Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar KAAn hocaya geçen cuma mail atmıştık daha cevap gelmedi 1 hafta oldu neden yazmadı acaba çok merak ediyorum acaba ne diyecek diye ......

canım haklısın ama nereye güveneceğimizi şaşırdık.Kaan hoca özele gitmeyin üni. has gidin dedi.anlatın onlar anlar dedi.onlar zaten Kaan hocadan öncede anlamamışlar yani meğer bizde bir iki de olsa sperm çıkarken bizi teseye alıp sperm bulanamadı diyorlar daha sonrada altı ay sonra gelin tekrar tese edelim diyorlar bizim sperm çıktığından bile haberimiz yok bari bizi bekletmeyin çıkanlarla deneyin en azından.yaşımız gelmiş 34 e seneyede senin yumurta rezervin azalmış yaşın geçmiş derler artık bana .ama ben sağlık bakanlığına dosyayı yolluycam derdimi anlatıcam ,bizde insanız ben yemiyorum içmiyorum bağkurumu ödüyorum böyle muamele içinmi benim evim kira dükkanım kira nasıl özellerde tüp bebek için para bulayım Allah iyilerle merhametlilerle karşılaştırsın.

arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bakarlar bir çaresine,çok haklısın hemen hemen aynı sıkıntıları bizde yaşıyoruz tedavilere başlamadan elimizde neyimiz var neyimiz yok gitti..maddi manevi çökertiyolar insanı..ben34 eşimde 36 yaşıda...artık daha fazla kaybecek vaktimizde yok paramızda..
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN..

amin canım,dualarım hep sizinle. inş biran önce tedavine başlayıp,herşeyin yolunda gider.bebişini kucağına alırsın.

aynen zcu bizimde ev kira dükkan kira bu detrlemi ugraşalım başka şeylerlemi karşıdan herşey kolay bazen eşimle konuşuyoruz evlendiğimizden beri nekadar para harcadık bu derde diye elimize geçen hop tedaviye millet ev alma araba alma derdinde bizde bir bebegimiz olurmu umuduyla insan üstüne başına bile harcıyası gelmiyor valla bu birazda zengin derdi para konuşuyor bazende parasızlıkta insanın elini ayagını baglıyor aslında biraz indirmeleri lazım tedavi masraflarını baksana kaan aydos bile muanesinde üç yüz alıyormuş birde dışaedan giden otele verecek yol masrafı verecek nerden baksan birlirayı bulacak ilaç yazarsa onlarda pahalı kim bilir nekadar amann allah yardımcımız olsun sonucunda olsa gene insanın gözüne gelmezde olmadımı insanı kahrediyor paralara acıcan kendinemi olmadımıda al ben yiyemedim sen ye der gibi oluyor ne bileyim allah sizinde bizimde yardımcımız olsun allah hakkımızda hayırlısını versin canım..

merhaba canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende mayısın ilk haftası tüp bebek yaptırdım fakat tutunamadı,ilaçlardan birde 1 hafta adetim gecikti çok ümitlenmiştim fakat olmadı.bende ramazandan sonraya bıraktım 2.yi ama bu arada bazı bitkisel kapsüller aldım eşim için bu zaman zarfında onları kullanacak,sizinkinde sorun neydi?tıkanıklıkmı vardı?evet herşeyde bi hayır vardır,belkide bizim için bu hayırlıydı.

canım benim olsun sana süpriz olur doğduğunda allahım yeterki tamamına erdirsin
kızlar KAAn hocaya geçen cuma mail atmıştık daha cevap gelmedi 1 hafta oldu neden yazmadı acaba çok merak ediyorum acaba ne diyecek diye ......

canım mailini tekrar yolla gözünden kaçmış olabilir

canım çok üzüldüm hayırlısı olsun inşallah daha iyi bir fırsat çıkar karşınıza

kızlar çatlıyorum neden bilmem içimdebir sıkıntı bir bunaltı nefes alamıyorum bahardan mı ne gene depreşti bunalımdayım napsamda hamile kalsam diye düşünüyorum aklımaolur olmaz neler geliyor neler ve kızlar çok sigara içiyorum önceden içmezdim ama bu aralar içiyorum nasıl bırakırım bilmiyorum başım bidünya çok bunaldım çoooooooookkkkkkkkk
kızlar sadece fikrinizi merak ediyorum kaan hoca artık gelmeyin demişti dosyamızı kapatmıştı malum zaten biliyorsunuz şimdi yeniden tahlil yapsak göndersek acaba tedavi etmeyi kabul edermi gerci artık ugraşmayın demişti ama aman nebilim işte

