Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bizde o dr gidecektik ama nasip olmadı randevu alamadık biz eskişehirdeyiz.ankarada tedavi olduk ordayken gidecektik ama ulaşamadık kendisine. görüşmekde fayda var. bu söylediğin ilaç mı nerelerden bulabilirz.dr larmı verdi yoksa hepsi bitkisel ürün mü.

hepsini buradan öğrenip aldık arkadaşlardan öğrendim.biz Kaan hocaya hiç gitmedik hep e posta ile görüştük biz sorunumuzu anlattık hormon sonuçlarını gönderdik oda ilaç isimlerini verdi ne dozda kullanmamız gerektiğini söyledi .bir daha her ay hormon sonuçlarını gönderdik oda bize tedavinin iyi gittiğini şu ilaca devem edin şunu bırakın felan dedi ,10 aydan bu yana böyle oldu.

anladım.allah razı olsun senden beni bilgilendirdiğin için. bende mail göndermeye çalışayım belki cvp verir.

canim ben umutluyum cunki sizde sperm varmis önceden insallah simdikte bulunur
hakkinizda hayirlisi olsun canim ne deyim...canim bulunup bulunamayacigini oda bilemiyorki ameliyat yapmadan bizede ya vardir ya yoktur dedi bizim sonuc ortada

canim sonuclari yaziyorum FSH 10.8 LH 11.1 TESTOSTERON 18.9
sizin horman lar nasil?

canım artık orasını Allah biliyor hakkımızda hayırlısı.bizim son tahliller FSH 12 ....TOTAL TES.409 bizim testosteron ilk defa bu kadar yükseldi inşAllah iyiye alamettir.FSH de üç ay önce 10.7 ydi.sizin tese olduğunda hormonlar böylemiydi.simdi normal görünüyor.

canim boyleydiler fsh 10 veya 12 oluyor hormonlar iyi dedi kaan hoca ama bulunamadi iste
canim bizimkimi dusuk sizinkimi yuksek bu testosteron anlamadim ben bu horman isinden

canim boyleydiler fsh 10 veya 12 oluyor hormonlar iyi dedi kaan hoca ama bulunamadi iste
canim bizimkimi dusuk sizinkimi yuksek bu testosteron anlamadim ben bu horman isinden
bende bir anlasam, canım Allah verecek olduktan sonra yok hormonmuş vitaminmiş bunlar boş ,Rabbim kapanan kapılarımızı açsın bizlerin kuçaklarını boş bırakmasın.

bende bir anlasam, canım Allah verecek olduktan sonra yok hormonmuş vitaminmiş bunlar boş ,Rabbim kapanan kapılarımızı açsın bizlerin kuçaklarını boş bırakmasın.

insallah amin canim aminnnnn

ben cıktım çiçekçim yarı görüşürüz öptüm.

tamam iyi aksamlar canim güle güle

günaydın arkadaşlar nasılsınız,nerelerdesiniz.bize Kaan hoca sperm tahlili yaptırın ,sonuçu yollayın demiş.pazartesi artık bugün yoğunuz haftasonuda şehir dışındayız anca pazartesi . kızlar bize dua edin bir iki de olsa hücre çıksın bir umut işte.

hepinize hayırlı cumalar hanımlar bu mubarek cuma günü yüzü hürmetine allah hepimizin duarını kabul etsin gönlümüzün muradını versin aminn...

hepinize hayırlı cumalar hanımlar bu mubarek cuma günü yüzü hürmetine allah hepimizin duarını kabul etsin gönlümüzün muradını versin aminn...

sağ ol canım Allah razı olsun. birbirimizin duasına o kadar ihtiyacımız varki....Allah açmış olduğumuz ellerimizi boş çevirmesin kuçaklarımızı evlat kokusundan mahrum etmesim.en başta hayırlısı olsun.:26:

zcu inşalah tedaviniz iyi geçer spemler bulunur tüp bebeginiz tutunur inşallah canım allahım kimseyi hayal kırıklıgına ugratmasın o hayal kırıklıgını çok iyi bilirim allah emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah iyi haberlerinizi duyalım aminn..

Allah razı olsun canım, duan hepimize .............

hayırlı cumalar arkadaşlar allah dualarımızı kabul etsin.dünkü kütahya depreminde yaralananlara acil şifalar diliyorum allahım bir daha yaşatmasınnn

kızlar kimse yokmu .Kaan hoca m.tese için gelin dedi.çok kararsızım .bilemiyorum ne olur bana bir akıl verin çok korkuyorum çok.

merhaba zcu insaalah hayirlisiyla sperm bulunur...
ne kadar sure tedavi oldunuz kaan hocada?biz 1 yildir oluyoruz bende cok korkuyorum artik tese yapalim der diye

bizde kaan beyde teadvi oluyoruz ilaclar disinda esim arisutu,bal,polen,keciboynuzu,isirgan otu kullaniyor.
o dedigin diger bitkiselleri kullanmiyor,onlari hep duyuorumda burdakilerden,kullandiginiz ilaclarla ters etki falan yapmazmi?doktor ne diyor?
kusura bakma bunlari hep esime kullandirmak istiyorumda o istemiyor,ilac tedavisini kotu etkiler diye.eger iyi yonde etkiliyorsa oda alsin diycem

ne bileyi canım ne duyduysak yapmaya çalışıyoruz.garimim ne duyarsak yerim içerim diyor artık tesede belli olacak iyimi kötümü bunlar sebeb canım Allah verecek olduktan sonra .Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.size Kaan hoca ne ilaç vermişti canım .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…