zcu hayirli olsun sperm cikmis ,bence hic geciktirmeden baslayin bebek tedavisinemerhaba arkadaşlarım canlarım benim nasılsınız.hepiniz beni merak etmişsiniz Allah hepinizden razı olsun.pazar gecesi saat 12 de otobüsle Ankara ,ya gittik .sabah 7.30 da terminaldeydik .hiç bilmediğimiz bir şehir.çoçukluğumdan beridir hep Ankarayı görmek istemiştim ,nasip böyle bir sebeple görmekmiş.neyse ilk işimiz Kaan beyin muaynehanesini bulmak oldu.randevumuz akşam beşbuçukta olmasına rağmen biz sabah 8 buçuk 9 da oradaydık.daha sekreteri bile gelmemiş.neyse oradan ayrılıp otel aradık bulduk yerleştik.beş buçukta Kaan beyin yanına gittik. çok mütevazi çok cana yakın sonuçlarınız güzel dedi ben sizden çok umutluyum dedi yalnız burada sperm dondurma işleminiz size yoruçu olur dedi izmirde ege üni. deneyin dedi.spermleri çıkarmayı başardık dedi.şimdi önemli olan onları tekrar kaybetmedem tüp bebek aşamasına geçmeden eldekileri dondurum yedeklemek dedi.cünki bir bakmışsınız bir ay sonunda bunlarda yok olur tesede bile bulunamaya bilir dedi .bizde dün akşam geriye döndük.burada deyiycez tabi önce bir kaç defa dondurum işimizi garandiye alıcaz Allah nasip ederse.eşim hemen başlıyalım diyor şu anda adetliyim bende bu ay olmaz heralde diyorum birdaki ayda kardeşimin düğünü var ne yapıcaz bilemiyorum.yarım burada görüşmeye gideçeğiz hayırlısı hepinizden dua bekliyorum.
arkadaşım inşallah tutunur bebeğin bizimde ilk tesede elengo çıkmıştı şimdi ikinciyi denemeye korkuyoruz peki siz ilk teseden sonra ilaç veya başka birşey kullandınızmı allahın mucizesi olurda tutunur inşallah canımHerkese merhaba. Cuma gün mikrotese yapıldı eşime. İlkinde olduğu gibi elonge bulundu. 2 embriyo oluşmuş. Yarın transfer olacak. Neredeyse hiç şansımız olmadığı halde insan umutlanmak istiyor....Genartta Kaan Hoca yaptı mikroteseyi. Dedi 3.yü tavsiye etmem, testislerin içi kötü.Hayılısı bakalım..............
gözün aydınKızlar ne var ne yok bayadır giremedim özledim sizleri sınavlarım vardı... Bu arada bizde güzel haberler vaaaar.
Eşimin değerleri normale döndü....çok mutluyum sormayın ..Bizim için çok önemli bu...Allah KAAn Hocadan razı olsun ....Mail attık daha cevap gelmedi bakalım ne diyecek bize gelin der herhalde benden bıu kadar kızlar ilk bahar gibi içim kıpır kıpır
moralini bozma inşallah o zaman hamile kalırsınmerhaba arkadaşlar bende aynı sizin gibiyim.Benimde eşim inmemiş testis nedeni ile azosperm çok şükür micro tese de sperm bulundu bu mayıs da tüp bebek denedik ama ne yazıkki bugün adet oldum kırmızıları görünce şok oldum tabii ama çok şükür dondurulmuş embiryolarımız var tekrar eylülde tüp bebek deneyeceğim Rabbim hayırlısını versin üzülmeyin
Allah yardımcınız olsun mümkünse özel merkezde dene canım masrafı biraz fazla olur ama sonucuna değer allah yardım ederbu gün çöktüğümü hissettim,kızlar bana bir akıl verin dön dolaş yine başa dönüyoruz.bu gün ege. üni. hastanesine gittik .tüp bebek merkezinin ileri gelen dr. unla görüştük ,dosyamızı ve son tahlillerimizi gösterdik biz böyle böyle oldu tesede sperm cıkmadı şimdi menide çıkıyor ne yapalım dedik.Kaan hoca çıkanları dondurtun dedi daha sonra bulunamıyabilir diyor dedik . o dr.da zaten dondurmadan meniyi alırız sperm varmı bakarız sizide hazırlarız baktıl menide sperm yok yada iyi sperm yok eşinizi teseye alırız dedi.şimdi siz bir sperm testi verin sonuçu alınca androloji dr.larınla bu konuyu tartışalım dedi.bizde randevu almak için androloji lab. gittik oradaki uzmandan randevu alırken durumumuzdan bahsettik m. tesede sperm bulunamadı şimdi tedaviden sonra sperm bir iki çıkıyor ne olur dikkatli inceleyin dedik.sonra oradaki uzman dr. bilgisayardan dosyamıza baktı ve dediki zaten biz m. teseden önce ilk geldiğinizde sperm testinizde sperm bulmuştuk.AHA İŞTE YİNE GELDİK BAŞA.arkadaşlar menide çıkıyor bu dr.lar m. tesede bulamıyor.bulamadıkları gibide menideki spermlerle eşin hazırlansın birde böyle deniyelim demiyorlar .biz şimdi ne yapalım . bunlar yine menidekini denemiycekler yine m.tese diyecekler ondada bulamazlar ilkkinde olan spermleri bulamadıkları gibi biz şimdi ne yapalım.Allah doğru hekimlerle karşılaştırsın yardımcımız olsun.
