Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

amin bitanem amin..bu sefer olacak inşAllah, seni çok öpüyorum ben kaçar artık..

zamancım yeni evin hayırlı olsun, bu ev sana uğur getirir inşAllah, senin için Rabbimden bunu diliyorum..

belgincim seninde eşin en güzel bir işe sahip olur bitanem inşAllah..

kızlar dualarınıza benide katmanız ümidiyle, hayırlı akşamlar..

zamancım evin hayırlı olsun bakarsın ugurlu gelir inşalahh içinde koşuşturan çocukların olur gün dogmadan neler dogarmış kimin nolacagını allah bilir evinin hayırlı ugurlu olması dilekleriyle canım iyi geceler..

Günaydın herkese kızlar

Zamancım ev almışsınız hayırlı uğurlu olsun inşallah güle güle oturun sağlık huzur içinde inşallah...Durudenizderyacım yeniden aramızdasın çok sevindim iyi olmana canım...

Kızlar oylarımız hayırlı olsun inşallah;kim hayırlıysa o gelsin inşallah...

zamancığım inşallah en yakın zamanda gerekli parayı bulursun vede borcunu kolaylıkla ödersin canım mevlam hayırlısıyla alıp mutlu huzurlu yaşamayı nasip etsin sana yeni evin bereket ve şans getirsin canım inşallah yeni evinde yaramaz yaramaz çocukların olur onlarla uğraşmaktan evini temizlemeğe fırsat bulamazsın şaka şaka tatlım tekrar hayırlı olsun

sagol canım inşallah dualarım seninleee

iyiyiz canım herzamanki dertler işte sen nasılsın birkaçgünden beri yoktun .ev alımışsınız inşAllah bu ev size uğur getirir boy boy bebişleriniz olur ben insanın hayatındaki değişiklerin pozitif etkisine inanırın bakarsınız herşey istediğiniz gibi olur Allah büyüktür.borçunu öderkende Allah kolaylık versin bende üç tane art arda kredi ödemiş birisi olarak Rabbim bizlerede ev almayı nasip etsin kira gerçekten zor.öptüm canım görüşürüz.

canım yaaaaa sen nerelerdesin en son tedaviniz olumsuz sonuçlanınca bir iki geldin zaten işindede sorunlar yaşamıştın diymi seni gerçekten merak ettim.birde olumsuzlukları atmışsın bunada sevindim işte böyle güçlü ol .bak bizi birdaha böyle sensiz bırakma emi .görüşürüz canım A. e. ol.

evet canım niyetim orada başlamak temmuz sonu adetimle başlıyım diyorum.fakat tedavi öncesi muayene felan oluyormu bu konuda bilgim yok eğer muayene olursak nasıl olacak ben İzmirdeyim umut İstanbulda da ha önce umutta tedavi gören arkadaşlar ne yapmak gerekiyor. ona göre hazırlıklı olayım.

RUNYAcigim üzülmemek insanin elindemi canim benim
canim sen almanyadaydin dimi
gecenlerde sana ben bir doktor sordum ama sen gormedin sanirim
DR. SCHOLTES M. bu doktoru taniyormusun canim DUSSELDORF daymis

merhaba canim benim !!! yok görmemisim . sorry.
Yok tanimiyorum düsseldorf bana baya uzak !
evet bende almanyadanim,ama eger microtese icin ise burda yapmiyorlar!

