ben öglen 1.30 gibi aramıştım ilk aradıgımda galiba yemek vaktiydi daha gelmedi dedi yanında çalışan adam birdaha aradım açan olmadıydı birdaha aradım hastana bagladıktan sonra baya çaldıydı kendisi açmıştı kaan aydosla görüşecektim dedim evt buyrun benim dediydi ve konuşmuştum o yanında çalışan açtıgında görüşmek isdedigimi söylediğimde görüşürmü dedim musayit olursa görüşür dediydi ben daha 1 ay falan oluyor görüşeli saat 2 vardı bilmiyorum acemi şansımı işledi naptı bende görüşemem sanmıştım denerken olduydu bence öyle dene biraz ısrarcı ol birdaha birda ara ..
evet seninki sans ne guzel denk gelmis
aradigin numarayi hatirliyosan verebilirmisin ben aradim ama hangi hastane bilmiyorum farkli yerlerde calisiyo sanirsam
zamancım dualarım seninle Allah inşAllah istediklerini nasip etsin hayırlısı ile kredinizde çıksın evinide al o evde bebişinede kavuş eğer babamında yarın kredisi çıkabilirse emekli olucak Allah hepimize yardım etsin sende bize dua et .:26:
canım işallah kerediniz çıkar da evlenirsiniz kirada oturmak zor olsa gerek bu devirde.Benim Allaha çok şükür ev derdim yok evimiz var 5 kat çoğu kirada ama bebişim yok işallah Rabim o evleri boş yoymaz
emineciğim siz gaziemirde oturyordunuz diymi yanlış hatılamıyorsam eşin yeşilyurtta ve şifada tedavi olmuştu sonuç alamayınca İstanbula umuta gitmiştiniz.çok sevindim hamileliğine kendine dikkat et Allah sağ sağlim doğum yapıp kuçağına almayıda nasip etsin.Rabbim bizlerede nasip etsin.ben bu ayın sonunda regli olucam o zaman hormon testlerimi dr. lara gönderirim. zaten temmuz sonundaki reglimle tedaviye başlamak istiyorum bir buçuk ay sonra Allahım hayırlısını nasip etsin.
canım şu iki numarayıda dene ikisiden biri 03125956832--03125956815 ben bunların biriyle başarmıştı kaydetmemişim bunlar çalıştıgı cebeci fakültesi numarası gene araştırırırım .
nasılsınız bacılar ben heyecanla beklemedeyim bugün kredi sonucu belli olucak bakalım inşallah çıkarda alırız
lamyay bacım sen bilirsin tabi nezaman hazır hissedersen ozaman yaptır da kaan hocanın dediğini dinle bence çokda erteleme en azından yol haritanız belli olur öyle düşün
nasılsınız bacılar ben heyecanla beklemedeyim bugün kredi sonucu belli olucak bakalım inşallah çıkarda alırız
lamyay bacım sen bilirsin tabi nezaman hazır hissedersen ozaman yaptır da kaan hocanın dediğini dinle bence çokda erteleme en azından yol haritanız belli olur öyle düşün
nasılsınız kızlarrrr
kaan beye mesaj atmistik dun normal yoldan cikis olmazmi diye birde daha tese olmasak diye cevabi soyle:
yaklaşık 4 aydır tedaviniz sürüyor. Eğer menide sperm çıkacak olsa, çıkar. Burada geldiğinizde test yapıp anlarız. Ya da siz orada bir test yaptırıp, bakabilirsiniz. Ameliyatı ise, ileri bir tarihte de yapabiliriz ama sonucun değişeceğini sanmıyorum. Zaten bu ameliyat sırasında hücre çıkmasa bile, testisin içini de göreceğimizden, daha detaylı ve bilinçli bir tedavi planlayabilceğiz.
sizce ne yapalim ,biz yurtdisindayiz ekim yada martta gidebiliriz turkiyeye ama kaan bey agostostan once gelin diyor.en erken ekimde gidebiliriz,ama ben ekime istemiyorum mart desek cokmu gec olur,lutfen bir fikir verin
canım arkadaşlarım eşimin hormon testleri çıkmış fsh70.6 dan 39.6 ya inmiş acaba buda iyi birşey midir bilemiyorum bugün sperm testi yaptırdı bakalım inşallah sperm bulunur lütfen benim için dua edin bugünlerde herşey kötüye gidiyor.birinden alacağımız vardı ve adam kaçtı bende o parayla tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum.inşallah sperm çıkarda bari burdan yüzümüz güler rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah
arkadaş inşallah sperm çıkmıştırda doktorlara falan sonuçla ugraşıyorsundur girememişsindir inşallah hayırlı haber verirsin böyle tahlil verenleri merak ediyorum yanlış anlama kendim heyacan yapıyorum benimki tahlile gittiğinde aynı başkasıda gittiğinde sanki benimki ğitmiş gibi içim bi hoş oluyor inşallah allah spermler göstermiştir inan kendim kadar istiyorum allah kimsenin ümütlerini boşa çıkarmasın tez zamanda kucagını doldursun..:93:
Merhaba arkadaşlar....Biliyorsunuz geçen pazartesi elongelerle oluşan embriyolarla transfer yapılmıştı. Biri iyi kalite, biri orta kaliteydi. Cumartesi test günüm, ama adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor.Of ya çok canım sıkılıyor, çok düşük ihtimal olduğunu bilmeme rağmen insan umutlanmak istiyor işte. Bizim birde 2.mikrotesydi ve testislerin içi kötü dedi Kaan Hoca. Yani başka şansımız yok gibi. Mutsuzum yani anlayacağınız, içimi dökmek istedim.....
canım perşembe günü bir kere daha test yaptıracak ikisinin sonucu cuma günü çıkacak ak mı karamı görücez mevlam hepimizin eşine tez zamanda bol bol sperm versin evlatlarımıza kavuşalım inşallah dualarınıza çok ihtiyacım var kader arkadaşlarım şimdiden Allah hepinizden razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?