Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rica ederm yonca üzülmeyin her zaman şansınız var. 1. de çıkmasa bile daha sonrakilerde var. 1 de bulamayan doktorlar başka denemeyin bulunmaz dese de aldırmayın siz kime yaptıracaksınız tedavi ve ameliyatınızı
demmi ben seni pek bi anliyamadim yani fsh si yuksek olanalarin fsh si dustugunde uretim baslamiyomu :93: benmi yanlsi anladim :44:
hayır nurhira mekanizma öyle çalışmıyor başlamaz. fsh çok düşük olduğunda eğer yükseltilirse başlar ama tersi doğru değildir. onun için hep arkadaşlarıma üretime odaklanın hormonlara değil diyorum özellikle yüksek olanlara. şöyle düşünelim. bir yumurtayı kaynattığımız anda pişti deriz değil mi ama rafadan mı katı mı yoksa kayısı kıvamında mı olduğunu bilemeyiz. ancak uzun süre kaynar durumda beklerse artık katı olduğuna kanaat getirir ve altını söndürürüz. şimdi kaynama anını yüksek fsh olarak düşünelim ama pişme kıvamını yani sperm varlığını bilmiyoruz. bunu ancak yumurtayı soyunca anlayacağız başka yöntemimiz yok.

Amiin inşallah.

kız ne güzel bir dua herhalde herkezden daha fazla bizim ihtiyacımız var .güçe, kuvvete, sabıra, nura,Allah yardımcımız olsun .bu güzel günde dualarımızda kabul olsun.en başta herşeyin hayırlısı olsun......

bi forum sayfaydasın da bir azosperm hastanın kullanıp iyileştiğini yazmış. acaba sizlerden bu ilacı kullanp ta iyileşen var mı. http://forum1.cocukistiyorum.com/35_adet_canli_sperm_gorundu-t4072.html

canım bu topikte kullanan yok sanırım.bende çok duydum araştırmalarımdada hep nette rastladım.zaten azospermle ilgili tek bitkisel ilaç bu sanırım .yalnız fiyatı epeyce pahalı .bir kutusu 400.00 civarı tabi bir kutu bir ay gidiyormu bilmiyorum.birde dr.lar sitesindede bunu tavsiye eden dr. ları okudum inşAllah şifa verir.

deniz13 bende bayadır bu ilacı araştırıyorum azospermme faydasını övüyor her bitkisel azospermden basetmiyor yalnız fiyatı pahalı içinde 60tane var günde iki kapsül kullanılıyor 1 ay gidiyor 1 kutu 6 ay kullanmak gerekiyormuş 6 aydada baya para tutar tabi spermler çıksa sonucunda gene insanın gözüne gelmezde mikroteseye de zaten gicek okadar tabi çıkıp çıkmayacagıda belirsiz yazdıklarına bakılırsa insana cazip geliyor ben kullanma taraftarıyım denemekte fayda vardır hiç yan etkisi yokmuş allahım inşallah bişeyler sebebi olur allah herkeze dogru tedaviye yönlendirsin canım..

Evet ya bende m-sure ilaci hakkinda okudum, okudugumdada heycanlandimya azospermi iylestirdigini yaziyodu, oyle olursa ne kadar olursa olsun aliriz Rabbim sifa versin. tabi bunu kullanan varsa mutlaka yazsin arkadaslar

araştırdım kullanan kişinin mail adresini buldum. kendisine mail göndericem. acaba yanında farklı bişey kullanmış mı? ilkumudum13@hotmail.com

ALINTIDIR....
--------------------------------------------------------------------------------

evet kullandığım ilaç var. uzun süredir kullandığım ilaç m-sure dir. yaklaşık 8 aydır kullanıyorum. daha önce spermiogram sıfırdı. şimdi ise allaha şükür sayısı belli olmayan sayı. hem canlı hemde cansız. ben düzelene kadarda kullanmayı düşünüyorum. azospermlerin tedavi süresi 3-5 ay değil aslında. bence en az 1 yıl buyunca kullanmak gerekir diye düşünüyorum. bu 2. denememizdi.. medikal park bahçelievler hastanesinde tedavi oluyoruz. gerçekten dokturları ve embiryologlar çok profesyonelce, her şeyi itinayla yapıyorlar. surmak istediğiniz suru varsa msn adresimden bilgilendirebilirim sizi. mail atabilirsiniz. ilaç hakkında. ilkumudum13@hotmail.com

DEMMİ çok teşekkür ederim.Allah razı olsun....inşallah olumlu netice alırız ameliyattan canım.....

ivi tüp bebekte Bülent hoca alanında çok iyi bir doktor..birazda araştırdım...haftaya cmt.randevu alıp gidicez bi aksilik çıkmazsa muayene için...yada UMUTTAKİ Emre bey e yaptıralım diyorum ameliyatımızı..o da çok başarılı......temmuz başına kadar zaman var.ama karar veremiyoruz...
umutta spermler donduruluyor...ivide de çifler aynı anda hazırlanıyor... hangisi daha doğru sence?

canım bende ilk defa duydum bu ilacı..... inşallah faydası olur...
bizde m.park b.evlerde tedaviye başlamışdık ama devam etmedik...inşallah sizin için herşey yolunda ve sorunsuz gider ....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

canım benim bildiğim kadarıyla umuttada aynı anda hazırlıyorlar.

