- 22 Ağustos 2009
- 2.691
- 197
- 698
amin canım inşallah.Bu yazdığım dua Kuran'a başlarken okunan dua:Allahümme bilhakkı enzeltehü ve bilhakkı nezel.....diye başlıyor biliyosunuzdur.Anlamı çok güzel bir dua.kız ne güzel bir dua herhalde herkezden daha fazla bizim ihtiyacımız var .güçe, kuvvete, sabıra, nura,Allah yardımcımız olsun .bu güzel günde dualarımızda kabul olsun.en başta herşeyin hayırlısı olsun......
Arkadaşım haram olan birşeyin insana şifa vermesi nasıl düşünülebilir?! "Size verdiğim nimetlerin helal ve temiz olanından yiyin"ayeti varken çocuk sahibi olabilmek için haram yemek uygun mudur!Buna en uç noktada eğer ölme tehlikesi varsa,o da ölmeyecek kadar buna müsaade verilmiştir.Haram yiyeceğine çörek otu-helal olan bir nimeti yesin ve bu çörek otu nimeti o kadar şifalı ki;"ölüm hariç her derde devadır"buyurmuş Efendimiz(s.a.v).Lütfen dini konularda daha hassas olalım benim düşüncem senin düşüncen diye birşey olamaz.Allah neyi emretmişse odur.harzem söylediklerine katılmıyorum domuzdan alıntı bişey bence yoktur içinde varsada derdine derman olsun diye kullanıldıgı için haram olmaz bizim dinimizde domuz eti yemek bile bile haramdır ama derdine derman olşsun diye kullandıgın hiç bişey haram degildir allah belirli bir sınarda bazı şeyleri helal kılıyor bence kimsenin ümüdini kırmamak gerek hiç belli olmaz nerde nevar neyde şifa var allah bilir ona bakarsan o hapı kullanmasan bile insanın ne günahları var ona gelesiye tabi herkezin görüşü kendine buda benim görüşüm..
canım benim bildiğim kadarıyla umuttada aynı anda hazırlıyorlar.
umuttada beraber hazırlanılabiliyor. aksi tavsiye edildiyse siz beraber yaptırmak istediğinizi söyleyin. önce dondurma sadece tıkanıklığa bağlı olduğu bilinen ve bolca bulunulacağı kesin olan durumlarda avantajlı sayı belirsizse taze başlamak aynı anda tedavi olmak daha avantajlı. Bülent bey ividen başka brükselde de çalışıyor emre beyin cerrahpaşadan hocası. Biz emre beyi pratiği blent beyden daha fazladır el becerisi iyidir diye seçtik.DEMMİ çok teşekkür ederim.Allah razı olsun....inşallah olumlu netice alırız ameliyattan canım.....
ivi tüp bebekte Bülent hoca alanında çok iyi bir doktor..birazda araştırdım...haftaya cmt.randevu alıp gidicez bi aksilik çıkmazsa muayene için...yada UMUTTAKİ Emre bey e yaptıralım diyorum ameliyatımızı..o da çok başarılı......temmuz başına kadar zaman var.ama karar veremiyoruz...
umutta spermler donduruluyor...ivide de çifler aynı anda hazırlanıyor... hangisi daha doğru sence?
özel prezervatifle alınabiliyor. doktorlardan yardım isteyin.arkadaşlar merhaba!siteye yeni üye oldum.sizlerin fikirlerine çok ihtiyacım var,iki yıllık evliyim ve bir yıldır korunmuyoruz eşimle,artık bi bebişimiz olsun istiyoruz.doktorum aşılamayı önerdi ama öncelikle eşimden sperm testi istedi ama bu testi veremedi,yani olmadı..hastane ortamı olunca strese girdi ve olmadı,iki oldu deniyoruz ve ne yapacağımı bilemez bi haldeyim.bu konuda bana fikir verebilecek bi arkadaşım varsa çok sevinirim,şimdiden çok teşekkür ederim.!
umuttada beraber hazırlanılabiliyor. aksi tavsiye edildiyse siz beraber yaptırmak istediğinizi söyleyin. önce dondurma sadece tıkanıklığa bağlı olduğu bilinen ve bolca bulunulacağı kesin olan durumlarda avantajlı sayı belirsizse taze başlamak aynı anda tedavi olmak daha avantajlı. Bülent bey ividen başka brükselde de çalışıyor emre beyin cerrahpaşadan hocası. Biz emre beyi pratiği blent beyden daha fazladır el becerisi iyidir diye seçtik.