İnşallah 2.denemede herşey daha güzel olur.İnmemiş testis bizim problemimiz çok şükür ki geride kullanılacak embiryom var sen hangi merkezde tüp bebek deniyosun ben umut tüp bebekteyim.2.yi de orada deneyecğim

canım bizde mteseyi emre bakırcı oğlunda olduk sperm bulundu fakat tutunmadı 2.tüpümüzde dondurulmuş spermler az diye tekrar m.tese yaptı fakat çıkmadı sperm.döndük en başa ,kaan aydosa gittik bize hazırlanmadan m.teseyi önermediğini söyledi ama iş işten çoktan geçmişti .bence ilaç tedavisi bitkisel olarakta biraz hazırlanıp öyle olun derim.fikrimi paylaşmak istedim

Zamancım bu kadar kafana takma oluruna bırak biraz derim....HERŞEY ALLAHTAN bunu düşün ....bana kalırsa biraz bekle kök hücreyi Allahtan sabır dile canım ....

KAAN hoca mail atmış aynen kopyalıyorum ....hayırlısı olsun işallah ddoğru zamandır...
Bu hali ile 1 ay daha bekleyelim ve daha sonra mikroTESE'nizi yapayım. Lütfen bana haziran sonunda bir mail daha atın, ameliyatınız için size bilgi vereyim.
Saygılarımla.
Kaan AYDOS

canım bol bol dua et,salavat getir;insan arada oluyo böyle sıkılıyo,daralıyo,geçer inşallah bir de tedaviniz için dr. uğraşmayın demiş ne demek bu ya uğraşmayın tabi ki uğraşacaksın,derman arayacaksın canım şifanıza neyin vesile olacağını yalnız Allah bilir Rabbim karşınıza çıkarsın inşallah en yakın zamanda canım bitkisel kapsüller var ama sıkıştırılmış olanlardan değil içinde belli görünüyo yani bitki karışımları böyle şeyler kullandınız mı gerçekten bu şekilde şifa bulan iyileşen çok hasta var duyuyoruz okuyoruz hatta akşam dinledim daha dr.anlatıyo 17 senelik evli çift çocukları olmuyo erkekten kaynaklı 2 tüp bebek denemeleri var var o da olmamış ve bu bitkisel kapsüllerden kullanıyolar(bunu anlatan doktor yapıyo bu işi zaten)ve Allahın izniyle 1 yılda çocuklarını kucaklarına alıyolar.Rabbim tez zamanda hayırlı ,sağlıklı evlatlar versin inşallah canım.O mübarek topraklara da yüz sürdünüz inşallah orada yaptığınız dualarınız kabul olacaktır hayırlısıyla.
canım hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünüzce olur.