hayırlı akşamlar kızlar.....
bayadır giremedim laptopum yoktu geldi en sonunda kaynım almıştı getirdi birde yoğun günler geçirdim .....
geçmişi okumadım ama okuduğum kadarıyla arkadaşlar m sure ilacından bahsediyolar ben yanlış hatırlamıyorsam eğer o ilacın içinde domuzdan üretilen birşeyde vardı yada bizim dinen caiz olmayan bişey bir ara burada yine konusu geçmişti geçen yıldı sanırım o yüzden topiktekiler önce umutlanmıştı sonrada vazgeçmişlerdi ....arkadaşlar iyice araştırın çocuğunuz olsun diye ahiretinizide bitirmeyin bence yinede herkes kendisinden mesul ben sadece kendi fikrimi paylaşmak istedim .....inşallah yanlış hatırlıyorumdur ama sanırım bu ilaçtı .....rabbim inşallah sizleri daha çok aratmadan bebeklerine kavuşturur

m-sure kullanan kişi bu ilacı 1 aylık 230 tl. temin etmiş. türkiyede ki fiyatı ise 1 aylık 400tl,dir.kullanan kişi bizlere de temin edeceğini söyledi. yurtdışından bir arkadaşına çok kişiye getirtmiş. eğer sizler de isterseniz beraber sipariş verelim... ben bu ilacı eşime kullandırtmak istiyorum, çünkü çok araştırdım inşallah bu ilaç bizlere bir umut olur. bir de süt ile içilioyormuş. ve yanında keçiboynuzu tozu varmış onu 1 su bardağına ılık süt ile 1,5 tatlı kaşığına keçiboynuzu tozunu karıştırıp, sabah akşam aç karna içilmesi gerekirmiş. 1 kg 7-8 tldir. aktarcılar da satılıyormuş...

allah yardımcımız olsun...

m-sure kullanan kişi bu ilacı 1 aylık 230 tl. temin etmiş. türkiyede ki fiyatı ise 1 aylık 400tl,dir.kullanan kişi bizlere de temin edeceğini söyledi. yurtdışından bir arkadaşına çok kişiye getirtmiş. eğer sizler de isterseniz beraber sipariş verelim... ben bu ilacı eşime kullandırtmak istiyorum, çünkü çok araştırdım inşallah bu ilaç bizlere bir umut olur. bir de süt ile içilioyormuş. ve yanında keçiboynuzu tozu varmış onu 1 su bardağına ılık süt ile 1,5 tatlı kaşığına keçiboynuzu tozunu karıştırıp, sabah akşam aç karna içilmesi gerekirmiş. 1 kg 7-8 tldir. aktarcılar da satılıyormuş...

allah yardımcımız olsun...

arkadaşlar merhaba!siteye yeni üye oldum.sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var,iki yıllık evliyim ve bir yıldır korunmuyoruz eşimle,artık bi bebişimiz olsun istiyoruz.doktorum aşılamayı önerdi ama öncelikle eşimden sperm testi istedi ama bu testi veremedi,yani olmadı..hastane ortamı olunca strese girdi ve olmadı,iki oldu deniyoruz ve ne yapacağımı bilemez bi haldeyim.bu konuda bana fikir verebilecek bi arkadaşım varsa çok sevinirim,şimdiden çok teşekkür ederim.!

sanırım yanılıyorsunuz, çünkü bu ilacı kullanan kişi sağlık bakanlığı onaylu olduğunu söyledi. eğer öyle bir içerik varsa türkiyede satışı olmaz ve bu ilacı ithal eden firma mutlaka bakanlıktan helal birkisel ürünler sertifikası almıştır. aksi taktirde satışını yapamaz. tarbende çok araştırdım hiç böyle bir şeye rastlanmadım.
ama iyice araştırıcam. tarım ve köy işleri bakanlığı ithal edilen ürünleri testten geçirip öyle izin veriliyormuş. lütfen bir yerden gördüyseniz alıntı olarak ekler misiniz?

denizyeşili hoş geldin canım sıkılmasına hiç gerek yok kimse görmez umursamaz onlar alışık zaten derdin için mecburen verecek zaten kimse keyfi orda öyle bişey yapmaz ayıp degil günah degil eger test için istedilerse evde prazervatifle ilişği yapıp prazarvatifin içinden meniye bakabiliyorlar tabi götüreceginiz hastane yakınsa yarımsaatte ellerinde olması lazım tabi aşılama içinse öylede olmaz siz nereye yaptıracaksanız söyleyin onlar bir olur yolunu söylerler çekinecek bişey yok mecburen söyleyin ..

harzem söylediklerine katılmıyorum domuzdan alıntı bişey bence yoktur içinde varsada derdine derman olsun diye kullanıldıgı için haram olmaz bizim dinimizde domuz eti yemek bile bile haramdır ama derdine derman olşsun diye kullandıgın hiç bişey haram degildir allah belirli bir sınarda bazı şeyleri helal kılıyor bence kimsenin ümüdini kırmamak gerek hiç belli olmaz nerde nevar neyde şifa var allah bilir ona bakarsan o hapı kullanmasan bile insanın ne günahları var ona gelesiye tabi herkezin görüşü kendine buda benim görüşüm..

arkadaşlar bence içeriğinde domuz jelatini olan ilaç bu değildi, başka bir ilaçtı adını hatırlarsam yazacağım..Ama bu arada sana katılmıyorum canım, Allah zorunlu halde bir parça domuz etine müsade ediyoroda çok ama çok zorunlu olan hallerde, örneğin zorla yedirilme vs gibi şeyler.., yoksa derdine derman olsun diye helal kılınma gibi birşey olmaz canımcım.. zaten dert Allah'tan gelen bir şey, isterse dermanınıda o verecektir..

tşk ederim cnm,yarın doktoru arayıp bi danışıcam bakalım ne dicek?Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..!

bu arada tedaviye b.düzü medicana da başlıcaz inş,doktorum aysun hanım,bu hastanede tedavi olan varmı?varsa memnun kalıp kalmadığını yazabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…