hayırlısı olsun sizin içinKAAN hoca mail atmış aynen kopyalıyorum ....hayırlısı olsun işallah ddoğru zamandır...
Bu hali ile 1 ay daha bekleyelim ve daha sonra mikroTESE'nizi yapayım. Lütfen bana haziran sonunda bir mail daha atın, ameliyatınız için size bilgi vereyim.
Saygılarımla.
Kaan AYDOS
Herkese merhaba. Cuma gün mikrotese yapıldı eşime. İlkinde olduğu gibi elonge bulundu. 2 embriyo oluşmuş. Yarın transfer olacak. Neredeyse hiç şansımız olmadığı halde insan umutlanmak istiyor....Genartta Kaan Hoca yaptı mikroteseyi. Dedi 3.yü tavsiye etmem, testislerin içi kötü.Hayılısı bakalım..............
arkadaşım inşallah tutunur bebeğin bizimde ilk tesede elengo çıkmıştı şimdi ikinciyi denemeye korkuyoruz peki siz ilk teseden sonra ilaç veya başka birşey kullandınızmı allahın mucizesi olurda tutunur inşallah canım
nurşen zamanın durumu Kaan hocanın yaklaşımını mantıklı kılıyor ne yazık ki tek testisten iki kere ameliyat olmuş başka testis yok. 3. ameliyat testisin tamamen kaybına yolaçıp daha ağır bir duruma girmesine neden olabilir eşinin o yüzden dosya kapanmıştı. Tabiiki hep dua etmeye dua etsin ben de onun için çok üzülüyor ve dua ediyorum hepimiz edelim birbirimiz için. Allah öyle büyük ki. Mükafatını merhametini elbet bir zaman gösterecektir zaman arkadaşımıza da. belki bu dünyada çocuk sahibi olabilenler ahiret hayatında zaman arkadaşımızın durumuna öyle bir özenecekler ki biz de dünya hayatında çocuklu olamasaydıkta bu kişi kadar güzel ve yumuşak huylu cennet çocuklarına sahip olabilseydik diyecekler. Rabbim çok bekletmeden gönlünden geçenleri versin ona
geçmiş olsun inan çok üzüldüm ...Ama ümidini kesme Allah büyüktür hiç belli olmaz bir bakmışsın hamilesin ......çok isterim bir kişi daha bu iletten kurtulsun..Canım seni hazırlamışlarmıydı ve kaç gün kaldınız Ankarada ...Herkese merhaba. Cuma gün mikrotese yapıldı eşime. İlkinde olduğu gibi elonge bulundu. 2 embriyo oluşmuş. Yarın transfer olacak. Neredeyse hiç şansımız olmadığı halde insan umutlanmak istiyor....Genartta Kaan Hoca yaptı mikroteseyi. Dedi 3.yü tavsiye etmem, testislerin içi kötü.Hayılısı bakalım..............
Bonita araştırdığım ve 1,5 yıldır edindiğim izlenime göre inmemiş testislilierin bulunuşunda en etkili faktör testis boyutu. doktorların yaklaşımı farklı farkluı kimi uyguluyor kimi uygulamıyor. yalnızca hipo hastalığında hepsi uyguluyor. testis harabiyeti içinse bir tedavi yok ne yazık ki sadece deneysel çalışmalar var. kesin kanıtlanmış birşey olmadığı için çoğu doktor önermiyor.Kaan aydos hariç. bence doğru da yapıyor. biz akupunktur dahil her türlü deneysel tedaviyi denedik. kürler, ilaçlar bitkiseller.
tedavinin diğer süreçlerinden hiç korkma hep dua et.
