Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
zcu hayirli olsun sperm cikmis ,bence hic geciktirmeden baslayin bebek tedavisine ....super ya,darisi hepimizin basina insaalah
sizin hormon degerleriniz nasildi?

Herkese merhaba. Cuma gün mikrotese yapıldı eşime. İlkinde olduğu gibi elonge bulundu. 2 embriyo oluşmuş. Yarın transfer olacak. Neredeyse hiç şansımız olmadığı halde insan umutlanmak istiyor....Genartta Kaan Hoca yaptı mikroteseyi. Dedi 3.yü tavsiye etmem, testislerin içi kötü.Hayılısı bakalım..............

inşallah denetmen inşallah allahın bir mucizesi olurda tutunur bebegin allahım herşeye kadir morelini bozma hiç belli olmaz olacagı varsa olur trasferden sonra rahat ol morel çok önemli inşallah iyi haberini alırız allah yardımcınız olsun canım..

arkadaşım inşallah tutunur bebeğin bizimde ilk tesede elengo çıkmıştı şimdi ikinciyi denemeye korkuyoruz peki siz ilk teseden sonra ilaç veya başka birşey kullandınızmı allahın mucizesi olurda tutunur inşallah canım

gözün aydın

moralini bozma inşallah o zaman hamile kalırsın

Allah yardımcınız olsun mümkünse özel merkezde dene canım masrafı biraz fazla olur ama sonucuna değer allah yardım eder
hayırlısı olsun sizin için

İnşallah onlarla hamile kalırsın canım

Bizde 1 yıl önce mikrotese yaptırmıştık ve korkuyordum. Ama korkunun da ecele faydası yok....Biz 6 aydır Kaan Hocada tedavideydik. Testojel kullandık, ayrıca keçiboynuzu, ısırgan vs...Ama faydası olmamış işte. Hormonlar yüksekti hala zaten. Kısmetten ötesi yok heralde. Dediğin gibi Allah'ın mucizesi dışında başka bişeyin faydası yok bize. Geçen yıl 1 embriyo olmuştu. Bu sene 2, 3te olabilirmiş. Eğer tutarsa diyecem ki mucizeler varmış hakikaten........İnşallah siz daha iyi sonuçlar alırsınız, herkeste aynı olacak diye bişey yok

Günaydın kızlar herkese iyi bir gün ve iyi bir hafta diliyorum.İnşallah her gün bizler için güzel ve hayırlı bir gün olur.
Denetmen canım inşallah transferin hayırlısıyla gerçekleşir ve inşallah 2 hafta kadar bir gün sonra da bize mutlu haberi verirsin ve bu mutluluğun daim olur canım.Allahım yüzünüzü güldürsün.

DEMMİ arkadaşım ben malesef bu yaklaşımı mantıklı bulmuyorum 1 tane testis olup ve bu testis de 2 kere ameliyat geçirmiş olabilir ama bence uğraşmayın demek insanın içinde varolan güzel duyguları koparıp atmaktır duyuyoruz çevremizde uğraşmayın,kesinlikle sizin çocuğunuz olmaz denilen hastaların Allahın izniyle şifa bulup çocuk sahibi olduklarını.Ben kendi açımdan zaten hakkımda herşeyin hayırlısını istiyorum Allahım ne olursa olsun bana evlat ver demiyorum;hayırlı,sağlıklı olanı istiyorum Allahtan.Belki de hiç evlat sahibi olamayacağım Rabbim mükafatını ahirette verecek;bunun da bilincindeyim elhamdülillah.Ben sadece durum ne kadar vahim olursa olsun bu yaklaşımın doğru olmadığını düşünüyorum.Rabbimizin hazinesi çok bol,herşey onun elinde.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.[/QUOTE]
bende seninle aynı fikirdeyim canım Kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz......

geçmiş olsun inan çok üzüldüm ...Ama ümidini kesme Allah büyüktür hiç belli olmaz bir bakmışsın hamilesin ......çok isterim bir kişi daha bu iletten kurtulsun..Canım seni hazırlamışlarmıydı ve kaç gün kaldınız Ankarada ...

Kızlar Kaan hoca ameliyat tarihini 1 Temmuz Cuma olarak belirledi...1,5 yıl önceki ameliyatımız yine cumaydı işallah bu defa bu mubarek gün benim doğudum gün olucak...Beni hazırlamıycakmış neden acaba kafama takıldı bizim durumumuzu iii görmedi mi acaba...Özelde olucaz ameliyatı kızlar dua bekliyorum hepinizden ....işallah bu defa yüzümüz güler..Kızlar geçen cumartesi kayınvalideme gidiyordum bizden önce evlenen eşimin kuzeni vardı onların da olmuyodu kız kardeşini gördüm yolda ablam hamile dedi 8 yıl olmuştu onlarında çok sevindim onlar için kendim için üzüldüm yolda ağladım zor atım kendimi kayınvalidemlere nasıl bir yara bu tam kabuk bağladı derken tekrardan kanamaya başlıyo...Allahım sabır versin bizzlere..

