Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok sagolun iyi dilekleriniz icin hormon sonuclarini aldik normal araliklarda geldiler kaan hocaya msj aticaz insaalh iyi olur dua edin

mrb kızlr..LEYLAK cım babam hasta yoğun bakımda 1,5 aydır.o yüzden giremedim uzun süredir..bizde temmuzda başlıcaz tedaviye genartta.sanırım temmuz 4 gibi adet olcam.2. günüde gidicez.inşallah bu kez yüzümüz güler canım..bizim 3. denememiz olcak..allahım hayırlısını versin..

geçmiş olsun canım.canım 3. deneme tehlikeli değilmi testisler için.

canım geçmiş olsun bilmiyordum Allah babana şifa versin.canım işallah bu defa yüzün güler bizde 1 de ordayız işallah Temmuz bize uğurlu gelsin işallah rabim bunlardan göndersin

işallah canım bizimde yüksekti şüan normal ama bizde normal çıkış olmaz yükseklerde öyle diye biliyorum ama yine de ümit işte

canım inşAllah tedaviniz olumlu olmuştur ve bu defa yüzünüz güler.Allah babanada şifa versin.

sevgim merhaba, canım biz raporsuz aldık iğneyi, bulunduğumuz ilde ünv hastanesi yok o nedenle alamadık canım..4 kutuya 450 verdik ama indirimli daha, ilaç 132 lira biz 110dan aldık..
tatlım sen nerden aldın baya uygunmuş ben bir kutusuna 132 verdim iğne taneside 50 kuruş insülün iğnesi bu tedavi baya zorlıcak bizi anlaşılan inşallah sonu güzel olurda bu kadar emek boşuna gitmez

adetin 2.günü gitmedeki sebep nedir?transfer mi
bizde bu hastalığa yeni düştük daha emin değiliz tabi de

niye kimse cevap yazmamis

nilhura canım benim eşim trubulıs terteristi cym plusu kullanmadan önce kullandı üç ay kullandı cym pulusu daha sonra kullandı bu ay denedik onuda trubulus terteris bitkisi cym plusun içindede var zaten bence gerek yok ikisini bir arada kullanmanıza sonuçta söyledikleri kadar degil tabi bünyeden bünyeye degişebilir cym plustan sonra tahlilde sadece birtane sperm görüldü oda ölü tabi buda bizim için bişey kaç yıldır oda çıkmıyordu biz cym plusun yanında sabah akşam incir kürü ballı macunda kullandık isterseniz öylede deneye bilirsiniz allah herkeze şifalar versin.

eşimin hormon sonuçları OLMASI GEREKEN ARALIK

LH 19.55 2-12
FSH 67.9 1.13-12.51
PROLAKTİN 15.41 3.28-19.68
SERBEST TESTESTERON 4.56 8.69-54.69

Prolaktin hariç hiçbiri tutmuyor.Tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz?Tüp bebek şansımız sizce nedir?

eşimin hormon sonuçları
-----------------------------------------------------OLMASI GEREKEN ARALIK

LH 19.55 ------------------------------------------------------2-12
FSH 67.9 ----------------------------------------------------- 1.13-12.51
PROLAKTİN 15.41---------------------------------------------- 3.28-19.68
SERBEST TESTESTERON 4.56------------------------------------8.69-54.69

Prolaktin hariç hiçbiri tutmuyor.Tedavisi varmıdır hormonları doğru değerlere çekmek için.

Tecrübelerinizi aktarabilirmisiniz?Tüp bebek şansımız sizce nedir? yorum katan herekese teşekkürler

canim hormonlar ilac yada igne tedavisiyle duzelebiliyor benim esiminde yusekdi 2 senedir kaan hocada tedavideyiz dusus oldu bazen yeniden yukseldi simdi cok yuksek degil temmuzda microtese olucak esim bu bizim 2. tesemiz 1. de cikmadi bunda cikarsa insallah tup bebek yapicagiz canim. siz hic tese oldunuzmu

Yorum için öncelikle teşekkür ederim canım.Biz geçen cumartesi öğrendik herşeyi yeni yani.Bir haftadır araştıra araştıra bulmacanın parçaları yeni oturuyor kafamızda.Anladığım kadarıyla hormon testi anormal gelince hormonların olması gereken değere aralığına gelince herhalde sperm üretimi başlıyor sonra micro tese ile alınıp donduruluyor sonra transfer sanırım doğru anladıysam şayet.Eşimin testislerin normalden ufak olduğu için şüphelendi test istedi doktor ve bir tüp bebek merkezine başvurun dedi.Sıfır sperm çıktı maalesef onun şokunu atlatmaya çalışırken hormonlar çıktı ama bir umut belirtisiyle artık sevindim desem yeridir.Bu haftasonu altunizade euro fertilde bir spermiogram testi daha vericez daha önce bir arkadaşımın eşinde de sıfırı sperm çıktı orda ölçtürmüşler sperm çıkmış normal yoldan hamile kaldı şimdi 3 aylık kızı var.

