Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler arkadaşlar
tedaviye başlayan ve başlayacak arkadaşlar inşallah güzel haberlerinizi alırız.
bizde bir şey yok her şey aynı.

amin canım inşallah.Bu yazdığım dua Kuran'a başlarken okunan dua:Allahümme bilhakkı enzeltehü ve bilhakkı nezel.....diye başlıyor biliyosunuzdur.Anlamı çok güzel bir dua.
Arkadaşım haram olan birşeyin insana şifa vermesi nasıl düşünülebilir?! "Size verdiğim nimetlerin helal ve temiz olanından yiyin"ayeti varken çocuk sahibi olabilmek için haram yemek uygun mudur!Buna en uç noktada eğer ölme tehlikesi varsa,o da ölmeyecek kadar buna müsaade verilmiştir.Haram yiyeceğine çörek otu-helal olan bir nimeti yesin ve bu çörek otu nimeti o kadar şifalı ki;"ölüm hariç her derde devadır"buyurmuş Efendimiz(s.a.v).Lütfen dini konularda daha hassas olalım benim düşüncem senin düşüncen diye birşey olamaz.Allah neyi emretmişse odur.

nur.sen melisa arkadaşlar yazdıgımı çekip çekip cevap yazmanıza gerek yok herkezin düşüncesine saygı duyarım bu konu bence nihat hatipoglunun onun gibi bilgili hocalarımıza düşer tartışmak ben hoca olmadıgım için daha fazla yorum yapmak istemiyorum herkezin derdi kendine yetiyor zaten o ilaçta öyle bişey yok zaten akşam eşimle iyce içerigini okuduk sadece bitkisel ürün içindekiler allah herkezin şifasını versin aminnn..

canım benim bildiğim kadarıyla umuttada aynı anda hazırlıyorlar.

Sağol arkadaşım...o zaman ben yanlış anladım...demek ki bu yöntem daha sağlıklı 18 hazirandada umuttan randevu aldık birde eşim emre beyede muayene olsun istiyorum...oraya gidincede yine sorarım tabi yönterini....

ZCU CANIM sende umutta başlıcan dimi?yani orda devam edicen,,ben öyle dediğini hatırlıyorum..

umuttada beraber hazırlanılabiliyor. aksi tavsiye edildiyse siz beraber yaptırmak istediğinizi söyleyin. önce dondurma sadece tıkanıklığa bağlı olduğu bilinen ve bolca bulunulacağı kesin olan durumlarda avantajlı sayı belirsizse taze başlamak aynı anda tedavi olmak daha avantajlı. Bülent bey ividen başka brükselde de çalışıyor emre beyin cerrahpaşadan hocası. Biz emre beyi pratiği blent beyden daha fazladır el becerisi iyidir diye seçtik.
özel prezervatifle alınabiliyor. doktorlardan yardım isteyin.

domuz karaciherinden elde edilen etken maddedir. m-sure da var mı bilmiyorum kallekreinin de azospermde çok iyi olduğunu duymuştum ama kullanmadık

DEMMİ cevabın ve yol gösterdiğin için tekrar çok teşekkür ederim...eşimin zaten m.tesede şansı az ..

dondurma işlemi yaptırıp risk almayalım o halde...çünkü biz dondurma işlemini mantıklı buluyoduk..

İNŞALLAH RABbim Sizinde yolunuzu açsın sanada hayırlı evlatlar nasip etsin ... ve tabi buradaki azospermle

mücadele eden tüüüüm arkadaşlarımada anne olmayı bahşetsin güzel ALLAHIM ....

lütfen ilaçlar konusunda iyi şekilde araştırılmdan ön yargılı konuşulmasın. ilacın içeriği, nerden kim yaptığı, kimlerin kullandığı, ararştırıldı. öyle bir saplantıya rastlanmadı. öyle bir saplantıyı gören kişi lütfen kopyalasın.ama sanmıyorum. çünkü öyle bir şey yok.

Benim yorumum m-sure adlı ilaca değil ilacın içeriğini bilmem etmem,domuzdan elde edilmiştir ya da edilmemiştir,şifa için kullanılabilir deyip görüşünü sunan arkadaşadır dini konuda da bildiğim ve doğru olan şeyleri yazdım hocalık taslamıyorum hoca da değilim zaten ayrıca haram olan bir şeyden şifa uman kişiler kullanabilir yani herkesin özgür iradesi ona birşey demem sadece doğru olanı,Allahın emrini yazdım;bu benim düşüncem değil.......

merhaba kimsenin seni lafının çekdiği yok canım, biz doğru olanı söyledik, burda yazıyorsun ve bizde okuyuyoruz ve senden mesul olabiliriz diye ben yazdım, ben görevimi yapayım sen nasıl davranmak istersen davranırsın..

