canım haklısın ama nereye güveneceğimizi şaşırdık.Kaan hoca özele gitmeyin üni. has gidin dedi.anlatın onlar anlar dedi.onlar zaten Kaan hocadan öncede anlamamışlar yani meğer bizde bir iki de olsa sperm çıkarken bizi teseye alıp sperm bulanamadı diyorlar daha sonrada altı ay sonra gelin tekrar tese edelim diyorlar bizim sperm çıktığından bile haberimiz yok bari bizi bekletmeyin çıkanlarla deneyin en azından.yaşımız gelmiş 34 e seneyede senin yumurta rezervin azalmış yaşın geçmiş derler artık bana .ama ben sağlık bakanlığına dosyayı yolluycam derdimi anlatıcam ,bizde insanız ben yemiyorum içmiyorum bağkurumu ödüyorum böyle muamele içinmi benim evim kira dükkanım kira nasıl özellerde tüp bebek için para bulayım Allah iyilerle merhametlilerle karşılaştırsın.zcu neden öyle yapıyorlar söyleseydiniz ya tese yapılmasın menideki sperm kullanılsın buseferde öyle deniyelim diye bir spermde olsa zaten bir bebek bir spermden olmuyormu olacak olduktan sonrada onlada olur yeterki allah ol desin bide ünüversitelere fazla güvenmeyin iyi bir tüp bebek merkezine gidin biz ünüversidete başladık 4 yıl önce akdeniz ünüversitesinde ucuza gelir diye güya orda kiminle konuşsam kimse fazla memnun degildi hele bizim gibileri başlarından savalıyorlardı ugraşmaK istemiyorlardı bize tutdu bu ay başlıyoruz diye koldan vurulan bi iğne vermişlerdi bende iğneyi aldık vuruyordum igne yarı oldu belkide geçti ev telofununu hemşire aradı e ben ünüversiteden arıyorum ayşe hanım iğneyi bırakın tedaviniz bu ay kaldı yogunluk varmış çok kalabalıkmış hastanede malzeme azmış ellrinde içinde bazılarını seçmişler tedavilerini durdurmuşlar kusura bakmayın gelcek aya gelin konuşalım insanla dalga geçer gibi önce akılları nerdeyse sonra bizde özel tüp bebek merkezine gittik ordada bulunmadı ama gene en azından insan mamulasi görüyorsun devletler çok ilğisiz sordugunada cevap bile vermiyorlar siz özele gitseniz herseferinde bi tane çıkıyorsa şöyle bir onkere bile üç gün arayla tahlil verse herseferinde bir sperm dondurulsa olur on sperm onlar dondurulsa yeter ne bileyim ben öyle düşündüm on spermde denemek için yeter zaten siz öyle konuşun amann allah yardımcınız olsun biz desek boş tabi doktarlar daha iyi bilir canım üzülme iş olacagına varır allah hayırlı bir yol gösterir..
canım haklısın ama nereye güveneceğimizi şaşırdık.Kaan hoca özele gitmeyin üni. has gidin dedi.anlatın onlar anlar dedi.onlar zaten Kaan hocadan öncede anlamamışlar yani meğer bizde bir iki de olsa sperm çıkarken bizi teseye alıp sperm bulanamadı diyorlar daha sonrada altı ay sonra gelin tekrar tese edelim diyorlar bizim sperm çıktığından bile haberimiz yok bari bizi bekletmeyin çıkanlarla deneyin en azından.yaşımız gelmiş 34 e seneyede senin yumurta rezervin azalmış yaşın geçmiş derler artık bana .ama ben sağlık bakanlığına dosyayı yolluycam derdimi anlatıcam ,bizde insanız ben yemiyorum içmiyorum bağkurumu ödüyorum böyle muamele içinmi benim evim kira dükkanım kira nasıl özellerde tüp bebek için para bulayım Allah iyilerle merhametlilerle karşılaştırsın.
