Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım biz istedik ama Kaan hocada orda yapmayı düşünüyormuş zaten..2000tl.canım ameliyat sen nezaman geliyosun ameliyata belki karşılaşırız Ankarada

canim ben adetimi bekliyorum gecen ay 1 de olmusdum duzensiz oldugu icin henuz olmadi ama ben bugun ucak biletini alip hafta sonu gitmeyi dusunuyorum. artik hangi gune denk gelirse adetim tedavi oyle baslayacak. insallah temmuzda denk geliriz canim hakkimizda hayirlisi olsun hepimizinde

hayırlısı olsun.İşallah ikimiz içinde son olur bu tedavi bebeklerimize kavuşuruz biranönce.canımsen kendin m i hazırlanmak istedin yoksa Kaan hoca mı söyledi hazırlanmanı?

zcu hayirli olsun sperm cikmis ,bence hic geciktirmeden baslayin bebek tedavisine ....super ya,darisi hepimizin basina insaalah
sizin hormon degerleriniz nasildi?
sağ ol canım Allah razı olsun kendi derdimle uğraşmakta sorunu görmemişim kusura bakma inanki beynim çok dolu demminin yazısını ararken seninkini gördüm.canım bizim FSH -12 ...testosteron -409 son tahlillerde testosteronumuz hep düşüktü onu yükseltmeyi başardık en sonunda sizin hormonlar nasıldı.canım bu sıkıntılı günlerin ferahlığıda olacak merak etme bol bol dua et.

sevgim merhaba, benim eşimde menogon kullanıyor canım, insülini sadece vururken kullanıyoruz, normal enjektörler suyu çekip toza katın sonra onu çekip insülin iğnesini ucuna yerleştirip yapın canım..inş şifa olur..

gecmis olsun insaalah bebegin tutunur,elengoyu tedaviyle normal hale getiremiyolarmi,insaalah hersey gonlunuzce olur

insaalah birsuru sperm cikarda bu azodan kurtulursunuz ,Rabbim Yar ve yardimciniz olsun....

SEVGİDOLU enjektörde 10 ile 100 arası sayı yazıyosa doğrudur canım.alıyo ilacın hepsini.önce sıvı olanı çek sonra onu tozun içine sık.sonra ordan çekip iğneyi yapıcaksın.göbeğin 3 parmak çevresine olcak.birde iğneyi dik olarak batırma.hafif yan yatırarak yap.kaan hoca öyle dedi.

kızlar bizede 3. m tese yolu göründü.kaan hoca adetin 2. günü gelin dedi.dün adet oldum ama gitmedik.okulun kapanmasını beklicez.sanırım temmuzun ilk haftası gidicez.bu kez ben hazrlanıcam.kaan bey gelin dynce o kadr gerildimki...ne zamndır rahattık.ama şimdi tekrar aynı stress başlıyo.bu kez çok dahafazla korkuyorum.çünkü son şansımız.leylakcım sizde temmuzda ordasınız sanırım.allahım hepimize yardım etsin inşallah.bide GENARTTA tedavi gören ldu mu hiç? varsa bilgi verebilir mi kadın doğumcular ve hastane hakkında?

Allah yardımcınız olsun canım inşAllah bu defa oradan hamiş dönmek nasip olur.Kaan hoca m. teseyi özeldemi yapıcak.

arkadaşlar bir şey sorucam hani bir aralar yeni cıkan tüp bebek yasasına itiraz için sağlık bakanlığı ve recep akdağ eposta ve fax noları yayınlanmıştı bu stelerden ben bulamadım bulan olursa kopyalarmı yada sayfanın nosunu verirmi.

hayırlısı olsun.İşallah ikimiz içinde son olur bu tedavi bebeklerimize kavuşuruz biranönce.canımsen kendin m i hazırlanmak istedin yoksa Kaan hoca mı söyledi hazırlanmanı?

canim kaan hoca soyledi hazirlanmami adetin 2. gunu gel dedi bugun ucak biletimi aldim bu cuma gidiyorum turkiyeye ondan sonra adetimi bekliyecegim hayirlisi bakalim

herkese selamlar..kizlar size sormak istedigim birsey var esim bu aydan itibaren tribulus terrestris kullanmaya basladi ins. sifa olur fakat cym plus'ta almak istiyorum onuda kullansin acaba ikisini birden kullansa bir zarari olurmu? bide bu cym plusu kullanan varmi yani bi etkisi oluyomu lutfen cevaplayin..sahi bide nohut kurunu yapiyorum acaba onuda kullanip yayarini goren varmi??? herkese herseyin en hayirlsi , bugun pek bi umutluyum icimden olucak diyorum elbet bir gun kucagima yavrumu alicam diyom ay ins ins herkese nasib olur

Hayırlı akşamlar kızlar Leylakcım tese tarihiniz belli olmuş canım inşallah mutlu haberler verirsin bizlere canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar rapor nasıl cıkıyor bilen varmı .kısaca anlatırmısınız.bizim için çok önemli.:26:

Son düzenleme:
Herkese yeniden merhabauzun süredir netten uzaktım.modemimiz bozulmuştu daumarım bu arada güzel şeyler olmuştur.hamile olan varmı aramızda?ya da tedaviye başlayan ..

bizde rapor çıkarmadığımız için merak ettim,rapor ilaç fiyatlarını düşürüyor değilmi?çünkü geri kalanını tüp bebek merkezi alıyor.lütfen sorumu en kısa zamanda cevaplar mısınız?biz tüp bebek merkezine 3500 tl ödedik,ilaçlara da yaklaşık 1500 tl.tabi eşimin ameliyatı ayrı.

selam kızlar bzde sperm azlıgı bakımından yakınanlardayız
kaan hocaylan yoluna devam edenler varmı ?
ve sıfır gıbıyken gercekten souc alanlar

kızlar bişey sormuştum ama kimse ilgilenmedi bile sperm tahlilinde bolca lökosit görülmüş birtane ölü spermme raslanmış intihap spermi öldürürmü acaba duyan varmı çogalmasını engellermi labaruvarcı spermmi öldürür demiş ..

canim yardimci olmak isterdim ama bi bilgim yok benim esimdede lokosit cikmisdi... bence olu cikmasida hic yokdan iyidir ilacla canlandirilir kaan hoca email yolla canim cevap verecekdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…