canım Allah hepimizden razı olsun,Rabbim dertlerimize şifa versin.tabiki bildiğimiz şeyleri paylaşıcaz dert hepimizin derdi.benim bildiğim miskamber balina ve ceylandan olan balmumu gibi birşey biz daha denemedik bugün aldık.Allah sebeb yabsın bebek için.canım testestoron için ben sana demir dikeni kapsülünü öneririm macunlarıda var belki macunuda şifa olur biz kapsülünü kullandık.macunda ve hapta ismi tribulus terrestris olarak geçiyor biz now marka olanını kullanıyoruz.bu yaz aylarında bahçelerde yayılarak yerde büyüyen topuz topuz dikenleri olan bir bitki yazın eşine çayınıda yapabilirsin.Allah şifa versin.zcu bizi bilgilendirdigin icin Allah senden razi olsun onun ismi miskamber misamber mi? bide testoteron hormonunu nasil yukseltebilirim diye sorucaktim bugun sonuclari aldikta Fsh biraz yuksek cikmis testoteronda dusuk cikmis Dr Tese de sperm bulma ihtimali cok az dediisterseniz yapay hormon verelim dedi ama bu basta var olan spermleri de yokedebiliyomus ne yapsak acaba bilmiyom bana yardimci olurmusunuz arkadaslar
zcu cum sizinde mi testoteronunuz dusuktu, peki o kapsullerle bi gelisme oldumu?insallah bizde deniyicez rabbim heppimize sifa versin o ol deyince hersey olurda insan sabirsiz iste...
canım sağol size de geçmiş olsun şimdidencanim esimde ilk gun vurulunca igneyi cok agri oluyo yurmede zorlaniyo ama sonra geciyo.igne cok yagli ve kalin birseymis bayada fazla bir sey ondan oluyor galiba. gecmis olsun canim.esimde persembe gunu vurulacak ayni igneyi simdiden o agriyi cekecem diye soylenip duruyo
sağol cnm allah razı olsun .
evt yüksekti ?
sağolun kızlar..iyi dilekleriniz için inanın bu sonuçları bizde beklemiyorduk ..biliyorsunuz bizde kaan hocanın hastasıyız bundan 5 ay önce başladık hiç umutlu konuşmadı .her ay tahlil yapıp sonuçları gönderiyoruz..ilk iki ay trental, endol .sonra testojel verdi ..sonuçlar yine yüksekti herkesin bünyesine farklı sonuç oluyor herhalde..2 ay oldu nebido diye bir iğne yazdı .onun etkisi herhalde ağır bir ilaç olsa gerek eşim etkilendi ama şimdi.. iyi kaan hocada deneme yapıyor sanırım ...allah yar ve yardımcımız olsun....
canım ben miskamberin sağlığa faydaları diye goole ye yazdım sayfalardan birinde kadınlar kulübü vardı.sanırım yabancı ülkede yaşıyan bir arkadaşımız vardı hani bu yıl hamile oldu sempatug miydi neydi ismi.o ilk eşinin sorununu öğrendiğinde bu forumu açmış sayfa 11 de miskamber konusu geçiyor.birde goole de araştırırken hasta odası mesajları diye bir sitede op.dr.Ali Hatay a sormuşlar.Mehmet isimli bir kişi sayfa 136 da çoçuğu olmayan bayan ve erkeklerin çoçuğu olmasına kolaylaştırıyor diyorlar hocam siz ne dersiniz diye sormuşlar.ben kopyala yapıştır bilmediğim için bu kadar anlatabildim.çok bilinmemekle birlikte azda olsa birşeyler bulduk önemli olan hakikisini bulmak. benim kardeşime söyleyen teyze 40 gr. 40 tl. demiş biz 40 gr. mını 20 tl. ye aldık kemeraltı çarşısından.internette 20 gr. 250 tl. yazıyor bilemiyorum artık.bunu çok eski aktarlara sormak lazım. canım birde sen araştır oturduğun şehirdeki aktarlara.Rabbim çok bekletmeden artık bir sebeb versin ,hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun bizde iyi anne babalar .başkalarının kuçaklarına baktırtmasın.zcu bende baktım ama misk geyiği varmış bunun bıraktıgı keselerden çinde cocugu olmayan kadın ve erkekgin tedavisinde kullanılıyormuş acaba hangisi siz hangisini aldınız birde hangi forumda yazıyordu 3 yıl kadar önce merak ettim onuda bulamadım
soruma kimse cevap vermemiş:):84::84:
canım benim bir bilgim yok,henüz o aşamaya gelemedik. eskisi gibi giren yok gören olmamıştır.bence neler lazım diye merkezi ara sor en garantisi.doktor hakkında hiçbir fikrim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?