özel prezervatifle alınabiliyor. doktorlardan yardım isteyin.
nasılsınız bacılar bizde değişiklik yok herşey aynı tek değişiklik ev alıyoruz bugün ekper geldi inşallah kredide çıkarsa bu çarşamba yada perşembe tapu işlerini halledip hafta sonuda taşınmayı düşünüyoruz çok heyecanlıyım evim çok güzel geniş inşallah taşınınca resimlerini yüklerim sizlerlede paylaşmış olurum hayal gibi 1 günde karar verdik paşladık işlemlere Rabbim çok şükür evde nasip etti inşallah evlatda nasip eder kızlar duaya ihtiyacım var çok borca girdik Rabbim kolayca ödemeyi nasip eder daha 10 milyara ihtiyacımız var kızlar dua edinde onu bulalım sağdan soldan borç bulabilelim çok heyecanlıyım inşallah sorun olmadan halledebiliriz
güle güle otur canım içi dolu olsun korkma allah ev alana yardım eder inşallah bulursunuz eksiğiniz olan parayııı
ay bacım benim Allah razı olsun nasılsın hiç karşılaşamıyoruz bu aralar siz naptınız tedaviyi gene ertelediniz galiba eşinin tayini noldu
Canlarım nasılsınız çok uzun zaman oldu buralara girmedim,biliyorsunuz ilk denemenin olumsuz sonuçlanması beni biraz yıprattı kendime gelmem biraz zaman aldı şükürler olsun şimdi çok iyiyim kendimi işe güce ibadetlerime kaptırdım Rabbim tekrar güç kuvvet verdi normale döndüm hatta şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum dondurulmuş embiryolarımız var Allah nasip ederse ocakta yıllık iznimi alıp tekrar deneme yapacagız VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH nasipse olur inşanlah.İnşanlah sizlerde iyisinizdir rabbim sabrımıza sabır versin hayırlı çoçuklar versin hepimize.sizleri Allaha emenet ediyorum herzaman dualarımdasınız....ZAMANCIĞIM muhtemelen umreden dönmüşsündür geçmişi okuma fırsatım olmadı rabbim umreni ve dualarını kabul etmiştir inş.A.e.olun
hayırlısı olsun bacım ben napim heyecanlıyım işte ev işi falan Rabbim inşallah evlatta nasip edercanım hala aynı iş yerinde bakalım bu ay yada önümüzdeki ay ne olacağımız belli olur o zaman bakacağız tedaviye bakalım hayırlısı sen nasılsın
Canlarım nasılsınız çok uzun zaman oldu buralara girmedim,biliyorsunuz ilk denemenin olumsuz sonuçlanması beni biraz yıprattı kendime gelmem biraz zaman aldı şükürler olsun şimdi çok iyiyim kendimi işe güce ibadetlerime kaptırdım Rabbim tekrar güç kuvvet verdi normale döndüm hatta şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum dondurulmuş embiryolarımız var Allah nasip ederse ocakta yıllık iznimi alıp tekrar deneme yapacagız VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH nasipse olur inşanlah.İnşanlah sizlerde iyisinizdir rabbim sabrımıza sabır versin hayırlı çoçuklar versin hepimize.sizleri Allaha emenet ediyorum herzaman dualarımdasınız....ZAMANCIĞIM muhtemelen umreden dönmüşsündür geçmişi okuma fırsatım olmadı rabbim umreni ve dualarını kabul etmiştir inş.A.e.olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?