Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

rabbim kimseye yasatmasin canim o aciyi..
canim sperm varmis esinde onceden insallah bu seferde bulunur ilaclarin faydasi olmustur insallah

Son düzenleme:
Çicekciğim kullandığımız ilaçları bir görseniz hani eskiden çoçukluğumuzda pazar fileleri vardı ya kockoca bir file o kadar ilaç birde tutturdu miskamberide yiyeyim diye bakalım bu geçe balla karıştıralım onuda yesin artık ne yapıcağımızı şaşırdık inşAllah biryerine dokunmadan şifa verir.sizin hormon sonuçları çıkınca yaz bir bakalım.

slm arkadaşlar nasılsınız u zun zamandır giremedim topiğe bizde geçen hafta 9 aydan sonra spermiogram yaptırdık ama sonuç gene hüsran tek farkı bu sefer iki adet lökosit ve 10 adet eritrosit görüldü yazıyodu bu seferki testten umutluydum ama nasip değilmiş inşallah tesede çıkarda umutlarımız boşa çıkmaz amin

yazarim canimm...yesin canim insallah sifa olur..onlar icinde zor canim nasil biz bir care diye herseyi arstiriyoruz onlarda yemek istiyorlar herseyi faysasi olur diye..rabbim sifa versin eslerimize kolay sey degil dun aksam oturduk bir guzel agladik cok zoruma gidiyor 2 cidede olmayinca yikildik artik iyice

merhaba arkadaslar !!!
nasilsiniz ??
Hic bir sey icin üzülmeyin ,saten yeterince üzüntü var basimizda!!
Allah tan herseyin hayirlisini istiyelim;

zcu bacım siz bitki olan misk ambermi kullanıyorsunuz yoksa hayvansal mı kullanıyorsunuz birde başka kullanan varmı nerden aldınız nasıl kullanıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim

hayırlısı canım.inşallah olur...ben istanbulda oturuyorum burda bildiğiniz iyi bir doktor varmı...

zcu bacım siz bitki olan misk ambermi kullanıyorsunuz yoksa hayvansal mı kullanıyorsunuz birde başka kullanan varmı nerden aldınız nasıl kullanıyorsunuz bilgi verirseniz sevinirim
canım biz hayvansal olanını aldık İzmir kemeraltı çarşısından geçtiğimiz haftasonuda köyden bal aldık bu akşam balla karıştıracağız.çarşıda her aktar bilmiyor ama bir iki aktar biliyor ama hakikimi değilmi bilemiyorum. sentetikse vay başımıza geleni.

markası ve fiyatını yazabilirmisin bizde alsak

merhaba arkadaslar !!!
nasilsiniz ??
Hic bir sey icin üzülmeyin ,saten yeterince üzüntü var basimizda!!
Allah tan herseyin hayirlisini istiyelim;

RUNYAcigim üzülmemek insanin elindemi canim benim
canim sen almanyadaydin dimi
gecenlerde sana ben bir doktor sordum ama sen gormedin sanirim
DR. SCHOLTES M. bu doktoru taniyormusun canim DUSSELDORF daymis

Son düzenleme:
KISIRLARDA POLEN
Polen kısırlarda da en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özürü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında “ovülasyon yokluğu”, erkekte “ozosperm” denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir Polenle birlikte alınan Arısütü, Karakovan balı ve Kırmızı Ginseng, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki “Spazm”ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini tamamıyle üretmektedir.

kızlar olmayacak sanırım..sonnuca ulasamayacgız..zaten cozum olsa Allah bu derdı vermez..ama bızım sınavımızda bayagı bır zor..sanıyorum bu sınavdan ve bu savaşdan vazgececegım gıbı gelıyor bazen..yoruluyorum..ustelıklık bu sorunla yasayıpta mutlu olan kımse yok..45 yasına kadar umıd et dur..sonrada gecen zamanlara hayıflan..mılletın cocuguna bak dur..hem esıme asıgım..hemde cocuk ıstıyorum..ne gıdebılıyorum..nede kalacak kadzar umutlu ve mutluyum...sadece gecmeyen bır as agrısı ve uzun uzun cocuk muhabettlerı..bız sureklı oruc tutuyoruz..bayram hıc yok..ınsan bu aclıga dayanır mı bıryerden sonra ölür..cok umutsuzum bugun

canım bizimde inan farkımız yok ama isyan etmiyorum .birde tek sorunumuz çoçukta değil ama olsun umudumuzu yinede yitirmiyoruz tıp ilerliyor Allahın büyük büyük geniş geniş kapıları var birgün bizde bu kapıdan geçip umudumuza ulaşıcaz.umut etmemek Allhtan umut kesmektir.olmuyorsada bu bizim için hayırlı olandır.

markası ve fiyatını yazabilirmisin bizde alsak

canım zaten silindir biciminde uzun kapaklı teneke kutudan çıkardılar gramla aldık. bize iki çeşit çıkardılar birisinin rengi grimsi yesilimsi ama açık kahveye yakındı biz daha açık kahveyi aldık bal mumu gibi diğeri kahve renginde çok koyu kahvedi .bize söyleyen teyze 40 gr. 40 tl demişti . biz 40 gr. 20 tl ye aldık .koyu kahve olan dahada ucuzdu.bizim aldığımız kilosu 500 tl.sen çok eski zamandan aktarcılık yapan birini bulursan daha iyi araştır.biz akşam karıştırdık balla tadı acımsı oldu birde keskin bir kokusu var eşim bir kaşık zorla yedi .sabaha kadar eşime baktım öldümü diye inan çok korktum .bilmediğin şeyi yemek çok zor .birde hakikimi değilmi bilmiyoruz neyseki dokunmadı. birde bizi Kaan hoca tese için gelin dedi.artık hayırlısı.

kızlar kimse yokmu .Kaan hoca m.tese için gelin dedi.çok kararsızım .bilemiyorum ne olur bana bir akıl verin çok korkuyorum çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…