Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nurhira inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun allahım hepimize o annelik babalık duygusunu yaşatsın kimseyi bir yanı eksik bırakmasın..

nurhira canım öncelikle armıza hoşgeldin inşallah en yakın zamanda doğru doktoru bulur tedavini olur vede hayırlısıyl çocuğuna kavuşursun canım.benim eşiminde fsh değeri yüksek çıkmıştı 7 senelik evliğim bizde gittiğimiz doktorlardan yanlış tedavi vede olumsuz cevaplar aldık ama şimdi doğru doktoru bulduk inşallah Allah'ın izniyle bizde tüp bebeğe başlıycaz hayırlısı mevlam hepimizin yüzünü güldürsün merak ettiğin herşeyi sorabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım canım

ameliyata bağlı kan pıhtılaşması vs gibi testler isteniyor
testis küçüklüğünün sebebini iyi bir üroloğa yine araştırtın inmemiş testis mi ateşli hastalık harabiyeti mi neden küçülmüş?
niye kimse cevap yazmamis
cym plusı önermem trebulus kişiden kişiye değişiyor faydası olabilir. çakşır kökü suyunu deneyin
hormonlar kötü ne yazık ki zefzef. şansınız elbetteki var. istanbuldaysanız umut tüp bebeğe gidin. ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. bir de orada test yaptırın. mikroteseden önce 6-8 ay bitkisel ve ilaç tedavisi öneririm.
hormonlardan fsh sperm üretiminde sorunlar olduğunun göstergesi testiste dışarı çıkamasada var olup olmadığını anlamanın yolu açıp bakmaktan başka yok maalesef. serbest testosteron düşüklüğüde testis küçüklüğü ile ilişkili neden küçük kaldığının araştırılmasıyla başlanabilir.
tese ameliyatı can yakmıyor. eşim olduğunda yan yatakta 4. tesesini olup 1 saat sonra kot pantolonunu geçirip yürüyüp merkezden çıkan hasta gördük. o tabi tecrübeli benim eşimse birazda aşırı hassas ve nazlıdır. ameliyattan 3 saat sonra bol eşofmanlarla zar zor yürüyerek çıktı 1 hafta evde yattı sonra günlük normal hayatına devam etti dikiş alınmıyor kendisi eriyor. pazartesi ameliyat olunduysa çarşamba o bölge çok ıslatılmamak koşuluyla banyo yapılabilir. ağrı sancı yok denecek kadar az sonrasında. 1 ay ağır iş yapmasın aşırı koşup spor yapmasın. 1-1,5 saat arasında sürüyor. 3-4 kez 6 ay arayla bu ameliyat olunabilir. merak edilecek bir şey yok. basit.
nurhira inşallah canım allah hepimizin yardımcısı olsun allahım hepimize o annelik babalık duygusunu yaşatsın kimseyi bir yanı eksik bırakmasın..

canım geçmiş olsun ama sizinde hormonlar yüksek çıkmış sana sadece şu şekilde yardımcı olabilirim .bu tedavi için doğru olan doktorlar istanbul da emre bakırcıoğlu kendisi umut tüp bebekte çalışıyor.başka 2 yerde daha çalışıyor ama en uygunu umut tüp bebek.ankarda da kaan aydos internetten araştırıpta bu iki doktor hakkında bilgi alabilirsin canım.başka doktorlara gidipte bizler gibi yapboz tahtası olmanızı istemem şimdiden geçmiş olsun rabbim en yakın zamanda evladına kavuştursun

sperm üretimini yaptırmak için hormon düzeltilmeli diye bir şey yok arkadaşlar bir daha yazayım. hormon, üretim düzeninin sağlıklılığı hakkında fikir verir. üretimi başlatabilen hipo hastalığı haricinde hormonların düzeylerini dengeleyerek üretim yaptıramazsınız. yani normalinden düşük fsh arttırılırsa üretim başlar ancak aşırı fsh normale gelirse üretim başlamayabilir.