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.ne güzel sizinkinde çıkış olmuş.inşallah eşimdede sperm bulurlar ve bulunduğu gibi tutunması da çok önemli.allah hakkımızda hayırlısını versin .başkada diecek hiçbirşey bulamıorum...
merhaba arkadaşlar bende aynı sizin gibiyim.Benimde eşim inmemiş testis nedeni ile azosperm çok şükür micro tese de sperm bulundu bu mayıs da tüp bebek denedik ama ne yazıkki bugün adet oldum kırmızıları görünce şok oldum tabii ama çok şükür dondurulmuş embiryolarımız var tekrar eylülde tüp bebek deneyeceğim Rabbim hayırlısını versin üzülmeyin
canım benim olsun sana süpriz olur doğduğunda allahım yeterki tamamına erdirsinmerhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim..canlarım,bebeğim 17 hafta 4 günlük oldu.daha bebeğim diyorum çünkü ne yaptık ne ettikse cinsiyeti netleşmedi yarın kontrolüm var doktor netleşir dedi..rabbim bu güzel günler yüzü suyu hürmetine hepinize nasip etsin...
kızlar KAAn hocaya geçen cuma mail atmıştık daha cevap gelmedi 1 hafta oldu neden yazmadı acaba çok merak ediyorum acaba ne diyecek diye ......
amin canım,dualarım hep sizinle.inş biran önce tedavine başlayıp,herşeyin yolunda gider.bebişini kucağına alırsın.
canım hayırlısı olsun inşallah çıkış olur bizde tedaviyi erteledik yine çünkü eşimin işinde sorunlar var sanırımişten ayrılacak o bildiğin sınavın sonucuda olumsuz bakalım neler olacak canım..
merhaba canım seninle aynı kaderi paylaşıyoruz bende mayısın ilk haftası tüp bebek yaptırdım fakat tutunamadı,ilaçlardan birde 1 hafta adetim gecikti çok ümitlenmiştim fakat olmadı.bende ramazandan sonraya bıraktım 2.yi ama bu arada bazı bitkisel kapsüller aldım eşim için bu zaman zarfında onları kullanacak,sizinkinde sorun neydi?tıkanıklıkmı vardı?evet herşeyde bi hayır vardır,belkide bizim için bu hayırlıydı.
kızlar KAAn hocaya geçen cuma mail atmıştık daha cevap gelmedi 1 hafta oldu neden yazmadı acaba çok merak ediyorum acaba ne diyecek diye ......
evet canım istanbuldayız.ümraniye erdem hastanesi tüp bebek bölümüne gidioruz canım.zaten ürolog mikrotese yapılacak dedi.heriki taraftanda kesi yapılacak.yüzde elli şans var dedi.eşimin 8 ,9 yaşlarında yapılmış.doopler ultrason sonucunda sağ testis skrotumda izlenmiştir.sol testis inguinal kanalında izlenmiştir yazıodu.ama bugünki üroloğun yaptığı muayene sonucunda ikisininde yukarıda olduğunu söylemiş.karıştı kafam iyice.bakalım gidişat neyi gösterecek.bekliorum kimi zaman umutlu kimi zaman umutsuz.allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.sende inşallah tedavinden sonuç alır bebeğine kavuşursun canım....
Zamancım bu kadar kafana takma oluruna bırak biraz derim....HERŞEY ALLAHTAN bunu düşün ....bana kalırsa biraz bekle kök hücreyi Allahtan sabır dile canım ....kızlar çatlıyorum neden bilmem içimdebir sıkıntı bir bunaltı nefes alamıyorum bahardan mı ne gene depreşti bunalımdayım napsamda hamile kalsam diye düşünüyorum aklımaolur olmaz neler geliyor neler ve kızlar çok sigara içiyorum önceden içmezdim ama bu aralar içiyorum nasıl bırakırım bilmiyorum başım bidünya çok bunaldım çoooooooookkkkkkkkk
kızlar sadece fikrinizi merak ediyorum kaan hoca artık gelmeyin demişti dosyamızı kapatmıştı malum zaten biliyorsunuz şimdi yeniden tahlil yapsak göndersek acaba tedavi etmeyi kabul edermi gerci artık ugraşmayın demişti ama aman nebilim işte
