Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canlar nasılsınız GAMZESEZER,arkadaşım baban yoğun bakımdaymış inşallah tez zamanda iyileşip aranızda olur Rabbim şifalar versin kızlar geçen nisan ayında söylemiştim size de adetim bittikten 1 hafta kadar sonra yine adet oluyomuşum diye kanamam olmuştu ve bu durum bu ay yine oldu adetten 6 gün sonra ben de araştırdım yumurtlama döneminde böyle kanama olabiliyomuş çünkü o döneme de denk geliyo doktora gitcektim ama vazgeçtim kısmet olursa temmuz ayında tedaviye başlamayı düşünüyoruz o zaman ne olursa olur,hakkımızda hayırlısı bu arada Zcucum hakkınızda hayırlı neyse o olsun inşallah.

kala canım eşin menogon iğnesimi kullanıyor benim eşimdede ürtim hiç yok tese oldu bulunamadı eğer doğruysa bu çok güzel bir haber ayrıca hangi doktorda tedavi oldunuz canım yazarsan sevinirim o iğneyi ben yumurta çatlama için kullanmıştım hemen bizde uygulamaya başlarız belki cevabını bekliyorum

kızlar menogon iğnesi erkek kısırlığında kullanılıyormu yani üretim olmayanda üretim oluyormuş kala diye arkadaş yazmış sizin bilginiz varmı nolur cevap yazın meraklandım şimdi

Merhaba arkadaşlar. Biz bu ay 2. tedavimize başlıyoruz. Birkaç güne kadar adet olmayı bekliyorum. İlkinde elonge bulunmuştu, bakalım şimdi ne olcak. Umudum yok ama bir mucize olur inşallah. Eğer olmazsa tereddütlerim olsa da sperm donasyonunu düşünüyorum. Eşimde çok soğuk değil bu konuya, hatta evlatlık yerine donasyonu tercih ediyor. O sonuçta bizim bebeğimiz olacak, öyle düşünüyorum....Dualarınızı bekliyorumm

slm. arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum. bitkisel ürünlerinizi bana söyley,n lütfen hiç bişey denemdik biz daha.denemek istiyoruz.keçiboynuzu suyu içti eşim ama bişi olmadı.yardım edin banada

hayırlı olsun güle güle otur içi dolu olsun canım..yok daha olmadık haziran başı diyoruz bakalım hayırlısı..
ewet canım az kaldı ama nedense heyecan yok hiç bendeee
amin canım inşallah içide dolar... az kalmış sizede heyecan doruktadır şimdi Rabbim inşallah bu sefer yüzünüzü güldürsün...[/QUOTE]

dualarım babanla canım.

hayırlısı olsun canım Allah yardımcınız olsun

NİLÜFER canım ben MELİSELA yazısının altına yorum yaptım.sanırım yalnış anlaşıldı.o yazmıştı üretim oldu diye bende o yüzden sordum ama onun yazısının altına yazdım.ya bende araştırdım o iğneyi daha sonra kadınlar için değlmi o iğne..anlamadımki bende bidaha dönüp okuyayım dur...

kızlar benim eşimde 1 defa mikrotese oldu ve sperm bulunamadı.leydig hücreleri var....kaan hocaya gönderdim sonuçları.bana cevap yazdı:gelin tedavi olun diye. normal çıkış bile olabilir yazmış..biz daha gitmedik kaan hocaya.acaba bizim gibi olupta sonuç alan arkadaşlar varmı...yazarsanız sevinirim....

canım inşAllah sizde şifa bulursunuz. miskamberi zaten almıştık. balıda bu hafta köyden aldık. karıştırmadan önce Kaan hocayla mailleşelim dedik hormon sonuçlarını gönderdik ve miskamber hakkında duyduklarımızı söyledik kullanalımmı dedik.cevap olarak uzun süredir tedavidesiniz gelin tese yapalım gelişme olmuş olabilir dedi .miskamber hakkında yorum yapmamış .eşimde kullanmak istiyor. tese konusunda kararsısız Allah şifamızı versin.

