Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zcu cum bence biraz daha bekleyin esin amberli bali bitirsin once sonra gidersiniz insAllah o bal sifa olur canim, bende amberi bulup bu bali yapicam insAllah.. ya nohut kurunu kullanan varmi varsa bi gelsime oluyomu bununla???

zcu cum bence biraz daha bekleyin esin amberli bali bitirsin once sonra gidersiniz insAllah o bal sifa olur canim, bende amberi bulup bu bali yapicam insAllah.. ya nohut kurunu kullanan varmi varsa bi gelsime oluyomu bununla???

canım bizde hocaya öyle dedik oda bize tam zamanı 10 aydan bu yana klomen kullandınız bundan sonra yarar değil zarar verir dedi. klomeni kesmeden m. teseye geçelim dedi.Kaan hoca iyide hastaneden kararsızım .Allahım yardım et.

kızlar acaba m. teseyi Emre beydemi olsak ne önerirsiniz.birde tüp bebek bölümüne danışayım belki eşi azo olanlar vardır.

Merhaba arkadaşlar ben bu topiğin eski müdavimlerindenim.Belki tanıyan arkadaşlar olabilir.
Benim eşimde azospermi tam 3 yıldır azospermi ile mücadelemiz var ve 3 yıllık evliyim.İnmemiş testis ameliyatını eşim 12 yaşında olmuş ve sonuç tabiki azospermi oldu.Evliliğimizin 7.ayında bu durumu öğrendik.Çok üzüldük ikimizde ama Allahtan ümit kesilmez diye bekledik.Bu süreç içinde sürekli testler yaptırdık ve sadece keçi boynuzu kürünü denedik başka hiç bişey yapmadık çok bekledim çünkü eşim ameliyat olmak istemedi.Ve artık beklediğimiz zaman geldi eşim de artık ameliyat olmak istedi.Çok dualar ettik.Bu salı ameliyat oldu eşim.Emre Bakırcıoğlu yaptı ameliyatımızı çok şükür türp bebek deneyecek kadar yeterli sperm bulundu Allahıma binlerce kez şükürler olsun.Cumartesi de yumurtalarım toplanacak.
Arkadaşlar nolursunuz ümitsiz olmayın Allah herşeyin çaresini ve sabrını veriyor.Yaradanım herkese nasip eylesin.Size ümit olsun diye yazmak istedim Rabbim sizlerin de yanında olsun.Bizide bebeğimize kavuşturur bu süreçte inşallah

sizin adiniza cok sevindim gözünüz aydin

canım gözün aydın allahım tamamına erdirsin inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar versin canım

canım çok sevindim spermlerinizin bulunmasına buradaki bütün arkadaşlarıma ve banada rabbim böyle güzel haberler almayı nasip etsin. inşAllah bebişinde sana tutunur hamile olursun ,Rabbim sağ sağlim kuçağına almayıda nasip etsin dualarım seninle inan yazını gözleri dolarak okudum ne dersin emre beyimi tercih edelim bugün burada kimse olmamasına rağmen çıkamadım topikten arkadaşlarımdan bir fikir istiyorum ne olur yardım edin .Allahım hayırlı olsun bunun sonu.

canim kac defadir yaziyorum yazim cikmiyor burda....canim korkma insallah olumlu sonuc alacaksiniz ben inaniyorum...hastane konusunda kafan karismis canim turtim arkadasin esi bizim ameliyat oldugumuz yerde tese olmadi o hastaneyi arastir istersen belki ozeldir orasi

kızlar kimse yokmu .Kaan hoca m.tese için gelin dedi.çok kararsızım .bilemiyorum ne olur bana bir akıl verin çok korkuyorum çok.

merhabalar.ben yeniyim bu sitede.başımızdan geçtiği için cvp vermek istedim.m.tese amliyatı geçen hafta eşim oldu. zor bi amliyat değil ama genel anestesi ile olmasını tavsiye derim. bulunmasını beklerken stres yapmasın.sonrasındada 2-3 gün yatak istrahati. sonra geçiyo.bebek gibi bak sonrada ona.allahın izniyle bişi olmuyo.

sağ ol canım o kadar sıkıntılıyımki normal hayatımı sürdüremiyorum ,ben sizde çok umutluydum olmadı halada sizden umutluyum tedavide birşeyler eksik .bizimde aynı tedavi biraz beni buda korkutuyor Kaan hocaya dedim belki iğne tedavisi olursak 3-4 ay sonra normal bile çıkar dedim o da demişki fsh yi istediğimiz gibi yükselttik 10 aydır klomen kullandınız dahada devam edersek sakıncaları olabilir klomeni bırakmadan tese yapalım, hücre bulunmıyabilirde demiş.bu durumda nasıl korkmayım.sanırım turtim in eşinin ameliyatını özel hastanede Kaan hoca yapmıştı.onlar spermleri dondurdular diymi.acaba bende hazırlanacakmıyım bu gece cevap verir heralde.aslında ben muayeneye gelelim dedim hem konuşurduk.Kaan beyde tese demiş.Allahım ne olur yardım et dua edin kızlar bana.

