Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet seninki sans ne guzel denk gelmis
aradigin numarayi hatirliyosan verebilirmisin ben aradim ama hangi hastane bilmiyorum farkli yerlerde calisiyo sanirsam

evet seninki sans ne guzel denk gelmis
aradigin numarayi hatirliyosan verebilirmisin ben aradim ama hangi hastane bilmiyorum farkli yerlerde calisiyo sanirsam

canım şu iki numarayıda dene ikisiden biri 03125956832--03125956815 ben bunların biriyle başarmıştı kaydetmemişim bunlar çalıştıgı cebeci fakültesi numarası gene araştırırırım .

canım işallah kerediniz çıkar da evlenirsiniz kirada oturmak zor olsa gerek bu devirde.Benim Allaha çok şükür ev derdim yok evimiz var 5 kat çoğu kirada ama bebişim yok işallah Rabim o evleri boş yoymaz

amin kızlar inşallah evi almak nasip oldurda içine bebişlerimiz olur nebilim işte kızlar insanın bir yanı hep yarım Rabbim inşallah bizede nasip eder

Herkese hayırlı akşamlar.Bu ay tüp bebek için yine hastane yollarındayız,regl olunca gidicem.6 gündür günüm geçiyor,buna sevinemiyorum bileya sonu hüsran olursa diye.aslında stresten geçiktiğine eminim ama yinede ümitlenmeme engel değil.Sen bize ve bizim gibi bu yolda olan herkese yardım et Yarabbi!sen umutlarımızı tüketme,bizlere bu büyük mucizeyi en kısa zamanda yaşat.her ay aynı hayal kırıklığını yaşatma ..

evet canım gaziemirdeyim eşim burada varikosel ameliyatı olmuştu eşimde kanal yokluğu varmış buradaki doktorlar anlamamışlar . sağolsun emre bey doğru teşhis ve tedavi uyguladı. inşallah hayırlısıyla kucağıma almak nasip olur allah isteyen herkese nasip etsin

kaan beye mesaj atmistik dun normal yoldan cikis olmazmi diye birde daha tese olmasak diye cevabi soyle:
yaklaşık 4 aydır tedaviniz sürüyor. Eğer menide sperm çıkacak olsa, çıkar. Burada geldiğinizde test yapıp anlarız. Ya da siz orada bir test yaptırıp, bakabilirsiniz. Ameliyatı ise, ileri bir tarihte de yapabiliriz ama sonucun değişeceğini sanmıyorum. Zaten bu ameliyat sırasında hücre çıkmasa bile, testisin içini de göreceğimizden, daha detaylı ve bilinçli bir tedavi planlayabilceğiz.
sizce ne yapalim ,biz yurtdisindayiz ekim yada martta gidebiliriz turkiyeye ama kaan bey agostostan once gelin diyor.en erken ekimde gidebiliriz,ama ben ekime istemiyorum mart desek cokmu gec olur,lutfen bir fikir verin

nasılsınız bacılar ben heyecanla beklemedeyim bugün kredi sonucu belli olucak bakalım inşallah çıkarda alırız
lamyay bacım sen bilirsin tabi nezaman hazır hissedersen ozaman yaptır da kaan hocanın dediğini dinle bence çokda erteleme en azından yol haritanız belli olur öyle düşün

işallah hayırlısıyla çıkar canım da ev sahiibi olursunuz

canım hakkınızda hayırlısı olsun.. bizde 1,5 ay önce kredi ile ev aldık...kendi evin olması başka oluyormuş en azından kimse çık diyemiyor ev sahibi ile uğraşma derdin olmuyor... Rabbim herkese nasip etsin inşallah...

canım aynı heyecan bizdede var babamında bugün belli olacak Allah nasip ederde kredi bugün çıkarsa emekli olucak .dün size ve babama yağmur yağarken dua etdim Allah kabul etsin.

canım bu kadar telaş etme düşün taşın yinede en doğru kararı verecek olan sensin.Allah hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin korkunun ecele faydası yok.dualarımdasın Allah gönül muradını versin.

arkadaş inşallah sperm çıkmıştırda doktorlara falan sonuçla ugraşıyorsundur girememişsindir inşallah hayırlı haber verirsin böyle tahlil verenleri merak ediyorum yanlış anlama kendim heyacan yapıyorum benimki tahlile gittiğinde aynı başkasıda gittiğinde sanki benimki ğitmiş gibi içim bi hoş oluyor inşallah allah spermler göstermiştir inan kendim kadar istiyorum allah kimsenin ümütlerini boşa çıkarmasın tez zamanda kucagını doldursun..:93:

canım perşembe günü bir kere daha test yaptıracak ikisinin sonucu cuma günü çıkacak ak mı karamı görücez mevlam hepimizin eşine tez zamanda bol bol sperm versin evlatlarımıza kavuşalım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var kader arkadaşlarım şimdiden Allah hepinizden razı olsun

Merhaba arkadaşlar....Biliyorsunuz geçen pazartesi elongelerle oluşan embriyolarla transfer yapılmıştı. Biri iyi kalite, biri orta kaliteydi. Cumartesi test günüm, ama adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Of ya çok canım sıkılıyor, çok düşük ihtimal olduğunu bilmeme rağmen insan umutlanmak istiyor işte. Bizim birde 2.mikrotesydi ve testislerin içi kötü dedi Kaan Hoca. Yani başka şansımız yok gibi. Mutsuzum yani anlayacağınız, içimi dökmek istedim.....

denetmencim hamilelik belirtilerindede karın agrısı adet olacakmış gibi kendini hissetmek gibi şeyler varmış inşallah adet belirtisi degil hamilelik belirtisidir canım hamilelik belirtileri bölümünü okursan orda öyle yazıyor eger olmazsada kendini çok üzme herzaman iş olacagına varıyor insan kendini üzüyor üzülmeyle aglamaylada çözülmüyor hiç bişey hazır hasta oluyor insan söylemesi kolay deme kendimde çok yaşadım aynı benzer şeyler dahada nolacagımız bellisiz dur bakalım inşallah hamilesindir degilsende allah başka bir kapı açar bakarsın yeni bir tedavi yöntemleri çıkar kök hücre falan yada başka birşeyler eger nasipte anne baba olmak varsa allah bir şekilde birşeyler önünüze çıkaracak allah seninde bizimde hepimizin yardımcısı olsun..

amin canım amin allah hepimizin yüzünü güldürsün cuma günü inşallah o mubarek günün yüzü hürmetine ak olsun sonucunuz tez zamanda iyi haberlerini duyalım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…