yaptım doktorum ulun beydi muayene sırası gelince asistanı hazırlar gelir muayene eder giderdi kesinlikle ilği yok bilgi zaten sorarsan anca verir ulun beyin işi çıktığı için son muayenemi süleyman bey yaptı kesinlikle muhteşem nasıl ilğilendi anlatıyor bak şurdaki yumurta şöyle şuradaki böyle sorun varmı falan diye baya konuştu sonra pazartesi mtese günü olsun dedi yumartalar tamam dedi ben başladın ağlamaya benimle nasıl ilğilendi uzun uzun konuştu sonra emre beye söyledi emre bey de baya konuştu benimle yani birdaha yaptırcak olsam kesinlikle süleyman beyi tercih ederdim sonuçta onun hastası bile değildim ama benimle çok ilgilendi ulun beyse soğuk ilgisiz zaten sperm çıkmayınca dedikleride üstüne tuz biber oldu tercih senin benim yaşadıklarım görüşlerim bu inşallah sende sperm çıkarda bebene kavuşursun

sagol canim benim iyiyim sen nasilsin?

canim hayilri olsun allah tamamina erdirsin

inşAllah bitanem, bizde bu cuma başlayacağız kısmet olursa, Rabbim hayırlısını nasip eder inşAllah..Seninde güzel haberlerini bekliyoruz..öpüldün..

ZAMANcigim canim insallah rüyalarda kalmayacak bizimde bebegimiz olacak inaniyorum ben buna rabbim insallah bizede nasip edecek...canim kaan hocada olduk ikinciyi

inşallah canım bakalım haziran başı düşünüyoruz bi değişiklik olmazsaaaa bende isterim teyze olmanııı

hayırlı olsun güle güle otur içi dolu olsun canım..yok daha olmadık haziran başı diyoruz bakalım hayırlısı..[/QUOTE]

amin canım inşallah içide dolar... az kalmış sizede heyecan doruktadır şimdi Rabbim inşallah bu sefer yüzünüzü güldürsün...

günaydın kızlar nasılsınız.......ben dün Kaan hocaya sonuçları gönderdim. birde miskamberi sordum bakalım ne cevap verecek ,hadi hayırlısı.:97:

günaydın kızlar nasılsınız.......ben dün Kaan hocaya sonuçları gönderdim. birde miskamberi sordum bakalım ne cevap verecek ,hadi hayırlısı.:97:

merhaba canim nasilsin? sonuclar güzelmis sevindim inslalah bundan sonrasida güzel olur
miskamberi kullaniyormusunuz siz simdik canim

merhaba canim nasilsin? sonuclar güzelmis sevindim inslalah bundan sonrasida güzel olur
miskamberi kullaniyormusunuz siz simdik canim
sağ ol canım testosteron 182 den 405 e yükselmiş ,bayram yapıyoruz sevinçten.miskamberi Kaan hocaya sorduk ne cevap verecek hormonlar düzelmişken kullanmayında diyebilir henüz daha kullanmadık.

sağ ol canım testosteron 182 den 405 e yükselmiş ,bayram yapıyoruz sevinçten.miskamberi Kaan hocaya sorduk ne cevap verecek hormonlar düzelmişken kullanmayında diyebilir henüz daha kullanmadık.

insallah bundan sonrasida hep güzel olur canim cok sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…