Bu tese ameliyatları çok can yakıyormu acaba eşim çok merak ediyor operasyon ne kadar sürüyor biraz bilgilendirebilirmisin?

birde tedavi süreci kısaltmanın yolu ve farklı seçenekler varmı?

tatlım sen nerden aldın baya uygunmuş ben bir kutusuna 132 verdim iğne taneside 50 kuruş insülün iğnesi bu tedavi baya zorlıcak bizi anlaşılan inşallah sonu güzel olurda bu kadar emek boşuna gitmez

canım biz 10 yıldır tanıdığım bir eczane vardı ordan aldık, saolsun yardımcı oldu, düşün oda başka ilde ama ben gittim ordan aldım :) hemde önceden yaşadığımız ili görmüş olduk..canım siz ankda iseniz kaan hocaya rapor çıkarttırın bence..çünkü size baya kullandırabilir..

zefzef siz canım acele etmeyin hormonlarınız çok yüksek fsh lh bunların bukadar yüksek olması amaliyatlada çıkmaya bilir işareti hormanları yüksek olupta çıkan var ama genede işi şansa bırakmayın testesteron düşük oda yükselmesi lazım kaan aydosa gidin önce tedavi olsun eşin ilaçlarla hormon düzele bilir sperm arttırıcı ilaç verir en azından mikrotesede çıkma şansı daha yüksek olur biraz ilacın yanındada bitkisel kürler uygulaya bilirsiniz kurukruya ya çıkarsa diye amaliyat olmayın biz yaptık öyle bişey bilemedik cahildik bilmiyorduk tüp bebek merkezlerinin lafına bakmayın onlar gelin yapalım derler müşteri kaçırmazlar uyanık olun paranızı boşa harcamayın önce tedavi yoluna gidin sperm çıkışı olmazsa mikrotesenizi ozaman yaptırırsınız ..

DEMMİ arkadaşım ben malesef bu yaklaşımı mantıklı bulmuyorum 1 tane testis olup ve bu testis de 2 kere ameliyat geçirmiş olabilir ama bence uğraşmayın demek insanın içinde varolan güzel duyguları koparıp atmaktır duyuyoruz çevremizde uğraşmayın,kesinlikle sizin çocuğunuz olmaz denilen hastaların Allahın izniyle şifa bulup çocuk sahibi olduklarını.Ben kendi açımdan zaten hakkımda herşeyin hayırlısını istiyorum Allahım ne olursa olsun bana evlat ver demiyorum;hayırlı,sağlıklı olanı istiyorum Allahtan.Belki de hiç evlat sahibi olamayacağım Rabbim mükafatını ahirette verecek;bunun da bilincindeyim elhamdülillah.Ben sadece durum ne kadar vahim olursa olsun bu yaklaşımın doğru olmadığını düşünüyorum.Rabbimizin hazinesi çok bol,herşey onun elinde.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun,hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.[/QUOTE]
nurşen neden anlaşılmadığını anlayamadım kaan hoca uğraşmayın derken 3. ameliyatı önermemiş tabiki ilaç bitkisel vs ile uğraşılabilir. Allahtan ümit kesilmez. zaten onun için dua ediyorum ben hep sizlere. yalnız. testisin tamamen kaybı daha mı iyi bunu da düşünmek lazım. kör bir ısrar faydadan çok zarar getirir. bütün bilim adamlarının üzerinde hemfikir olduğu gerçek bir testisin ikiden fazla sayıda ki her birinde en az dört adet doku çıkarılıyor. bazen bu sayı bulunamayınca 10-15 i buluyor. ameliyat edilip doku kayıplarına uğratılmaması yönünde. bunu kabullenmemek bilimsel gerçekleri inkar edip yer çekimi bana işlemez diyerek 10. kattan atlamakla eş. kaan hoca sizin çocuğunuz olmaz dememiş ikisi farklı şeyler. olmaz diyenlere ben de şartlar ne olursa olsun buradan çok defa ateş püskürmüşlüğüm vardır.
bende seninle aynı fikirdeyim canım Kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz......[/QUOTE]
doğru da 10. kat misalimi bir daha düşünün
İnşallah canım dualarımız seninle
zcu arkadaşım. bünyesinde tüp bebek merkezi olmayanlar daha kolay çıkarıyorlar. sağlık kurulundan tek tek geçiyorsunuz eşinle beraber. kurulun içinde göz, psikiyatri gibi alakasız branşlar da var ama k0ural böyle maalesef. 1 ila 3 günde bu işler bitiyor dilekçeden sonra. sonra kadın doğum kliniği size yardımcı üreme tedavileri görebilir raporu veriyor. üroloji ve diğer kurulun raporlarından sonra bunu götürüp umuta veriyorsunuz ilaç ve tedavinin yarıya yakını sgk tarafından karşılanıyor. umutlada konuşabilirsin yardımcı olurlar. izmirde neresi olur tam bilemiyorum. bünyesinde üroloji ve kadın doğumun bulunduğu üniversite veya eğitim araştırma hastanelerinden alınabiliyor bu rapor. belki dokuz eylül olabilir. manisa-aydın gibi yakın illerdekileri de araştırın derim.izmire göre daha kısa sürede işinizi bitirebilirsiniz. biz istanbulda zeynep kamil, çapa, cerrahpaşa gibi yerlerde tüp bebek merkezi olduğundan yokuşa sürüleceği için haydarpaşa numuneden almıştık. o bile 15 günü bulmuştu.

bilgilendirdigin icin sagol canim, senin adina sevinidm oluda olsa cikmis , insAllah diger tahlilinizde canli spermler cikar Allahin gucu buyuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…