Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Allah yardımcın olsun canım 18 haziranda mutlu haber bekliyorum.

anım bugün transfer oldu. Valla bir tanesi kaliteli embriyo, biri orta kalite. Geçen yılki embriyo kalitesizdi. Ama tabiki yine de şansımız çok düşük, doktor %3 dedi. elongelerle oluşan embriyodan umutlu olmuyorlar pek. Ama insanın umutlanası geliyor, birde iyi kalite embriyo falan ya. 18 Haziran da test yaptıracam. Çooook zor ama Allah büyük....İnşallah bir mucize olur da herkes için umut olurum.

canım 18 haziran seviç günün olur inşallah üzülme günün degil seviç günün olur inşallah allahın mucizesi çok mucezenin biride sen olursun inşallah .

canım inşallah allahım hayırlısını nasip eder nerede yaptırdın canım genarttamı yaptırdın kaan bey artık aradamı çalışıyor..

slm kızlar bişe sorcam kaan hoca eşime menegon vermişti göbekten vurcak bugün iğnleri aldoım ama içinde hem sıvı hem toz ampul var iğne olarakta insülin iğnesi verdi ama ilaç içine sığmıcak gibi aranızda eşi bu iğneyi vuran varmı anlatabilirmi hangi enjektör kullandınz bu iğne için

inşallah sen hamile kalırsında burada hepimize umut olursun canım çok isterim senin hamile kalmanı iki sene önce bizde genartta yaptırmıştık bana iki embriyo koydular kalitesizdi elengoyddu benim olmadı ama inşallah senin olacak allah yardımcın olsun mucizen hemen gelsin inşallah

Senin embriyolarmı kalitesizdi canım, merak ettim.

Senin embriyolarmı kalitesizdi canım, merak ettim.
evt canım fazla bölünme olmamıştı o yüzden tutmadı tabi herşeyden önemlisi kısmet değilmiş yoksa kalite bahane allah isterse kalitesiz embriyoyada can verir yeterki rabbim ol desin inşallah senin olur canım sen umudunu yitirme sakın bol bol dua et

canım ben tüpe hazırlanırken kullanmıştım ilacı hazırlamak için normal enjektör vurmak için ince uç vermişlerdi.iğneyi değiştiriyordum sadece

İNŞ.CANIM.ben florence nightingale hastanesinde yaptırdım.doktorum oraya yönlendirdi,bizimde tek taraflı inmemiş testis.

ırmak siz tedavinizi nerde yaptırdınız. ameliyat günü kan alınmasını hiç duymamıştım.

DEMMİ MERHABA CANIM.biz florence nigtingale hastadesinde tedavi olduk.ama bildiğim kadarıyla ameliyat olmadan genel olarak vucud ameliyata uygunmu değilmi bakılması lazım,tüp bebek merkezleri nasıl yapıyor bilmiyorum.

Son düzenleme:

biz de kaan hoca da tedavi görüyoruz.beni de hazırlamayacağını söyledi. eğer bulunamazsa beni boşuna hazırlayıp masraf yaptırmak istemiyormuş. allah hepimizin yardımcısı olsun.

biz de kaan hoca da tedavi görüyoruz.beni de hazırlamayacağını söyledi. eğer bulunamazsa beni boşuna hazırlayıp masraf yaptırmak istemiyormuş. allah hepimizin yardımcısı olsun.
Aslında haklıda işte yine de insan düşünüyor ister istemez ..Hayırlısı olsun hakkımızda

kızlar mikro tese öncesi sizin eşlerinizdende bir sürü test istendi mi acaba daha önce hiç duymamıştım sizlerden tam kan sayımı testi,ve diğer testlerden yaptırdığınızı....GENARTTA olcaz ameliyatımızı hayırlısı

canim insallah her sey yolunda giderde bol bol spermler bulunur... micro teseyi ozelde olucagiz demissin sizmi istediniz ozelde olmayi. kaan hocami yapacak ameliyati canim bide ucreti ne kadar merak ettim.

canim insallah her sey yolunda giderde bol bol spermler bulunur... micro teseyi ozelde olucagiz demissin sizmi istediniz ozelde olmayi. kaan hocami yapacak ameliyati canim bide ucreti ne kadar merak ettim.

canım biz istedik ama Kaan hocada orda yapmayı düşünüyormuş zaten..2000tl.canım ameliyat sen nezaman geliyosun ameliyata belki karşılaşırız Ankarada

hanımlar herkeze meraba biz 1 aydır cym plus kullandık eşim bugün gitti tahllil verdi sabahligin çagırdılar 10.30 da ordaydı özel labaratuvar da yapıldı 1 tane ölü sperm bulunmuş canlı olsaydı donduracaktık labaruvarcı demiş çok fazla intihap var demiş önce onun tedavisini olman lazım demiş istersen doktara gidebilirsin ama biz önce test yapalım hangi türden hangi ilaç daha iyi gelir diye belkide spermi iltihap bile öldürmüş olabilir demiş bi sperm bile bizi ümütlendirdi ama ölü olmasıda bizi üzdü ne yapsak bilmiyoruz içinizde böyle intiah çıkan varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…