evet canım Kaan Aydos çok iyi bir dr.tavsiye ederim.yaşınız genç bizim yaşımıza gelesiye çok şey değişir eşinin 5 senin 9 yılın var .inşAllah bizim yaşımıza kadar beklemek zorunda kalmassınız.biz bitkisel olarak ginseng, tribulus terrestrıs,antioxidant formula,spırulına,cinko,evicap,l arginin,omega complex, proxeed plus......porxeed plus kullanmadan öncede onun içeriğindeki vitaminlerin coğunu kullandık son iki aydır ısırgan salatası harnup pekmezi son günlerde arısütü ve keçiboynuzu kürüde kullanıyoruz.bizden emeği şifası Allahtan.
hepsini buradan öğrenip aldık arkadaşlardan öğrendim.biz Kaan hocaya hiç gitmedik hep e posta ile görüştük biz sorunumuzu anlattık hormon sonuçlarını gönderdik oda ilaç isimlerini verdi ne dozda kullanmamız gerektiğini söyledi .bir daha her ay hormon sonuçlarını gönderdik oda bize tedavinin iyi gittiğini şu ilaca devem edin şunu bırakın felan dedi ,10 aydan bu yana böyle oldu.bizde o dr gidecektik ama nasip olmadı randevu alamadık biz eskişehirdeyiz.ankarada tedavi olduk ordayken gidecektik ama ulaşamadık kendisine. görüşmekde fayda var. bu söylediğin ilaç mı nerelerden bulabilirz.dr larmı verdi yoksa hepsi bitkisel ürün mü.
hepsini buradan öğrenip aldık arkadaşlardan öğrendim.biz Kaan hocaya hiç gitmedik hep e posta ile görüştük biz sorunumuzu anlattık hormon sonuçlarını gönderdik oda ilaç isimlerini verdi ne dozda kullanmamız gerektiğini söyledi .bir daha her ay hormon sonuçlarını gönderdik oda bize tedavinin iyi gittiğini şu ilaca devem edin şunu bırakın felan dedi ,10 aydan bu yana böyle oldu.
sağ ol canım o kadar sıkıntılıyımki normal hayatımı sürdüremiyorum ,ben sizde çok umutluydum olmadı halada sizden umutluyum tedavide birşeyler eksik .bizimde aynı tedavi biraz beni buda korkutuyor Kaan hocaya dedim belki iğne tedavisi olursak 3-4 ay sonra normal bile çıkar dedim o da demişki fsh yi istediğimiz gibi yükselttik 10 aydır klomen kullandınız dahada devam edersek sakıncaları olabilir klomeni bırakmadan tese yapalım, hücre bulunmıyabilirde demiş.bu durumda nasıl korkmayım.sanırım turtim in eşinin ameliyatını özel hastanede Kaan hoca yapmıştı.onlar spermleri dondurdular diymi.acaba bende hazırlanacakmıyım bu gece cevap verir heralde.aslında ben muayeneye gelelim dedim hem konuşurduk.Kaan beyde tese demiş.Allahım ne olur yardım et dua edin kızlar bana.
canim ben umutluyum cunki sizde sperm varmis önceden insallah simdikte bulunur
hakkinizda hayirlisi olsun canim ne deyim...canim bulunup bulunamayacigini oda bilemiyorki ameliyat yapmadan bizede ya vardir ya yoktur dedi bizim sonuc ortada
canim sonuclari yaziyorum FSH 10.8 LH 11.1 TESTOSTERON 18.9
sizin horman lar nasil?
canım artık orasını Allah biliyor hakkımızda hayırlısı.bizim son tahliller FSH 12 ....TOTAL TES.409 bizim testosteron ilk defa bu kadar yükseldi inşAllah iyiye alamettir.FSH de üç ay önce 10.7 ydi.sizin tese olduğunda hormonlar böylemiydi.simdi normal görünüyor.
bende bir anlasam, canım Allah verecek olduktan sonra yok hormonmuş vitaminmiş bunlar boş ,Rabbim kapanan kapılarımızı açsın bizlerin kuçaklarını boş bırakmasın.canim boyleydiler fsh 10 veya 12 oluyor hormonlar iyi dedi kaan hoca ama bulunamadi iste
canim bizimkimi dusuk sizinkimi yuksek bu testosteron anlamadim ben bu horman isinden
bende bir anlasam, canım Allah verecek olduktan sonra yok hormonmuş vitaminmiş bunlar boş ,Rabbim kapanan kapılarımızı açsın bizlerin kuçaklarını boş bırakmasın.
ben cıktım çiçekçim yarı görüşürüz öptüm.
hepinize hayırlı cumalar hanımlar bu mubarek cuma günü yüzü hürmetine allah hepimizin duarını kabul etsin gönlümüzün muradını versin aminn...
zcu inşalah tedaviniz iyi geçer spemler bulunur tüp bebeginiz tutunur inşallah canım allahım kimseyi hayal kırıklıgına ugratmasın o hayal kırıklıgını çok iyi bilirim allah emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah iyi haberlerinizi duyalım aminn..
hayırlı cumalar arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin.dünkü kütahya depreminde yaralananlara acil şifalar diliyorum allahım bir daha yaşatmasınnn
kızlar kimse yokmu .Kaan hoca m.tese için gelin dedi.çok kararsızım .bilemiyorum ne olur bana bir akıl verin çok korkuyorum çok.
evet canım Kaan Aydos çok iyi bir dr.tavsiye ederim.yaşınız genç bizim yaşımıza gelesiye çok şey değişir eşinin 5 senin 9 yılın var .inşAllah bizim yaşımıza kadar beklemek zorunda kalmassınız.biz bitkisel olarak ginseng, tribulus terrestrıs,antioxidant formula,spırulına,cinko,evicap,l arginin,omega complex, proxeed plus......porxeed plus kullanmadan öncede onun içeriğindeki vitaminlerin coğunu kullandık son iki aydır ısırgan salatası harnup pekmezi son günlerde arısütü ve keçiboynuzu kürüde kullanıyoruz.birde polen emeği bizden şifası Allahtan.
ne bileyi canım ne duyduysak yapmaya çalışıyoruz.garimim ne duyarsak yerim içerim diyor artık tesede belli olacak iyimi kötümü bunlar sebeb canım Allah verecek olduktan sonra .Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.size Kaan hoca ne ilaç vermişti canım .bizde kaan beyde teadvi oluyoruz ilaclar disinda esim arisutu,bal,polen,keciboynuzu,isirgan otu kullaniyor.
o dedigin diger bitkiselleri kullanmiyor,onlari hep duyuorumda burdakilerden,kullandiginiz ilaclarla ters etki falan yapmazmi?doktor ne diyor?
kusura bakma bunlari hep esime kullandirmak istiyorumda o istemiyor,ilac tedavisini kotu etkiler diye.eger iyi yonde etkiliyorsa oda alsin diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?