canım bol bol dua et,salavat getir;insan arada oluyo böyle sıkılıyo,daralıyo,geçer inşallah bir de tedaviniz için dr. uğraşmayın demiş ne demek bu ya uğraşmayın tabi ki uğraşacaksın,derman arayacaksın canım şifanıza neyin vesile olacağını yalnız Allah bilir Rabbim karşınıza çıkarsın inşallah en yakın zamanda canım bitkisel kapsüller var ama sıkıştırılmış olanlardan değil içinde belli görünüyo yani bitki karışımları böyle şeyler kullandınız mı gerçekten bu şekilde şifa bulan iyileşen çok hasta var duyuyoruz okuyoruz hatta akşam dinledim daha dr.anlatıyo 17 senelik evli çift çocukları olmuyo erkekten kaynaklı 2 tüp bebek denemeleri var var o da olmamış ve bu bitkisel kapsüllerden kullanıyolar(bunu anlatan doktor yapıyo bu işi zaten)ve Allahın izniyle 1 yılda çocuklarını kucaklarına alıyolar.Rabbim tez zamanda hayırlı ,sağlıklı evlatlar versin inşallah canım.O mübarek topraklara da yüz sürdünüz inşallah orada yaptığınız dualarınız kabul olacaktır hayırlısıyla.kızlar çatlıyorum neden bilmem içimdebir sıkıntı bir bunaltı nefes alamıyorum bahardan mı ne gene depreşti bunalımdayım napsamda hamile kalsam diye düşünüyorum aklımaolur olmaz neler geliyor neler ve kızlar çok sigara içiyorum önceden içmezdim ama bu aralar içiyorum nasıl bırakırım bilmiyorum başım bidünya çok bunaldım çoooooooookkkkkkkkk
kızlar sadece fikrinizi merak ediyorum kaan hoca artık gelmeyin demişti dosyamızı kapatmıştı malum zaten biliyorsunuz şimdi yeniden tahlil yapsak göndersek acaba tedavi etmeyi kabul edermi gerci artık ugraşmayın demişti ama aman nebilim işte
canım hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünüzce olur.KAAN hoca mail atmış aynen kopyalıyorum ....hayırlısı olsun işallah ddoğru zamandır...
Bu hali ile 1 ay daha bekleyelim ve daha sonra mikroTESE'nizi yapayım. Lütfen bana haziran sonunda bir mail daha atın, ameliyatınız için size bilgi vereyim.
Saygılarımla.
Kaan AYDOS
Bonita araştırdığım ve 1,5 yıldır edindiğim izlenime göre inmemiş testislilierin bulunuşunda en etkili faktör testis boyutu. doktorların yaklaşımı farklı farkluı kimi uyguluyor kimi uygulamıyor. yalnızca hipo hastalığında hepsi uyguluyor. testis harabiyeti içinse bir tedavi yok ne yazık ki sadece deneysel çalışmalar var. kesin kanıtlanmış birşey olmadığı için çoğu doktor önermiyor.Kaan aydos hariç. bence doğru da yapıyor. biz akupunktur dahil her türlü deneysel tedaviyi denedik. kürler, ilaçlar bitkiseller.arkadaşlar size sormak istediklerim var.aramızda inmemiş testisten dolayı azsperm olan çok kişi var.mikrotesede kimilerinde bulunuyor,kimilerinde bulunmuo.bulunanlardaki artı olan sebepler nelerdir?mikrotese yapılmadan önce ilaç veya başka bir tedavi uyguluyorlarmı?bugün eşim üroloğa gidicek bugün, mikrotese açısından değerlendirme yapılacak bakalım ne diyecek.kızlar çok korkuorum.içimde çok garip bir duygu var.ne istediğimi bilemez gibiyim.ümitlensem olmayacak gibi...bir de bu ilk tedavimiz.neler bizi bekliyor?korkuorum çaresizce beklemekteyim adet günümü,göbekten iğneler falan korkutuo beni.sonrasında sperm bulunacakmı.bulunduğunda tutacakmı,bulunmazsa düşünmek bile istemiorum.bunları düşündükçe kafayı sıyıracak gibi oluorum.
BONİTA DOKTORA ULTRASON RAPORUNU GÖSTERİP HANGİSİ DOĞRU DEYİN. BİR KAÇ DOKTORA DAHA GİDİN. özellikle istanbulda emre bakırcıoğluna kesi dediği kasıktan mı? eğer öyleyse şansınız daha az mikroteseye göre %50 standart verilen bir oran. genetik rahatsızlıklarda biraz daha düşük oluyor. hormonlar sadece bir gösterge ama bulunmayla ilgili bir bilgi vermezler.kızlar tekrar merhaba,
eşimin bugün ürolojiye randevusu vardı.şimdi görüştüm eşimle.doktor muayene etmiş.her ikisininde yukarıda olduğunu söylemiş.yüzde elli yarı yarıya şansınız var demiş.her ikisinede kesi atılacak demiş.şimdi benim bildiğim kadarıyla tek taraftan yapılıo die okuodum burdan ve eşimden herhangi bir test istememiş.hormon testi falan...birde eşimin dooppler ultrason sonucunda sağ testis skrotumda izlenmiştir yazıodu ama doktor ikiside yukarıda demiş.nasıl oluo bu ya anlamadım gitti?bilgilerinize ihtiyacım var.