nasılsınız bacılar bizde değişiklik yok herşey aynı tek değişiklik ev alıyoruz bugün ekper geldi inşallah kredide çıkarsa bu çarşamba yada perşembe tapu işlerini halledip hafta sonuda taşınmayı düşünüyoruz çok heyecanlıyım evim çok güzel geniş inşallah taşınınca resimlerini yüklerim sizlerlede paylaşmış olurum hayal gibi 1 günde karar verdik paşladık işlemlere Rabbim çok şükür evde nasip etti inşallah evlatda nasip eder kızlar duaya ihtiyacım var çok borca girdik Rabbim kolayca ödemeyi nasip eder daha 10 milyara ihtiyacımız var kızlar dua edinde onu bulalım sağdan soldan borç bulabilelim çok heyecanlıyım inşallah sorun olmadan halledebiliriz

güle güle otur canım içi dolu olsun korkma allah ev alana yardım eder inşallah bulursunuz eksiğiniz olan parayııı

bacılar geçmişe göz atarken gördüm m surede domuz pankreası yoktur biz kullandık ama faydası olmadı zira m sure gibi ilaçlar sperm sayısını arttırıyor çok nadir kullanıpta çıkan oldu başka bir topikte bu konuda kullanıca yorumları ayrıntılı olarak var m sure adlı ilacı eşimin arkadaşı kullandı onda sperm vardı ama varikoselden dolayı sayı azdı bu ilaçı yurt dışından çıkınca kendi aldı kullandı ilk gece karısı hamile kaldı sonra bizde kullandık yaklaşık 8 -9 ay kadar ama bizde sayı yok ki sıfır yararı olmadı yani bahsettiğiniz ilaç padutin 100ke adlı ilaçtır bu ilaçta domuz pankreası vardır yanlız bu ilacı kullanıpta azo konusunda sperm çıkan yoktur bu ilaç sayı arttırmaya yardımcı olur bu ilaçlada ilgili o bahsettiğim sitede kullanıcı yorumları var o site ne derseniz gerci başka site adı vermek yasaktı galiba ama ben genede yazıyım cocuk istiyorum.com burda kullanıcı yorumlarınıda bulabilirsiniz ayrıca padutin 100ke ile ilğili drlar çok olumlu bakmıyor domuz pankreasının insan üzerinde yan etkileri çokmuş ah ah zamanında çok araştırdıgım için siz bana sorun hangi ilaç hangi kür

güle güle otur canım içi dolu olsun korkma allah ev alana yardım eder inşallah bulursunuz eksiğiniz olan parayııı

ay bacım benim Allah razı olsun nasılsın hiç karşılaşamıyoruz bu aralar siz naptınız tedaviyi gene ertelediniz galiba eşinin tayini noldu

Canlarım nasılsınız çok uzun zaman oldu buralara girmedim,biliyorsunuz ilk denemenin olumsuz sonuçlanması beni biraz yıprattı kendime gelmem biraz zaman aldı şükürler olsun şimdi çok iyiyim kendimi işe güce ibadetlerime kaptırdım Rabbim tekrar güç kuvvet verdi normale döndüm hatta şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum dondurulmuş embiryolarımız var Allah nasip ederse ocakta yıllık iznimi alıp tekrar deneme yapacagız VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH nasipse olur inşanlah.İnşanlah sizlerde iyisinizdir rabbim sabrımıza sabır versin hayırlı çoçuklar versin hepimize.sizleri Allaha emenet ediyorum herzaman dualarımdasınız....ZAMANCIĞIM muhtemelen umreden dönmüşsündür geçmişi okuma fırsatım olmadı rabbim umreni ve dualarını kabul etmiştir inş.A.e.olun

ay bacım benim Allah razı olsun nasılsın hiç karşılaşamıyoruz bu aralar siz naptınız tedaviyi gene ertelediniz galiba eşinin tayini noldu

canım hala aynı iş yerinde bakalım bu ay yada önümüzdeki ay ne olacağımız belli olur o zaman bakacağız tedaviye bakalım hayırlısı sen nasılsın

canım nerelerdesin??? ama iyi olmana çok sevindim bitanem..arayı uzatma arasıra gel olur mu?? dualarım seninle canımcım..

canım hala aynı iş yerinde bakalım bu ay yada önümüzdeki ay ne olacağımız belli olur o zaman bakacağız tedaviye bakalım hayırlısı sen nasılsın
hayırlısı olsun bacım ben napim heyecanlıyım işte ev işi falan Rabbim inşallah evlatta nasip eder

amin bacım çokdan döndüm inşallah Rabbim kabul buyurmuştur bacım donmuş ebriyonuz var bak bizden kaç adım öndesin hiç üzülme inşallah bu sefer tutucak ayyyy Rabbim bizede nasip eder inşallah

inşallah bu denemende yüzün güler canımmm

MELİSELA,BELGİN ,ZAMAN çok teşekkürler canlarım Allah güzel gönüllerinize göre versin.buralardayım artık inş.herşey hepimiz için güzel olur kuçaklarımız dolu olur evlerimiz çoçuk sesleriyle şenlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…