bacılarım Allah razı olsun inşallah dediklerinizi Rabbim dua olarak kabul buyursun bugün yeni bir haber aldım hem çok sevindim hemde bir yanım burkuldu abiminde bebeği olmuyordu eşinden dolayı onlarda yeni ev aldılar biz onlardan sonra aldık meğersem ev alırken daha yeni bir kaç günlük hamileymiş yengem yani gelen kısmetiyle gelmiş çok sevindim kimbilir ben hamile olduğumu öğrendiğimde nasıl sevinirim inşallah kızlar içinde de boy boy bebelerim olur 1 odamız boş kızlar inşallah oraya bebelerimizin odası olur 3+1 146 metre salonu mutfagı yatak odası geniş genel banyosu büyük ebeyn bonyosu normal çok geniş birde orman manzaralı balkonu var nasıl heveslendim Rabbim inşallah bizede nasip eder sağlıklı sıhhatli bebek verir içinde hayırla büyütmek nasip olur

merhaba bende izmirliyim ve eşim azosperm eşim emre beyde tese oldu sperm bulundu çok şükür. umuta gitmeden kadın doğumcu olan süleyman bey veya ulun beyle görüş (benim doktorum ulun beydi) birtakım tahliller istiyorlar izmirde yaptırıp gidersin adetin 2. veya 3. günü yapılıyor bu testler ben hıfzısıhhada yaptırmıştım zaten seni fiziki olarak da muayene etmeleri lazım tüp bebekten önce.. daha sonra tüp bebeğe karar verildiğinde yine senden ve eşinden tahliller istiyorlar kan yoluyla bakılan biz onlarıda hıfzısıhhada yaptırmıştık. istanbulda eşimin abisinin evinde kalmıştım transferden 10 gün sonra uçakla döndüm izmire şu an 6.5 aylık hamileyim çok şükür düşük riskim olduğu için yatarak geçiriyorum hamileliğimi Allah yolunu açık etsin

kaan hoca cevap yazmis cok stres oldum ya msj soyle:
yeteri kadar tedaviniz sürdü. Artık mikroTESE denilen ameliyatla testislerinizde sperm arayabiliriz. Ağustostan önce yapalım. Lütfen bana uygun bir tarih aralığı bildirin, size gün vereyim. 2 gün bana yeter. O zamana kadar da tedavinize aynen devam edin. Tedavi olmanız için elimden geleni yapacağım.
biz daha tese olmak istemiyoduk ya ,cok korkuyorum ilkinde cikmadi ya daha devam etmek istiyoduk tedaviye,bakalim doktora sorucaz 1 yil sonra olsak olmazmi tese
ya dua edin cok korkuyorum tese den ayni seyleri yasamaktan

GAMZE canim siz 2 kere tese olduz ve simdi 3. olacaktiniz ya kaan beyde,1. ve 2. teseniz arasinda ne kadar sure vardi??

canım bizde sizin gibiyiz hemen ameliyat istemiyordukama bizi de çağırdı bu ikinci olucak ama Kaan hocanoın da bildiği vardır diye düşündük
hayırlısı artık .İİİİ düşünelim iyi olsun

Günaydın kızlar
Zamancım maşallah eviniz anlattığına göre çok güzelmiş Allah güle güle oturmak nasip etsin borçlarınızı da kolaylıkla ödeyin inşallah...Lamyaycım korkma canım Allah büyüktür inşallah bu sefer yüzünüz güler,hakkınızda ne hayırlıysa o olur inşallah...
Kızlar kendimden birşey yazmıyorum çünkü hala bitkisel kullanıyo eşim ve son bitkiseli kullanmaya başlayalı temmuz 1 de 4 ay olcak ve o zaman sperm testi yaptıracak bakalım hayırlısı biz de sonuca göre birşeyler düşünürüz.

ZAMAN canım Allah güle güle oturmak nasip etsin işallah o ev sana uğurlu gelir abinler gibi sende hamile kalırsın

sizin de hormonlar yukseksekti galiba bizimgibi
sizin bu ilk tesemi 2. tesemi olacak?ne kadar tedavi oldunuz kaan hocada
ya biz yurtdisindayiz ve ekim yada martta gelebiliriz ancak tatilimiz o zaman,acaba ozamana kadar beklenebilirmi???
cok soru sordum leylak kusura bakma cok stresliyim,mesaji bugun gordum kaan hocanin,kafam yerinde degilgibi bir tuhafim
insaalah hayirlisi olur

insaalah canim cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…