BONİTA DOKTORA ULTRASON RAPORUNU GÖSTERİP HANGİSİ DOĞRU DEYİN. BİR KAÇ DOKTORA DAHA GİDİN. özellikle istanbulda emre bakırcıoğluna kesi dediği kasıktan mı? eğer öyleyse şansınız daha az mikroteseye göre %50 standart verilen bir oran. genetik rahatsızlıklarda biraz daha düşük oluyor. hormonlar sadece bir gösterge ama bulunmayla ilgili bir bilgi vermezler.
erdem hastanesiyle ilgili hiç iyi şeyler duymadım bonita mümkünse vazgeçin ve değiştirin. koşuyolunda umut tüp bebeğe gidin.
ırmak siz tedavinizi nerde yaptırdınız. ameliyat günü kan alınmasını hiç duymamıştım.
Allah'ım tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.
Allah tamamına erdirsin selva daha belli olmadıysa %80 kızdır bence ama belli de olmaz
Of bu çok kötü zcu ya. yetersiz teknik becerisi olan bir merkeze düşmüşsünüz. Bence değiştirin. kaan hocanın yazılarına göre menide çıkabilmesi için içeride en az 50 bin sperm olmalıymış yani içerde 20-30 bin varsa menide hiç görünmeye bilirmiş. yani 50 bin spermden 15-20 tanesini göremeyen bu işin erbabı değildir bana göre. sonuçta ceviz kadar şey ve bulunma ihtimali olan dokular kendini belli ediyor alıp inceleyeceksin. beyin veya omurilik ameliyatı değil. zamanında kadın doğumcular bile yapıyomuş bu işi.
zcu cum üniversite hastanesinden sağlık kurulu raporu alıyorsunuz o zaman yarı yarıya geliyor özellerin fiyatı da biz ikinci denememizi umutta öyle yapmıştık.
Hatırlar mısın bilmiyorum. artık uğramaz olan adak isimli bir arkadaşımız vardı bu topikte sebepsiz azoydu. istanbul tüp bebekte bulunamadı sperm. tedavi boşa gitti sonra emre bakırcıoğluna gittiler. bitkiseller ve destek takviyeler kullandılar. sonra onlarda da 1-2 görüldü bazen yine sıfır oldu ama o bir ikiler dondurulup 10 a ulaştı sonra tese günü on hareketli sperm bulundu ve onlar ve çözülenlerle embriyoları oluştu. sonuçta gebelik çok kısa sürmüştü ama sperm sorununu halletmişlerdi. bence sizde rapor alıp umutta denemeye çalışın. Emre beyin bulamayacağı ihtimalini çok çok zayıf görüyorum sizde. eşimin ameliyatında ilk aldığı dokuda 50 diğerlerinde de hep benzer sayılarda sperm görülmüştü. yani ilk çıkardığı dokuda bile isabet kaydediyorsa. deneme-yanılma aşamalarını çoktan geçmiş bir doktordur emre bey. ve sonradan aldığı dokularda da hiç yanılmamış. 4 dokudan sonra dikişe başlamış 45 dk gibi kısa bir sürede bitmişti ameliyat rabbime sonsuz şükürler ki.
nurşen zamanın durumu Kaan hocanın yaklaşımını mantıklı kılıyor ne yazık ki tek testisten iki kere ameliyat olmuş başka testis yok. 3. ameliyat testisin tamamen kaybına yolaçıp daha ağır bir duruma girmesine neden olabilir eşinin o yüzden dosya kapanmıştı. Tabiiki hep dua etmeye dua etsin ben de onun için çok üzülüyor ve dua ediyorum hepimiz edelim birbirimiz için. Allah öyle büyük ki. Mükafatını merhametini elbet bir zaman gösterecektir zaman arkadaşımıza da. belki bu dünyada çocuk sahibi olabilenler ahiret hayatında zaman arkadaşımızın durumuna öyle bir özenecekler ki biz de dünya hayatında çocuklu olamasaydıkta bu kişi kadar güzel ve yumuşak huylu cennet çocuklarına sahip olabilseydik diyecekler. Rabbim çok bekletmeden gönlünden geçenleri versin ona
Kızlar Kaan hoca ameliyat tarihini 1 Temmuz Cuma olarak belirledi...1,5 yıl önceki ameliyatımız yine cumaydı işallah bu defa bu mubarek gün benim doğudum gün olucak...Beni hazırlamıycakmış neden acaba kafama takıldı bizim durumumuzu iii görmedi mi acaba...Özelde olucaz ameliyatı kızlar dua bekliyorum hepinizden ....işallah bu defa yüzümüz güler..Kızlar geçen cumartesi kayınvalideme gidiyordum bizden önce evlenen eşimin kuzeni vardı onların da olmuyodu kız kardeşini gördüm yolda ablam hamile dedi 8 yıl olmuştu onlarında çok sevindim onlar için kendim için üzüldüm yolda ağladım zor atım kendimi kayınvalidemlere nasıl bir yara bu tam kabuk bağladı derken tekrardan kanamaya başlıyo...Allahım sabır versin bizzlere..