erdem hastanesiyle ilgili hiç iyi şeyler duymadım bonita mümkünse vazgeçin ve değiştirin. koşuyolunda umut tüp bebeğe gidin.evet canım istanbuldayız.ümraniye erdem hastanesi tüp bebek bölümüne gidioruz canım.zaten ürolog mikrotese yapılacak dedi.heriki taraftanda kesi yapılacak.yüzde elli şans var dedi.eşimin 8 ,9 yaşlarında yapılmış.doopler ultrason sonucunda sağ testis skrotumda izlenmiştir.sol testis inguinal kanalında izlenmiştir yazıodu.ama bugünki üroloğun yaptığı muayene sonucunda ikisininde yukarıda olduğunu söylemiş.karıştı kafam iyice.bakalım gidişat neyi gösterecek.bekliorum kimi zaman umutlu kimi zaman umutsuz.allah hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin.sende inşallah tedavinden sonuç alır bebeğine kavuşursun canım....
ırmak siz tedavinizi nerde yaptırdınız. ameliyat günü kan alınmasını hiç duymamıştım.canım benim merhaba,sana birazda olsa yardımcı olmaya çalışırsam çok mutlu olurum.benim eşimdede tek taraflı inmemiş testis vardı,fakat küçüklüğünde ameliyat falan olmamış.mayıs başı tese ameliyatı oldu.ve çıktı şükürler olsun.hemen tüp bebek yaptırdık fakat tutmadı,herşey kaliteli iyiydi ama olmadı.göbekten iğnelere gelnce canım hiç korkulacak bişey değil,çok basit ve ince bir iğne.zaten deri altına vuruyorsun.ben kendim yaptım,kan görünce bayılan ben,hiç tedirgin olmadan vurdum,bebek sevgisi insanın içine işlediğinde süper bir güç geliyor insana ister istemez...çünkü bazı yerler o iğneyi vururken dozuna pek dikkat edemiyor,aldırış etmiyorlar ama kendin vurursan 2.güne bile bir şişeyi yetirebilirsin.fiyatı çokda uygun bir iğne değil.birde tese olacağı gün ameliyat olmadan kan alıp tah:1lil yapılıyor,tese ameliyatı için uygunmu değilmi diye onun öncesine başka birşey falan kullanmıyor.uygunsa hemen ameliyata alıyorlar.
Allah'ım tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.8 aylık evliyiz. benim yaşım 32 eşim 38..Eşimde azosperm olduğunu dün akşam öğrendim..Benimden prolaktin hormonum yüksek..Moralimi bozmak istemiyorum..Rabbim ''ol ''deyiverince önünde hiçbir engel çıkamaz..Ama ağlamaktanda kendimi alamıyorum..Bugünlerimize şükürler olsun, nediyeyim başka...Uzun bir süreç bizi bekliyor galiba..Bu formlardan çok şey öğrendim, öğreniyorum..Herkese teşekkür ediyorum..Herkes o kadar açık yürekli ve cesaretli ki..
Allah tamamına erdirsin selva daha belli olmadıysa %80 kızdır bence ama belli de olmazmerhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben geldim..canlarım,bebeğim 17 hafta 4 günlük oldu.daha bebeğim diyorum çünkü ne yaptık ne ettikse cinsiyeti netleşmedi yarın kontrolüm var doktor netleşir dedi..rabbim bu güzel günler yüzü suyu hürmetine hepinize nasip etsin...