Bonita araştırdığım ve 1,5 yıldır edindiğim izlenime göre inmemiş testislilierin bulunuşunda en etkili faktör testis boyutu. doktorların yaklaşımı farklı farkluı kimi uyguluyor kimi uygulamıyor. yalnızca hipo hastalığında hepsi uyguluyor. testis harabiyeti içinse bir tedavi yok ne yazık ki sadece deneysel çalışmalar var. kesin kanıtlanmış birşey olmadığı için çoğu doktor önermiyor.Kaan aydos hariç. bence doğru da yapıyor. biz akupunktur dahil her türlü deneysel tedaviyi denedik. kürler, ilaçlar bitkiseller.
tedavinin diğer süreçlerinden hiç korkma hep dua et.
BONİTA DOKTORA ULTRASON RAPORUNU GÖSTERİP HANGİSİ DOĞRU DEYİN. BİR KAÇ DOKTORA DAHA GİDİN. özellikle istanbulda emre bakırcıoğluna kesi dediği kasıktan mı? eğer öyleyse şansınız daha az mikroteseye göre %50 standart verilen bir oran. genetik rahatsızlıklarda biraz daha düşük oluyor. hormonlar sadece bir gösterge ama bulunmayla ilgili bir bilgi vermezler.
erdem hastanesiyle ilgili hiç iyi şeyler duymadım bonita mümkünse vazgeçin ve değiştirin. koşuyolunda umut tüp bebeğe gidin.
ırmak siz tedavinizi nerde yaptırdınız. ameliyat günü kan alınmasını hiç duymamıştım.
Allah'ım tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.
Allah tamamına erdirsin selva daha belli olmadıysa %80 kızdır bence ama belli de olmaz
Of bu çok kötü zcu ya. yetersiz teknik becerisi olan bir merkeze düşmüşsünüz. Bence değiştirin. kaan hocanın yazılarına göre menide çıkabilmesi için içeride en az 50 bin sperm olmalıymış yani içerde 20-30 bin varsa menide hiç görünmeye bilirmiş. yani 50 bin spermden 15-20 tanesini göremeyen bu işin erbabı değildir bana göre. sonuçta ceviz kadar şey ve bulunma ihtimali olan dokular kendini belli ediyor alıp inceleyeceksin. beyin veya omurilik ameliyatı değil. zamanında kadın doğumcular bile yapıyomuş bu işi.
zcu cum üniversite hastanesinden sağlık kurulu raporu alıyorsunuz o zaman yarı yarıya geliyor özellerin fiyatı da biz ikinci denememizi umutta öyle yapmıştık.
Hatırlar mısın bilmiyorum. artık uğramaz olan adak isimli bir arkadaşımız vardı bu topikte sebepsiz azoydu. istanbul tüp bebekte bulunamadı sperm. tedavi boşa gitti sonra emre bakırcıoğluna gittiler. bitkiseller ve destek takviyeler kullandılar. sonra onlarda da 1-2 görüldü bazen yine sıfır oldu ama o bir ikiler dondurulup 10 a ulaştı sonra tese günü on hareketli sperm bulundu ve onlar ve çözülenlerle embriyoları oluştu. sonuçta gebelik çok kısa sürmüştü ama sperm sorununu halletmişlerdi. bence sizde rapor alıp umutta denemeye çalışın. Emre beyin bulamayacağı ihtimalini çok çok zayıf görüyorum sizde. eşimin ameliyatında ilk aldığı dokuda 50 diğerlerinde de hep benzer sayılarda sperm görülmüştü. yani ilk çıkardığı dokuda bile isabet kaydediyorsa. deneme-yanılma aşamalarını çoktan geçmiş bir doktordur emre bey. ve sonradan aldığı dokularda da hiç yanılmamış. 4 dokudan sonra dikişe başlamış 45 dk gibi kısa bir sürede bitmişti ameliyat rabbime sonsuz şükürler ki.

nurşen zamanın durumu Kaan hocanın yaklaşımını mantıklı kılıyor ne yazık ki tek testisten iki kere ameliyat olmuş başka testis yok. 3. ameliyat testisin tamamen kaybına yolaçıp daha ağır bir duruma girmesine neden olabilir eşinin o yüzden dosya kapanmıştı. Tabiiki hep dua etmeye dua etsin ben de onun için çok üzülüyor ve dua ediyorum hepimiz edelim birbirimiz için. Allah öyle büyük ki. Mükafatını merhametini elbet bir zaman gösterecektir zaman arkadaşımıza da. belki bu dünyada çocuk sahibi olabilenler ahiret hayatında zaman arkadaşımızın durumuna öyle bir özenecekler ki biz de dünya hayatında çocuklu olamasaydıkta bu kişi kadar güzel ve yumuşak huylu cennet çocuklarına sahip olabilseydik diyecekler. Rabbim çok bekletmeden gönlünden geçenleri versin ona

normal testis boyutu 12-20cc arasında olabilir. 10cc nin altındakilerde sperm bulunma olasılığı azalır.
eşimi muayene eden iki ünlü ürologdan biri 10 diğeri 12,5 cc demişti elle yaptıkları muayenelerde. ultrasonda ise 8cc çıkmıştı. emre bey ise ölçen kişi yanlış ölçmüştür. olabiliyor bu tip durumlar. kesinlikle 12cc nin altında değil demişti eşime. nitekim çok yeterli sayıda sperm de bulundu.
bu açıdan inmemiş testisli arkadaşlarım. boyutlarını kapsamlı bir şekilde bir kaç defa ölçtürsünler.
bence bulunulma olasılığında en önemli gösterge boyut oluyor. hormanlardan daha belirleyici bana göre. çünkü sperm içeren seminifer tüpçükler şişkin durumda içermeyenler çok ince kılcal borucuk olarak kalıyorlar.içerenlerse adeta varisli damarlar gibi bir görünümde oluyor. dr larda zaten buna göre seçip laba gönderiyorlar sperm araştırılması için.

