- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
MELİSELA,BELGİN ,ZAMAN çok teşekkürler canlarım Allah güzel gönüllerinize göre versin.buralardayım artık inş.herşey hepimiz için güzel olur kuçaklarımız dolu olur evlerimiz çoçuk sesleriyle şenlenir
bacılar geçmişe göz atarken gördüm m surede domuz pankreası yoktur biz kullandık ama faydası olmadı zira m sure gibi ilaçlar sperm sayısını arttırıyor çok nadir kullanıpta çıkan oldu başka bir topikte bu konuda kullanıca yorumları ayrıntılı olarak var m sure adlı ilacı eşimin arkadaşı kullandı onda sperm vardı ama varikoselden dolayı sayı azdı bu ilaçı yurt dışından çıkınca kendi aldı kullandı ilk gece karısı hamile kaldı sonra bizde kullandık yaklaşık 8 -9 ay kadar ama bizde sayı yok ki sıfır yararı olmadı yani bahsettiğiniz ilaç padutin 100ke adlı ilaçtır bu ilaçta domuz pankreası vardır yanlız bu ilacı kullanıpta azo konusunda sperm çıkan yoktur bu ilaç sayı arttırmaya yardımcı olur bu ilaçlada ilgili o bahsettiğim sitede kullanıcı yorumları var o site ne derseniz gerci başka site adı vermek yasaktı galiba ama ben genede yazıyım cocuk istiyorum.com burda kullanıcı yorumlarınıda bulabilirsiniz ayrıca padutin 100ke ile ilğili drlar çok olumlu bakmıyor domuz pankreasının insan üzerinde yan etkileri çokmuş ah ah zamanında çok araştırdıgım için siz bana sorun hangi ilaç hangi kür
amin bitanem amin..bu sefer olacak inşAllah, seni çok öpüyorum ben kaçar artık..
zamancım yeni evin hayırlı olsun, bu ev sana uğur getirir inşAllah, senin için Rabbimden bunu diliyorum..
belgincim seninde eşin en güzel bir işe sahip olur bitanem inşAllah..
kızlar dualarınıza benide katmanız ümidiyle, hayırlı akşamlar..
sevgi nasılsın canım aşağıda görüyorum seniii
nasılsınız bacılar bizde değişiklik yok herşey aynı tek değişiklik ev alıyoruz bugün ekper geldi inşallah kredide çıkarsa bu çarşamba yada perşembe tapu işlerini halledip hafta sonuda taşınmayı düşünüyoruz çok heyecanlıyım evim çok güzel geniş inşallah taşınınca resimlerini yüklerim sizlerlede paylaşmış olurum hayal gibi 1 günde karar verdik paşladık işlemlere Rabbim çok şükür evde nasip etti inşallah evlatda nasip eder kızlar duaya ihtiyacım var çok borca girdik Rabbim kolayca ödemeyi nasip eder daha 10 milyara ihtiyacımız var kızlar dua edinde onu bulalım sağdan soldan borç bulabilelim çok heyecanlıyım inşallah sorun olmadan halledebiliriz
Canlarım nasılsınız çok uzun zaman oldu buralara girmedim,biliyorsunuz ilk denemenin olumsuz sonuçlanması beni biraz yıprattı kendime gelmem biraz zaman aldı şükürler olsun şimdi çok iyiyim kendimi işe güce ibadetlerime kaptırdım Rabbim tekrar güç kuvvet verdi normale döndüm hatta şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum dondurulmuş embiryolarımız var Allah nasip ederse ocakta yıllık iznimi alıp tekrar deneme yapacagız VERENDE ALLAH ALANDA ALLAH nasipse olur inşanlah.İnşanlah sizlerde iyisinizdir rabbim sabrımıza sabır versin hayırlı çoçuklar versin hepimize.sizleri Allaha emenet ediyorum herzaman dualarımdasınız....ZAMANCIĞIM muhtemelen umreden dönmüşsündür geçmişi okuma fırsatım olmadı rabbim umreni ve dualarını kabul etmiştir inş.A.e.olun
Sağol arkadaşım...o zaman ben yanlış anladım...demek ki bu yöntem daha sağlıklı 18 hazirandada umuttan randevu aldık birde eşim emre beyede muayene olsun istiyorum...oraya gidincede yine sorarım tabi yönterini....