canım eşinin azosperm sebebi nedir ,ne zaman tese oldu ,hormonları nasıl ,daha önceleri sperm çıkışı varmıydı.

canım eşinin azosperm sebebi nedir ,ne zaman tese oldu ,hormonları nasıl ,daha önceleri sperm çıkışı varmıydı.

sebebi bilinmiyor.önceden hormonları düşüktü.şimdi normal.ilaç falan kullanmadık hiç.2 yıl önce oldu mikrotese.ama hiç ilaç kullanmadılar ameliyattan önce belki kullansalardı faydası olurdu.sperm çıkışı yoktu sanırım.hemen ameliyat oldu zaten...

evet canım aynı hataya bizde düştük ameliyattan önce hiç ilaç takviyesi almadık. ameliyattan sonra sadece yarım klomen ve vitamin mineral birde bitkisel destek alıyoruz .hormonlar normale döndü fakat tese konusunda kararsısız.belki Kaan hoca üç dört ayda iğne tedavisi verse tese ameliyatı için içimiz daha rahat olur bu konuyu Kaan hocaya yazıcam bakalım ne diyecek hayırlısı Allahtan.

ZCU arkadaşım sizin durumunuz nedir...

bizim sorun 7-8 yaşlarında inmemş testis ameliyatı geçirmiş eşim.evlendikten üç yıl sonra semen analizinde 400 000 sperm çıkışı vardı .o zamanlar maddi imkansızlıklar ve bilinçsiz olduğumuzdan dolayı tedavi olamadık tüpte yaptırmadık .tam bir yıl sonraki semen analizinde sperm sıfır çıktı .geçen yılda m. tese ameliyatı oldu bulunamadı fakat patolojide sperm evreleri görüldü. 8 aydan bu yana Kaan hocada tedavideyiz .sadece testosteronumuz düşüktü normale çıkmış şimdi ne yapmamız konusunda kararsısız artık hayırlısı

merhaba canim ben sizden cok umutluyum ins bulunacak sperm hakkinizda hayirlisi olsun

merhaba canim ben sizden cok umutluyum ins bulunacak sperm hakkinizda hayirlisi olsun
sağ ol canım Allah razı olsun çok korkuyorum yaşımız 34 tesede çıkmassa beklemek güç olacak. Kaan hocayada aynısını yazdım üç dört ay daha tedavi olalım dedim iğneyle falan çıkış olmazmı dedim Allahım yardım etsin bize ve buradaki bütün arkadaşlarımıza ve hatta dünyada evlat hasretiyle yanan herkese.çiçekcim sizin hormonlar nasıldı canım , sizede Kaan hoca iğne tedavisi vermedi diymi .bize neden iğne tedavisi vermiyor acaba.

anlaya biliyorum canim seni insallah benim yasadiklarimi yasamassin tekrar gine
rabbim kimseyi evlatsiz koymasin cok zor hep bu aralar görüstüklerim hamile zoruma gidiyor ama elden bisey gelmiyor allahin taktiri diyorum insallah bizlerede tattirir o guzel duyguyu...canim bizim hormonlar normal esim kan verdi sonucu alinca yazarim sana denisiklik olacakmi bakalim...evet vermedi canim iste bende onu merak ediyorum niye vermedi teseden once ki ilaclara devam dedi benimde denistirmedi diye pek umudum yok aslinda üzülüyorum..bakalim sana ne diyecek insallah verir hic olammasa kullanmis olursunuz kafanda soru isareti kalmaz

inşAllah o olumsuzlukları yaşamayız.daha önce o acıyı yaşadığım için korkum dahada çok.bakalım Kaan hoca ne çevap verecek. eşime kalsa hemen m. tese olayım diyor bende korkuyorum, Rabbim yardımçımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…