DEMMİ canım bende aynı fikirdeyim umutta şansımızı deniyebiliriz .Kaan hoca testislerin durumu iyi demişti muayenede.cuma günü ege. üni. has.konuştuğumuz konuyu anlattım, meğer bizde sperm varmışta tese de bulunmadığını ve bize sperm cıktığından bahsetmedikleri gibi altı ay sonra gelin tese yapalım deyip bizim bir yılımızı boşa geçirmemize sebeb olduklarını söyledim Kaan hocaya oda şaşırdı.peki neye karar verdiniz dedi.bizde yine aynı üniversite has. androloji dr. prof. dan randevu aldık pazartesi bu konuyu konuşucaz dedim.oda kunuştuklarınızdan haberdar edin beni dedi, baktınız sizi rahatlatmadı güvenemediniz bir çaresine bakarız dedi.ben sizin için Ankarada kalmanız külfetli olur diye oradaki üni. has. yönlendirdim dedi.nasıl olsa normal çıkış sağlanmıştı teseye gerek yok gibi görünüyordu dedi.bizim için İstanbulda tedavi daha iyi olur yakın akrabalarımızda var orada .diyorumki umutta yaptırsan ne kadara mal olur,rabor nasıl çıkarılıyor kısaca anlatırmısın zaten bu saatten sonrada ege üniversitesinde yaptırmak bana güven vermiyor zaten eşimde sıcak bakmıyor başka yerde deniyelim diyor.rapor almayı güçleştirirlermi ,zaman alıyormu ne olur anlat bilgim olsun .:26:

CANIM BENİM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLSUN, RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..İNŞ BU SEFER GÜZEL HABERLERLE GELİRSİN BİTANEM..DUA EDECEĞİM SANA İNŞaLLAH..

canım inşAllah sağlıklı bir sürü spermcikler bulunur,ve biran önce hamile olursun bir değil iki bebişin olsun artık hak ediyoruz Allahım nasipleriyle versin hepimize.aynı skıntılar bendede oluyor başkaları için ne kadar çOk seviniyorsak kendimiz içinde bir o kadar üzülüyoruz .RABBİN NEREDE VARSA BU DERDİ ÇEKEN DERMANINIDA VERSİN, VERMİYORSADA SABRINI VERSİN.gerçekten çok sabırlı olmak lazım.bu dert aklımdan hiç çıkmıyor her an beynimde bu durumda psikolojimizde ebey bi bozuldu.manevi olarak yıpratıcı maddi olarakta aynı.canım sizmi özelde m. tese ameliyatı olmak istedini yoksa Kaan hocamı önerdi .aynı dr. olduktan sonra fark edermi.yoksa makinalarımı daha gelişmiş.

İşallah bu defa zamanı gelmiştir...2 tane olsun demişsin inan burda gözlerimiz içi parladı sözü bile böyle yapıyosa olursa nasıl olurum hiç bilmiyorum..canım özel hastaneyi biz istedik Kaan hoca bende zaten özelde yapçaktım dedi genel anestezi altında oluyomuş özelde farkı bu canım

hakkınzda hayırlısı olsun inşallah tutunur canım bebeğin test günün ne zaman seni merakla bekliyorum çünkü bizdede elonge bulunmuştu

hakkınzda hayırlısı olsun inşallah tutunur canım bebeğin test günün ne zaman seni merakla bekliyorum çünkü bizdede elonge bulunmuştu

Canım bugün transfer oldu. Valla bir tanesi kaliteli embriyo, biri orta kalite. Geçen yılki embriyo kalitesizdi. Ama tabiki yine de şansımız çok düşük, doktor %3 dedi. elongelerle oluşan embriyodan umutlu olmuyorlar pek. Ama insanın umutlanası geliyor, birde iyi kalite embriyo falan ya. 18 Haziran da test yaptıracam. Çooook zor ama Allah büyük....İnşallah bir mucize olur da herkes için umut olurum.

Amin canım.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...........

Evet canım beni hazırlamışlardı, 2 hafta önce salı gün gelmiştim adetimin 3.günü. Bugün transfer yaptılar. İyi kalite ve orta kalite 2 embriyo koydular. Ama zor tabi....Hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…