nurşen zamanın durumu Kaan hocanın yaklaşımını mantıklı kılıyor ne yazık ki tek testisten iki kere ameliyat olmuş başka testis yok. 3. ameliyat testisin tamamen kaybına yolaçıp daha ağır bir duruma girmesine neden olabilir eşinin o yüzden dosya kapanmıştı. Tabiiki hep dua etmeye dua etsin ben de onun için çok üzülüyor ve dua ediyorum hepimiz edelim birbirimiz için. Allah öyle büyük ki. Mükafatını merhametini elbet bir zaman gösterecektir zaman arkadaşımıza da. belki bu dünyada çocuk sahibi olabilenler ahiret hayatında zaman arkadaşımızın durumuna öyle bir özenecekler ki biz de dünya hayatında çocuklu olamasaydıkta bu kişi kadar güzel ve yumuşak huylu cennet çocuklarına sahip olabilseydik diyecekler. Rabbim çok bekletmeden gönlünden geçenleri versin ona[/QUOTE]

DEMMİ arkadaşım ben malesef bu yaklaşımı mantıklı bulmuyorum 1 tane testis olup ve bu testis de 2 kere ameliyat geçirmiş olabilir ama bence uğraşmayın demek insanın içinde varolan güzel duyguları koparıp atmaktır duyuyoruz çevremizde uğraşmayın,kesinlikle sizin çocuğunuz olmaz denilen hastaların Allahın izniyle şifa bulup çocuk sahibi olduklarını.Ben kendi açımdan zaten hakkımda herşeyin hayırlısını istiyorum Allahım ne olursa olsun bana evlat ver demiyorum;hayırlı,sağlıklı olanı istiyorum Allahtan.Belki de hiç evlat sahibi olamayacağım Rabbim mükafatını ahirette verecek;bunun da bilincindeyim elhamdülillah.Ben sadece durum ne kadar vahim olursa olsun bu yaklaşımın doğru olmadığını düşünüyorum.Rabbimizin hazinesi çok bol,herşey onun elinde.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.

kuru yumurtaya can veren allahım şu konuşalınları duy gör yarapbim allahım herkeze daha fazla bekletmeden ver allahım kimsenin gözünü kimsenin karnında kucagında koyma hazreti meryeme sanki erkek elimi deymiş istedikten sonra tek yumurta çift yumurta varmış ne anlamı var onların hepsi bir bahane bizim kaderde evlat hasreti varmış ne gelir elden doktor ilaç ta bazen yetersiz hiç bir tedavi de çaresiz önce allahın ol demesi gerek bize neden ol demiyor anlamışta degilim aslında millet hamile kalmayı istemezken aldırırken onlara ol diyorda bize niye böyle şans heralde ne bileyim allahın işie aklımız ermez belki vardır bir sebebide biz bilmiyoruzdur zamancım bende senin gibiyim zaman zaman karamsarlıga düşsemde genede hayata baglıyımdır beni görenler hiç öyle bir derdim yok zanneder çocuksuzlukta dünyanın sonu degil olanlarıda çok görüyoruz inan onlarda başka türlü dertleri var beterin beteri var öyle derlen,ir durursan bu dünya nasıl geçecek allah korusun hasta olursun sigara içmeyle bu sorun çözülmez daha beter saglıgından olursun çevrene bir bak okadar şükredecek şey varki ben öyle yapıyorum belki günde yüzdefa allahım verdiklerine vereceklerine şükürler olsun iki kolumuz olmasaydı veya iki ayagımız veya felç olsak allahım şükürler olsunki elimiz ayagımız saglam ne insanlar var ne hayatlar var ya çocugumuz lösemi olsa ya zeka özürlü ne bileyim herşeyden bir mutluk çıkar ben mutluluk oyunu oynuyorum ve bu derdi öyle yenmeye çalışıyorum yoksa hayat geçmez allahım belli olmaz biyerlede bir sebep vardır bir bildiği vardır allah hepimize tez günden hayırlı bir evlat versin allaha sıgınmaktan başka boş ver edip deliliğe vurmaktan başka elden gelen yok allahım herkezin yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…