canım inşAllah sağlıklı bir sürü spermcikler bulunurKızlar Kaan hoca ameliyat tarihini 1 Temmuz Cuma olarak belirledi...1,5 yıl önceki ameliyatımız yine cumaydı işallah bu defa bu mubarek gün benim doğudum gün olucak...Beni hazırlamıycakmış neden acaba kafama takıldı bizim durumumuzu iii görmedi mi acaba...Özelde olucaz ameliyatı kızlar dua bekliyorum hepinizden ....işallah bu defa yüzümüz güler..Kızlar geçen cumartesi kayınvalideme gidiyordum bizden önce evlenen eşimin kuzeni vardı onların da olmuyodu kız kardeşini gördüm yolda ablam hamile dedi 8 yıl olmuştu onlarında çok sevindim onlar için kendim için üzüldüm yolda ağladım zor atım kendimi kayınvalidemlere nasıl bir yara bu tam kabuk bağladı derken tekrardan kanamaya başlıyo...Allahım sabır versin bizzlere..
CANIM BENİM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN, RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..İNŞ BU SEFER GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN BİTANEM..DUA EDECEĞİM SANA İNŞaLLAH..
canım inşAllah sağlıklı bir sürü spermcikler bulunur,ve biran önce hamile olursun bir değil iki bebişin olsun artık hak ediyoruz Allahım nasipleriyle versin hepimize.aynı skıntılar bendede oluyor başkaları için ne kadar çOk seviniyorsak kendimiz içinde bir o kadar üzülüyoruz .RABBİN NEREDE VARSA BU DERDİ ÇEKEN DERMANINIDA VERSİN, VERMİYORSADA SABRINI VERSİN.gerçekten çok sabırlı olmak lazım.bu dert aklımdan hiç çıkmıyor her an beynimde bu durumda psikolojimizde ebey bi bozuldu.manevi olarak yıpratıcı maddi olarakta aynı.canım sizmi özelde m. tese ameliyatı olmak istedini yoksa Kaan hocamı önerdi .aynı dr. olduktan sonra fark edermi.yoksa makinalarımı daha gelişmiş.
Herkese merhaba. Cuma gün mikrotese yapıldı eşime. İlkinde olduğu gibi elonge bulundu. 2 embriyo oluşmuş. Yarın transfer olacak. Neredeyse hiç şansımız olmadığı halde insan umutlanmak istiyor....Genartta Kaan Hoca yaptı mikroteseyi. Dedi 3.yü tavsiye etmem, testislerin içi kötü.Hayılısı bakalım..............
hakkınzda hayırlısı olsun inşallah tutunur canım bebeğin test günün ne zaman seni merakla bekliyorum çünkü bizdede elonge bulunmuştu
Günaydın kızlar herkese iyi bir gün ve iyi bir hafta diliyorum.İnşallah her gün bizler için güzel ve hayırlı bir gün olur.
Denetmen canım inşallah transferin hayırlısıyla gerçekleşir ve inşallah 2 hafta kadar bir gün sonra da bize mutlu haberi verirsin ve bu mutluluğun daim olur canım.Allahım yüzünüzü güldürsün.
geçmiş olsun inan çok üzüldüm ...Ama ümidini kesme Allah büyüktür hiç belli olmaz bir bakmışsın hamilesin ......çok isterim bir kişi daha bu iletten kurtulsun..Canım seni hazırlamışlarmıydı ve kaç gün kaldınız Ankarada ...
Evet canım beni hazırlamışlardı, 2 hafta önce salı gün gelmiştim adetimin 3.günü. Bugün transfer yaptılar. İyi kalite ve orta kalite 2 embriyo koydular. Ama zor tabi....Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?