Son düzenleme:
tatlım sen nerden aldın baya uygunmuş ben bir kutusuna 132 verdim iğne taneside 50 kuruş insülün iğnesi bu tedavi baya zorlıcak bizi anlaşılan inşallah sonu güzel olurda bu kadar emek boşuna gitmez

canım başladınız demekki iğneye allah yardımcınız olsun

demmi çok sağol bu konuyu aydınlattığın için çünkü bende çok üzülüyodum benim eşimde 35 yaşında azosperm..bisürü ilaçlar kullandık değerler düzelmedi bu sebeple m.tese tek çare dediler ve yüzde 30 şans verdiler bizede..madem değerlerde düzelme yok boşu boşuna mı olucak m.teseyi eşim diye ?çok üzülmüştüm.. çünkü zaten yetince zaman kaybettik..arkadaşlarda haklı aslında o kadar çok kullanılıyo ki bu durumuz maalesef ne yapacağımızı kime güveneceğimizi şaşırmış durumdayız..

nurşen neden anlaşılmadığını anlayamadım kaan hoca uğraşmayın derken 3. ameliyatı önermemiş tabiki ilaç bitkisel vs ile uğraşılabilir. Allahtan ümit kesilmez. zaten onun için dua ediyorum ben hep sizlere. yalnız. testisin tamamen kaybı daha mı iyi bunu da düşünmek lazım. kör bir ısrar faydadan çok zarar getirir. bütün bilim adamlarının üzerinde hemfikir olduğu gerçek bir testisin ikiden fazla sayıda ki her birinde en az dört adet doku çıkarılıyor. bazen bu sayı bulunamayınca 10-15 i buluyor. ameliyat edilip doku kayıplarına uğratılmaması yönünde. bunu kabullenmemek bilimsel gerçekleri inkar edip yer çekimi bana işlemez diyerek 10. kattan atlamakla eş. kaan hoca sizin çocuğunuz olmaz dememiş ikisi farklı şeyler. olmaz diyenlere ben de şartlar ne olursa olsun buradan çok defa ateş püskürmüşlüğüm vardır.

bende seninle aynı fikirdeyim canım Kaderimizde ne varsa onu yaşıycaz......[/QUOTE]
doğru da 10. kat misalimi bir daha düşünün

İnşallah canım dualarımız seninle

zcu arkadaşım. bünyesinde tüp bebek merkezi olmayanlar daha kolay çıkarıyorlar. sağlık kurulundan tek tek geçiyorsunuz eşinle beraber. kurulun içinde göz, psikiyatri gibi alakasız branşlar da var ama k0ural böyle maalesef. 1 ila 3 günde bu işler bitiyor dilekçeden sonra. sonra kadın doğum kliniği size yardımcı üreme tedavileri görebilir raporu veriyor. üroloji ve diğer kurulun raporlarından sonra bunu götürüp umuta veriyorsunuz ilaç ve tedavinin yarıya yakını sgk tarafından karşılanıyor. umutlada konuşabilirsin yardımcı olurlar. izmirde neresi olur tam bilemiyorum. bünyesinde üroloji ve kadın doğumun bulunduğu üniversite veya eğitim araştırma hastanelerinden alınabiliyor bu rapor. belki dokuz eylül olabilir. manisa-aydın gibi yakın illerdekileri de araştırın derim.izmire göre daha kısa sürede işinizi bitirebilirsiniz. biz istanbulda zeynep kamil, çapa, cerrahpaşa gibi yerlerde tüp bebek merkezi olduğundan yokuşa sürüleceği için haydarpaşa numuneden almıştık. o bile 15 günü bulmuştu.[/QUOTE]

canım çok teşekkür ederim. Allah razı olsun özelinede mesaj atmıştım .bende zaten araştırdım .ege. üni. has. rapor vermediler ama tepecik eğitim ve arştırmada alına bilir belki diyorlar artık pazartesi alırız.zaten bu hafta iş yerini kapattık hastane hastane geziyoruz diyorum ya hep işi yokuşa sürüyorlar.bizi ekmek teknemizdende ediyorlar.müşteri geliyor dükkan kapalı gidiyor.eşimin yanında ben duruyordum ikimizde hastanede olunca işyeri kapanıyor.tepecik has. dende alamazsak bende manisayı düşünüyorum.artık hayırlısı ne zormuş ya Allah dert verip derman aratmasın.

maalesef canım gerçektende bu durumumuz kullanılıyor .hem maddi hem manevi hayata 1-0 yenik başlıyoruz.belki birgün bizde gol atarız ha ne dersin top yuvarlaktır.

ZCU sağol canım arkadaşım inşaaalllahhh...senin içinde yolunda gider artık herşey yazdıklarını okudum...burdaki arkadaşlarımıda takip etmeye çalışıyorum çok fazla yazamasamda.. seni çok iyi anlıyorum canım çok zorluklar çektin......gerçi hepimiz bu çok zorlu mücadelelerden geçiyoruz...AMA İLLAKİ tüm bu çektiklerimizin mukafatını RABBİM gösterir bize....

