Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım arkadaşlarım eşimin hormon testleri çıkmış fsh70.6 dan 39.6 ya inmiş acaba buda iyi birşey midir bilemiyorum bugün sperm testi yaptırdı bakalım inşallah sperm bulunur lütfen benim için dua edin bugünlerde herşey kötüye gidiyor.birinden alacağımız vardı ve adam kaçtı bende o parayla tüp bebek yaptırmayı düşünüyordum.inşallah sperm çıkarda bari burdan yüzümüz güler rabbim herkesin gönlündekini versin inşallah

İNŞ.canım benim,dualarım seninle,ALLAH bir kapıyı kapatırsa diğerini açar,dilerim açılan o kapıdan ilk bebeğin girer.

canım inşalllahhhh inan kendim kadar istiyorum burdakilerin iyi sonuç almalarını inşallah sperm testindede azda olsa görünür sperm keşke amaliyata gerek kalmaz fsh dümesi 39 da yüksek ama öncekine göre nerdeyse yarıya düşmüş buda iyiye işaret inşallah inşallah spermde çıkarda hemen başlarsınız tüp bebek tedavisine o parayı yiyeninde ne diyeyiyim artık bizim gibilerin parasımı yenir bizlerin tedavi için para gerek hep inşallah allah başka biyerden kapı açarda tüp bebege başlarsınız inşallah burda herkez biran önce istediğine kavuşur iyi haberlerini duyarız..

emineciğim siz gaziemirde oturyordunuz diymi yanlış hatılamıyorsam eşin yeşilyurtta ve şifada tedavi olmuştu sonuç alamayınca İstanbula umuta gitmiştiniz.çok sevindim hamileliğine kendine dikkat et Allah sağ sağlim doğum yapıp kuçağına almayıda nasip etsin.Rabbim bizlerede nasip etsin.ben bu ayın sonunda regli olucam o zaman hormon testlerimi dr. lara gönderirim. zaten temmuz sonundaki reglimle tedaviye başlamak istiyorum bir buçuk ay sonra Allahım hayırlısını nasip etsin.

Hayırlısı olsun canım aynı korkuları bizde yaşıyoruz .Rabbim hayırlısını nasip etsin biz temmuz sonu gibi düşünüyoruz.allah hepimizin yardımcısı olsun .

ZAMAN canım Allah güle güle oturmak nasip etsin işallah o ev sana uğurlu gelir abinler gibi sende hamile kalırsın

kızlar Allah razı olsun tek dert şuan için kredi salı yada çarşamba belli olucak inşallah kredi çıkar dualarınızı istiyorum

canım Allah yardımciniz olsun .eşinin testindede bol bol spermcikler bulunsun ,dilerimki sıkıntınız gitsin bebişiniz gelsin en yakın zamanda

kızlar Allah razı olsun tek dert şuan için kredi salı yada çarşamba belli olucak inşallah kredi çıkar dualarınızı istiyorum
zamancım dualarım seninle Allah inşAllah istediklerini nasip etsin hayırlısı ile kredinizde çıksın evinide al o evde bebişinede kavuş eğer babamında yarın kredisi çıkabilirse emekli olucak Allah hepimize yardım etsin sende bize dua et .:26:

evet bizim hormonlarda yüksekti şüan normal seviyede.biz ilkinde TESA olduk şimdi MİKRO TESE olucaz Allah nasip ederse .8 aydır tedavideyiz canım .Temmuzun 1'de ameliyatımız GENERTTA bakalım.Bende çok heyecanlıyım ama kaderde ne varsa o olucak işallah kaderimizde anne olmak vardır.Siz Kaan hocaya isterseniz sorun daha sonra yapılırmı diye.Bana sorarsanız fazla uzatmayın

canım işallah kerediniz çıkar da evlenirsiniz kirada oturmak zor olsa gerek bu devirde.Benim Allaha çok şükür ev derdim yok evimiz var 5 kat çoğu kirada ama bebişim yok işallah Rabim o evleri boş yoymaz

ACIL arkadaslar bir sorum olacakti.kaan aydostla telefonda gorusulebiliyormu,bir numarasi varmi,yada onceden telefonla gorusenler varmi,acil lazimda birseyler sormamiz gerekiyordu?

Bizimde ilki tesaydi,hicbirsey bulunamamisti o zaman ne olusu ne dirisi..
genart ta kaan beymi yapiyo ameliyati orasi nerede?
insaallah birsuru sperminiz cikar da kurtulursunuz dualarimdasin canim
kaan hocayi az once aradik sekreteri acti ,kaan bey telefonla ulasamazsiniz dedi ancak mail atarsaniz ulasabilirsiniz dedi,benim ona sorularim vardi ya bir yolu yokmu acaba konusmanin onla aranamiyormu

insallah sperm de cikarda kurtulursunuz hemen bu dertten

ACIL arkadaslar bir sorum olacakti.kaan aydostla telefonda gorusulebiliyormu,bir numarasi varmi,yada onceden telefonla gorusenler varmi,acil lazimda birseyler sormamiz gerekiyordu?

canım telefonla ulaşamasınız biz istedik vermedi sadece mail'e ulaşabillirsin.Telefonla görüşme yapmıyorum dedi bize

canım çalıştıgı tıp fakültesini arasan ben öyle yapmıştım geçen gün ama üçüncü aramamda konuşmuştu fakülteden kız çıkıyor ben kaan aydosla görüşecektim dedim oda çalıştıgı bölüme baglıyor ordanda yanında çalışan açmıştı kaan aydosla görüşmek istediğimi söyledim ilk aradıgım da yokmuş ikinci aradıgımda kaan aydos açmıştı telofunu sorularımı sormuştum o şekilde bakıyormuş telefona sende öyle dene yanımda numara yok kaan aydosun çalıştıgı yer diye bakarsan çalıştıgı fakültenin numarası görünüyor.

ben sorumu maille sordum ben bilmiyordum hastalariyla gorusmedigini,oyle dedigin gibi denesek saat kacta aramak lazim,cunku sekreteri 5 te geliyor buraya dedi.yani 5 ten sonra belki ulasabilirsniz dedi ama kimseyle gorusmuyo dedi

ben sorumu maille sordum ben bilmiyordum hastalariyla gorusmedigini,oyle dedigin gibi denesek saat kacta aramak lazim,cunku sekreteri 5 te geliyor buraya dedi.yani 5 ten sonra belki ulasabilirsniz dedi ama kimseyle gorusmuyo dedi

ben öglen 1.30 gibi aramıştım ilk aradıgımda galiba yemek vaktiydi daha gelmedi dedi yanında çalışan adam birdaha aradım açan olmadıydı birdaha aradım hastana bagladıktan sonra baya çaldıydı kendisi açmıştı kaan aydosla görüşecektim dedim evt buyrun benim dediydi ve konuşmuştum o yanında çalışan açtıgında görüşmek isdedigimi söylediğimde görüşürmü dedim musayit olursa görüşür dediydi ben daha 1 ay falan oluyor görüşeli saat 2 vardı bilmiyorum acemi şansımı işledi naptı bende görüşemem sanmıştım denerken olduydu bence öyle dene biraz ısrarcı ol birdaha birda ara ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…