ZCU CANIM sende umutta başlıcan dimi?yani orda devam edicen,,ben öyle dediğini hatırlıyorum..
RUNYAcigim üzülmemek insanin elindemi canim benim
canim sen almanyadaydin dimi
gecenlerde sana ben bir doktor sordum ama sen gormedin sanirim
DR. SCHOLTES M. bu doktoru taniyormusun canim DUSSELDORF daymis
amin bitanem amin..bu sefer olacak inşAllah, seni çok öpüyorum ben kaçar artık..
zamancım yeni evin hayırlı olsun, bu ev sana uğur getirir inşAllah, senin için Rabbimden bunu diliyorum..
belgincim seninde eşin en güzel bir işe sahip olur bitanem inşAllah..
kızlar dualarınıza benide katmanız ümidiyle, hayırlı akşamlar..
zamancım evin hayırlı olsun bakarsın ugurlu gelir inşalahh içinde koşuşturan çocukların olur gün dogmadan neler dogarmış kimin nolacagını allah bilir evinin hayırlı ugurlu olması dilekleriyle canım iyi geceler..
Günaydın herkese kızlar
Zamancım ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle oturun sağlık huzur içinde inşallah...
Kızlar oylarımız hayırlı olsun inşallah;kim hayırlıysa o gelsin inşallah...
zamancığım inşallah en yakın zamanda gerekli parayı bulursun vede borcunu kolaylıkla ödersin canım mevlam hayırlısıyla alıp mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin sana yeni evin bereket ve şans getirsin canım inşallah yeni evindeyaramaz yaramaz çocukların olur onlarla uğraşmaktan evini temizlemeğe fırsat bulamazsın şaka şaka tatlım tekrar hayırlı olsun
iyiyiz canım herzamanki dertler işte sen nasılsın birkaçgünden beri yoktun .ev alımışsınız inşAllah bu ev size uğur getirir boy boy bebişleriniz olur ben insanın hayatındaki değişiklerin pozitif etkisine inanırın bakarsınız herşey istediğiniz gibi olur Allah büyüktür.borçunu öderkende Allah kolaylık versin bende üç tane art arda kredi ödemiş birisi olarak Rabbim bizlerede ev almayı nasip etsin kira gerçekten zor.öptüm canım görüşürüz.
evet canım niyetim orada başlamak temmuz sonu adetimle başlıyım diyorum.fakat tedavi öncesi muayene felan oluyormu bu konuda bilgim yok eğer muayene olursak nasıl olacak ben İzmirdeyim umut İstanbulda da ha önce umutta tedavi gören arkadaşlar ne yapmak gerekiyor. ona göre hazırlıklı olayım.
kaan hoca cevap yazmis cok stres oldum ya msj soyle:
yeteri kadar tedaviniz sürdü. Artık mikroTESE denilen ameliyatla testislerinizde sperm arayabiliriz. Ağustostan önce yapalım. Lütfen bana uygun bir tarih aralığı bildirin, size gün vereyim. 2 gün bana yeter. O zamana kadar da tedavinize aynen devam edin. Tedavi olmanız için elimden geleni yapacağım.
biz daha tese olmak istemiyoduk ya ,cok korkuyorum ilkinde cikmadi ya daha devam etmek istiyoduk tedaviye,bakalim doktora sorucaz 1 yil sonra olsak olmazmi tese
ya dua edin cok korkuyorum tese den ayni seyleri yasamaktan
canım bizde sizin gibiyiz hemen ameliyat istemiyordukama bizi de çağırdı bu ikinci olucak ama Kaan hocanoın da bildiği vardır diye düşündük
hayırlısı artık .İİİİ düşünelim iyi olsun
Günaydın kızlar
Zamancım maşallah eviniz anlattığına göre çok güzelmiş Allah güle güle oturmak nasip etsin borçlarınızı da kolaylıkla ödeyin inşallah...Lamyaycım korkma canım Allah büyüktür inşallah bu sefer yüzünüz güler,hakkınızda ne hayırlıysa o olur inşallah...
Kızlar kendimden birşey yazmıyorum çünkü hala bitkisel kullanıyo eşim ve son bitkiseli kullanmaya başlayalı temmuz 1 de 4 ay olcak ve o zaman sperm testi yaptıracak bakalım hayırlısı biz de sonuca göre birşeyler düşünürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?