inşAllah o olumsuzlukları yaşamayız.daha önce o acıyı yaşadığım için korkum dahada çok.bakalım Kaan hoca ne çevap verecek. eşime kalsa hemen m. tese olayım diyor bende korkuyorum, Rabbim yardımçımız olsun.
Çicekciğim kullandığımız ilaçları bir görseniz hani eskiden çoçukluğumuzda pazar fileleri vardı ya kockoca bir file o kadar ilaç birde tutturdu miskamberide yiyeyim diye bakalım bu geçe balla karıştıralım onuda yesin artık ne yapıcağımızı şaşırdık inşAllah biryerine dokunmadan şifa verir.sizin hormon sonuçları çıkınca yaz bir bakalım.
işlenmiş misk çok az miktarda balla karıştırıldığında hem erkekte hemde kadında kısırlığı iyileştirme özelliğine sahiptir.sperm ve yumurtalıklardaki hücreleri yeniler ve daha sağlam yapar.düşük tehlikesi olan kadınlarda bu tehlikeyi kaldırır.çok kuvvetli bir afrodizyaktır. Çin tıbbında sürekli kullanılır...............bu bir alıntıdır.başlıktaki siteden.:92:
evet canım aynı hataya bizde düştük ameliyattan önce hiç ilaç takviyesi almadık. ameliyattan sonra sadece yarım klomen ve vitamin mineral birde bitkisel destek alıyoruz .hormonlar normale döndü fakat tese konusunda kararsısız.belki Kaan hoca üç dört ayda iğne tedavisi verse tese ameliyatı için içimiz daha rahat olur bu konuyu Kaan hocaya yazıcam bakalım ne diyecek hayırlısı Allahtan.
canım biz hayvansal olanını aldık İzmir kemeraltı çarşısından geçtiğimiz haftasonuda köyden bal aldık bu akşam balla karıştıracağız.çarşıda her aktar bilmiyor ama bir iki aktar biliyor ama hakikimi değilmi bilemiyorum. sentetikse vay başımıza geleni.zcu bacım siz bitki olan misk ambermi kullanıyorsunuz yoksa hayvansal mı kullanıyorsunuz birde başka kullanan varmı nerden aldınız nasıl kullanıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
canım biz hayvansal olanını aldık İzmir kemeraltı çarşısından geçtiğimiz haftasonuda köyden bal aldık bu akşam balla karıştıracağız.çarşıda her aktar bilmiyor ama bir iki aktar biliyor ama hakikimi değilmi bilemiyorum. sentetikse vay başımıza geleni.
hayırlısı canım.inşallah olur...ben istanbulda oturuyorum burda bildiğiniz iyi bir doktor varmı...
merhaba arkadaslar !!!
nasilsiniz ??
Hic bir sey icin üzülmeyin ,saten yeterince üzüntü var basimizda!!
Allah tan herseyin hayirlisini istiyelim;
kızlar Kaan hocanın verdiği iğnenin ismi ne acaba bilen varmı?
canım bize menogon iğne verdi, bunu bayanlarda tüp bebek tedavisinde kullanıyorlarmış..
canım bizimde inan farkımız yok ama isyan etmiyorum .birde tek sorunumuz çoçukta değil ama olsun umudumuzu yinede yitirmiyoruz tıp ilerliyor Allahın büyük büyük geniş geniş kapıları var birgün bizde bu kapıdan geçip umudumuza ulaşıcaz.umut etmemek Allhtan umut kesmektir.olmuyorsada bu bizim için hayırlı olandır.kızlar olmayacak sanırım..sonnuca ulasamayacgız..zaten cozum olsa Allah bu derdı vermez..ama bızım sınavımızda bayagı bır zor..sanıyorum bu sınavdan ve bu savaşdan vazgececegım gıbı gelıyor bazen..yoruluyorum..ustelıklık bu sorunla yasayıpta mutlu olan kımse yok..45 yasına kadar umıd et dur..sonrada gecen zamanlara hayıflan..mılletın cocuguna bak dur..hem esıme asıgım..hemde cocuk ıstıyorum..ne gıdebılıyorum..nede kalacak kadzar umutlu ve mutluyum...sadece gecmeyen bır as agrısı ve uzun uzun cocuk muhabettlerı..bız sureklı oruc tutuyoruz..bayram hıc yok..ınsan bu aclıga dayanır mı bıryerden sonra ölür..cok umutsuzum bugun
markası ve fiyatını yazabilirmisin bizde alsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?