canım zaten ilk değil ikinci korkum bide ondan .sizin sonuç nedir inşAllah iyidir.:26:

2011 haziran temmuz tüp yaptıracaklar konusunda turtim arkadaşımızın eşide azospermli dii ilk mikro tesede sperm bulunamadı hatta kaan hocada 1 senelik tedaviden sonra sperm budu maaşallah mikroteseyide kaan bey yaptı ve genartta tedavisine başladı.mutlaka görüşün derim arkadaşımla.

evet canım turtimle buradan tanışıyoruz zaten arkadaş sayfamda ekli acaba onlar ilaç olarak ne kullandılar bilmiyorum ben sizin sayfaya geleyim.

canım zaten ilk değil ikinci korkum bide ondan .sizin sonuç nedir inşAllah iyidir.:26:

malesef.sonuç kötü bulunamadı.ve bir daha m.ese önermediklerini söylediler. çok kötüyüz bizde.ama hala umutluyuz.inşallah allah büyük diyoruz.bizede evlat sevgisini gösterir.diye dua ediyoruz.bende tüp bebk için hazırlanmıştım ama sonuç olumsuz olunca benim yumurtalarda toplanmadı.ve şuan o kadar sıkıntılı ağrılı günler geçiriyorum.sabrediyorum sadece. yapacak bişeyim yok çünkü

Canım benim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki..aynı durumlardan bende geçtim çok üzüldüm ağladım yalvardım Allaha çok şükür bugüne diyorum en azından tüp bebek deneme şansım var.
Emre Bey konusun da ben zamanında çok iyi araştırdım başka doktorlara da gittik fakat nedense Emre Bey bu konuda daha uzman gibi geldi bana.Hatta bizim micro tese bu cumartesi olacaktı ama Emre beyin yurt dışına çıkma olayı olduğu için isterseniz size başka bir doktor ayarlayalım dedi gitmeden.Bende istemedim ilaki siz yapın dedim bu ameliyatı ve çok şükür sonuç pozitif oldu şuanda spermlerimiz donduruldu cumartesi benim işlemlerim gerçekleşecek.Yinede araşatır istersen.Emre bey ile de görüşün çünkü kendisi gerçekten bu konuda uzman diye düşünüyorum.Bize sperm bulunabilir sizin gibi inmemiş tersitis vakalarında %60 şans oluyor diyince başkasını düşünemedim.

çok geçmiş olsun canım Allahım bundan sonraki tedavinde kuçağını boş bırakmasın bunu canı gönülden diliyorum .inşAllah yaşınız gençtir bizim 34 yaşımız eşiminde benimde.

çok geçmiş olsun canım Allahım bundan sonraki tedavinde kuçağını boş bırakmasın bunu canı gönülden diliyorum .inşAllah yaşınız gençtir bizim 34 yaşımız eşiminde benimde.

benim yaşım 25 eşimin 29 erken başladık tedaviye ama bilmiyorum aslında bende biraz umutsuzluk var.patoloji sonucunda germ hücre aplazisi diyolar bidaha tese yapılmasın dendi o yüzden bitkisel ürünler kullanacaz artık şifa olur diye.sizin kullandığınız bişey varmı.bide bu kaan hoca kim? kaan aydos mu

canım çok sağ ol biz Emre beyle geçen yıl Kaan hocala tedaviye başlamadan önce görüştük telde. bize ilaç tedavisi vermediği için Kaan hocada tedavi olduk . ama tese konusunda bir karar veremedik.Kaan hocaya güvendiğim gibi Emre beyede güveniyorum .hastane konusunda kararsızım artık hayırlısı Allahtan.

evet canım Kaan Aydos çok iyi bir dr.tavsiye ederim.yaşınız genç bizim yaşımıza gelesiye çok şey değişir eşinin 5 senin 9 yılın var .inşAllah bizim yaşımıza kadar beklemek zorunda kalmassınız.biz bitkisel olarak ginseng, tribulus terrestrıs,antioxidant formula,spırulına,cinko,evicap,l arginin,omega complex, proxeed plus......porxeed plus kullanmadan öncede onun içeriğindeki vitaminlerin coğunu kullandık son iki aydır ısırgan salatası harnup pekmezi son günlerde arısütü ve keçiboynuzu kürüde kullanıyoruz.birde polen emeği bizden şifası Allahtan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…