Of bu çok kötü zcu ya. yetersiz teknik becerisi olan bir merkeze düşmüşsünüz. Bence değiştirin. kaan hocanın yazılarına göre menide çıkabilmesi için içeride en az 50 bin sperm olmalıymış yani içerde 20-30 bin varsa menide hiç görünmeye bilirmiş. yani 50 bin spermden 15-20 tanesini göremeyen bu işin erbabı değildir bana göre. sonuçta ceviz kadar şey ve bulunma ihtimali olan dokular kendini belli ediyor alıp inceleyeceksin. beyin veya omurilik ameliyatı değil. zamanında kadın doğumcular bile yapıyomuş bu işi.bu gün çöktüğümü hissettim,kızlar bana bir akıl verin dön dolaş yine başa dönüyoruz.bu gün ege. üni. hastanesine gittik .tüp bebek merkezinin ileri gelen dr. unla görüştük ,dosyamızı ve son tahlillerimizi gösterdik biz böyle böyle oldu tesede sperm cıkmadı şimdi menide çıkıyor ne yapalım dedik.Kaan hoca çıkanları dondurtun dedi daha sonra bulunamıyabilir diyor dedik . o dr.da zaten dondurmadan meniyi alırız sperm varmı bakarız sizide hazırlarız baktıl menide sperm yok yada iyi sperm yok eşinizi teseye alırız dedi.şimdi siz bir sperm testi verin sonuçu alınca androloji dr.larınla bu konuyu tartışalım dedi.bizde randevu almak için androloji lab. gittik oradaki uzmandan randevu alırken durumumuzdan bahsettik m. tesede sperm bulunamadı şimdi tedaviden sonra sperm bir iki çıkıyor ne olur dikkatli inceleyin dedik.sonra oradaki uzman dr. bilgisayardan dosyamıza baktı ve dediki zaten biz m. teseden önce ilk geldiğinizde sperm testinizde sperm bulmuştuk.AHA İŞTE YİNE GELDİK BAŞA.arkadaşlar menide çıkıyor bu dr.lar m. tesede bulamıyor.bulamadıkları gibide menideki spermlerle eşin hazırlansın birde böyle deniyelim demiyorlar .biz şimdi ne yapalım . bunlar yine menidekini denemiycekler yine m.tese diyecekler ondada bulamazlar ilkkinde olan spermleri bulamadıkları gibi biz şimdi ne yapalım.Allah doğru hekimlerle karşılaştırsın yardımcımız olsun.
zcu cum üniversite hastanesinden sağlık kurulu raporu alıyorsunuz o zaman yarı yarıya geliyor özellerin fiyatı da biz ikinci denememizi umutta öyle yapmıştık.canım haklısın ama nereye güveneceğimizi şaşırdık.Kaan hoca özele gitmeyin üni. has gidin dedi.anlatın onlar anlar dedi.onlar zaten Kaan hocadan öncede anlamamışlar yani meğer bizde bir iki de olsa sperm çıkarken bizi teseye alıp sperm bulanamadı diyorlar daha sonrada altı ay sonra gelin tekrar tese edelim diyorlar bizim sperm çıktığından bile haberimiz yok bari bizi bekletmeyin çıkanlarla deneyin en azından.yaşımız gelmiş 34 e seneyede senin yumurta rezervin azalmış yaşın geçmiş derler artık bana .ama ben sağlık bakanlığına dosyayı yolluycam derdimi anlatıcam ,bizde insanız ben yemiyorum içmiyorum bağkurumu ödüyorum böyle muamele içinmi benim evim kira dükkanım kira nasıl özellerde tüp bebek için para bulayım Allah iyilerle merhametlilerle karşılaştırsın.
canım bol bol dua et,salavat getir;insan arada oluyo böyle sıkılıyo,daralıyo,geçer inşallah bir de tedaviniz için dr. uğraşmayın demiş ne demek bu ya uğraşmayın tabi ki uğraşacaksın,derman arayacaksın canım şifanıza neyin vesile olacağını yalnız Allah bilir Rabbim karşınıza çıkarsın inşallah en yakın zamanda canım bitkisel kapsüller var ama sıkıştırılmış olanlardan değil içinde belli görünüyo yani bitki karışımları böyle şeyler kullandınız mı gerçekten bu şekilde şifa bulan iyileşen çok hasta var duyuyoruz okuyoruz hatta akşam dinledim daha dr.anlatıyo 17 senelik evli çift çocukları olmuyo erkekten kaynaklı 2 tüp bebek denemeleri var var o da olmamış ve bu bitkisel kapsüllerden kullanıyolar(bunu anlatan doktor yapıyo bu işi zaten)ve Allahın izniyle 1 yılda çocuklarını kucaklarına alıyolar.Rabbim tez zamanda hayırlı ,sağlıklı evlatlar versin inşallah canım.O mübarek topraklara da yüz sürdünüz inşallah orada yaptığınız dualarınız kabul olacaktır hayırlısıyla.
canım hadi hayırlısı inşallah herşey gönlünüzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?