Muayene olduğumuz medipoldeki ürolog doğrudan herhangi bir tüp merkezine gidin vakit kaybetmeyin boşuna dedi.Hormon bu düzeydeyken bile tese ameliyatı ile çıkabilir dedi.Bu hafta sonu euro fertil de bir spermiogram testi daha yaptıracağız orda da bu tip bir sonuç çıkabilir belki ama umut işte bizdeki.Bir arkadaşımın eşinde de sıfır sperm çıktı euro fertildki tanıdığı vasıtasıylaorda yaptıkların spermiogram da sperm çıktı.Buna biraz tedaviyle normal yoldan hamişle kalacaksın dedi ve nitekimde öyle oldu şimdi 3 aylık kızı var normal yoldan hamile kaldı.Her yer spermiogram testi yapamıyormuş sanırım bakalım orası ne diyecek o da olmazsa umut a gideceğiz artık.Yeterki olsun da herşeyi feda etmeye hazırız.
Tese için kararsızız herşeyin hayırlısı artık herhalde fsh ve lh hormonunu biraz daha düşürüp tese ye girmek daha mantıklı gibi bakalım herkese çok teşekkür ederim.Değerli yorumlarınız için

tatlım kaan hocaya söyledik ama size rapor olmaz dedi rapor için fsh baya düşük olamlıymış bizim 3 fsh o yüzden mecbur parayla alıcaz

BELGİN cim nasılsın canım? görüşemiyoruz uzun zamndır.sizin tedavi ne durumda? kaan hoca 2. elengo çıktığı için bu kez ümitli o yüzden 3. yü yapıyo.bişey demedi hiç zararlı olur falan diye.pataloji raporunu götürdüğmde yaza kadr tedaviye tam gaz devam edelim lmazsa son kez m tese yapalım demişti.aslında ben de düşünüyrum sürekli zararı olur mu diye ama yapıcak da bişey yok.sn kez şansımızı denicez artık.inşallah sonuncu da kavuşuruz bebişimize

Tesekurler canim..peki siz simdi hangi doktorda muayene oluyosunuz? ve fsh yi nasil dusurtunuz bide bizde testoteronenin degeri dusuk hersey icin tesekurler

demmi ben seni pek bi anliyamadim yani fsh si yuksek olanalarin fsh si dustugunde uretim baslamiyomu :93: benmi yanlsi anladim :44:

kIZLAR CUMANIZ MUBAREK OLSUN....
Allahım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

demmi ben seni pek bi anliyamadim yani fsh si yuksek olanalarin fsh si dustugunde uretim baslamiyomu :93: benmi yanlsi anladim :44:

canım demmi arkadaşın söylediği doğru ama bunun yanı sıra fsh ı yüksek olupta sperm bulunan arkadaşlarımızda oldu o yüzden emre bey bize dediki fsh bize bilgi veriyor ama hiç bir hastaya sizin hormonlarınız yüksek sizde sperm çıkmaz diyemiyoruz çünkü bu konuda çıkar dediğimiz hastalarda sperm çıkmayabildiği gibi çıkmaz dediğimiz hastalardada sperm çıkabiliyor dedi .Rabbim hakkımızda hayırlısını versin bu cuma günü yüzü suyu hürmetine en yakın zamanda bizlerde bebeklerimize kavuşuruz inşallah.canım birde birşey söyliycem sperm testi yaptırınca idrarada baktırın benim eşimin idrarında sperm çıkmıştı.inşallah yardımcı olabilmişimdir.hayırlı cumalar dualarınıza ihtiyacım var bizde pazartesi günü sperm testi için hastaneye gidicez .rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin inşallah

ev tatlım başkladım inşallah faydası olur
inşallah canımmm

hayırlısı olsun canım peki ne zaman olacak 3.teseyi eşin bizim bilmiyorumki canım bu yaz olacak ama ne zaman bakalım ben biraz korkuyorum aslındaaa

Ya İlahi! Kuran-ı Kerim'i sen hak ile indirdin ve O hak ile indi.Allahım! Kuran'a bizim rağbetimizi artır.Kuran'ı bizim gözümüzün nuru,göğsümüzün şifası kıl.Allahım! Bizim dilimizi Kuran ile süsle,yüzümüzü Kuran ile güzelleştir,vücudumuzu Kuran ile kuvvetleştir.Gündüz ve gece senin taatin üzerine bizi Kuran'ı okumakla rızıklandır.Bizi Hz.Muhammed Mustafa(s.a.v) ve hayırlı ehli ile beraber haşreyle.AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…