canım ameliyat günü sen hazırmıydın onu anlamadım ?
Allah yardımcın olsun canım 18 haziranda mutlu haber bekliyorum.Canım bugün transfer oldu. Valla bir tanesi kaliteli embriyo, biri orta kalite. Geçen yılki embriyo kalitesizdi. Ama tabiki yine de şansımız çok düşük, doktor %3 dedi. elongelerle oluşan embriyodan umutlu olmuyorlar pek. Ama insanın umutlanası geliyor, birde iyi kalite embriyo falan ya. 18 Haziran da test yaptıracam. Çooook zor ama Allah büyük....İnşallah bir mucize olur da herkes için umut olurum.
Canım bugün transfer oldu. Valla bir tanesi kaliteli embriyo, biri orta kalite. Geçen yılki embriyo kalitesizdi. Ama tabiki yine de şansımız çok düşük, doktor %3 dedi. elongelerle oluşan embriyodan umutlu olmuyorlar pek. Ama insanın umutlanası geliyor, birde iyi kalite embriyo falan ya. 18 Haziran da test yaptıracam. Çooook zor ama Allah büyük....İnşallah bir mucize olur da herkes için umut olurum.
inşallah sen hamile kalırsında burada hepimize umut olursun canım çok isterim senin hamile kalmanı iki sene önce bizde genartta yaptırmıştık bana iki embriyo koydular kalitesizdi elengoyddu benim olmadı ama inşallah senin olacak allah yardımcın olsun mucizen hemen gelsin inşallahBizde 1 yıl önce mikrotese yaptırmıştık ve korkuyordum. Ama korkunun da ecele faydası yok....Biz 6 aydır Kaan Hocada tedavideydik. Testojel kullandık, ayrıca keçiboynuzu, ısırgan vs...Ama faydası olmamış işte. Hormonlar yüksekti hala zaten. Kısmetten ötesi yok heralde. Dediğin gibi Allah'ın mucizesi dışında başka bişeyin faydası yok bize. Geçen yıl 1 embriyo olmuştu. Bu sene 2, 3te olabilirmiş. Eğer tutarsa diyecem ki mucizeler varmış hakikaten........İnşallah siz daha iyi sonuçlar alırsınız, herkeste aynı olacak diye bişey yok
inşallah sen hamile kalırsında burada hepimize umut olursun canım çok isterim senin hamile kalmanı iki sene önce bizde genartta yaptırmıştık bana iki embriyo koydular kalitesizdi elengoyddu benim olmadı ama inşallah senin olacak allah yardımcın olsun mucizen hemen gelsin inşallah
canım inşallah allahım hayırlısını nasip eder nerede yaptırdın canım genarttamı yaptırdın kaan bey artık aradamı çalışıyor..
Amin... Kaan Hoca Genartta mikrotese yapıyor artık canım...
evt canım fazla bölünme olmamıştı o yüzden tutmadı tabi herşeyden önemlisi kısmet değilmiş yoksa kalite bahane allah isterse kalitesiz embriyoyada can verir yeterki rabbim ol desin inşallah senin olur canım sen umudunu yitirme sakın bol bol dua etSenin embriyolarmı kalitesizdi canım, merak ettim.
slm kızlar bişe sorcam kaan hoca eşime menegon vermişti göbekten vurcak bugün iğnleri aldoım ama içinde hem sıvı hem toz ampul var iğne olarakta insülin iğnesi verdi ama ilaç içine sığmıcak gibi aranızda eşi bu iğneyi vuran varmı anlatabilirmi hangi enjektör kullandınz bu iğne için
İnşallah 2.denemede herşey daha güzel olur.İnmemiş testis bizim problemimiz çok şükür ki geride kullanılacak embiryom var sen hangi merkezde tüp bebek deniyosun ben umut tüp bebekteyim.2.yi de orada deneyecğim
Kızlar Kaan hoca ameliyat tarihini 1 Temmuz Cuma olarak belirledi...1,5 yıl önceki ameliyatımız yine cumaydı işallah bu defa bu mubarek gün benim doğudum gün olucak...Beni hazırlamıycakmış neden acaba kafama takıldı bizim durumumuzu iii görmedi mi acaba...Özelde olucaz ameliyatı kızlar dua bekliyorum hepinizden ....işallah bu defa yüzümüz güler..Kızlar geçen cumartesi kayınvalideme gidiyordum bizden önce evlenen eşimin kuzeni vardı onların da olmuyodu kız kardeşini gördüm yolda ablam hamile dedi 8 yıl olmuştu onlarında çok sevindim onlar için kendim için üzüldüm yolda ağladım zor atım kendimi kayınvalidemlere nasıl bir yara bu tam kabuk bağladı derken tekrardan kanamaya başlıyo...Allahım sabır versin bizzlere..
Aslında haklıda işte yine de insan düşünüyor ister istemez ..Hayırlısı olsun hakkımızdabiz de kaan hoca da tedavi görüyoruz.beni de hazırlamayacağını söyledi. eğer bulunamazsa beni boşuna hazırlayıp masraf yaptırmak istemiyormuş. allah hepimizin yardımcısı olsun.
kızlar mikro tese öncesi sizin eşlerinizdende bir sürü test istendi mi acaba daha önce hiç duymamıştım sizlerden tam kan sayımı testi,ve diğer testlerden yaptırdığınızı....GENARTTA olcaz ameliyatımızı hayırlısı
canim insallah her sey yolunda giderde bol bol spermler bulunur... micro teseyi ozelde olucagiz demissin sizmi istediniz ozelde olmayi. kaan hocami yapacak ameliyati canim bide ucreti ne kadar merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?